Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):

zaczelo sie urabianie rodzicow...

siostra sie juz zaczela tate:evil_lol:
Pyta sie taty czy moze sobie wybrac sama prezent na swieta i ze chce zeby byl on z Krakowa:evil_lol:

gdyby nie rodzice... juz bym o nia walczyla, ma dopiero 2 latka i w dodatku sunia wiec z moim agresorem by sie dogadala napewno...:-(

kochana, to koniecznie urabiaj ;)
agniecha82x napisał(a):

nie rozumiem dlaczego ona jeszcze bez domku :shake:

bo jest na szpitaliku, po mega katarze i po sterylce, i nikt tam jej nie zobaczy... Kierownik mówi, zeby szukac jej domku już teraz, zeby dochodziła do siebie w swoim domu

agaga - tak ktoś pisał, ze wrzucił..

Posted

No to nareszcie normalnej wielkości zdjęcia wrzucę ;)
Londa, bo tak się zwie, jest przecudowna!!! ŁAGODNA, lubi dzieci (była dziewczyna z dogo z córką ok 3 - 4 letnią, i Londa zero agresji nie wykazała, a mała ją głaskała, klepała )
Toleruje inne psy, bo jest już na ogólnych boksach... NORMALNIE MARZENIE NIE PIES!!!!

Posted

MajeczQa napisał(a):
( .... )Jak ktoś mógł takie cudo oddać/zgubić... :/

chyba raczej zgubić, sunia jest bardzo żywiołowa, skacze, "wyrywa" się na spacer takie kochane ADHD ;) i pewnie jak to zwykle bywa właściciel się przeliczył ze swoimi możliwościami pod względem zapewnienia suni ruchu i ..... dziewczynka się zgubiła

Posted

oj to ona ma chyba dwa oblicza.. jak z nią wyszłam, to wcale nie ciągnęła, nie wyrywała się, grzecznie chodziła przy nodze, normalnie spokojniutki psiak ;)

Posted

Moja coreczka ma tylko 2 latka... I jest juz "stara" psiarka.. ;-)
Potwierdzam opinie Asiora;
suka jest chetna do wspolpracy, dobrze reaguje na bodzce, przyjazna, wysylala przyjazne sygnaly takze do mojej coreczki,

Oczywiscie, ze szarpie - jest bardzo napieta i pobudzona w tych realiach. NAPEWNO jednak wymaga opiekuna, ktory ma wiedze o ukladaniu psow, poniewaz jt to mlody i bardzo zywiolowy pies, silna, zdrowa. Ma zdrowa skore, zdrowe zeby, dobry zapach z pyska. Wydaje mi sie, ze mozna ja jak narazie brac bez zastanowienia biorac pod uwage zdrowie. Jest w swietnej kondycji.

Chcialabym takze zalaczyc zdjecia z moja coreczka - dodadza moze wiary adoptujacym....
Ale jak to zrobic? Poradzcie mi prosze

Posted

[quote name='EwaO']

Chcialabym takze zalaczyc zdjecia z moja coreczka - dodadza moze wiary adoptujacym....
Ale jak to zrobic? Poradzcie mi prosze

musisz wysłać gdzieś na serwer i wstawić tu między znacznikami

Posted

A teraz dopiero na focie zauważyłam (bo wcześniej zbytnio goniłyście [ Aśka ja Cię widzę w czołówce psiego zaprzęgu ;p ] ), że ona ma taki odbarwiony nosek...
A to taka jej uroda, czy coś z tym noskiem miała??

Nie mogę się na nią napatrzeć...
Nie wiem czemu moja mama ma taki okropny zwyczaj zadawania zawsze jednego i tego samego pytania ile razy jej pokazuję zdjęcie jakiegoś ładnego psa : " ciekawe jakby nasz pies się z nim zgodził"
Nerwicy można dostać...

Posted

EwaO napisał(a):
Asiu rzuc okiem na moje posty - poradz co z HASANEM i jak dodawac ZDJECIA!!??

nie rozumiem.. przecież czytam Twoje posty.. napisałam Ci jak dodać zdjęcie....
co mam poradzić z hassanem, bo nie rozumiem :roll: