Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
a mnie tu cos nie pasuje. Jakos dziwnie te psy zniknęły, ciekawe kto im w tym pomógł. :cool1:

Ciotka....leć na wątek Akity, ten oddzielny co mru teraz założyła, tam już napisałam co myślimy :angryy:

Posted

luka1 napisał(a):
a mnie tu cos nie pasuje. Jakos dziwnie te psy zniknęły, ciekawe kto im w tym pomógł. :cool1:

podnosze nasze zaginione psinki z którymi nie wiadomo co sie stało:shake:
czyt. hycel zabrał i wywiózł-tylko dokąd???
bo one znikneły nagle wszystkie, wczoraj obleciałam po 19 godz. Błonie i ani widu:-(

Posted

Dziś ok. 18 znalazłam dwa psiaki, tego szorstka co asiamm widziala, i drugą inna dużą sukę czarną z białawym brzusiem taka szorstkawa i wyciągnietymi cycuchami.....:-( psy mają legowiska na kupie zgrabionych liści, stojąc na wprost Marcpolu po prawej ręce na wysokości takiej budki z kwiatami co jest okratowana( chyba wience wieszają na tym) są wielkie dwa drzewa i dwie wielkie kupy liści, więc dziś psiaki tam spały wtulone w te mokre liście, ponoć śpią tam co noc:-(
asiamm czy Ty przy stacji pkp widujesz taką rudą dużą suke ala leonberger? dziś rano była taka:shake:
kurna idzie sie powiesić patrząc na to:-(:-(:-(
a Diego nie widzialam, ani tej malutkiej jak Nelcia moja.......

Posted

enia napisał(a):
asiamm czy Ty przy stacji pkp widujesz taką rudą dużą suke ala leonberger? dziś rano była taka:shake:

nie wiem czy to suka, ale parę razy widziałam niedaleko stacji dużego psa o sierści jak leonberger (pisałam o nim, że ma grube futro), ale wielkościowy jest mniejszy niż psy tej rasy. z tym że ostatnio to chyba zanim Diego na stacji zobaczyłam. później już tego grubofutrzaka nie widziałam

Posted

asiamm napisał(a):
nie wiem czy to suka, ale parę razy widziałam niedaleko stacji dużego psa o sierści jak leonberger (pisałam o nim, że ma grube futro), ale wielkościowy jest mniejszy niż psy tej rasy.

Jadąc w czwartek do Luki widziałam go na wysokości ulicy Harcerskiej, nawet Luce o nim mówiłam, że kolejna bida w Błoniu :shake: śliczny pies...pyszczek troszkę siwawy.

Posted

cholerny świat :(
to przechodzi ludzkie pojęcie...

i najgorsza jest niemoc
bo gdyby jakieś schronisko było tam u Was
można by je ogłaszać... boże :(

Posted

Ziutka napisał(a):
Jadąc w czwartek do Luki widziałam go na wysokości ulicy Harcerskiej, nawet Luce o nim mówiłam, że kolejna bida w Błoniu :shake: śliczny pies...pyszczek troszkę siwawy.

ALE JESTES PEWNA NA 100% ,ZE TO PIES?
bo mnie sie wydaje ze to starsza sunia.......:-(
co robić z tymi psami????

Posted

enia napisał(a):
ALE JESTES PEWNA NA 100% ,ZE TO PIES?
bo mnie sie wydaje ze to starsza sunia.......:-(

Nie wiem...jechałam samochodem więc nie mam pojęcia :roll: a napisałam, że widziałam tego "psa" bo to przecież pies...a jakiej płci to nie wiem :shake:

Posted

DIEGO JEST NADAL W BŁONIU !!!
Właśnie wracałam z banku i przy Technikum Technologii Żywności wbiegł mi pod koła, chciał przejść na drugą stronę ulicy...jakiż On jest CHUDY :shake: :placz: :shake: pojęcia nawet nie macie :placz: zawsze w bagażniku wożę suchą karmę i mu dałam, ale też nie za wiele żeby nie miał potem problemów z żołądkiem.
Nie wiem co robić.

Posted

Boże
Diego!

jej co robić
szukajmy DT :(

wiem, mrzonki...

jezu Akita miał tyle szczęścia !

banerek mu zrobię i nie wiem
i... nie wiem
no... może kolejny cud się stanie...

Posted

Charly napisał(a):
wracam z miasta a tam pies na trawniku lezy....chudziutki, wystraszony...polecial gdzies jak tylko podeszlam. I co? przeciez ktos to kiedys rozmnozyl, pozwolil na to- znikąd się nie wzięly do cholery. ach- jestem dzis zla, bardzo zla.

a my jak jechałyśmy z Selenga to na ulicy rozjechany leżał
świeży chyba
normalnie zmiażdżony łeb

i to tez kiedyś ktoś chciał! i co? :(:(:(:(
i Diego tak będzie neidługo wygladał

a my z Antkiem jechałyśmy
i myślę
super - to my o 6 rano jedziemy oddać Antka żeby mógł jechać 500 km do DT
i ja jeszcze angażuję Selegnę
i jedziemy a ktoś rozkosznie zgubił psa
i on tu teraz leży

świat kontrastów
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :angryy:

Posted

wracam z miasta a tam pies na trawniku lezy....chudziutki, wystraszony...polecial gdzies jak tylko podeszlam. I co? przeciez ktos to kiedys rozmnozyl, pozwolil na to- znikąd się nie wzięly do cholery. ach- jestem dzis zla, bardzo zla.

Posted

enia napisał(a):

że też taka znieczulica w tym Błoniu, no nikt psom nie pomoże....

wszędzie tak jest :placz:
a Ci co chcą pomóc nie mogą
boże, biedny Dieguś...

Posted

[quote name='Ziutka']DIEGO JEST NADAL W BŁONIU !!!
Właśnie wracałam z banku i przy Technikum Technologii Żywności wbiegł mi pod koła, chciał przejść na drugą stronę ulicy...jakiż On jest CHUDY :shake: :placz: :shake: pojęcia nawet nie macie :placz: zawsze w bagażniku wożę suchą karmę i mu dałam, ale też nie za wiele żeby nie miał potem problemów z żołądkiem.
Nie wiem co robić.

jasny gwint, może wet by go przetrzymał? Ziuta Ty znasz p. Wojtka czy jak mu tam, spytaj........
że też taka znieczulica w tym Błoniu, no nikt psom nie pomoże....