mru Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 (ten niejasny lekko :oops::roll: wątek traktuje o pieskach błąkających się po Błoniu pod Warszawą - jeśli ktoś widział któregoś z nich - prosimy o info!) jeśli ktoś może dać któremuś z nich DT lub poogłaszać... czekamy. Pod blokiem w Błoniu śpi ONkowaty Misiek :( :( :( Potrzebne schronienie dla TRZECH PSÓW DO ODSTRZAŁU :( - wyrok zapadł... http://www.dogomania.pl/forum/f28/warszawa-blonie-trzy-psy-niebawem-zostana-odstrzelone-pomocy-132246/ AKTUALIZACJA - SAMIEC odłowiony przez hycla, pokancerowany... NIE MA DT, NIE MA WPŁAT ANI ICH DEKLARACJI - co dalej? http://www.dogomania.pl/forum/f28/haczykiem-go-nie-mogli-wyciagnac-z-norki-132689/#post11890370 4-03-2009 - po Błoniu kręci się pies w typie RHOSEDIANA lub może RHOSEDIAN więcej - post w tym wątku -> KLIK to tylko zdjęcie przykładowe NA ULICY jest wciąż sunia - Milka http://www.dogomania.pl/forum/f28/milka-odnalazla-sie-co-dalej-126678/ 4 marca 2009 Domy mają: Daszka :D http://www.dogomania.pl/forum/f28/dasza-miodowo-brazowe-cudo-mix-leonbergera-czeka-na-odrobine-serca-125882/ Szorstek ;) http://www.dogomania.pl/forum/f85/pan-szorstek-juz-znalazl-swoje-miejsce-raczej-miejsce-znalazlo-jego-125895/ Totek vel Coś http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-bezdomny-mini-krotkowlosy-cudem-ocalaly-cos-ma-domek-127670/ let's say - Diego ;) i Akita vel Ahmed raczej też :eviltong: [SIZE=2] Quote
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No to w góre chłopak w dobre łapki trafiłeś. Quote
mru Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 w całe drżące, bo nawet tam pojechać nie mogę (i nie mam po co...) :shake: Quote
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 mru napisał(a):w całe drżące, bo nawet tam pojechać nie mogę (i nie mam po co...) :shake: Jak to? Dlaczego? Quote
Ziutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Melduje się i ja ;) Jeszcze ciocia Luka dołączy zapewne :cool3: Quote
mru Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 no napisałam też do niej i do asimm :p edit: przyszło mi na myśl imię Diego :roll: tzn. jak zobaczyłam jego fote więc niech umownie będzie Quote
Ziutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 mru napisał(a):no napisałam też do niej i do asimm :p Ooo a ja miałam i asiamm przesłać właśnie :cool3: Bardzo ładnę imię :loveu: jestem za :lol: Quote
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='mru']no napisałam też do niej i do asimm :p edit: przyszło mi na myśl imię Diego :roll: tzn. jak zobaczyłam jego fote więc niech umownie będzie A mnie nikt nie zaprosił, sama się wprosiłam :evil_lol: Diego bardzo fajnie :loveu: Quote
Ziutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Isadora7 napisał(a):A mnie nikt nie zaprosił, sama się wprosiłam :evil_lol: Nie ważne jak :diabloti: ważne, że jesteś :loveu: :eviltong: Quote
mru Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Isadora7']A mnie nikt nie zaprosił, sama się wprosiłam :evil_lol: no weź :P ja nie wiem kiedy Ty znalazłaś ten wątek ;) założyłam i już Isadora była :D hehe jeszcze nikomu nie zdążyłam zareklamować :evil_lol: (Rambo bardzo chory?) Quote
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='mru']no weź :P ja nie wiem kiedy Ty znalazłaś ten wątek ;) założyłam i już Isadora była :D hehe jeszcze nikomu nie zdążyłam zareklamować :evil_lol: (Rambo bardzo chory?) Bo ja ciebie śledzę A Rambo taki nieswój jest, no nie taki jak powinien. Mocno nim tąpnął ten atak. :( Quote
luka1 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No dobra - watek mamy a teraz jak z tego zrobić dom dla psa? Quote
mru Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 dobre pytanie :shake: :niewiem: tyle na razie mogę powiedzieć mam więcej zdjęć! MOV00026.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting Quote
mru Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 wrzuciłam. w pierwszy post :) mam też 2 filmiki MOV00027.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting Quote
Charly Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Isadora7']Bo ja ciebie śledzę :cool1:widzisz Mru...bardzo dobra kandydatka do dogopolicji Izadora w dogolicji masz: 1) wdzianko 2) bron palną 3) tajne hasła 4) dostęp do pw 5) niewidzialny profil 6) dostęp do wszystikich danych uzytkownikow Ja i Mru zakladamy taka policje:evil_lol:. Quote
mru Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 zgodzę się :cool3: Isadora się nada! tylko kto nam da takie uprawnienia :shake::eviltong: i wdziano (pomarańczowe!) cholera, Diego, a z Tobą co teraz począć? Mama mówi, że jeszcze 3 dni temu był bardzo wystraszony ale dziś już był wesoły i zadomowił się nikomu tam nie "przeszkadza", nikt go nie wyrzuca tylko co z tego, teren jest otwarty (może wyjść i wychodzi) Quote
asiamm Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ale mu się merdaczka merda :loveu: zrobiłam taki bannerek: Quote
Ziutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 O jenyy :talker: dopiero po tych dodanych zdjęciach widać jaki Dieguś jest chudziutki :shake: Quote
mru Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 jest :placz: mama mówi, że zabiedzony... Quote
mru Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Mamy nie będzie w czw. w pracy ale jutro zawiezie mu puszkę i zostawi portierom w piątek będzie, może przywiezie coś na weekend ale może ktoś by mógł do niego wtedy zajrzeć (przejeżdżając)? :roll: Quote
Ziutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 mru napisał(a): ale może ktoś by mógł do niego wtedy zajrzeć (przejeżdżając)? :roll: OOOOooo Materdej :placz: przecież jak ja do niego pojade to już nie wrócę do domu :shake: jak go tam zostawić jak zobaczę takie nieszczęście :placz: :puppydog: Quote
mru Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 no ja wiem :shake: weź bądź mądry i zrób coś sensownego :shake: taka radość na 4 łapach i cholera co tu robić! domu szukamy ;) Diego! do domu leć! może komuś się spodobasz... ogłaszać? nie ogłaszać? :roll: Quote
mru Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 skaczemy na noc... coś się wymyśli... Quote
pixie Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Renata5 napisał(a):A może komuś się spodobasz?:razz: musialam Ciebie zobaczyc, slysze juz od wczoraj o Tobie Super Diego! Moze bede w czyms pomocna? Wiecie gdzie mnie szukac... Quote
Recommended Posts