Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezu gonia66 jesteś wielka! Ściągnęłaś tu tyle cioteczek :loveu: Zresztą wszyscy jesteście WIELCY! Teraz to już napewno uda nam się pomóc Kubusiowi. Wierze w to z całego serca. Ten psiak to prawdziwy skarb. Dzisiaj prawie się przez niego poryczałam... Jak mnie zobaczył to zaczął merdać ogonkiem :loveu: Było widać, że ucieszył się na mój widok :multi: Byłam w szoku, bo u niego ta naprwde wielki postęp. Dał się bez problemu pogłaskać i zadowolony poszedł na spacerek. To strasznie fajny i ułożony psiak, tylko brak człowieka tak na niego wpływa :roll:

Nie ma Mysi, więc wstępnie podsumuję dotychczasowe deklaracje:

Bjuta 30zł
gonia66 20zł
Negri 2008 20zł
ewatr 30zł
agusiazet 20zł
agata51 50zł
orpha 5zł
jusstyna85 5zl
marysia55 30zł
=
210zł
+
wpłaty jednorazowe:

zachary 30zł
Poker 50zł
rita60 20zł

Razem: 310zł :multi:

Kochani wielkie dzięki za wszystko! Jesteście wspaniali :loveu:

Posted

hihi dziękuję Gosiu za zaproszenie na wątek, który jednak już śledzę- Kubuś przecież jest w tym "moim" schronisku :evil_lol: z początku jak przeczytałam Twoją wiadomość myślałam, że chodzi o jakiegoś innego psiaka mimo, że strasznie mi się skojarzył z tym "naszym" Kubusiem :evil_lol: regularnych wpłat niestety nie mogę zadeklarować z prostego powodu- jeszcze nie zarabiam :roll: ale jak się uda to coś od siebie dorzucę od czasu do czasu...

Posted

[quote name='pati_zabrze']Jezu gonia66 jesteś wielka! Ściągnęłaś tu tyle cioteczek :loveu: Zresztą wszyscy jesteście WIELCY! Teraz to już napewno uda nam się pomóc Kubusiowi. Wierze w to z całego serca. Ten psiak to prawdziwy skarb. Dzisiaj prawie się przez niego poryczałam... Jak mnie zobaczył to zaczął merdać ogonkiem :loveu: Było widać, że ucieszył się na mój widok :multi: Byłam w szoku, bo u niego ta naprwde wielki postęp. Dał się bez problemu pogłaskać i zadowolony poszedł na spacerek. To strasznie fajny i ułożony psiak, tylko brak człowieka tak na niego wpływa :roll:

Nie ma Mysi, więc wstępnie podsumuję dotychczasowe deklaracje:

Bjuta 30zł
gonia66 20zł
Negri 2008 20zł
ewatr 30zł
agusiazet 20zł
agata51 50zł
orpha 5zł
jusstyna85 5zl
marysia55 30zł
=
210zł
+
wpłaty jednorazowe:

zachary 30zł
Poker 50zł
rita60 20zł

Razem: 310zł :multi:

Kochani wielkie dzięki za wszystko! Jesteście wspaniali :loveu:
Małe sprostowanie do deklaracji- ZACHARY DEKLAROWALA SIE DO 30 ZŁALE NA STAŁE:) JULIE JEDNORAZOWO 20 ZŁ DO TEGO SDB NAPISALA DO MNIE NA PW ZE DEKLARUJE 5ZL MISIECZNIE:multi::multi::multi::multi::multi:TAK WIEC MAMY NA DZIS:
Bjuta 30zł
gonia66 20zł
Negri 2008 20zł
ewatr 30zł
agusiazet 20zł
agata51 50zł
orpha 5zł
jusstyna85 5zl
marysia55 30zł
zachary 30 zł
SDB 5 zł
=
245zł
+
wpłaty jednorazowe:

Julie 20zł
Poker 50zł
rita60 20zł
=
90zł

CZYLI ŁACZNIE NA DZIS(NA TERAZ PO PIERWSZYM DNIU WATKU) NA PIERWSZY MIESIĄC MAMY 335 ZŁ:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

jeszcze troszkę brakuje ale wierze że damy radę- nie mam żadnych wątpliwości mając wsparcie takich cioteczek i wujaszków:lol::lol::lol::lol:Na razie nie podaje numeru konta- jak już wszystko bedzie załatwione (hotelik i wszelkie formalnosci)przypomnę sie wszystkim i poprosze o wpłaty. Może uda sie wynegocjować cenę albo znaleźć jeszce cos tańszego..ALE JEDNOJEST PEWNE..KUBUŚ..POWOLI PAKUJ WALIZKI...TO JUZ TYLKO KWESTIA DNI:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Prosimy prosimy..nawet bardzo prosimy:loveu:
To co wiemy o Kubusiu się potwierdza...kiedy systematycznie jest wyprowadzany..ma kontakt z "ludziem", zmienia sie z dnia na dzień...ja myślę, ze jeśli pojdzie do hoteliku, to dlugo miejsca nie zagrzeje...jest ślicznym psem a jego socjalizacja to tylko kwestia dni...no i doprowadzenie do porządku wizualnego też zrobi swoje:loveu: Eh...cioteczki drogie jak ja się juz cieszę:roll::roll::roll::multi:

Posted

Jupi Jupi JUpi:multi::multi::multi::multi:
Bjuta 30zł
gonia66 20zł
Negri 2008 20zł
ewatr 30zł
agusiazet 20zł
agata51 50zł
orpha 5zł
jusstyna85 5zl
marysia55 30zł
zachary 30 zł
SDB 5 zł
=
245zł
+
wpłaty jednorazowe:

Julie 20zł
Poker 50zł
rita60 20zł
lilth 65zł
=
155zł

CZYLI
..NA PIERWSZY MIESIĄC MAMY KASIORKĘ:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
KUBUŚ..TY TO WIDZISZ??TY TO CZUJESZ???NA PEWNO TO CZUJESZ I JUŻ ŚNISZ...NORMALNIE SZOK!!!!!!!!!!
DZIĘKUJEMY DZIEKUJEMY DZIĘKUJEMY DZIEKUJEMY...!!!!!!!

Posted

MYSIU..GDZIES TY SIE KOCHANA NASZA CIOTECZKO PODZIAŁA???MAM NADZIEJE, ŻE CIE CHOROBA JAKAS NIE DOPADŁA..????:razz:CZEKAMY TU NA CIEBIE JAK NA"ZBAWIENIE":lol::lol::lol::lol:

Posted

agata51 napisał(a):
Do którego hoteliku Kubuś się wybiera?

Agatko...na razie pisalam tylko do wiosny(bo o chyba najbliżej)...ona zarezerwowala jakby co miejsce...ale myslala z fotek ze to duzy pies wiec napisala cene 450zl..na szczescie dziewczyny mi mowia ze jest Kubus sredni wiec mysle ze do 400 zl zejdzie..No ale teraz mysle czy moze jeszcze napisac gdzieś indziej...nie wiem sama...jesli cos Wam przychodzi do głowy to prosze o pomyśly...mi chodzi przede wszystkim zeby ktos z Nim popracował chociaz przez miesiac..wiem ze Moria tez ma tak(oddalismy pod Jej piecze Nelsie i cudownie sie sprawdzila przemiana)..ale nie wiem jak Jej szukac(Morii)...no i nie wiem jaka by byla u Niej cena..za Nelusie placimy 300zł miesiecznie:lol::lol::lol:Prosze pomozcie- bo ja pierwszy raz w zyciu zajmuje sie tymi sprawami- nie chce czegos spierdzielić:razz:

Posted

[quote name='marysia55']

:grins::grins: bardzo prosimy o deklaracje stałych wpłat :grins::grins:
:grins::grins: dla Kubusia :grins::grins:

Prosimy prosimy:lol::lol::lol::lol::lol:
Marysiu..jesteś kochana, ze pilnujesz wątku i ze tu jesteś wciąż na "czatach"...bardzo sie cieszę naprawdę i bardzo Ci dziękuje:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Prosimy prosimy:lol::lol::lol::lol::lol:
Marysiu..jesteś kochana, ze pilnujesz wątku i ze tu jesteś wciąż na "czatach"...bardzo sie cieszę naprawdę i bardzo Ci dziękuje:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

'nie za ma co' jestem jak to mówi mój mąz borsukiem o nocnym trybie życia :diabloti: jutro będę odsypiała tak jak Ty do 12 w południe :evil_lol::evil_lol: kocham po prstu to dopołudniowe spanie w weekendy :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

marysia55 napisał(a):
'nie za ma co' jestem jak to mówi mój mąz borsukiem o nocnym trybie życia :diabloti: jutro będę odsypiała tak jak Ty do 12 w południe :evil_lol::evil_lol: kocham po prstu to dopołudniowe spanie w weekendy :eviltong::eviltong::eviltong:

eh...ja to już nawet nic nie mówię z tym spaniem..mogę tak do 5.00..ale jak "rano" ok 13 jem z rodzinka śniadanko to troche głupio to wyglada...ale cciiiiiii....;););)

Posted

Goniu, to twój pierwszy raz? Pogratulować. Jeśli chodzi o hoteliki to z tych, na które nas stać, znam tylko murkę i wiosnę.

Zapraszam na śniadanko. Też nie jadam przed 12.

Posted

matko, ale Wyście tu nadrukowały stron! :evil_lol:

melduję się na wątku ;)

Zdjęcia Kuby są naprawdę ładne. Widać, że cieszą go spacerki, uśmiechnięty taki chłopak się zrobił ;)

Gonia, cena dla psa średniego to u nas też 300zl za miesiąc, nie 400 - 10zl za dobę ;)

Posted

gonia66 napisał(a):
....ale nie wiem jak Jej szukac(Morii)...

Rybci spytaj

ps. pod radomiem w dąbrówce warszaskiej jest hotel chyba 15 złotych za dobę za średniaka
pani prowadząca hotel jest licencjonowanym treserem i behawiorystką
prowadzi również hodowlę psiaków - tych- buldożków francuskich
hodowla i hotelik nazywa się milagnes (jak dobrze pamiętam)

pod warszawą pati prowadzi hotelik
psiaki w warunkach domowych
koszt jaki jednak nie wiem

na wątku cezarka - psiaka z lasu powinna być gdzieś informacja o obydwu hotelikach