Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MajeczQa napisał(a):
A teraz dopiero na focie zauważyłam (bo wcześniej zbytnio goniłyście [ Aśka ja Cię widzę w czołówce psiego zaprzęgu ;p ] )

bardzo kurna smieszne :mad: ja tam ledwo ducha nie wyzionęłam :cool3: przy hassanie....
MajeczQa napisał(a):
ona ma taki odbarwiony nosek...
A to taka jej uroda, czy coś z tym noskiem miała??

nie, takie ma plamy na nosie ;) :loveu:

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli nie ma allegro to mogę zrobić-jestem pewna ze zanim się aukcja skończy dziewczynka znajdzie domek.
tylko błagam, niech ktoś skleci jakiś tekst do allegro z danymi kontaktowymi bo mi to ciężko idzie i już na dziś się "wypaliłam" pisząc dla balzaka:oops: a jutro nie będę miała czasu żeby wymyślać ten tekst.

Posted

Kochana, ja mysle, ze Ty masz taki dar krasomówstwa, i tak Ci pięknie wyszła aukcja balzaka, ze chyba tylko TY coś sensownego sklecisz....
Ja nie umiem takich pięknych tekstów pisać :(

Posted

Asior napisał(a):
Kochana, ja mysle, ze Ty masz taki dar krasomówstwa, i tak Ci pięknie wyszła aukcja balzaka, ze chyba tylko TY coś sensownego sklecisz....
Ja nie umiem takich pięknych tekstów pisać :(

nie załamuj mnie...próby leczenia dzisiejszej migreny czerwonym winem spełzły na niczym :shake:
nie dam rady już nic sensownego napisać.może jutro spróbuję ale naprawdę wolałabym po prostu wkleić cudzy tekst bo nie wiem jak jutro z czasem się wyrobię.

Posted

na ból głowy polecam magnez musujący... działa cuda..
Ty jak Ty z bólem głowy tworzysz takie śliczne allegra, to ja niewiem czy chce, zeby Cię przestała boleć :diabloti:

Posted

Asior napisał(a):
na ból głowy polecam magnez musujący... działa cuda..
Ty jak Ty z bólem głowy tworzysz takie śliczne allegra, to ja niewiem czy chce, zeby Cię przestała boleć :diabloti:

oj ty!!!:mad:

niestety apteczka pusta-jak zwykle gdy potrzebuję czegoś na głowę to sie okazuje że się wszystko skonczyło i jest niedziela wieczór...:placz:

Posted

kredka napisał(a):
sunia jest przepiękna!!:D jak pluszowy misiak :)

a jest wysterylizowana? bo żeby ktoś przypadkiem nie wziął jej i nie próbował zrobić identycznych szczeniąt ;/

ja w ogóle sie obawiam ze jak ją ludzie zobaczą to sie zacznie nagminne krzyzowanie husky z malamutami :shake:

Posted

sunia jest przepiękna!!:D jak pluszowy misiak :)

a jest wysterylizowana? bo żeby ktoś przypadkiem nie wziął jej i nie próbował zrobić identycznych szczeniąt ;/

Posted

Piekna jest , mam nadzieje ze szybko trafił do domu z odpowiedzialnymi ludzmi
Pisałyscie do szybszego od dylizansu ? on pomaga znaleźc odpowiedzialne domy dla haszczaków , w razie co ja tez słuze pomoca

Posted

Ona jest na boksach ogólnych z 5 dużymi psami, jest super łagodna ;)
Bonsai... było by super :multi:
Mam dla niej propozycje domku tymczasowego, ale na zewnątrz.. a ja nie chce jej na zewnątrz :placz:

Posted

Asior na razie się nie ciesz - dopiero szukam psiaka na DT [chociaż fakt, ze ta sunia trafiła u mnie do czołówki], który by spełniał warunki... no i jeszcze będę musiała z TZem pogadać :roll:. A powiedzcie mi jeszcze jak sunia traktuje koty?

Posted

bonsai_88 napisał(a):
A jak sunia do innych suk?
Bo że tak powiem moja tymczsowiczka mi "uciekła" i powoli rozglądam się za kolejną ;)...

noo uciekła Ci , uciekła az do samej Wawy i lezy teraz jak dama jaka na łózku :evil_lol: