Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SA już kolejne wpłaty:multi:
MAm tylko mały problemik- jedna wpłata (50 zł) jest bez nicku...nie wiem czyja...BArbara D. z Warszawy...ktora to cioteczka...przyznawać mi sie tu szybciutko:lol:
Wpłaty dzisiejsze to:

agusiazet 20 zł
marysia55 30 zł
zachary 30 zł
?????(Barbara D.)- 50 zł

RAZEM DZISIEJSZYCH WPŁAT JEST 130 ZŁ:multi::multi::multi::multi:
Z WCZORAJSZYMI PIENIĄŻKAMI (115 ZŁ) MAMY JUŻ ZEBRANE 245 ZŁ:multi::multi::multi::multi:
Ponieważ za pobyt u Madziek wyjdzie prawdopodobnie 7 zł na dzień, więc na marzec potrzeba nam 217 zł.
Musimy doliczyć koszty paliwa dla Pati (jeszcze nie uzgadniałam kwoty)

JESZCZE WIĘC TROSZKĘ I MAMY NA POBYT MIESIĘCZNY I NA PALIWO!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

OOOOOOOOOOOO:multi::multi::multi:
Weszłam teraz jeszcze raz"do banku" sprawdzić nazwisko tej cioteczki darczyńcy Basi (??) i co widzę???
Wpłynęły jeszcze 2 wpłaty:lol::lol:

Poker 50 zł
SDB 5 zł

HAhaha:lol::lol::lol::lol:
CZYLI Z TEGO WYNIKA, ŻE MAMY NA DZIŚ DOKŁADNIE 300 ZŁ:multi::multi::multi::multi:
CIOTECZKI JESTEŚCIE CUUUDOWNE, KOCHANE, WSPANIAŁE..W OGÓLE..JESTEŚCIE NAAAJJJJJJ:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Zrobiłyście niesamowitą akcję, naprawdę super :loveu:

Jeśli psiak będzie u Madziek, tym bardziej, że tam troszkę taniej, to chcecie go i tak umieszczać u nas jak zwolni się miejsce ? Tak zrozumiałam ostatnie posty, chociaż wydaje mi się, że pod okiem Madziek Kuba będzie miał się naprawdę dobrze :razz:

Nie chciałabym, abyście musiały zbierać więcej pieniędzy tylko dlatego, że tak było umówione, że Kuba ma przyjechać do nas. Nie sądzę, aby nasz hotelik mógł zaoferować więcej niż Madziek, a i fundowanie Kubie przeprowadzki co chwilę nie będzie chyba dobre.
Chodzi przecież o psa, nie o żadne tam rezerwowane miejsca - więc jeśli uznacie, że lepiej będzie, jeśli Kuba zostanie w Opolu, to my absolutnie nie mamy żadnych "ale" ;)
Oczywiście jeśli uznacie, że chcecie aby przyjechał do nas, miejsce, mam nadzieję, będzie już niedługo - czekamy na decyzje ;)

Posted

kometa napisał(a):
wpłaciłam wlasnie 40 zł za 4 mce z góry;)

DZiękujemy bardzo cioteczko za wpłatę:loveu: Mam jednak gorącą nadzieję, że Kubuś szybciej znajdzie domeczek:roll: I jeśli się uda i Kubuś pojdzie wczesniej (oby oby), a pieniążki zostaną- to na pewno całą kwotę pozostalą razem rozdysponujemy na najbardziej potrzebujące bidy...:lol:Poki co- jednak domeczku nie ma..wiec pieniązki zawsze potrzebne, bo Bog jeden wie, jakie mogą wyskoczyć nam jeszcze wydatki- a NAsz Kubuś musi miec wszystko, co potrzebne- prawda cioteczki Kochane????:multi::multi::multi:

Posted

wiosna napisał(a):
Zrobiłyście niesamowitą akcję, naprawdę super :loveu:

Jeśli psiak będzie u Madziek, tym bardziej, że tam troszkę taniej, to chcecie go i tak umieszczać u nas jak zwolni się miejsce ? Tak zrozumiałam ostatnie posty, chociaż wydaje mi się, że pod okiem Madziek Kuba będzie miał się naprawdę dobrze :razz:

Nie chciałabym, abyście musiały zbierać więcej pieniędzy tylko dlatego, że tak było umówione, że Kuba ma przyjechać do nas. Nie sądzę, aby nasz hotelik mógł zaoferować więcej niż Madziek, a i fundowanie Kubie przeprowadzki co chwilę nie będzie chyba dobre.
Chodzi przecież o psa, nie o żadne tam rezerwowane miejsca - więc jeśli uznacie, że lepiej będzie, jeśli Kuba zostanie w Opolu, to my absolutnie nie mamy żadnych "ale" ;)
Oczywiście jeśli uznacie, że chcecie aby przyjechał do nas, miejsce, mam nadzieję, będzie już niedługo - czekamy na decyzje ;)
Wiosno..kurcze...szczerze mowiąc to co piszesz jest rozsadne...ja nie znam hoteliku Madziek- znam tylko z watku Maykiego..znam Twoj hotelik( i bardzo mi sie podobaja warunki u Ciebie)ale skoro piszesz, ze warunki u Madziek w zasadzie są takie same jak u Ciebie,a Kubus się zaaklimatyzuje tam i bedzie mial tam właśnie miejsce bez problemu, to chyba rzeczywiście nie ma sensu go przewozic i narazac na stresy..Ja w zasadzie nie uzgadnialam dokladnego ani nawet w przyblizeniu terminu pobytu u Niej...mowilam tylko, ze do czasu az zwolni się u Ciebie ale kiedy sie zwolni- nie wiadomo...czyli teoretycznie Kubuś nie ma terminu w ktorym musialby opuscic ten hotelik...umowmy sie wiec tak...ja bede pisala wszystko co u Kubusia sie dzieje(Madziek też bedzie pisala), jak się zaaklimatyzuje i wszystko bedzie po naszej mysli- to zostanie tam az nie znajdzie domeczku)ale jak sie zwolni miejsce- daj znac proszę:lol:Bo wiesz...no sama rozumiesz:roll:

Posted

A ja właśnie ustawiłam stały przelew dla słodziaka :) Zawsze na początku miesiąca pójdzie kasiorka.
Mam nadzieję, że nie trzeba będzie długo wpłacać bo szybciutko znajdzie się dla niego jakiś super dom :cool3:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
A ja właśnie ustawiłam stały przelew dla słodziaka :) Zawsze na początku miesiąca pójdzie kasiorka.
Mam nadzieję, że nie trzeba będzie długo wpłacać bo szybciutko znajdzie się dla niego jakiś super dom :cool3:

Dziękujemy Radunia bardzo:loveu::loveu:Heheh;) też mam taką nadzieję..nie zeby ze względu na kaskę:eviltong:bo Kubuś znajdzie domek- zaraz będzie inny Biduniek dla ktorego trzeba będzie wplacać:loveu:
A o to co napisała do mnie Madziek na pytanie o warunki:
Goniu
nie przeczytałam jeszcze całego wątku Kubusia, ale zajrzałam na kilka ostatnich postów. Hoteliku niestety nie można nazwać domem tymczasowym, a ktoś chyba tak to zrozumiał. Hotelik jest przy naszym schronisku, warunki Kubuś będzie miał takie : swój osobny boks w ogrzewanym "domku" (domkiem nazywamy pojedyńczy budyneczek, w którym są 4 boksy z mini wybiegiem na zewnątrz). Będzie chodził na spacery, a jak już zaaklimatyzuje się do warunków, to będzie puszczany luzem po terenie schroniska, żeby mógł się wybiegać. Kadra jest super, jedzenia mu nie zabraknie. Ja osobiście będę mu poświęcałą tyle uwagi na ile mi czas pozwoli, mam nadzieję, że jak najwięcej. W schronisku jestem prawie codziennie.
Nie jestem niestety w stanie podać linka do hoteliku, bo strone schroniska mamy dopiero w budowie. Wiem, że gdzieś na olkuskim wątku chyba ada-jeje wstawiała zdjęcia jak nasze schronisko wygląda, podając je za przykład porządnego schroniska. Ona była u nas jakiś czas temu i bardzo chwaliła to co zobaczyła. Wczoraj odiwedziła nas też Elza_Milicz i też była pod wrażeniem, więc zapewniam, że warunki dobre. Na pewno nie takie jak w profesjonalnych hotelach dla zwierząt, ale myślę, że Kubusiowi nie będzie u nas bardzo źle.

Posted

dobrze, ja więc będę czekać na znać co i jak się poukłada.
Ja nie znałam do przed chwilą warunków u Madziek, ale poznałam Madziek i jej śmiało dałabym każdego z moich psów ;)
W schronisku byłam i pod tym mogę się podpisać - "zabiło mnie", bo nie sądziłam, że schronisko może tak wyglądać ;)

Miejsce narazie zostawiam w takim razie i czekam na wieści, choć nie wątpię, że Kuba będzie miał się dobrze w Opolu ;)

Posted

DZiękuję Wiosna bardzo za to, że jesteś i odpowiadasz na każde nasze pytania:lol: To mi daje "poczucie bezieczeństwa" w razie gdyby....nie chce gdybać oczywiście, ale ja się jeszcze czuję niepewnie trochę...to "mój" pierwszy raz:eviltong:..A przecież Mysie(założycielke wątku) i Kubusia, znam tak naprawde tylko wirtualnie. To ja "wybłagałam" Mysię o nowy wątek, przekonując, że damy radę znaleźć potrzebną kwotę...JAk widać na wątku- nie zawiodłam się...wręcz przeciewnie...:loveu::loveu::loveu::loveu:zostałam tak mocno podbudowana i z taką ogromną wdzięcznością w sercu...dlatego właśnie boję sie trochę (pewnie, jak zwykle na zapas), żebym czegos nie "sknociła"...żebym nie zawiodła tych wszystkich WSPANIAŁYCH CIOTECZEK..a przede wszystkim, żebym nie zawiodła Kubusia:roll: Madziek też poznałam "wirtualnie" z innych wątków ale też cioteczki z dogo bardzo wiele mi mowily dobrego o tym hoteliku i o samej Madziek...Jestem spokojna chyba, ale mając "przy boku" na wszelki wypadek Wiosnę, tak jakoś bezpieczniej sie czuje:roll:(durna baba jestem- wiem ale tak mam i juz:eviltong:)

Posted

Kurcze, cioteczki dopiero dzisiaj przelałam 40 zł dla Kubusia :loveu:

Dogo mi nawala, pomimo ustawienia opcji w subskrypcji, z powiadomieniem natychmiastowym na mail nie dostaje powiadomień do niektórych wątków, między innymi do wątku Kubusia :angryy: a tu tyle się dzieje.

Jutro wszystko sobie przeczytam....

Posted

gonia66 napisał(a):

Wpłaty dzisiejsze to:

agusiazet 20 zł
marysia55 30 zł
zachary 30 zł
?????(Barbara D.)- 50 zł

haaaaaaaaaa doszły , o jakże się cieszę ... mój pierwszy przelew internetowy i doszedł w kilka godzin :razz: Nie śmiać się ze mnie cioteczki ' pierwszy raz' w tym wieku to wprawdzie lekka przesada, ale nawet na starość można się czegoś nauczyć :diabloti::diabloti::diabloti:
teraz to juz będzie pikuś z przelewami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
haaaaaaaaaa doszły , o jakże się cieszę ... mój pierwszy przelew internetowy i doszedł w kilka godzin :razz: Nie śmiać się ze mnie cioteczki ' pierwszy raz' w tym wieku to wprawdzie lekka przesada, ale nawet na starość można się czegoś nauczyć :diabloti::diabloti::diabloti:
teraz to juz będzie pikuś z przelewami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ohoooo...znaczy się, że to jest nawet wątek "pierwszych razów"..:eviltong::eviltong:Widzicie jak to fajne..niby stare..niby dojrzałe kobiety a jeszcze mogą mieć swój "pierwszy raz"...no..a kto jeszcze do nas dołączy???:lol::lol::lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Kubuś wiedziałeś jakie ciotki wybrać żeby ci pomogły. Piękna akcja.

Do takiego pięknego Piesia- Księciunia- przybiegły natychmiast same Piękne cioteczki...wiadomo więc, że nie mogło być inaczej- tylko Piękna akcja..:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Ohoooo...znaczy się, że to jest nawet wątek "pierwszych razów"..:eviltong::eviltong:Widzicie jak to fajne..niby stare..niby dojrzałe kobiety a jeszcze mogą mieć swój "pierwszy raz"...no..a kto jeszcze do nas dołączy???:lol::lol::lol:

zapraszamy do klubu dojrzałych kobiet przed którymi jeszcze jest ten 'pierwszy raz' :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
zapraszamy do klubu dojrzałych kobiet przed którymi jeszcze jest ten 'pierwszy raz' :diabloti::diabloti::diabloti:

Kubuś...ale Ty chłopie tego przypadkiem nie czytaj...to są nasze babskie sprawy..wiesz..:eviltong:spadaj szybciutko spac:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:...bo to są ostatnie nocki w Twoich apartamentach schroniskowych..zaniedługo będziesz miał swój własny pokoiczek:loveu::loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
wreszcie dotarłam :oops:

Goniu wrzucam wpłaty na pierwsza stronkę, zerknij czy kogoś nie pominełam ;)
nie Gosiu, nikogo nie pominęłaś:lol: Poki co sa wszyscy, ale dziś pewnie wpłyną kolejne wpłaty od cioteczek..Czy Kubuś już spakowany???:lol:

Posted

Jak wszystko dobrze pójdzie to Kubuś już w sobote pojedzie do hoteliku. Dzisiaj zabiore go na spacerek. To bedzie już jeden z naszych ostatnich wspólnych spacerów... Troche się boje tego rozstania, bo bardzo się do niego przywiązałam. Każda najmniejsza zmiana w jego zachowaniu dawała mi wiele radości. Każde nawet najmniejsze merdanie ogona... Mam nadzieje, że bedzie zadowolony z nowego miejsca i szybko sie zaklimatyzuje. Dla niego to ogromna szansa na nowe, lepsze życie... Dostał tą szanse dzięki Wam, za co chciałabym ogromnie podziękować. Gdyby nie takie wspaniałe cioteczki Kubuś pewnie siedziałby w schronisku długie lata... Jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko!!! :loveu:

Posted

Mam nadzieję, że szybko pomożemy wspólnymi siłami Kubusiowi i będzie można w błyskawicznym tempie zorganizować następną akcję dla następnej biedy :)
Gonia66 ma już jak widać doświadczenie ;) Wspaniale mobilizuje do działania :D

Posted

Moje Drogie - to ja Wam pokomplikuję teraz trochę :diabloti:
Ponieważ jedzie do nas tylko jeden haszczak z Olkusza, a miejsca zarezerwowane były dwa - kolejka się przesunęła i Kuba mógłby przyjechać.
Się poskładało w czasie tak dziwnie ;)

Jak uważacie - może przyjechać Kuba, albo pies z kolejki za nim - "przeskakując" go.

Czekam na znać co mam robić.