Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Hello, jestem :) gonia66 mnie zaprosiła na wątek, chociaż nie wiem, mam lekkie obawy, bo na wątku Cygana mi się trochę dostało od tej cioteczki :eviltong: chyba, że to nie do mnie było :eviltong: nieważne :eviltong:

Kochani, zbieracie wpłaty, a jakieś allegro cegiełkowe jest?

LAro..no coś Ty?/Do Ciebie??/Nie....w życiu..doskonale wiem ile robisz dla zwierząt...zreszta nietrudno to zauwazyc..gdzie nie spojrze ..to na watku Lara:lol::lol::lol:
Nie mamy allegro cegielkowego...Isadorka zrobi jutro Allegro ale kurcze nie wiem czy to beda cegielki..zglupialam w tym momencie:oops::oops:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]goniu i ja jestem ...ale póki co nie mogę deklarować nic :shake:[/FONT]

JAk tu jesteś- to też pomgasz:lol::lol:Nie wszystko zloto co sie świeci:eviltong:..kurcze..chociaz sprobuj zyc bez tego "zlota"...:razz:Dzieki ze jestescie wszystkie zaproszone cioteczki:lol::multi::multi:

Posted

Napisala do mnie zaproszona cioteczka Hesia, ze nie moze zdeklarowac kwoty- ale w tym miesiacu jeszcze i w nastepnym przesle po 50zl:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

irenaka napisał(a):
Gosia!:loveu: Melduję się na wątku.
Nawet słówkiem w pw. nie szepnęłaś, że to taki cudny psiak!!!

Irenko, orientujesz sie czy w Niepolomicach byloby cos wolnego dla Kubusia ?
Ja dopiero przed chwila weszlam na ten watek , jest za pozno zeby tam dzwonic, a wiem ze Ty wiesz przeciez wszystko :lol:

Posted

wellington napisał(a):
Irenko, orientujesz sie czy w Niepolomicach byloby cos wolnego dla Kubusia ?
Ja dopiero przed chwila weszlam na ten watek , jest za pozno zeby tam dzwonic, a wiem ze Ty wiesz przeciez wszystko :lol:

No cioteczki...zadzwoniłam do Madziek...jest miejsce w hoteliku(na 90%- jutro bedzie wiadomo na 100%)...za ok 7.00zl..tam moglby czekac az do momentu wolnego miejsca u wiosny:lol:
WArunki- osobny boks w budynku ocieplany, z wyjsciem na zewnatrz, spacerki, doszkalanie (bo opowiedzialam w skrocie jak sie zachowuje i co mu jest od czasu do czasu)...tam spokojnie moglby czekac na wolne miejsce u wiosny- a to jest pod wroclawiem zdaje sie, wiec do wiosny- bliziutko:lol::lol::lol:Co Wy na to???ZAbieramy Kubusia na "juz"????Czekam na decyzje i rozsylam zaraz PW z numerem konta do wplat:)))

Posted

No bo jesli po 7 zł to byloby ok 210zl za m-c wiec taka kwote mamy juz w deklaracjach...co zostanie w skarpecie to akurat byloby na nasteopne miesiace gdyby mial byc u wiosny..a kto wie??Moze uda sie go "nawrocic" i przywrocic do normalnosci i znajdzie domek szybciej?/To taki piekny piesek...mysle ze na domek jak bedzie juz ulozony- dlugo nie bedzie czekal..to co robimy?????/Piszcie mi jak najszybciej:lol::lol::lol:

Posted

wellington napisał(a):
Nie, Madziek jest w Opolu !

No tak w Opolu- ale to ta sama Madziek-z watku jaki mi podalas:lol::lol:Jak z Opola to jeszcze lepiej- jeszcze bliżej do wiosny:lol::lol::lol:

Posted

Tak, ta sama Madziek, z Opola.

A napisalam bo wczesniej pisalas tak:

.tam spokojnie moglby czekac na wolne miejsce u wiosny- a to jest pod wroclawiem zdaje sie, wiec do wiosny- bliziutko:lol::lol::lol:

(bliziutko do wiosny bylo to inne miejsce).

Posted

wellington napisał(a):
Tak, ta sama Madziek, z Opola.

A napisalam bo wczesniej pisalas tak:

(bliziutko do wiosny bylo to inne miejsce).

Kurcze..ktore to inne miejsce?/Jeszcze blizej niz od Madziek??Juz sie pogubilam w tych emocjach...Opole chyba jest blisko wiosny:lol::lol:

Posted

[quote name='Mysia_']

[FONT="Georgia"][SIZE="4"]Kubuś na pewno by powiedział ... zabierajta mnie stąd jak najszybciej... 'nie' wszędzie dobrze ale w domnku (nawet jeśli tymczasowy) lepiej :loveu::loveu: [/FONT]

Posted

gonia66 napisał(a):
Kurcze..ktore to inne miejsce?/Jeszcze blizej niz od Madziek??Juz sie pogubilam w tych emocjach...Opole chyba jest blisko wiosny:lol::lol:

Opole jest bardzo blisko Wrocławia :evil_lol::evil_lol:

Posted

wellington napisał(a):
Opole jest blisko Zabrza, czyli Kubusia.

Zgadza się ..ale wiosna tez ma gdzies hotelik kolo Opola:lol::lol:Wiec jak sie zwolni miejsce bedzie mial blisko:lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
Zgadza się ..ale wiosna tez ma gdzies hotelik kolo Opola:lol::lol:Wiec jak sie zwolni miejsce bedzie mial blisko:lol:

prawda jest taka że Opole jest między Zabrzem a Wrocławiem :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Teraz to ja już się totalnie pogubiłam :eviltong:
Goniu, za chwilkę odpisze na Twoje PW ;)

Do Opola mamy faktycznie bliziutko ;) do Wrocławeia gdzieś dwa razy tyle ;) i do Kluczborka tez jakoś daleko nie ma.... Wszystkie w sumie leży w miarę blisko siebie.

Posted

[quote name='orpha']Kubus na naszej klasie
Logowanie do nasza-klasa.pl

od siebie niestety tylko 5 zl :roll:
Jeeeeeeejjjjjjjuuuuuuu..orpha...przepraszam..nie wiem jak to sie stalo ale ja nie zauważylam nawet tego wpisu..:oops::oops:No niby siedzę na wątku non stop...bardzo dziękuję- zaraz sobie wejdę tam troszkę...Ja nawet pomyslalam dziś, ze pewnie bylas bardzo zajeta i nie mialas jak..a tu proszę...przy okazji wysylania numeru konta na PW dopiero zobaczylam ten wpis...Alez jestem gapa...:cool3::cool3::cool3:DZięki za deklaracje i za pomoc!!!:loveu::loveu::loveu: