Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

Posted

Melduje się na wątku i lecę czytać...
Nie martw się Kubisiu - ciotki cię nie zostawią.

Edit ;) przebrnęłam przez wszystkie stronki - Kubuś przepiękny. Z tego co doczytałam z wpłat stałych brakuje 40 PLN? No to już nie brakuje. Możecie mnie dopisać :) Ale od marca - bo w tym miesiącu już nie dam rady.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

całą noc dzielnie pisałyście co ? :lol: a ja - cztery strony zaległości ;)

Moje zdanie jest takie, że jeśli jest miejsce na już, to nie ma co czekać. Chodzi o wyciągnięcie Kubusia, I tu już nei ma znaczenia czy do nas czy gdzieś indziej, jeśli warunki dobre.
Jeśli będzie u Madziek, to ja jestem całkowicie spokojna ;)

Blisko, jak widzę, wszędzie jest ;P Od nas do Opola jest jakieś 80km. Patrząc od Opola mieszkamy 20km za Kluczborkiem. Do Wrocławia troszkę dalej, ale troszkę tylko ;)

Posted

DZiewczyny!!!!!!!!!JESTEŚCIE WIELKIE!!!!PISZE SZYBKO- BO KONCZY MI SIE OKIENKO A JESZCZE BEDE DZWONILA DO MADZIEK!!DZIEKUJE ZA WSZYSTKO!!!:multi::multi:oDEZWE SIE PO 14 I WSZYSTKO NAPISZE:lol:
RADUNIA- DZIKEI ZA DEKLARACJE!!!!!MYSIA CIE DOPISZE NA POIERWSZA STRONKE- A MOZE BYC OD MARCA- MAMY JUZ PIENAZKI NA PIERWSZY MIESIAC POBYTU WIEC SPOKOJNIE:multi:dzOWNIE DO MADZIEK:lol::lol:

Posted

ej, a ja mam pytanie: ale dlaczego u madziek ma chłopak czekac na miejsce u wiosny? skoro madziek doszkala, warunki podobne, a i taniej? po co zmieniać mu miejsce co chwilę?
fantastyczna robota organizacyjna, goniu, zaktywizowałas ludzi w sposób podręcznikowy :loveu:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ej, a ja mam pytanie: ale dlaczego u madziek ma chłopak czekac na miejsce u wiosny? skoro madziek doszkala, warunki podobne, a i taniej? po co zmieniać mu miejsce co chwilę?
fantastyczna robota organizacyjna, goniu, zaktywizowałas ludzi w sposób podręcznikowy :loveu:

Nie nie..SDB...nie jest powiedziane ze na 100% pojedzie do wiosny- ja zalatwialam tak bo nie wiedzialam czy bedzie miejsce a bardzo mi zalezalo, zeby to bylo na "juz" i tak się wstepnie umowilam z Madziek:lol:Ale oczywiscie jesli nie bedzie takiej koniecznosci to nie bedziemy przewozic Kubusia z miejsca na miejsce- bo to bez sensu by bylo...
Ja licze, ze Kubus jak bedzie mial czlowieka "na stale"regularne spacerki(jak ostatnio z ciioteczkami kochanymi), małe doszkalanie do zycia...no i jakas kapiel, czesanko i kosmetyke:eviltong:...to zaraz znajdzie domek- bo jest naprawde pieknym psem..a ten Jego nosio...:loveu::loveu::loveu:Isadora już czeka z Allegro, na NK ogloszenia ma...porobimy mu jeszcze troszke ogloszen...i będzie GIT:lol::lol::lol:
Wiesz SDB..najpiekniejsze jest w tym wszystkim to, ze ja nikogo nie musialm wlasciwie motywować...wyslalam po prostu zaproszenie...zwykla prośbę o pomoc...a tu co???A tu POGOTOWIE CIOTECZKOWE SIĘ WŁĄCZYŁO, ŻE ...eh...nie mam dla WAs wszystkich słów uznania, ktorymi moglabym wyrazić swoja wdzięczność...no kurde...nie mam takich słów..:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jeju..ja jak zwykle sie rozpisuje na maxa(ale to nie jest na maxa- bardzo sie "oszczędzam:":eviltong:- proszę to docenić:lol::lol::lol:
ZAPOMNIALAM Z EMOCJI O NAJWAZNIEJSZYM= MIEJSCE U MADZIEK ZAKLEPANE NA 100%..WIEC TERAZ CZEKAMY NA KASE...
PATI OBIECALA ZE ZAWIEZIE KUBUSIA W KAZDE MIEJSCE NA ZIEMI(oczywiscie zapłacimy za paliwko)...Zaraz sprawdzam konto i bede sprawdzala kilka razy dziennie- i wszystko Wam tu cioteczki pisala na bieżąco odnośnie wpłwów...mam też prośbę w związku z tym- każda cioteczka która zrobi przelew niech mi proszę napisze- tu czy na PW, zebym wiedziala co, jak i kiedy:lol:
Wszystkie cioteczki dostaly chyba numery konta do przelewu- gdybym ktoraś pominęła- przepraszam:oops:..robiłam bardzo poźno, wiec mogło mi się zdarzyć-ale proszę upominajcie sie (Radunia- pamietam o PW dla Ciebie jeszcze- za chwile wysylam)..
No...to spr konto i dzwonie do Mysi- niech zlalatwia wszystkie formalnosci i pakuje Kubusia:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

SĄ JUŻ PIERWSZE WPŁATY:multi::multi::multi::multi::

Anetta- 10zł
Renata5- 5zł
ewatr- 30zł
gonia66- 20zł

RAZEM 65ZŁ

DZIĘKUJEMY I CZEKAMY NA DALSZE WPŁATY:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Tempo, w jakim ten wątek się rozwinął jest imponujące.
Ale co tam wątek - pies ma dobry DT i zostanie w ekstra tempie wyciągnięty ze schronu.
Będzie bezpieczny, na dobrej drodze do własnego domku. Dogo rules ;):multi:
Uffffff,

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Znaczy do Madziek jedzie na DT?
Możecie mi dac link do posta który opisuje co to za DT?

Ile ten tymczas kosztowałby u Madziek?
Bo to jest DT - prawda?

Tak tak Rybciu...to jest DT- tzn hotelik..nie mam niestety linka- dostalam info od cioteczek o tym sprawdzonym miejscu ( od Majqi i potem od wellington)..napisalam PW z prosba o telef potem zadzwonilam...ale dzis jeszcze zadzwonie i poprosze o linka Madziek. Jak tylko bede miala- od razu tu wpisze- sama zreszta jestem ciekawa:lol:

Posted

No i dotarły do mnie kolejne wpłaty:multi::multi::multi:

Bjuta - 35 zł (choć deklarowała sie 30zł:loveu:)
justyna85 - 15 zł (deklaracja 5zł- zapłaciła za 3 miesiące z góry:loveu:)

RAZEM Z POPRZEDNIMI WPŁATAMI

Anetta- 10zł
Renata5- 5zł
ewatr- 30zł
gonia66- 20zł

MAMY JUŻ 115 ZŁ!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

DZIĘKUJEMY BAAAARDZOOOOO:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

zachary napisał(a):
Goniu66, przed chwilą przelałam pieniądze na Kubusia.Będą pewnie jutro po południu.

DZiękuję Iwonko serdecznie:lol:JAk tylko sie pojawią na koncie- zaraz dam znać i wpisze wpłatę:loveu:
CZekam na Mysie i myślę, że Kubuś naprawdę powinien pakować walizki...to już kwestia godzin- bo na pewno zaraz uzbieramy kwotę, ktora zadeklarowaly cioteczki.
Halcia i Negri też pisały do mnie PW, że już wpłaciły pieniązki. No i co tu dużo pisać???HHHuuuuraaaaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
No i oczywiście tradycyjne juz DZIEKUJĘ:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

w końcu aktywowałam swoje konto internetowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przelew dla Kubusa poszedł o godz. 00,18 . Jakby cos było nie tak to proszę o informację . To mój pierwszy raz:diabloti: wię różnie może być :cool3:

Posted

BArdzo dziękuję kolejnym cioteczkom za przelewy(marysia i agusia)..jak tylko wplynie kasa zaraz napisze:loveu: Marysiu- nie martw się na pewno wszystko dobrze zrobiłas...:lol:
Siedzialam teraz na wątku SP. Sabiny1
[*].......:-(
dlatego nie zauważyłam Waszych wpisów a teraz juz sobie śpicie w najlepsze(i bardzo dobrze)
Jutro sprawdzam konto i zapisze wszystko- co i jak:roll: