luka1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ostatnio Gmina odsyła ludzi do Ziutki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:awansowała Gmina Leszno odsyła do mnie :evil_lol: - ubaw po pachy. Można pęc z radości. Oni uważaja że zrobili swoje a my musimy sie tłumaczyć dlaczego na ulicach sa bezpańskie bidy. Quote
asiamm Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 może to i lepiej.... często pies ma lepiej na ulicy niż w schronie :( tylko że teraz zima nadchodzi Quote
Ziutka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 luka1 napisał(a):Ostatnio Gmina odsyła ludzi do Ziutki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:awansowała Gmina Leszno odsyła do mnie :evil_lol: Zapomniałaś jeszcze dodać wezwania z Gminy Kampinos :diabloti: Quote
Miśka84 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Podnosmy...................:shake::shake::shake: Quote
Ra_dunia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Biedna psiska... a na dworzu coraz zimniej. Czy gminy nie mają obowiązku podpisywać umów o "odłowie" (czy jak to się tam nazywa) bezdomnych psów? Quote
sleepingbyday Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 mam oftopik, pomóżcie, może komus zaginął: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/spaniel-znaleziony-w-okolicach-skaryszaka-124386/#post11202572[/URL] Quote
mru Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 aż drżę na myśl o was... a jeszcze tak zimno jest... co za beznadzieja... Quote
asiamm Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 ale tu podnoszenie niczego nie da...taka prawda Quote
mru Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 jak myślę choćby o Diego to normalnie... :shake: nikt go nie widział? :-( Quote
Ziutka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='mru'] nikt go nie widział? :-([/quote] Niestety...ani Diego ani Akity nie widziałam :shake: Quote
asiamm Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ja też ostatnio żadnych :shake: może hycel zagościł w Błoniu :roll: Quote
mru Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 mam tylko nadzieję, że żadne z nich nie cierpi chociaż nie wiem czy to nie naiwne Quote
Miśka84 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 To piesków niema? :shake::shake::shake: Quote
Ziutka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Miśka84']To piesków niema? :shake::shake::shake:[/quote] Nie ma :shake: Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 dziewczyny oglądałyście nowe nabytki na stronie palucha? Quote
mru Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 tam też nie widzę :( za to boże... masa staruszków... :placz: ...:angryy: Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 a, to chyba o nim pisała mi Ala od biedy i norki, że ogłszenie byłi w kurierze czy jakos tak.. dziadzio jeszcze w kwarantannie jest... Quote
mru Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 no widziałam go w tv właśnie w sobotę :( obok innych starców... aż mi się jeść odechciało i w ogóle. trzęsły się wszystkie... a ta pani jeszcze przekonującym głosem: jeśli ktoś zgubił tego psa... Dieguś, mam nadzieje, że tam gdzie jesteś jest lepiej...Akita, Burcia i inne - tak samo... :( Quote
pixie Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='mru']no widziałam go w tv właśnie w sobotę :( obok innych starców... aż mi się jeść odechciało i w ogóle. trzęsły się wszystkie... a ta pani jeszcze przekonującym głosem: jeśli ktoś zgubił tego psa... Dieguś, mam nadzieje, że tam gdzie jesteś jest lepiej...Akita, Burcia i inne - tak samo... :( a moze rozwiesic ogloszenia z fotkami z pytaniem czy ktos widzial te psy lub wie gdzie sa...takie zrywane...? przeciez wszysteki razem nie wyparowaly:shake: Quote
Kacedy Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Wpadłam na ten wątek całkiem przypadkowo. Cioteczki, wydaje mi się że Akitę udało się odnaleźć. Napisał do nas Pan, do którego psiak się przybłąkał. Ogłoszenie znajdziecie na naszej stronie (Akity w Potrzebie) LINK Pan podał na siebie namiary- zadzwońcie tam proszę. Przemiły człowiek, dał Akicie schronienie, wikt i opierunek :) Quote
enia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 kto dzwoni? żebyśmy nie napadły na człowieka......;) Quote
Recommended Posts