mru Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 jest: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fart-mix-akity-zaginal-cudem-odnalazl-sie-30-km-dalej-szukamy-ds-124833/#post11237265 może tam już o nim rozmawiajmy :) wrzucę to info na pierwszą! Quote
luka1 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 a mnie tu cos nie pasuje. Jakos dziwnie te psy zniknęły, ciekawe kto im w tym pomógł. :cool1: Quote
Ziutka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 luka1 napisał(a):a mnie tu cos nie pasuje. Jakos dziwnie te psy zniknęły, ciekawe kto im w tym pomógł. :cool1: Ciotka....leć na wątek Akity, ten oddzielny co mru teraz założyła, tam już napisałam co myślimy :angryy: Quote
enia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 luka1 napisał(a):a mnie tu cos nie pasuje. Jakos dziwnie te psy zniknęły, ciekawe kto im w tym pomógł. :cool1: podnosze nasze zaginione psinki z którymi nie wiadomo co sie stało:shake: czyt. hycel zabrał i wywiózł-tylko dokąd??? bo one znikneły nagle wszystkie, wczoraj obleciałam po 19 godz. Błonie i ani widu:-( Quote
mru Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Diego! gdzie jesteś? dokąd Cie wywieźli? dokąd poszedłeś? :( żyjesz? Quote
enia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dziś ok. 18 znalazłam dwa psiaki, tego szorstka co asiamm widziala, i drugą inna dużą sukę czarną z białawym brzusiem taka szorstkawa i wyciągnietymi cycuchami.....:-( psy mają legowiska na kupie zgrabionych liści, stojąc na wprost Marcpolu po prawej ręce na wysokości takiej budki z kwiatami co jest okratowana( chyba wience wieszają na tym) są wielkie dwa drzewa i dwie wielkie kupy liści, więc dziś psiaki tam spały wtulone w te mokre liście, ponoć śpią tam co noc:-( asiamm czy Ty przy stacji pkp widujesz taką rudą dużą suke ala leonberger? dziś rano była taka:shake: kurna idzie sie powiesić patrząc na to:-(:-(:-( a Diego nie widzialam, ani tej malutkiej jak Nelcia moja....... Quote
asiamm Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 enia napisał(a):asiamm czy Ty przy stacji pkp widujesz taką rudą dużą suke ala leonberger? dziś rano była taka:shake: nie wiem czy to suka, ale parę razy widziałam niedaleko stacji dużego psa o sierści jak leonberger (pisałam o nim, że ma grube futro), ale wielkościowy jest mniejszy niż psy tej rasy. z tym że ostatnio to chyba zanim Diego na stacji zobaczyłam. później już tego grubofutrzaka nie widziałam Quote
Ziutka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 asiamm napisał(a):nie wiem czy to suka, ale parę razy widziałam niedaleko stacji dużego psa o sierści jak leonberger (pisałam o nim, że ma grube futro), ale wielkościowy jest mniejszy niż psy tej rasy. Jadąc w czwartek do Luki widziałam go na wysokości ulicy Harcerskiej, nawet Luce o nim mówiłam, że kolejna bida w Błoniu :shake: śliczny pies...pyszczek troszkę siwawy. Quote
mru Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 cholerny świat :( to przechodzi ludzkie pojęcie... i najgorsza jest niemoc bo gdyby jakieś schronisko było tam u Was można by je ogłaszać... boże :( Quote
enia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ziutka napisał(a):Jadąc w czwartek do Luki widziałam go na wysokości ulicy Harcerskiej, nawet Luce o nim mówiłam, że kolejna bida w Błoniu :shake: śliczny pies...pyszczek troszkę siwawy. ALE JESTES PEWNA NA 100% ,ZE TO PIES? bo mnie sie wydaje ze to starsza sunia.......:-( co robić z tymi psami???? Quote
Ziutka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 enia napisał(a):ALE JESTES PEWNA NA 100% ,ZE TO PIES? bo mnie sie wydaje ze to starsza sunia.......:-( Nie wiem...jechałam samochodem więc nie mam pojęcia :roll: a napisałam, że widziałam tego "psa" bo to przecież pies...a jakiej płci to nie wiem :shake: Quote
Miśka84 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 A nie możecie napisać do fundacji Emir czy coś? Może wezmą pieski? Quote
Miśka84 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Na kupie liści śpią? :-( Jutro w dzień ma być tylko 4 st. a w nocy.... :placz: Quote
Ziutka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 DIEGO JEST NADAL W BŁONIU !!! Właśnie wracałam z banku i przy Technikum Technologii Żywności wbiegł mi pod koła, chciał przejść na drugą stronę ulicy...jakiż On jest CHUDY :shake: :placz: :shake: pojęcia nawet nie macie :placz: zawsze w bagażniku wożę suchą karmę i mu dałam, ale też nie za wiele żeby nie miał potem problemów z żołądkiem. Nie wiem co robić. Quote
mru Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Boże Diego! jej co robić szukajmy DT :( wiem, mrzonki... jezu Akita miał tyle szczęścia ! banerek mu zrobię i nie wiem i... nie wiem no... może kolejny cud się stanie... Quote
Charly Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 -------------------------------------------- nawet nie wiem co napisac, brak mi sił zwyczajnie Quote
mru Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Charly napisał(a):wracam z miasta a tam pies na trawniku lezy....chudziutki, wystraszony...polecial gdzies jak tylko podeszlam. I co? przeciez ktos to kiedys rozmnozyl, pozwolil na to- znikąd się nie wzięly do cholery. ach- jestem dzis zla, bardzo zla. a my jak jechałyśmy z Selenga to na ulicy rozjechany leżał świeży chyba normalnie zmiażdżony łeb i to tez kiedyś ktoś chciał! i co? :(:(:(:( i Diego tak będzie neidługo wygladał a my z Antkiem jechałyśmy i myślę super - to my o 6 rano jedziemy oddać Antka żeby mógł jechać 500 km do DT i ja jeszcze angażuję Selegnę i jedziemy a ktoś rozkosznie zgubił psa i on tu teraz leży świat kontrastów aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :angryy: Quote
Charly Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 wracam z miasta a tam pies na trawniku lezy....chudziutki, wystraszony...polecial gdzies jak tylko podeszlam. I co? przeciez ktos to kiedys rozmnozyl, pozwolil na to- znikąd się nie wzięly do cholery. ach- jestem dzis zla, bardzo zla. Quote
mru Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 enia napisał(a): że też taka znieczulica w tym Błoniu, no nikt psom nie pomoże.... wszędzie tak jest :placz: a Ci co chcą pomóc nie mogą boże, biedny Dieguś... Quote
enia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Ziutka']DIEGO JEST NADAL W BŁONIU !!! Właśnie wracałam z banku i przy Technikum Technologii Żywności wbiegł mi pod koła, chciał przejść na drugą stronę ulicy...jakiż On jest CHUDY :shake: :placz: :shake: pojęcia nawet nie macie :placz: zawsze w bagażniku wożę suchą karmę i mu dałam, ale też nie za wiele żeby nie miał potem problemów z żołądkiem. Nie wiem co robić. jasny gwint, może wet by go przetrzymał? Ziuta Ty znasz p. Wojtka czy jak mu tam, spytaj........ że też taka znieczulica w tym Błoniu, no nikt psom nie pomoże.... Quote
Recommended Posts