luka1 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ziutka napisał(a):Jestem za :cool3: to przemiła suńka...prawie codziennie ją miziam...i widzę jak łasi się do innych ludzi którzy ją wołają...i widzę ile razy by wpadła pod samochód :shake: ostatnio kulała na lewą tylną łapkę (koło Marc Polu jest coś duży ruch) To skoro tak łatwo ją zlokalizować to zrobić parę fotek i spróbować zacząć ogłaszać. Zawsze to więcej niż nic. Quote
mru Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 tak, to po pierwsze :) ogłaszajmy ją a po drugie poszukajmy DT jakiegoś i się ustawmy, może u malagos? ;) trzeba będzie popisać do ludzi jak tam sytuacja stoi Quote
Miśka84 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 mru napisał(a):tak, to po pierwsze :) ogłaszajmy ją a po drugie poszukajmy DT jakiegoś i się ustawmy, może u malagos? ;) trzeba będzie popisać do ludzi jak tam sytuacja stoi :cool2::cool2: Quote
asiamm Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 a wczoraj i przedwczoraj po 22ej w tunelu pkp był średniej wielkości, czarny, długowłosy pies. chcę wierzyć, że wychodzi po swojego właściciela a nie jest kolejnym bezdomnym :( za dnia go tam nie widziałam Quote
mru Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 foty Diego: http://www.dogomania.pl/forum/f85/gacek-mlody-terierek-z-orzechowcow-juz-w-nowym-domu-108295/index127.html#post12618877 jakby ktoś był interested :) Quote
Julie Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 co u Diego?Milki?i psiaków z lasu? Gacek ma nowy dom?? Quote
asiamm Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 a dzisiaj rano w Ożarowie na przystanku ZTM chodził szkielet kaukaza :-( na szyi miał 'obrożę' z krowiego łańcucha zapiętą na kłódkę :crazyeye: podchodził do ludzi i merdał ogonem. po południu już go nie widziałam Quote
Julie Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 boshe...kolejna psina... a chociaż dał ktoś mu jeść?miej go na oku... Quote
asiamm Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 na przystanku nie :shake: ale byłam tam tylko chwilę i już musiałam w autobus wsiadać, jak wracałam to się rozglądałam żeby choć jakieś parówki mu kupić i dać ale go nie było. zobaczę dzisiaj Quote
mru Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 koniecznie zobacz i jakby coś to pisz do KWL on jest kaukazowy :) może coś się uda ruszyć... chętnie pomożemy i my... Quote
asiamm Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 nie było go ani rano ani po południu, pewnie powędrował gdzieś dalej w poszukiwaniu jedzenia... za to w Błoniu już drugi dzień pod rząd widziałam czarnego jamnikopodobnego w okolicach parku i kościoła, biega sobie bez obroży, nigdy wcześniej go tam nie widziałam ani samego ani z kimś Quote
Julie Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 takie bidy...jak któregoś zobaczysz to pamiętaj o jedzeniu... asiamm a masz w banerku fotkę suki z 7 dzieci ale jest tylko zdjęcie nadal jest bezdomna? Mru poprosimy zdjęcia Diego :) a co z Milką? Quote
mru Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 i takie :) dziwne miny Diego... mina "na głupa" mina "na starego dziada" Quote
mru Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 tu znów standard ;-) ale jak? że co, mam usiąść? no ale jak to? to jeszcze ne impreza, nie? i skrzywdzony przez los :eviltong: Quote
asiamm Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Julie']takie bidy...jak któregoś zobaczysz to pamiętaj o jedzeniu... asiamm a masz w banerku fotkę suki z 7 dzieci ale jest tylko zdjęcie nadal jest bezdomna? Mru poprosimy zdjęcia Diego :) a co z Milką? nie ma go :shake: a tu link do tego bannerka suni i maluchów http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-suka-z-siedmioma-maluchami-grozi-im-smierc-140979/?highlight= (nie wiem czemu od jakiegoś czasu każdy podlinkowany bannerek zmienia się w moim podpisie na niepodlinkowany :/ ) Quote
Julie Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 asiamm dzięki za link do wątku.Ale miej na uwadze tę bidę... A co do Diego to on zawsze poprawia mi humor i te podpisy pod zdjęciami po prostu mistrzostwo :D Quote
mru Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 trochę Diego: http://www.dogomania.pl/forum/f85/ahmed-mix-akity-zaginal-odnalazl-sie-30-km-dalej-juz-w-swoim-domu-124833/index10.html#post13106382 jak sytuacja psiaków w Błoniu? :roll: Quote
asiamm Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='mru'] jak sytuacja psiaków w Błoniu? :roll: dziś widziałam bezpańską zgraję okołu 8! psów koło sklepu naprzeciwko straży pożarnej, jeden duży z rottkowatą buzią i uciętym ogonem, reszta mniejsza, jeden średniej wielkości z białą barankowatą sierścią, reszta nieduże kundelki i jamnik, ani jeden obroży nie miał, podejrzewam że musiała wśród nich być suka w cieczce :roll: Quote
asiamm Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 dzisiaj znowu widziałam tą samą 'bandę' tyle że bez jamnika i bez białego barankowatego psiaka, biegały koło cmentarza :/ Quote
evita. Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 asiamm napisał(a):dzisiaj znowu widziałam tą samą 'bandę' tyle że bez jamnika i bez białego barankowatego psiaka, biegały koło cmentarza :/ To chyba okres cieczkowy się zaczął :shake:. U mnie w Mińsku to samo :shake: Quote
enia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 asiamm napisał(a):dzisiaj znowu widziałam tą samą 'bandę' tyle że bez jamnika i bez białego barankowatego psiaka, biegały koło cmentarza :/ leżą pod ratuszem :shake: Quote
mru Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 w tym samym miejscu co Diego siedzi teraz: http://www.dogomania.pl/threads/190847-okol.-B%C5%82onia-niedu%C5%BCy-kulej%C4%85cy-pies-koczuje-na-parkingu Quote
Recommended Posts