agusiazet Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Pamiętam Kubusia z poprzedniego wątku, byłam przekonana, że taki piękny pies zaraz znalazł dom. A tu proszę:( Mogę zadeklarować 20 zł na miesiąc, na czas nieograniczony. Sorki, że tak mało, ale mam psy w hoteliku u Murki do których się dokładam, Agusia na DT u AlinyS i jeszcze dzisiaj biorę na DT Balbinkę ze schroniska w Mielcu. Proszę na PW o dane do przelewu:) Aga. Quote
Manixsa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Kubuś super wygląda, widac że spacerki podobaja mu się coraz bardziej. Quote
Rybka_39 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 A gdzieś umiera pies...gdy Ty nie patrzysz Quote
bigos Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Wysłałam wątek znajomych, którzy szukaja pieska w typie labka. Może sie spodoba. Śliczny jest Quote
Poker Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='Rybka_39']A gdzieś umiera pies...gdy Ty nie patrzysz ale ogłoszenie, wyciskacz łez.:-( Toż to poezja, byle tylko zadziałała na rzecz Kubusia. Quote
koss Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 GONIU -nie pisałam, ale myslałam i myslałam ..( o śłodziaku) konkretnie odpowiem w okolicach srody ....a jaki konkretnie duzy jest pieso -lepiej,zeby był duuuuży Quote
koss Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 G:crazyeye:ONIU -PYTAŁAM : JAKI DUZY JEST PIESO???????? Quote
koss Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='koss']G:crazyeye:ONIU -PYTAŁAM : JAKI DUZY JEST PIESO???????? posty przeskakują to pytanie powinno tu sie pojawić:cool3: Quote
gonia66 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jesooo...dzieczyny..jestem w szoku...to ja sobie spie a tu w najlepsze praca na watku wre jak szalona...:lol::lol::lol::lol:Coś nie ma od wczoraj Mysi...poczekamy jeszcze peanie jej cos wypadlo ale jesli nie to ja wieczorkiem zrobie male podsumowanie deklaracji(bo dzis jeszcze dwie cioteczki maja zadeklarowac konkretna kwote)...zrobimy zestawienie, zobaczymy ile juz mamy "uzbierane"...ale naprawde bardzo mi milo wiedziec jak odpowiadacie na zaproszenie...kazdemu z osobna i wszystkim razem WIELKIE, OGROMNE DZIEKI!!!!!! Kubuś rzeczywiscie wyglada pieknie..ale to dzieki dziewczynom, ktore go odwiedzaja systematycznie...gdy Onma czlowieka...zmienia sie z kazdym dniem...wystarczy jednakmala przerwa- a wszystko wraca..kuba znow sie blokuje..na ewno duzo mu nie trzeba...a ze jest piekny (i wypasiony:eviltong:), jak sie calkiem odblokuje, jak go wyczesza, wykapia, wypielęgnują... na pewno znajdzie szybko domeczek:lol: Numer konta do wpalt podam wszystkim cioteczkom wtedyjak "uzbieam" cala kwote i bedziemy znaly dokladna datę wyjazdu Kubusia do hoteliku...:lol:wszystkim sie wtedy przypomne na pewno:roll:DZIĘKUJĘ RAZ JESZCZE KOCHANI ZA TO ZE JESTESCIE:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Isadora7 napisał(a):Robie Kubusiowi allegro :) bARDZO DZIĘKUJEMY za allegro Isadorko:loveu: Quote
koss Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 GONIU - nie moge sie dostac na str. 7 -moje posty pojawiaja sie na str. 6!!!!!!!!!!!!, juz są dwa, muszę wiedziec dokładnie: jak duzy jest ślicznotek??????? - Quote
gonia66 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='Rybka_39']A gdzieś umiera pies...gdy Ty nie patrzysz Wielkie dzięki Rybko...:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 A to llink do starego wątku Kubusia... http://www.dogomania.pl/forum/f28/przerazony-kuba-pilnie-szuka-domku-w-schronisku-nie-ma-szans-30779/ JAk pojawi sie Mysia to poprosze Ją o umieszczenie też tego linka na pierwszej stronce:lol::lol::lol::lol: Quote
desdemona Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 jestem i ja:) postaram sie pomoc Kubusiowi. on juz tak dlugo czeka na swoj dom... Quote
maarit Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Wpadam na zaproszenie goni66. Kubusiowi kibicowałam już wczesniej ale nie wiedziałam że teraz ma nowy watek. Niech ktoś odpisze koss jaki duży jest Kubuś (stara się tego dowiedzieć od kilku postów:evil_lol: ) Quote
rita60 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Witaj sliczny rozowy nosku, mam nadzieje,ze przy takiej sile znajdzie sie domek dla ciebie. U mnie finansowo krucho:oops:,ale wpłace narazie jednorazowo 20 na koniec miesiaca,a potem zobaczymy;)dzieki Goniu za zaproszenie/jestem twoja imienniczka:p/. Quote
agata51 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Rybka_39 napisał(a):Ten tekst to zdaje się był majqi;) Tak coś czułam! No, majqa, myślałam, że już oczy mi całkiem wyschły! Dobra, deklaruję 50zł miesięcznie. Najwyżej rzucę palenie! Śliczny Kubusiu z różowym noskiem, musisz znaleźć domek! Quote
orpha Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Kubus na naszej klasie Logowanie do nasza-klasa.pl od siebie niestety tylko 5 zl :roll: Quote
marysia55 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='orpha']od siebie niestety tylko 5 zl :roll: orpha każdy wpłaca tyle ile może :loveu: 'ziarko do ziarka.... ' , ważniejsze od kwoty jest to żeby to były stałe wpłaty wtedy liderzy wątku wiedzą co robić :roll::roll: Quote
Bjuta Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 No pewnie! 5 zł na pewniaka co miesiąc to jest kupa kasy! Jeszcze parę osób dorzuci po piątalu i się uzbiera! :lol: Quote
marysia55 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Bjuta napisał(a):No pewnie! 5 zł na pewniaka co miesiąc to jest kupa kasy! Jeszcze parę osób dorzuci po piątalu i się uzbiera! :lol: mądre słowa :cool3::cool3: Quote
jusstyna85 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 jestem Goniu...moge tylko 5 zł mies. Quote
gonia66 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Cioteczki kochane..mam jeszcze troszke roboty w domku(tak to jest jak się śpi do 12)ale jak tylko sie uporam, zaraz wchodze podsumowac deklaracje i zapisac wszystko zeby bylo w miare czytelnie i przejrzyscie...juz teraz kolejny raz i kolejnym cioteczkom wielkie przeogromne dzieki skladam za każda pomoć..za każdą zlotowke...i prosze mi sie nie tlumaczyc, że "tylko tyle moge"...ja jestem tak bardzo pelna podziwu dla Was wszystkich, ze jak tylko widze, ze tu jestescie to mi sie plakac chce ze wzruszenia..naprawde- kazda zlotowka liczy sie dla Kubusia...piątka do piątki- a jest dziesiątka...itd...:multi::multi::multi::multi:wszystko zaniedlugo podlicze zadzwonie do Mysi w sprawei "wzrostu"...tylko musze tu skonczyc zanim TZ sie zbuntuje i mnie wyrzuci z chalupy:eviltong:(jasne..bo bym sie dala;))...Dzieki dzieki dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts