Asior Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 No to tym razem przedstawiam Wam haszczanko-malamutkę, z lwią grzywą.. na razie mam tylko takie foto, jakie mi podesłał kierownik.....w weekend postaram się większe zrobić.. Sunia jest młodziutka,ok 2 lat..... jest właśnie po sterylce... dom by się przydał szybko, zeby sobie w nim dochodziła do formy.... Quote
j3nny Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Boże drogi! wytłumaczcie mi jak to się stało, że ta sunia jest bezdomna Quote
j3nny Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 jest duza? standardowej wielkosci husky? bo na zdjeciu slabo widac, a wydaje sie drobniejsza. Quote
halka7 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jest prześliczna. Jak długo w schronie, czy jest łagodna?:loveu: Quote
Hala Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Po co ten wątek zakłądać? Szybko psiczka znajdzie domek i bez dogo. :diabloti: Quote
Asior Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Hala']Po co ten wątek zakłądać? Szybko psiczka znajdzie domek i bez dogo. :diabloti: bo kierownik chce, zeby jak najszybciej, jeszcze ze szpitaliku trafiła do domku... A co do ładnosci psa, to różnie to bywa.... Mord .... czekał kilka miesięcy na dom Quote
Hala Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 No w sumie Mord też ładny..ale imię nieco odstarsza :d :p Quote
Asior Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 nie dziw się... taki był na początku ;) Quote
LoveMe Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Hala napisał(a):Po co ten wątek zakłądać? Szybko psiczka znajdzie domek i bez dogo. :diabloti: właśnie :evil_lol: bo jest taka nietypowa:crazyeye: śliczna... Quote
j3nny Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 i pewnie ciezko bedzie znalezc odpowiedzialny dom, ktory nie wezmie jej tylko ze wzgledu na urode Quote
Hala Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 No z tym domkiem odpowiedzialnym to kłopot będzie Dopóki jest w schronie nie mamy wpływu na to gdzie pójdzie. :razz: Quote
Hala Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 :cool3:Co do zdjecia ostatniego. to sama słodycz :evil_lol: Quote
Ank@ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jak ta suka ma na imię? nr ident ?? trochę mało o niej wiemy :p czemu jest w schronie ? Quote
marysia55 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 jeszcze nigdy nie widziałam takiej pieknej hasko-lwico-malamutki :crazyeye: mam szczerą nadzieje że faktycznie nie będzie czekała długo na domek:lol: Quote
NadziejaA Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 takiego cudu to faktycznie nie widziałam!!!!!!!!! Ona bossska jest!!! Ojj faktycznie strach zeby jej ktoś nie wzioł ze względu na urodę ... :( Jeżeli uda sie jej znaleźć dom przez dogo to będziemy mieli wpływ na domek :cool3: więc moze dobrze Asior ze założyłas wątek, bo nie sztuka znaleźć dom- albo ddać psa ze schronu do "dku" który okaze sie później... lepiej nie kończyć... Quote
halbina Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 psica... :loveu: :evil_lol: :loveu: :evil_lol: :loveu: Quote
Asior Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Ank@2 napisał(a):Jak ta suka ma na imię? nr ident ?? trochę mało o niej wiemy :p czemu jest w schronie ? więcej będe wiedziała po weekendzie... teraz dostałam tylko zdjęcie... nr identyfik. nie brałam bo i tak każdy w schronie wie o jakiego psa chodzi więc jak by ktoś pytał o suczkę hasko-lwa , każdemu wskażą szpitalik. Nic o nie więcej nie wiemy, poza tym , że błąkała się po mieście... Quote
Rybka. Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Mogę psa wrzucić na forum zaprzęgowców... Co z resztą za chwilkę zrobię :) Quote
maggie1971 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Jaka ona piękna,:loveu::loveu::loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ona naprawdę istnieje? Sprawdzałyście?! :jumpie: taki pies!:) To musi być pies św. Mikołaja.. W każdym razie dobrze że po sterylizacji, bo łatwo mogła trafićw ręce "hodowców". Podoba mi się bardzo, to już drugi śmieszny pies w tym tygodniu, którego link do mnie trafił. Dziękuję Dogomanio!:lol: Roześlę, niech poprawia humor. :x-mas: Quote
diabelkowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 TO JEST CUDO ona jest nie do opisania jest taka zjawiskowa... tego sie nie da opisac... Quote
Recommended Posts