Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W pierwszym poście jest link do allegro (Asior) tam przeczytalam to:

[B][FONT=comic sans ms][COLOR=#000000][FONT=comic sans ms][COLOR=#000000]Rokowania co do Cygana są bardzo ostrożne .. stan jest stabilny .. jednakże nie za dobry ... łapa najprawdopodobniej będzie musiała być amputowana.. gdy pies dojdzie do siebie .
Cygan przez tydzień chodził ze złamaniem otwartym .. Pan nie "zatroszczył sie" o pomoc dla psa po wypadku.. .miało się to samo przecież zagoić.... poza tym Cygan na skutek uderzeń w głowe ma pękniętą podstawę czaszki, krwiaki .. pojedyncze obrażenia.....[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/B]

Myślałam, że planowana jest amputacja ;( Jesli nie, to odetchnę z ulgą...

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabrakło mi słów:placz: Tyle bestialstwa na świecie:placz:Cyganek, Piano i wiele innych... Zwyrodnialców ziemia nie powinna nosić!
Cyganku i ja za Ciebie trzymam mocno kciuki!

Posted

dzisiaj zaglądam tak późno ale od świtu myślami i sercem jestem z Tobą Maleńki:iloveyou:.
nabieraj sił i zdrowiej bo Twój nowy cudowny dom już gdzieś na Ciebie czeka... i kochający/a Pan/i.
a ty chory człowieku lepiej oglądaj się za siebie:-x.
no a ci Panowie policjanci... myślicie, że potrafią zapuszkować kogokolwiek??? na wsi siedzą sobie cichutko jak myszki i w d... wszystko mają dranie. a co dopiero będą przejmować się zwierzętami - coś o tym wiem...

Posted

[quote name='black_cat'] [B][FONT=comic sans ms][COLOR=#000000][FONT=comic sans ms][COLOR=#000000]Rokowania co do Cygana są bardzo ostrożne .. stan jest stabilny .. jednakże nie za dobry ... łapa najprawdopodobniej będzie musiała być amputowana.. gdy pies dojdzie do siebie .
Cygan przez tydzień chodził ze złamaniem otwartym .. Pan nie "zatroszczył sie" o pomoc dla psa po wypadku.. .miało się to samo przecież zagoić.... poza tym Cygan na skutek uderzeń w głowe ma pękniętą podstawę czaszki, krwiaki .. pojedyncze obrażenia..... [/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/B][FONT=comic sans ms][COLOR=#000000][FONT=comic sans ms][COLOR=#000000][FONT=Verdana][quote/]

O matko :-( Aż tak z nium źle?

Trzymaj się maleńki..
[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]

Posted

nadszedł czas kolejnego podsumowania.. prawdę mówiąc miałam zrobić to ciut wcześniej , jednakże czasowo nie wyrobiłam ...:oops:

[B][COLOR=green][FONT=&quot]1.[/FONT][/COLOR][/B][B][FONT=&quot]
[/FONT][/B]na początek trochu medialnego szumu , bo zakręciliście cudnie w tym zakątku rzeczywistości nasi medialni rzecznicy , którzy uparcie drążą temat :Rose::buzi:

[SIZE=4][B][FONT=&quot]Asior[/FONT][/B][/SIZE]- m.in. [B]Interwencje[/B]:Rose:
[SIZE=4][B][FONT=&quot]MykurDagur[/FONT][/B][/SIZE]- [B]Ekspress Reporterów, TVN Uwaga, Interwencje[/B]:Rose:
[SIZE=4][B][FONT=&quot]AdaK[/FONT][/B][/SIZE]- program [B]"Kundel bury i kocury"[/B] :Rose:
[SIZE=4][B][FONT=&quot]grzenka[/FONT][/B][/SIZE]-[B]Super Nowości[/B] :Rose:
[SIZE=4][B][FONT=&quot]Maszaberla[/FONT][/B][/SIZE] działająca z [SIZE=4][B][FONT=&quot]Krisem79[/FONT][/B][/SIZE]- [B]Super Ekspress, TVN Uwaga Kraków, TVP Rzeszów,[/B] dzięki Wam za wciagniecie do akcji [SIZE=4] [B][FONT=&quot]AnK[/FONT][/B][/SIZE] :Rose:
[SIZE=4][B][FONT=&quot]Ank[/FONT][/B][/SIZE]- dzękujemy za pomoc i wsparcie medialne :Rose:

[B][FONT=&quot]
[/FONT][/B][B][COLOR=green][FONT=&quot]2[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=green][FONT=&quot].[/FONT][/COLOR][/B][B][FONT=&quot]
[SIZE=4]myszy1[/SIZE] [/FONT][/B] dziekujemy za propozycję podesłania[B] granuflexu [/B] (zaraz do Ciebie napiszę pw :)) :Rose:

[B][FONT=&quot]
[/FONT][/B][B][COLOR=green][FONT=&quot]3.[/FONT][/COLOR][/B][B][FONT=&quot]
[SIZE=4]monika83[/SIZE][/FONT][/B] wystawiła cudo bazarek dla Cygusia:loveu: dziekujemy :Rose:

[SIZE=4][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/kartki-hand-made-wielkanocne-inne-na-drastyczne-przypadki-lara-cygan-do-28-02-a-130977/"][B][COLOR=red][FONT=&quot]BAZAREK KLIK !!![/FONT][/COLOR][/B][/URL][/SIZE]

[B][COLOR=green][FONT=&quot]4. [/FONT][/COLOR][/B]

[SIZE=4][B][COLOR=darkorchid][FONT=&quot]FILMIKI Z CYGANEM[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE] made by [SIZE=4][B][FONT=&quot]ewatr[/FONT][/B][/SIZE] :Rose:

[SIZE=5][URL="http://www.dogomania.pl/forum/11726147-post509.html"][B][COLOR=darkorange][FONT=&quot]FILMIKI 1 KLIK [/FONT][/COLOR][/B][/URL][/SIZE]

[SIZE=5][URL="http://www.dogomania.pl/forum/11726147-post509.html"][B][COLOR=darkorange][FONT=&quot]FILMIKI 2 KLIK [/FONT][/COLOR][/B][/URL][/SIZE]

[SIZE=5][URL="http://www.dogomania.pl/forum/11726181-post510.html"][B][COLOR=darkorange][FONT=&quot]FILMIKI 3 KLIK [/FONT][/COLOR][/B][/URL][/SIZE]

[COLOR=green][FONT=&quot]5. [/FONT][/COLOR]

bossski artykuł w [B]Nowinach [/B] ( a raczej krótka notka) :roll:

[SIZE=4][B][URL="http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090130/RZESZOW/460645725"][COLOR=royalblue][FONT=&quot]GAZETA KLIK [/FONT][/COLOR][/URL][/B][/SIZE]

[B][COLOR=green][FONT=&quot]6.[/FONT][/COLOR][/B]

[SIZE=5][B][I][U][COLOR=fuchsia][FONT=&quot]sprawy finansowe [/FONT][/COLOR][/U][/I][/B]:[/SIZE]

rozliczenie za okres od [B]1 do 5 lutego 09 włącznie [/B]

[FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B]Małgorzata S[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Magdalena R-B [/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Wioletta S[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Dorotka K [/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B]Pinkaa07 [/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Katarzyna P[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Sławomir B
[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B]Mazmar1959
Marzena B[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] ab-agnieszka [/B][/SIZE][/FONT] [SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] F H U `DAKOS` PRAKTYKA STOMATOLOGIC
[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B]Marek Dz[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Maszaberla
[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B]Sylwia O[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Agata- Sonia
[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B]Barbara K-D[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Anna A[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Paniusia8
Cactus18
[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B]SROKI4
[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B]Niteczka
[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B]Dariusz
[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B]Edyta J[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B]Tamara[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Kasia Monticolo
[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B]Aneta B[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Magdalena K S[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Katarzyna K
[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B]Don Kurczakos[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Paulina P[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Agaibodzio[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Justyna F[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B]Joanna S[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Edyta J[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Dominika B[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Małgorzata B[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Marzena F[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]
[/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][B] Justyna M[/B][/SIZE][/FONT][SIZE=3]

[/SIZE]

[CENTER][FONT=Century Gothic][B]Kwota dla Cyganka z tego okresu wynosi [SIZE=5][COLOR=Red]1423, 72 zł[/COLOR][/SIZE] plus kwota z pierwszego rozliczenia [SIZE=5][COLOR=Red]450 zł[/COLOR][/SIZE] .. a to daje łączną sumę[/B][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][SIZE=6][B][U][FONT=Century Gothic][COLOR=Red]1873,72 zł [/COLOR][/FONT][/U][/B][/SIZE][/FONT]

[SIZE=4][B][COLOR=Green]Jesteście wspaniali :Rose: :buzi: bardzo Wam dziękujemy w imieniu Cygusa:multi: [/COLOR][/B][/SIZE]

[LEFT]tymczasem Cygan śpieszy do Was informacjami ,że czuje się "bardzo dobrze",generalnie znudziło mu się juz leżenie i zdobył sie nawet na psikusowanie:) a mianowcie ... "łap mnie w kadrze" do zdjęcia....co wejdę do niego chłopak się podrywa na łapy,"leci na złamanie kołnierza" pod rękę i gada:miziaj i chodź na spacer a nie zdjęcia..... :) no to sobie myśle.... no ok to chodźmy na zewnątrz.... ale co... umowa złamana bo na zewnatrz też zdjęc niet .. bo Cygi łazi za mna kroczek w kroczek bez szans na modeling:) ale gdy go wziełam na boczek na słowo .. i mu poopowiadałam trochę w ucholce ..... prosze bardzo jak dla Was zapozował :loveu:

[CENTER] [IMG]http://img23.imageshack.us/img23/4655/99917731uo0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/4582/33517585fr3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/1989/50904026nv9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/7137/41776248ws6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/438/66686817xe1.jpg[/IMG]

ja już to powtarzałam .. ale powtarzać będę .. [SIZE=4][B]DZIĘKUJEMY ŻE JESTEŚCIE Z CYGANEM!!!!![/B][/SIZE] :Rose::buzi:

:bluepaw:
[/CENTER]
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

[B]Witam.Cyganek pomalutku pieknieje.Cieszy mnie to.Choc jego psychika wiadomo.Przezyl koszmar.Jestem z nim duchowo.Przykro mi,ze niemoge pomoc w inny sposob.PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!:placz:[/B]

Posted

Ależ miło Cię ogladac Cyganku.... tym bardziej ze wygladasz coraz lepiej. Dzięki dziewczyny za tak obszerne relacje ze stanu w jakim znajduje się ten biedak. Pozdrawiam wszystkich z tego wątku.

Posted

[quote name='matinestka']nadszedł czas kolejnego podsumowania.. prawdę mówiąc miałam zrobić to ciut wcześniej , jednakże czasowo nie wyrobiłam ...:oops:

ja już to powtarzałam .. ale powtarzać będę .. [SIZE=4][B]DZIĘKUJEMY ŻE JESTEŚCIE Z CYGANEM!!!!![/B][/SIZE] :Rose::buzi:

[LEFT]:bluepaw:[/LEFT]

[/quote]

A my dziekujemy Ci kochana za wspaniala relacje, ogarniecie wszystkiego i przede wszystkim milosc do Cyganka - wspaniale ze sa jeszcze takie dziewczyny jak Ty:loveu:

A Cyganek to zupelnie inny pies, w zaskakujacym tempie zdrowieje !:multi::multi::multi:

Posted

To super widzieć Cyganka w takiej dobrej formie!!! :multi: Po tym co przeszedł to prawdziwy cud,chyba wszyscy mu w tym cudzie pomagamy - jedni czynem,inni tylko podtrzymując duchowo.Wsparcie w każdej formie jest zawsze mile widziane - przynajmniej według mnie.
A [B]matinesce[/B] dziękujemy szczególnie za wiadomości i zdjęcia Cyganka!!!:loveu:

Posted

Cygan to mocny i bardzo dzielny piesek. Cierpi, bo przecież rany na ciele i w jego serduszku jeszcze się nie zagoiły, ale tak bardzo chce żyć i chce być zdrowy, że pokonuje wszystkie trudności. Z dnia na dzień jest lepiej, apetyt mu dopisuje, zjada wszystko:sabber: i bardzo mu jedzonko smakuje. Bardzo lubi głaskanie, ciągle się o głaski dopomina i podaje łapkę i dziękuje,:Rose: dziękuje,:Rose: dziękuje :Rose:bez końca. Przesyłam od niego pozdrówka i całuski :calus:dla wszystkich którzy o nim piszą:user:, przysylają dla niego pieniążki, przesyłają pozdrowienia i o nim myślą. Dobrej nocy :sleep2:

Posted

Piękniejesz w oczach, Cyganku! Tak trzymaj! [IMG]http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/014.gif[/IMG]

Mati, zdjęcia, a zwłaszcza portrety, przecudne! Jak zwykle. [IMG]http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify03/013.gif[/IMG]

Posted

[quote name='matinestka']nadszedł czas kolejnego podsumowania.. [/quote]

[B]Matinestka - świetne, profesjonalne, rzeczowe podsumowanie wątku!:thumbs::Rose::Rose::Rose: Dziękujęmy Ci za to!:loveu::lol::loveu:[/B]

Jak to dobrze, że Cyganek zdrowieje:multi::multi::multi:
Dziękujemy za tak wielką mobilizację tylu osób i wsparcie tego psiaka:Rose:
Opiekunom bezpośrednim i wirtualnym też ślemy DZIĘKI:loveu:
Bądźcie wszyscy nadal z Cygankiem:lol:

Posted

[B]Witaj Cyganku.Mam nadzieje serduszko,ze noc minela Ci spokojnie:sleep2:Ciagle mysle o Tobie,wierzymy,ze wszystko bedzie dobrze.Do gory:thumbs:Buziaczki i przytulamy!!!!!!!!!!!!!!;)[/B]