Ra_dunia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Melduje się na wątku i lecę czytać... Nie martw się Kubisiu - ciotki cię nie zostawią. Edit ;) przebrnęłam przez wszystkie stronki - Kubuś przepiękny. Z tego co doczytałam z wpłat stałych brakuje 40 PLN? No to już nie brakuje. Możecie mnie dopisać :) Ale od marca - bo w tym miesiącu już nie dam rady. Quote
ewatr Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Dane do przelewu dostałam - przelew zrobiony :p niech juz Kubuchna jak najszybciej wychodzi z tego schronu ! Quote
wiosna Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 całą noc dzielnie pisałyście co ? :lol: a ja - cztery strony zaległości ;) Moje zdanie jest takie, że jeśli jest miejsce na już, to nie ma co czekać. Chodzi o wyciągnięcie Kubusia, I tu już nei ma znaczenia czy do nas czy gdzieś indziej, jeśli warunki dobre. Jeśli będzie u Madziek, to ja jestem całkowicie spokojna ;) Blisko, jak widzę, wszędzie jest ;P Od nas do Opola jest jakieś 80km. Patrząc od Opola mieszkamy 20km za Kluczborkiem. Do Wrocławia troszkę dalej, ale troszkę tylko ;) Quote
Bjuta Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ustawiłam pierwszy przekaz na jutro i zlecenie stałe na 1 każdego miesiąca. Niech się Kubusiowi szczęści! Quote
gonia66 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 DZiewczyny!!!!!!!!!JESTEŚCIE WIELKIE!!!!PISZE SZYBKO- BO KONCZY MI SIE OKIENKO A JESZCZE BEDE DZWONILA DO MADZIEK!!DZIEKUJE ZA WSZYSTKO!!!:multi::multi:oDEZWE SIE PO 14 I WSZYSTKO NAPISZE:lol: RADUNIA- DZIKEI ZA DEKLARACJE!!!!!MYSIA CIE DOPISZE NA POIERWSZA STRONKE- A MOZE BYC OD MARCA- MAMY JUZ PIENAZKI NA PIERWSZY MIESIAC POBYTU WIEC SPOKOJNIE:multi:dzOWNIE DO MADZIEK:lol::lol: Quote
sleepingbyday Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ej, a ja mam pytanie: ale dlaczego u madziek ma chłopak czekac na miejsce u wiosny? skoro madziek doszkala, warunki podobne, a i taniej? po co zmieniać mu miejsce co chwilę? fantastyczna robota organizacyjna, goniu, zaktywizowałas ludzi w sposób podręcznikowy :loveu: Quote
Rybka_39 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Nie wiem czyj ten tekst- coś mi się opieprzyło- ale nie wazne:oops: Super, że coś się dzieje!:multi::multi: Quote
gonia66 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 sleepingbyday napisał(a):ej, a ja mam pytanie: ale dlaczego u madziek ma chłopak czekac na miejsce u wiosny? skoro madziek doszkala, warunki podobne, a i taniej? po co zmieniać mu miejsce co chwilę? fantastyczna robota organizacyjna, goniu, zaktywizowałas ludzi w sposób podręcznikowy :loveu: Nie nie..SDB...nie jest powiedziane ze na 100% pojedzie do wiosny- ja zalatwialam tak bo nie wiedzialam czy bedzie miejsce a bardzo mi zalezalo, zeby to bylo na "juz" i tak się wstepnie umowilam z Madziek:lol:Ale oczywiscie jesli nie bedzie takiej koniecznosci to nie bedziemy przewozic Kubusia z miejsca na miejsce- bo to bez sensu by bylo... Ja licze, ze Kubus jak bedzie mial czlowieka "na stale"regularne spacerki(jak ostatnio z ciioteczkami kochanymi), małe doszkalanie do zycia...no i jakas kapiel, czesanko i kosmetyke:eviltong:...to zaraz znajdzie domek- bo jest naprawde pieknym psem..a ten Jego nosio...:loveu::loveu::loveu:Isadora już czeka z Allegro, na NK ogloszenia ma...porobimy mu jeszcze troszke ogloszen...i będzie GIT:lol::lol::lol: Wiesz SDB..najpiekniejsze jest w tym wszystkim to, ze ja nikogo nie musialm wlasciwie motywować...wyslalam po prostu zaproszenie...zwykla prośbę o pomoc...a tu co???A tu POGOTOWIE CIOTECZKOWE SIĘ WŁĄCZYŁO, ŻE ...eh...nie mam dla WAs wszystkich słów uznania, ktorymi moglabym wyrazić swoja wdzięczność...no kurde...nie mam takich słów..:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Jeju..ja jak zwykle sie rozpisuje na maxa(ale to nie jest na maxa- bardzo sie "oszczędzam:":eviltong:- proszę to docenić:lol::lol::lol: ZAPOMNIALAM Z EMOCJI O NAJWAZNIEJSZYM= MIEJSCE U MADZIEK ZAKLEPANE NA 100%..WIEC TERAZ CZEKAMY NA KASE... PATI OBIECALA ZE ZAWIEZIE KUBUSIA W KAZDE MIEJSCE NA ZIEMI(oczywiscie zapłacimy za paliwko)...Zaraz sprawdzam konto i bede sprawdzala kilka razy dziennie- i wszystko Wam tu cioteczki pisala na bieżąco odnośnie wpłwów...mam też prośbę w związku z tym- każda cioteczka która zrobi przelew niech mi proszę napisze- tu czy na PW, zebym wiedziala co, jak i kiedy:lol: Wszystkie cioteczki dostaly chyba numery konta do przelewu- gdybym ktoraś pominęła- przepraszam:oops:..robiłam bardzo poźno, wiec mogło mi się zdarzyć-ale proszę upominajcie sie (Radunia- pamietam o PW dla Ciebie jeszcze- za chwile wysylam).. No...to spr konto i dzwonie do Mysi- niech zlalatwia wszystkie formalnosci i pakuje Kubusia:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
gonia66 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 SĄ JUŻ PIERWSZE WPŁATY:multi::multi::multi::multi:: Anetta- 10zł Renata5- 5zł ewatr- 30zł gonia66- 20zł RAZEM 65ZŁ DZIĘKUJEMY I CZEKAMY NA DALSZE WPŁATY:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Znaczy do Madziek jedzie na DT? Możecie mi dac link do posta który opisuje co to za DT? Ile ten tymczas kosztowałby u Madziek? Bo to jest DT - prawda? Quote
sleepingbyday Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 gonia, już wszystko kumam. teraz fanfary :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tempo, w jakim ten wątek się rozwinął jest imponujące. Ale co tam wątek - pies ma dobry DT i zostanie w ekstra tempie wyciągnięty ze schronu. Będzie bezpieczny, na dobrej drodze do własnego domku. Dogo rules ;):multi: Uffffff, Quote
gonia66 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Rybka_39 napisał(a):Znaczy do Madziek jedzie na DT? Możecie mi dac link do posta który opisuje co to za DT? Ile ten tymczas kosztowałby u Madziek? Bo to jest DT - prawda? Tak tak Rybciu...to jest DT- tzn hotelik..nie mam niestety linka- dostalam info od cioteczek o tym sprawdzonym miejscu ( od Majqi i potem od wellington)..napisalam PW z prosba o telef potem zadzwonilam...ale dzis jeszcze zadzwonie i poprosze o linka Madziek. Jak tylko bede miala- od razu tu wpisze- sama zreszta jestem ciekawa:lol: Quote
gonia66 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 No i dotarły do mnie kolejne wpłaty:multi::multi::multi: Bjuta - 35 zł (choć deklarowała sie 30zł:loveu:) justyna85 - 15 zł (deklaracja 5zł- zapłaciła za 3 miesiące z góry:loveu:) RAZEM Z POPRZEDNIMI WPŁATAMI Anetta- 10zł Renata5- 5zł ewatr- 30zł gonia66- 20zł MAMY JUŻ 115 ZŁ!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: DZIĘKUJEMY BAAAARDZOOOOO:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zachary Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Goniu66, przed chwilą przelałam pieniądze na Kubusia.Będą pewnie jutro po południu. Quote
gonia66 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 zachary napisał(a):Goniu66, przed chwilą przelałam pieniądze na Kubusia.Będą pewnie jutro po południu. DZiękuję Iwonko serdecznie:lol:JAk tylko sie pojawią na koncie- zaraz dam znać i wpisze wpłatę:loveu: CZekam na Mysie i myślę, że Kubuś naprawdę powinien pakować walizki...to już kwestia godzin- bo na pewno zaraz uzbieramy kwotę, ktora zadeklarowaly cioteczki. Halcia i Negri też pisały do mnie PW, że już wpłaciły pieniązki. No i co tu dużo pisać???HHHuuuuraaaaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi::multi::multi::multi: No i oczywiście tradycyjne juz DZIEKUJĘ:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 o ranyyy :eviltong: ale tu się wszystko szybko dzieje :evil_lol: aż mam problem z nadganianiem.... Quote
marysia55 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 w końcu aktywowałam swoje konto internetowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przelew dla Kubusa poszedł o godz. 00,18 . Jakby cos było nie tak to proszę o informację . To mój pierwszy raz:diabloti: wię różnie może być :cool3: Quote
gonia66 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 BArdzo dziękuję kolejnym cioteczkom za przelewy(marysia i agusia)..jak tylko wplynie kasa zaraz napisze:loveu: Marysiu- nie martw się na pewno wszystko dobrze zrobiłas...:lol: Siedzialam teraz na wątku SP. Sabiny1 [*].......:-( dlatego nie zauważyłam Waszych wpisów a teraz juz sobie śpicie w najlepsze(i bardzo dobrze) Jutro sprawdzam konto i zapisze wszystko- co i jak:roll: Quote
Recommended Posts