diabelkowa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Lew czy pies? nie, to kolejny cud natury. Ta mlodziutka zjawiskowa sunia jest kolejnym przykladem ludzkiej bezmyslnosci. Najpierw nieodpowiedzialne rozmnazanie, potem przez chwile domek, a teraz .... schronisko... kraty... wiezienie... Czym sobie zasluzyla ta biedna przepiekna i niewinna istotka? Cudna lwia grzywa? nadmiarem energi? czy moze bezkonfiktowoscia? Bog nigdy nie mowil, ze bedzie latwo, dlaczego ja spotkal ten los? Mlodziutki bo 2 letni pies ideal... aniolek zeslany przez Boga by pomagac czlowiekowi, bo kazdy wie, ze dusza psia jest wieksza od psa, a kiedy sie do niej usmiechasz ona husta sie na ogonie. Ale miejsce aniolka nie jest w wiezieniu za kratami? To pomylka! Pomoz tej cudnej suni, ktora zasluguje na prawdziwy dom, nie tylko ze wzgledu na wyglad ale takze na wspanialy charakter. Ona czeka na Ciebie.... aaaa.... nie umiem nic wymyslec totalne bezmozgowie.... Quote
orpha Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 chciałabym cierpiec na takie bezmózgowie :diabloti: Quote
masienka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 widze, ze tu juz sie tymczasy ustawiaja ale gdyby nie zjadala kotow to dopisze sie do kolejki :evil_lol::evil_lol: Quote
EwaO Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Witam. Nie zjada kotow ani rzuca sie w ich strone. Podeszla na luznej smyczy do kota siedzacego w zasiegu wyskoku i nawet sie nie pofatygowala... Wachala jego zapach w spokojny sposob. Quote
bonsai_88 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 To dobrze... bo mój kot mógłby jej nos poharatać :evil_lol:... Bo u mnie wszystko tak łagodne i spokojne jak ja :diabloti:. Quote
agaga21 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 DIABELKOWA :loveu::loveu::loveu: DZIĘKUJE!!!:loveu::loveu::loveu: a oto allegro: suka husky?malamut?może lew?zjawiskowa do adopcji (513804125) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. chciałam napisać że będę odnawiać do skutku...ale jakoś nie wierzę ze będzie to konieczne, bo sunia jeszcze w tym roku znajdzie dom!:loveu: Quote
diabelkowa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 widze ze sie spodobalo :) allegro fajnie wyszlo:) Quote
agaga21 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ojej :oops: aukcja zrobiła się na 7 dni...:oops: a nie na 14... nie wiem jak to się stało. w każdym razie jeśli będzie trzeba to następne będa oczywiście na 14 dni. Quote
Ajula Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ona wygląda jak egipska bogini :loveu: powinna mieć na imię Izyda Quote
bonsai_88 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Dajcie mi max 2 dni na przegadanie tematu :razz:. Quote
kredka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 wstawiłam jej zdjęcie na mojego photobloga...mam nadzieje że nie zrobiłam niczego złego? możecie zobaczyć na Moooje :* - MamyTylkoSiebie-WielkąMamyMoc! - Fotoblog greenstreethooligans13 w photoblog.pl :p Jest jedna dziewczyna nią zainteresowana!! huurra:loveu: I przepraszam że bez pozwolenia wstawiłam jej zdjęcie na fbl. Quote
agniecha82x Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 bardzo ladne allegro! :loveu: noooo niemozliwoscia by bylo gdyby sunieczka nie wzbudzila zainteresowania :cool3: Quote
kredka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dokładnie.Ona jest wspaniała :) piękna...niepowtarzalna!:loveu: Większość ludzi by ją chciała mieć,i ja również-no ale mam swoje łobuziaki:loveu: Więc mi to wystarcza ;) A dla suni trzeba szukać szybciutko domku! :loveu: Aaa i jeśli można prosić o więcej informacji o niej.np. to w jakim schronisku się znajduje ;) Jaka jest w stosunku do ludzi i zwierząt. ;) To będzie chyba najbardziej przydatne w szukaniu jej domku ;) Quote
bonsai_88 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Kredka trzeba było temat przeczytać :eviltong:. Podobno do wszystkiego jest ok. - do ludzi, innych psów, kotów czy małych dzieci :cool3:... Quote
NaamahsChild Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Zakochałam się:loveu::loveu::loveu: Niech mnie piorun strzeli, jakie cudo! Izyda pasuje jak ulał! Quote
agniecha82x Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ale to musi byc super domek! :multi: najlepszy z najlepszych :cool3: Quote
kredka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 No pewnie że to musi być najlepszy domek!:loveu: Dla takiego cudeńka!!:loveu: Quote
EwaO Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Witam Kredka, przeczytaj prosze moj opis oraz ASiora po wizycie u niej. Suka wymaga ukladania od pierwszej chwili poniewaz jest BARDZO RUCHLIWA i pelna energii, ale nastawienie ma spokojne i pozytywne do otoczenia. Mam zdjecia rowniez z kontaktu z moja 2 corka, ale nie mam czasu na ich umieszczenie.. Mam szukac jakiegos portalu zeby tam umieszczac a tutaj podac link, a le ani nie wiem jakiego , ani nie mam czasu sie tym zajac.. Moze ktos moze to zrobic za mnie? to przesle te zdjecia z dzieckiem.. pzdr Quote
Asior Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 ewa, podeslij mi na [email protected] Quote
Zbójini Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='EwaO']Mam szukac jakiegos portalu zeby tam umieszczac a tutaj podac link, a le ani nie wiem jakiego , ani nie mam czasu sie tym zajac.. www.fotosik.pl, zaresjetruj się umieśc zdjęcia i wklej na forum linki które poda Ci system Quote
Recommended Posts