Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Gonia, pohamuj dziewczyno, tyle myśli na raz :evil_lol:

taaaaaa
komu chce się to czytać
za dużo, stanowczo za dużo słów

goniu sobie myśl przytrzymaj na podbicie wątku

zapoznam się z historią psiaka

edit/
tekst jest piękny
ale dla kogoś kto nie zna poprzedniego wątku mało mówi
w tym wątku nie ma chyba informacji ile chłopak z schronie siedzi

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Gonia, pohamuj dziewczyno, tyle myśli na raz :evil_lol:

Aj...bo Wy to mnie nie znacie..ja jestem niczym Hanka Bielicka:roll:ale dzięki temu nauczylam się szybko pisać na klawiaturce-hehe:eviltong:A jak jestem szczęśliwa, to faktyczni dośc trudno mnie pohamowac, więc sie cioteczki nie trudźcie- nic to nie da jak wpadnę w trans;)

Posted

jakze Ci Piekny Kubusiu pomoc?

jakby go na nasza klase i na cafeanimal dac?
zaprosic do sledzenia watku i niesienia pomocy zwlaszcza finansowej na tym etapie

Posted

[quote name='pixie']jakze Ci Piekny Kubusiu pomoc?

jakby go na nasza klase i na cafeanimal dac?
zaprosic do sledzenia watku i niesienia pomocy zwlaszcza finansowej na tym etapie
bEDZIEMY BARDZO WDZIĘCZNE ZA KAŻDĄ POMOC...to co pixie???Dasz go na NK i cafeanimal???:lol:

Posted

[quote name='Isadora7']gonia66 jestem :)
Nie mam w tej chwili pomysłu, ale... wiesz jak moge pomóc i jak przyjdzie coś do głowy to słucham propozycji. Jak mi wpadnie pomysł to rzucę na szalę.
DZięki Isadora bardzo za odzew:loveu:...jakby co- zgloszę sie na pewno po pomoc ale na propozycje rownież czekamy z Kubusiem:lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
bEDZIEMY BARDZO WDZIĘCZNE ZA KAŻDĄ POMOC...to co pixie???Dasz go na NK i cafeanimal???:lol:

tego nie potrafie:shake:, poszukam specow od tego tematu
sbd nasza klasa a cafeanimal? hmm przypomne sobie

Posted

ja również poprosiłam publicznie
na watku bullowej radomskiej suńki
usera nk

tu chyba nie chodzi o jakieś konto fake
(chociaż nawet jeśli takowe istnieje to w mojej opinii nie powinno być to podniesione tak publicznie)
tu chodzi o podrzucenie chłopaka gdzie można

ps. zakładając że jstem laikiem.......
chopaka można podrzucić na jakieś forum stricte rasowe?

Posted

gonia66 napisał(a):
Aj...bo Wy to mnie nie znacie..ja jestem niczym Hanka Bielicka:roll:ale dzięki temu nauczylam się szybko pisać na klawiaturce-hehe:eviltong:A jak jestem szczęśliwa, to faktyczni dośc trudno mnie pohamowac, więc sie cioteczki nie trudźcie- nic to nie da jak wpadnę w trans;)

hihi, jak ja cię dobrze rozumiem, też tak mam....:razz:

pixie napisał(a):
tego nie potrafie:shake:, poszukam specow od tego tematu
sbd nasza klasa a cafeanimal? hmm przypomne sobie

ja jestem antyspecem od naszej klasy.. ale mam pomysł. orpha zrobiła sobie fikcyjne konto, uderzcie do niej, ale - z konkretem, nie tylko z ogłoszeniem kubusia. bo tak - odezwała się do niej babka w kwestii starego, zaguzowanego promyka, co go orpha ma na nk. była na 100% pewna, ze go chce wziąć, ale niestety.. nie z jej winy, nie wiedziałą, ze może być tyle uwarunkowań psich, myślała, ż on sobie może po dworzu biegać. być moze warto do niej napisac w kwestii kubusia? choć faktycznie nie wiem, jaka jest jego historia i sie nie nada? pierwszy post to poezja ogłoszeniowa, ale mi na dogo nie przekazuje konkretów. możecie streścić jego historię, jego charakter? bo po postach widać, ze jest to istotne, a nie znam starego wątku. no i koniecznie się odezwijcie do orphy w sprawie wrzucenia kuby na nk i tej babki, co myślała o promyku. kto wie, co zadziała..

Posted

marysia55 napisał(a):
wchodzę na wątek nie tylko z prośby goni66 ale też z poczucia obowiązku pomocy tam gdzie moge pomóc . Postaram sie w miare moich mozliwości :loveu:

Dziękuje Marysiu, że odpowiedzialaś:loveu::loveu:Kubuś dziękuje:loveu::loveu:

Posted

Jestem. Pewnie coś dorzucę. Jutro zadeklaruję sumę, bo muszę rozeznać się w finansach. Kilka piesków siedzi mi w kieszeni. Lecę dalej - może któryś do domku pojechał?

Posted

agata51 napisał(a):
Jestem. Pewnie coś dorzucę. Jutro zadeklaruję sumę, bo muszę rozeznać się w finansach. Kilka piesków siedzi mi w kieszeni. Lecę dalej - może któryś do domku pojechał?

Baaardzo bardzo dziękujemy cioteczce Agatce rownież...ziarnko do ziarnka...:lol::lol::multi::multi::multi:No to czekamy na deklaracje a Mysia zapewne jutro (dziś juz znaczy) wpisze je wszystkie na pierwsza stronke zeby bylo jasniej i wyrażniej:lol::lol:
Kubusiu...myslę, że mozesz juz powolutku zaczynac snić o innym, lepszym życiu...po tych przejsciach , jakich doświadczyłeś- nalezy Ci sie powrót do normalnego życia, jakie miales kiedys...przy boku swojego ukochanego Pana...ja wierzę, że jeszce będziesz mial takiego swojego ukochanego Pana...zasłużyłeś tym swoim czekaniem mimo trudu i beznadziei...:loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Dziękuje Marysiu, że odpowiedzialaś:loveu::loveu:Kubuś dziękuje:loveu::loveu:

Kubus to podziekuje jak mu cos wrzucę do skarpety :evil_lol::evil_lol: jutro ( czyli dzis ) sie zdeklaruję. też mam kilka tymczasowiczów na utrzymaniu ... ale cos jeszcze wyskrobię..... pamiętasz Goniu66 Barusia :p:p:p kocham tego psiaka jak swojego :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
Kubus to podziekuje jak mu cos wrzucę do skarpety :evil_lol::evil_lol: jutro ( czyli dzis ) sie zdeklaruję. też mam kilka tymczasowiczów na utrzymaniu ... ale cos jeszcze wyskrobię..... pamiętasz Goniu66 Barusia :p:p:p kocham tego psiaka jak swojego :loveu:

Marysiu!!!O Barusiu mialabym zapomnieć????:crazyeye::crazyeye:Właśnie niedawno zamieścilam nowe info o Nim od Pani Marii..odwiedzalaś już go dzis???:roll:

Posted

gonia66 napisał(a):
Marysiu!!!O Barusiu mialabym zapomnieć????:crazyeye::crazyeye:Właśnie niedawno zamieścilam nowe info o Nim od Pani Marii..odwiedzalaś już go dzis???:roll:

ooooojjjjjj , zaraz tam lecę :evil_lol::evil_lol:

Posted

:lol::lol:

marysia55 napisał(a):
ooooojjjjjj , zaraz tam lecę :evil_lol::evil_lol:
:lol::lol::lol:No...:roll:
Zeby jeszcze Kubusiowi sie kiedys tak poszczęściło...jaw to wierzę naprawdę..to śliczny pies...i ten nosio jego:loveu::loveu::loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
jutro tak na spokojnie wczytam się w jego wątek i pomyślę co jeszcze można by zrobić żeby mu pomóc ( oczywiście oprócz kasiorki :evil_lol: bo to ma jak w banku)

:loveu::loveu::loveu::loveu:DZIEKUJEMY raz jeszcze...a jakbys chciala to podam tu link do starego watku Kubusia...tam w chwili wolnej mozesz co- nieco doczytać...chociaż najważniejszy skrot tu mamy...no to czekamy na pomysly (bo o kasiorce nie będe wspominała- toz to głupio tak:eviltong::eviltong::eviltong:)..:lol: a to link "starego wątku"http://www.dogomania.pl/forum/f28/przerazony-kuba-pilnie-szuka-domku-w-schronisku-nie-ma-szans-30779/

Posted

Ale tu się gwrarno zrobiło :lol: Strasznie się ciesze, że tyle osób chce pomóc :multi: Ja w miare możliwości staram się odwiedzać Kubusia jak najczęściej. Dzisiaj niestety nie dałam rady podjechać do schroniska, wypadło mi coś ważnego, ale za to mam dla was fotki z ostatniego spacerku :cool3: Widać na nich jak bardzo Kubuś się zmienia :loveu: Jest już troche bardziej ufny, choć nadal bardzo się boi, ale widze że są postępy i wierze że teraz może być już tylko lepiej :p

Posted

Dzieki za zaproszenie na watek Gosiu :p
niewiele mogę .... ale wzięłam Kubusia do podpisu
i jezeli to pomoże to ma moje 30 zł na hotelik ..
/tylko jak juz trzeba bedzie zacząc wpłacac to prosze o przypomnienie na Pw bo juz mam tyle innych podopiecznych ze boje sie zeby nie przeoczyc tego momentu :oops:/

Jezeli beda potrzebne jakies ogłoszenia to tez słuze pomoca !
Kubuchna to sliczny pies i zasługuje na szanse :loveu:

Posted

trafiłam na watek na zaproszenie gonia66.
Na stałe finansowo nie mogę pomóc , bo mam już za dużo zobowiązań.Tych potrzeb,że nie wiadomo gdzie pomagać.W tej chwili mogę jednorazowo wpłacić 50 zł.
Przydałby się jednak link do poprzedniego wątku, bo obecny jest za mało poruszający.
Kuba jest wspaniałym, dostojnym psem i na szczęście nie widać po nim jego stanu psychicznego.
Będę tu zaglądać.