Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lew czy pies? nie, to kolejny cud natury. Ta mlodziutka zjawiskowa sunia jest kolejnym przykladem ludzkiej bezmyslnosci. Najpierw nieodpowiedzialne rozmnazanie, potem przez chwile domek, a teraz .... schronisko... kraty... wiezienie... Czym sobie zasluzyla ta biedna przepiekna i niewinna istotka? Cudna lwia grzywa? nadmiarem energi? czy moze bezkonfiktowoscia? Bog nigdy nie mowil, ze bedzie latwo, dlaczego ja spotkal ten los? Mlodziutki bo 2 letni pies ideal... aniolek zeslany przez Boga by pomagac czlowiekowi, bo kazdy wie, ze dusza psia jest wieksza od psa, a kiedy sie do niej usmiechasz ona husta sie na ogonie. Ale miejsce aniolka nie jest w wiezieniu za kratami? To pomylka! Pomoz tej cudnej suni, ktora zasluguje na prawdziwy dom, nie tylko ze wzgledu na wyglad ale takze na wspanialy charakter. Ona czeka na Ciebie....

aaaa.... nie umiem nic wymyslec totalne bezmozgowie....

Posted

Witam. Nie zjada kotow ani rzuca sie w ich strone. Podeszla na luznej smyczy do kota siedzacego w zasiegu wyskoku i nawet sie nie pofatygowala... Wachala jego zapach w spokojny sposob.

Posted

Dokładnie.Ona jest wspaniała :) piękna...niepowtarzalna!:loveu: Większość ludzi by ją chciała mieć,i ja również-no ale mam swoje łobuziaki:loveu: Więc mi to wystarcza ;) A dla suni trzeba szukać szybciutko domku! :loveu: Aaa i jeśli można prosić o więcej informacji o niej.np. to w jakim schronisku się znajduje ;) Jaka jest w stosunku do ludzi i zwierząt. ;) To będzie chyba najbardziej przydatne w szukaniu jej domku ;)

Posted

Witam
Kredka, przeczytaj prosze moj opis oraz ASiora po wizycie u niej.

Suka wymaga ukladania od pierwszej chwili poniewaz jest BARDZO RUCHLIWA i pelna energii, ale nastawienie ma spokojne i pozytywne do otoczenia. Mam zdjecia rowniez z kontaktu z moja 2 corka, ale nie mam czasu na ich umieszczenie.. Mam szukac jakiegos portalu zeby tam umieszczac a tutaj podac link, a le ani nie wiem jakiego , ani nie mam czasu sie tym zajac..

Moze ktos moze to zrobic za mnie? to przesle te zdjecia z dzieckiem..

pzdr