Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

żeby tylko pod żadne auto nie wpadł tam :shake: brrr

hmm... mam nadzieje, że już spisz sobie gdzieś zwinięty w kłębek biedaku

(strasznie się cieszę, Kasiu, że zostałaś dogomaniaczką! :D)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Charly napisał(a):

Mysle ze Ziutka masz racje. 2 dni to raczej gorzej niz lepiej. pobedzie w ciepelku, a potem co:-(

Niestety znam te okolice, moja siostra mieszka niedaleko. W weekendy często młodzież nie ma co na tej wsi robić, popijają sobie ostro a potem wyścigi urządzają a że magazyny powstały dość niedawno to i droga jest nowa...mają gdzie się ścigać gówniarze :angryy: boję się o Diego...On lgnie do ludzi i nie wyobrażam sobie aby te gnoje mu coś zrobili :shake:

Posted

wysłałam wici na naszej klasie i po znajomych z pracy- byłej i obecnej. Może znajdzie się jakaś litościwa dusza. Takie psiaki są zazwyczaj dużo lepsze niż takie wzięte od małego (coś o tym wiem po Bobie, owczarku moich rodziców)
Diego jest śliczny, więc może ktoś się znajdzie. jeśli udało by się znaleźc kogoś na przyszły tydzień, to my możemy go przetrzymac w następny weekend- 10 mam wolne, więc jakby co to 4 dni są z głowy.

Posted

jej dzięki :loveu: że szukasz

bo nam to się pomysły kończą
z każdym psem coraz gorzej :shake: porażka

a przecież gdzieś są ludzie, co mogą i chcą pomóc
tylko nie wiedzą...

Posted

a szczególnie tacy spoza dogo...

większa szansa na DS od razu :roll:
bo tu to każdy ma swoja gromadkę i sto bid, którym nie może pomóc :shake:

Posted

MakS napisał(a):
pożyjemy, zobaczymy. Psu trzeba pomóc, to jasne. Póki co, trzeba organizowac DT:)
pzdr

A jak bedzie już na DT to koniecznie plakaty rozwieś po lecznicach i w sklepie zoo, to dziala, duża fota psa, opis, i numer kontaktowy........ja wieszalam nawet na drzewach, co prawda obchód codziennie robilam i doklejalam, bo gówniarze się nudzili, ale wiele osób czytalo, i mialam dużo tel.;)

Posted

może faktycznie plakat zrobić
chociaż nie sądze, że się zgubił (ale sądzić to ja sobie mogę;))

ktoś może zrobić plakat?
zdjęcia nie są super, ale psa widać :)

Posted

mru napisał(a):
może faktycznie plakat zrobić
chociaż nie sądze, że się zgubił (ale sądzić to ja sobie mogę;))

ktoś może zrobić plakat?
zdjęcia nie są super, ale psa widać :)

Zgubić to się chyba nie zgubił... ale plakat, że szuka domu na pewno by się przydał.
Ja nie mam takich umiejętności, więc niestety nie zrobię :(

Posted

T zróbcie dziewczynki , bo ja też nie kumata w plakatach, powiesze w Błoniu u weta dziś wieczorem,
Ziutka jestem teraz codziennie u "naszego" weta bo moja kociczka chora:-(

Posted

enia napisał(a):

Ziutka jestem teraz codziennie u "naszego" weta bo moja kociczka chora:-(

To powieś kochana ;)

Słuchaj jak będzie Pan Wojtek to weź od niego adres strony z bronią palmera - OK ??? Powiedz, że dla mnie, On wie o co chodzi...ja nie mam czasu podjechać cholera :angryy:

Posted

luka1 napisał(a):
Ziutka, mam nadzieję że sie ci nie naraziłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

No Ty goopia :evil_lol: przecież jak coś to Ty będziesz strzelać :diabloti:

Posted

luka1 napisał(a):
och dzięki, już myslałam że sie zanudzę bez problemów :mad:- gdzie ta strzelba. Najpierw to sobie w łeb strzelę.

Dzisiaj przyjadę do Ciebie i Cię utulkam :calus:to od razu lepiej się poczujesz :eviltong:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Wy mi się tu nie tulkajcie, tylko domku dla Diego szukajcie :eviltong:

hiehiehie :eviltong: no!

napisałam do lady swallow z prośbą o plakat

Posted

Ziutka napisał(a):
Dzisiaj przyjadę do Ciebie i Cię utulkam :calus:to od razu lepiej się poczujesz :eviltong:

Wy mi się tu nie tulkajcie, tylko domku dla Diego szukajcie :eviltong:

Posted

ej, bez przesady- od przybytku głowa nie boli- zamiast strzelać weź Etopirynę;) a poważenie- strzelać należałoby do tych idiotów, którzy biorą sobie pieska a jak potem nie pasuje do ich "ideału" to się go pozbywają.:angryy: