diabelkowa Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 U mnie urabianie nic nie dalo... ona to cud natury jest! Quote
agniecha82x Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 niesamowity pies, adoptowac tak zjawiskowego psa to zaszczyt powinien byc :cool3: nie rozumiem dlaczego ona jeszcze bez domku :shake: Quote
agnieszkal2 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Jaka przecuuudna sunia!:loveu::loveu::loveu: Quote
Okamia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Jezu jaka ona cudna :loveu::loveu::loveu: Oby szybko znalazła dobry domek Quote
agaga21 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 czy ktoś ją ogłaszał na jakimś forum dla husky i malamutów? (jeśli było w wątku to przepraszam, ale nie przeczytałam całości dokładnie tylko przejrzałam) Quote
Asior Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Marta_Ares napisał(a): zaczelo sie urabianie rodzicow... siostra sie juz zaczela tate:evil_lol: Pyta sie taty czy moze sobie wybrac sama prezent na swieta i ze chce zeby byl on z Krakowa:evil_lol: gdyby nie rodzice... juz bym o nia walczyla, ma dopiero 2 latka i w dodatku sunia wiec z moim agresorem by sie dogadala napewno...:-( kochana, to koniecznie urabiaj ;) agniecha82x napisał(a): nie rozumiem dlaczego ona jeszcze bez domku :shake: bo jest na szpitaliku, po mega katarze i po sterylce, i nikt tam jej nie zobaczy... Kierownik mówi, zeby szukac jej domku już teraz, zeby dochodziła do siebie w swoim domu agaga - tak ktoś pisał, ze wrzucił.. Quote
marysia55 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 musimy jej pomóc czym prędzej w znalezieniu domku :lol::lol::lol: jest taka kochana :loveu::loveu::loveu: Quote
zaba14 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 piekna!! :loveu: Marta jak idzie urabianie?? :) Quote
Marta_Ares Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 srednio, srednio:-( caly czas ten sam argument- 1 pies w domu wystarczy:angryy: gdyby nie oni, juz dawno bym po nia jechala.... Na gore po domek piekna!!! Quote
j3nny Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 na żywo sunia jest jeszcze śliczniejsza :) grzywa powiewa sobie na wietrze :) :loveu::loveu::loveu: Quote
MajeczQa Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 W rzeczywistości jest jeszcze piekniejsza. Wszyscy moi znajomi dostają wytrzeszczu jak ja widzą :D Aż dziwne że tyle czasu siedzi w schronisku... Quote
Asior Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 No to nareszcie normalnej wielkości zdjęcia wrzucę ;) Londa, bo tak się zwie, jest przecudowna!!! ŁAGODNA, lubi dzieci (była dziewczyna z dogo z córką ok 3 - 4 letnią, i Londa zero agresji nie wykazała, a mała ją głaskała, klepała ) Toleruje inne psy, bo jest już na ogólnych boksach... NORMALNIE MARZENIE NIE PIES!!!! Quote
Asior Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 i co??? kto ją weźmie... Martaaaa.. gwałć męża dalej!!!!!!!:mad: Quote
wilczyca Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 MajeczQa napisał(a): ( .... )Jak ktoś mógł takie cudo oddać/zgubić... :/ chyba raczej zgubić, sunia jest bardzo żywiołowa, skacze, "wyrywa" się na spacer takie kochane ADHD ;) i pewnie jak to zwykle bywa właściciel się przeliczył ze swoimi możliwościami pod względem zapewnienia suni ruchu i ..... dziewczynka się zgubiła Quote
Asior Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 oj to ona ma chyba dwa oblicza.. jak z nią wyszłam, to wcale nie ciągnęła, nie wyrywała się, grzecznie chodziła przy nodze, normalnie spokojniutki psiak ;) Quote
EwaO Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Moja coreczka ma tylko 2 latka... I jest juz "stara" psiarka.. ;-) Potwierdzam opinie Asiora; suka jest chetna do wspolpracy, dobrze reaguje na bodzce, przyjazna, wysylala przyjazne sygnaly takze do mojej coreczki, Oczywiscie, ze szarpie - jest bardzo napieta i pobudzona w tych realiach. NAPEWNO jednak wymaga opiekuna, ktory ma wiedze o ukladaniu psow, poniewaz jt to mlody i bardzo zywiolowy pies, silna, zdrowa. Ma zdrowa skore, zdrowe zeby, dobry zapach z pyska. Wydaje mi sie, ze mozna ja jak narazie brac bez zastanowienia biorac pod uwage zdrowie. Jest w swietnej kondycji. Chcialabym takze zalaczyc zdjecia z moja coreczka - dodadza moze wiary adoptujacym.... Ale jak to zrobic? Poradzcie mi prosze Quote
EwaO Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Asiorku, podasz mi watek Hasana? Ten pies mnie dzisiaj rzucil na kolana.. Quote
agniecha82x Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 pieknosci :loveu: brak slow normalnie :lol: a jak pozuje do zdjec - prawdziwa dama :cool3: niesamowita jest na prawde! :loveu: Quote
Asior Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='EwaO'] Chcialabym takze zalaczyc zdjecia z moja coreczka - dodadza moze wiary adoptujacym.... Ale jak to zrobic? Poradzcie mi prosze musisz wysłać gdzieś na serwer i wstawić tu między znacznikami Quote
EwaO Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Asiu rzuc okiem na moje posty - poradz co z HASANEM i jak dodawac ZDJECIA!!?? Quote
MajeczQa Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 A teraz dopiero na focie zauważyłam (bo wcześniej zbytnio goniłyście [ Aśka ja Cię widzę w czołówce psiego zaprzęgu ;p ] ), że ona ma taki odbarwiony nosek... A to taka jej uroda, czy coś z tym noskiem miała?? Nie mogę się na nią napatrzeć... Nie wiem czemu moja mama ma taki okropny zwyczaj zadawania zawsze jednego i tego samego pytania ile razy jej pokazuję zdjęcie jakiegoś ładnego psa : " ciekawe jakby nasz pies się z nim zgodził" Nerwicy można dostać... Quote
Asior Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 EwaO napisał(a):Asiu rzuc okiem na moje posty - poradz co z HASANEM i jak dodawac ZDJECIA!!?? nie rozumiem.. przecież czytam Twoje posty.. napisałam Ci jak dodać zdjęcie.... co mam poradzić z hassanem, bo nie rozumiem :roll: Quote
Recommended Posts