Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiosna napisał(a):
Moje Drogie - to ja Wam pokomplikuję teraz trochę :diabloti:
Ponieważ jedzie do nas tylko jeden haszczak z Olkusza, a miejsca zarezerwowane były dwa - kolejka się przesunęła i Kuba mógłby przyjechać.
Się poskładało w czasie tak dziwnie ;)

Jak uważacie - może przyjechać Kuba, albo pies z kolejki za nim - "przeskakując" go.

Czekam na znać co mam robić.

No to faktycznie teraz się troszkę namieszało...nie dodzwonilam sie poki co jeszcze do Madziek...ale o tym co mam zrobic poprosze Was drogie cioteczki o zdanie...sama nie podejme zadnej decyzji..
Napisala do mnie Patrycja- transport na sobote umowiony- jedzie z TZ-em wiec wszystko cudownie sie sklada...Potrzebuje na paliwo od nas tylko 50 zł- reszte powiedziala, ze dołoży od siebie:multi::multi::multi:
Teraz DECYZJA!!!!!!!!!!POPROSZE WSZYSTKOE CIOTECZKI WATKOWE O RADE!!!!BŁAGAM- BO MUSZĘ PODJĄĆ DECYZJĘ...

A tymczasem kolejna radosna wieść- nadeszly nastepne wpłaty:

Negri- 40 zł(deklarowała 20 zł, więc to jest opłata jak sie domyślam za 2 miesiące)
agata51- 50 zł
Hesia- 100 zł
(za dwa miesiące- bo właśnie na 2 deklarowała)
Julie- 20 zł
RAZEM WPŁYWÓW NA DZIŚ...UWAGA...210 ZŁ!!!!!!!!:multi::multi::multi:
z wpłatami z dnia wczorajszego mamy więc....
RAZEM 510
ZŁ!!!!!!!
CZY WSZYSTKIE CIOTECZKI DOBRZE PRZECZYTAŁY???????:multi::multi:
To jeszcze nie są wszystkie wpłaty, które nadejdą..(jeszcze trochę pieniążków jest w drodze)..więc skarpeta Kubusia będzie "wypełniona po brzegi".:multi::multi:
AAAAA... dziś dołaczyła do darczyńców desdemona:loveu::loveu: prosiła aby dopisać jej stałą deklaracje dla Kubusia- 40 zł:multi::multi:
NO I CO JA MAM TERAZ NAPISAĆ???NO CO???TOĆ SŁOWO "DZIĘKUJĘ" TO KROPELKA W MORZU TEGO, CO CZUJĘ NAPRAWDĘ

Posted

Niech Kuba jedzie do Madziek, tak jak już było ustalone:lol: Transporcik na sobotę w tamtą stronę też już jest załatwiony.

Na miejsce Kubusia u Wiosny natychmiast wskoczy jakaś kolejna bida.

Kuba ma fart :cool1:: ciotki fajne go ratują, posag chłopak ma okazały, dwa hoteliki na niego czekają.
To dobry znak :loveu:

Moja wpłata ponad deklarowaną sumę to moje większe zaskurniaki niż się spodziewałam więc to jest wpłata za jeden miesiąc.

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Niech Kuba jedzie do Madziek, tak jak już było ustalone:lol: Transporcik na sobotę w tamtą stronę też już jest załatwiony.

Na miejsce Kubusia u Wiosny natychmiast wskoczy jakaś kolejna bida.

Kuba ma fart :cool1:: ciotki fajne go ratują, posag chłopak ma okazały, dwa hoteliki na niego czekają.
To dobry znak :loveu:

Moja wpłata ponad deklarowaną sumę to moje większe zaskurniaki niż się spodziewałam więc to jest wpłata za jeden miesiąc.

Negri..cioteczko..no to w takim razie osobne ukłony za hojność:loveu::loveu::loveu:BArdzo bardzo dziękujemy z Kubusiem:loveu::loveu:
I zrobię tak jak piszecie- Kubuś pojedzie do MAdziek- tam ma miejsce zaklepane, wiec juz nie bede robila zamieszania- a wiona napisala, ze w razie czego, za Kubusiem już jest następny Piesio w kolejce...niech grzeje dooopeczke tez jak najszybciej:lol:

Posted

Orpha..a co Ty cioteczko masz za bank???Dziś przelałaś i kaska już jest- dziękujemy. TAk więc wpływy na dziś- 215 zł:multi::multi::multi:
RAZEM ZEBRANYCH PIENIĄŻKÓW- 515 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu:

Posted

PONAWIAM PYTANIE...KIM JEST "TAJEMNICZA BARBARA D. Z WARSZAWY, KTORA WPŁACIŁA DLA KUBUSIA 50ZŁ????
MUSI TO BYC CHYBA OSOBA DEKLARUJACA JAKIES KWOTY, BO INACZEJ NIE MIALABY CHYBA MOJEGO NUMERU KONTA??PROSZE BARDZO O UJAWNIENIE:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

niteczka napisał(a):
Barbarą D. nie jestem;) Ale mam pytanie, czy Kubuś zebrał już potrzebną kwotę na hotelik?

oCZYWIŚCIE ZE ZEBRAŁ:lol:
Jedzie w sobotę do Madziek:multi::multi:
A dlaczego...???:oops:

Posted

niteczka napisał(a):
Bo jak zawsze spóźniłam się.

Mogę Ci Kochana cioteczko dać namiary na inna bardzo potrzebującą biede.."na cito"...:cool3: Tego tu na dogo jest dostatek...:-(

Posted

No dobra, poleć coś. Pechowa jakaś jestem. Parę razy zadeklarowałam, że coś wpłacę, a tu nagle Dogo wysiada. Po przerwie wchodzę, a bida już w domu, albo w hoteliku i moja pomocna dłoń nie była już potrzebna. Ech, pechunio.

Posted

niteczka napisał(a):
No dobra, poleć coś. Pechowa jakaś jestem. Parę razy zadeklarowałam, że coś wpłacę, a tu nagle Dogo wysiada. Po przerwie wchodzę, a bida już w domu, albo w hoteliku i moja pomocna dłoń nie była już potrzebna. Ech, pechunio.

Tak trzymaj, niteczka! To nie pech - szczęście pieskom przynosisz. :evil_lol:

Posted

[quote name='niteczka']No dobra, poleć coś. Pechowa jakaś jestem. Parę razy zadeklarowałam, że coś wpłacę, a tu nagle Dogo wysiada. Po przerwie wchodzę, a bida już w domu, albo w hoteliku i moja pomocna dłoń nie była już potrzebna. Ech, pechunio.

Proszé bardzo, tu brakuje jeszcze 30zl do deklaracji miesiécznych na dt psiaka. Mozesz dac chocby 5zl:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrzucone-staruszkowe-psie-serduszko-zbieramy-na-dt-ostroda-129112/index29.html

Posted

:crazyeye::crazyeye: kurczę ... na chwilę tylko wyjdę do pracy :diabloti: a tu od razu przybywa 3 strony postów , nie nadążam czytać :evil_lol:
Ja również uważam że Kubus powinien jechać do madziek skoro to pewny i sprawdzony hotelik i nie zabierać miejsca jakiemuś nieszczęśniuchowi u wiosny , dla którego to może być sprawa życia lub smierci. Przecież dobrze wiemy jakie są realia schroniskowego życia.