Alicja Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [FONT=Arial]goniu i ja jestem ...ale póki co nie mogę deklarować nic :shake:[/FONT] Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 a może rzeczywiście to allegro cegiełkowe, albo nasza klasa? Tam bardzo deklaracji comiesięcznych pewnie nie będzie, ale wpłaty jednorazowe może i tak Quote
gonia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 __Lara napisał(a):Hello, jestem :) gonia66 mnie zaprosiła na wątek, chociaż nie wiem, mam lekkie obawy, bo na wątku Cygana mi się trochę dostało od tej cioteczki :eviltong: chyba, że to nie do mnie było :eviltong: nieważne :eviltong: Kochani, zbieracie wpłaty, a jakieś allegro cegiełkowe jest? LAro..no coś Ty?/Do Ciebie??/Nie....w życiu..doskonale wiem ile robisz dla zwierząt...zreszta nietrudno to zauwazyc..gdzie nie spojrze ..to na watku Lara:lol::lol::lol: Nie mamy allegro cegielkowego...Isadorka zrobi jutro Allegro ale kurcze nie wiem czy to beda cegielki..zglupialam w tym momencie:oops::oops: Quote
gonia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]goniu i ja jestem ...ale póki co nie mogę deklarować nic :shake:[/FONT] JAk tu jesteś- to też pomgasz:lol::lol:Nie wszystko zloto co sie świeci:eviltong:..kurcze..chociaz sprobuj zyc bez tego "zlota"...:razz:Dzieki ze jestescie wszystkie zaproszone cioteczki:lol::multi::multi: Quote
gonia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Napisala do mnie zaproszona cioteczka Hesia, ze nie moze zdeklarowac kwoty- ale w tym miesiacu jeszcze i w nastepnym przesle po 50zl:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
sara_rokitnica Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 podniosę naszego Kubusia- niech wie, że o nim pamiętamy ;) Quote
gonia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Pamietamy pamietamy i domku szybszego szukamy:lol::lol::loveu: Quote
wellington Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 irenaka napisał(a):Gosia!:loveu: Melduję się na wątku. Nawet słówkiem w pw. nie szepnęłaś, że to taki cudny psiak!!! Irenko, orientujesz sie czy w Niepolomicach byloby cos wolnego dla Kubusia ? Ja dopiero przed chwila weszlam na ten watek , jest za pozno zeby tam dzwonic, a wiem ze Ty wiesz przeciez wszystko :lol: Quote
gonia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 wellington napisał(a):Irenko, orientujesz sie czy w Niepolomicach byloby cos wolnego dla Kubusia ? Ja dopiero przed chwila weszlam na ten watek , jest za pozno zeby tam dzwonic, a wiem ze Ty wiesz przeciez wszystko :lol: No cioteczki...zadzwoniłam do Madziek...jest miejsce w hoteliku(na 90%- jutro bedzie wiadomo na 100%)...za ok 7.00zl..tam moglby czekac az do momentu wolnego miejsca u wiosny:lol: WArunki- osobny boks w budynku ocieplany, z wyjsciem na zewnatrz, spacerki, doszkalanie (bo opowiedzialam w skrocie jak sie zachowuje i co mu jest od czasu do czasu)...tam spokojnie moglby czekac na wolne miejsce u wiosny- a to jest pod wroclawiem zdaje sie, wiec do wiosny- bliziutko:lol::lol::lol:Co Wy na to???ZAbieramy Kubusia na "juz"????Czekam na decyzje i rozsylam zaraz PW z numerem konta do wplat:))) Quote
gonia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 No bo jesli po 7 zł to byloby ok 210zl za m-c wiec taka kwote mamy juz w deklaracjach...co zostanie w skarpecie to akurat byloby na nasteopne miesiace gdyby mial byc u wiosny..a kto wie??Moze uda sie go "nawrocic" i przywrocic do normalnosci i znajdzie domek szybciej?/To taki piekny piesek...mysle ze na domek jak bedzie juz ulozony- dlugo nie bedzie czekal..to co robimy?????/Piszcie mi jak najszybciej:lol::lol::lol: Quote
gonia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 wellington napisał(a):Nie, Madziek jest w Opolu ! No tak w Opolu- ale to ta sama Madziek-z watku jaki mi podalas:lol::lol:Jak z Opola to jeszcze lepiej- jeszcze bliżej do wiosny:lol::lol::lol: Quote
wellington Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Tak, ta sama Madziek, z Opola. A napisalam bo wczesniej pisalas tak: .tam spokojnie moglby czekac na wolne miejsce u wiosny- a to jest pod wroclawiem zdaje sie, wiec do wiosny- bliziutko:lol::lol::lol: (bliziutko do wiosny bylo to inne miejsce). Quote
gonia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 wellington napisał(a):Tak, ta sama Madziek, z Opola. A napisalam bo wczesniej pisalas tak: (bliziutko do wiosny bylo to inne miejsce). Kurcze..ktore to inne miejsce?/Jeszcze blizej niz od Madziek??Juz sie pogubilam w tych emocjach...Opole chyba jest blisko wiosny:lol::lol: Quote
marysia55 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Mysia_'] [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Kubuś na pewno by powiedział ... zabierajta mnie stąd jak najszybciej... 'nie' wszędzie dobrze ale w domnku (nawet jeśli tymczasowy) lepiej :loveu::loveu: [/FONT] Quote
gonia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Mysiu...jak już jesteś to pry okazji- dopisz do wplat jednorazowych Anette- 10zł i Hesię- luty i marzec po 50zł Quote
wellington Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Opole jest blisko Zabrza, czyli Kubusia. Quote
marysia55 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 gonia66 napisał(a):Kurcze..ktore to inne miejsce?/Jeszcze blizej niz od Madziek??Juz sie pogubilam w tych emocjach...Opole chyba jest blisko wiosny:lol::lol: Opole jest bardzo blisko Wrocławia :evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 wellington napisał(a):Opole jest blisko Zabrza, czyli Kubusia. Zgadza się ..ale wiosna tez ma gdzies hotelik kolo Opola:lol::lol:Wiec jak sie zwolni miejsce bedzie mial blisko:lol: Quote
wellington Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Wiosna jest w Kluczborku, a z Opola do Kluczborku faktycznie bliziutko :lol: Quote
marysia55 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 gonia66 napisał(a):Zgadza się ..ale wiosna tez ma gdzies hotelik kolo Opola:lol::lol:Wiec jak sie zwolni miejsce bedzie mial blisko:lol: prawda jest taka że Opole jest między Zabrzem a Wrocławiem :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
marysia55 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 wellington napisał(a):Wiosna jest w Kluczborku a Kluczbork jest blisko Opola :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 CZyli jednym słowem- wszystko blisko..no prawie "po drodze":lol::lol::lol::lol: Quote
Mysia_ Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Teraz to ja już się totalnie pogubiłam :eviltong: Goniu, za chwilkę odpisze na Twoje PW ;) Do Opola mamy faktycznie bliziutko ;) do Wrocławeia gdzieś dwa razy tyle ;) i do Kluczborka tez jakoś daleko nie ma.... Wszystkie w sumie leży w miarę blisko siebie. Quote
gonia66 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='orpha']Kubus na naszej klasie Logowanie do nasza-klasa.pl od siebie niestety tylko 5 zl :roll: Jeeeeeeejjjjjjjuuuuuuu..orpha...przepraszam..nie wiem jak to sie stalo ale ja nie zauważylam nawet tego wpisu..:oops::oops:No niby siedzę na wątku non stop...bardzo dziękuję- zaraz sobie wejdę tam troszkę...Ja nawet pomyslalam dziś, ze pewnie bylas bardzo zajeta i nie mialas jak..a tu proszę...przy okazji wysylania numeru konta na PW dopiero zobaczylam ten wpis...Alez jestem gapa...:cool3::cool3::cool3:DZięki za deklaracje i za pomoc!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts