Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rety, zadzwonilam, bo sie ucieszylam ,że on żyje!!!!!! pan mocno zdziwiony ,że pies przeszedl 30km i trafil do niego pod bramę, gdzie spędzil noc......:shake:
opowiedziałam jego historie pobytu w Błoniu i że ma wiele ciotek i że będziemy ogłaszać:lol: rety jak sie ciesze ,że on żyje!:multi:
pan chce nasze foty bo nie może uwierzyć, że tak sie oddalił od Błonia!
wyśle mu na maila.......
póki co pan ze swojej strony rozesłał przechodniego maila do znajomych w poszukiwaniu domu.....

oczywiście błagałam,żeby nie wydawał psa byle komu, bo walki psie,wieśniaki wredne, rozmnażacze itp....

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
rety, zadzwonilam, bo sie ucieszylam ,że on żyje!!!!!! pan mocno zdziwiony ,że pies przeszedl 30km i trafil do niego pod bramę, gdzie spędzil noc......:shake:
opowiedziałam jego historie pobytu w Błoniu i że ma wiele ciotek i że będziemy ogłaszać:lol: rety jak sie ciesze ,że on żyje!:multi:
pan chce nasze foty bo nie może uwierzyć, że tak sie oddalił od Błonia!
wyśle mu na maila.......
póki co pan ze swojej strony rozesłał przechodniego maila do znajomych w poszukiwaniu domu.....

oczywiście błagałam,żeby nie wydawał psa byle komu, bo walki psie,wieśniaki wredne, rozmnażacze itp....

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

30 kilometrow a czy to aby na pewno on? eniu czy to on?

kiedy ostatnio byl widziany przypomnijmy sobie chocby z postow
kiedy do pana sie przyblakal?

hmmmm
a co stalo sie z pozostalymi? one razem sie nie trzymaly prawda?

Posted

[quote name='enia']Akity w Potrzebie -Daj Dom Akicie
porównaj foty pixie, wydaje sie ,że to on..........
też jestem w szoku:roll:

trzeba wkleic tu te fotki i porownac z naszymi sprobuje to zrobic

fotki zrobione przez obecnego tymczasowego opiekuna
/ a moze go sobie zostawi....dobry to chyba Pan...sadze po wpisie ze odrobaczony i byl u weta i zapewnia szkoleniowa opieke...super bylby dom...
/
fotki musze wyciac....bo jeszcze bedzie sprawa w sadzie! i pixie wsadza do karceru...

ale juz nizej mru potwierdza ze to ten sam Akita

mru zawiadomiona juz pedzi do nas...

Posted

ojezusienaświętszy
pixie tu do mnie skajpuje
aaah nie wierzę zaraz idę badać foty pod lupą

ogłaszamy intensywnie
enia, dzięki, że zadzwoniłaś! :loveu:
ja niestety w pracy zajęta akurat byłam i nic
i w ogóle Kacedy, że odnalazłaś ten wątek :eviltong:

edit: aaa to ona! on! aaaaaaa :crazyeye:

tamta i ta (ta sama!)

jezu, że też ten Pan nie wywalił jej
i w ogóle foty zrobił! :crazyeye:

Posted

O szczęście niepojętę:multi::loveu::loveu::loveu::multi:

[quote name='enia']

dokładnie tak..:evil_lol: święta prawda:evil_lol:

Posted

to on (chłopak) Akita- pan też w szoku, nic to wysylam na maila nasze foty niech uwierzy, wysle równiez link do dogo;)
ufffffffffffffffffffffffff;)

Posted

enia, zadzwoń może Ty, a ja po prostu za chwilę napiszę do tego Pana mail i uprzedzę o telefonie. Pozostaje jednak problem- co dalej? bo z tego co wyczytałam pies nie ma ani DT ani DS. Ten Pan, do którego Akita się przybłąkał nie może psa zatrzymać na stałę bo ma samca, który nie za bardzo toleruje inne psy. Powiedział jednak, że Akity do schroniska nie odda i do czasu znalezienia jego właściciela bądź nowego domu- udzieli psu schronienia. Pan zajmuje się szkoleniem psów (stąd też oferta ew. bezpłatnego szkolenia Akity dla osoby chcącej go adoptować). Wiem również, że Pan oplakatował całą swoją okolicę :)
Myślę zatem, że w rozmowie telefonicznej warto opowiedzieć mu historię oraz to, że pies nie ma domu. Mam nadzieję, że podtrzyma swoje zdanie i nadal będzie DT dla Akity.

UPDATE
oooooooo....hehe- spóźniony post- ale macie Ciotki ekspressssssss.
OK. Fot może nie wklejajcie bezpośrednio ze strony AwP, bo zaraz się zamienią na reklamę hostingu (hosting, na którym strona stoi nie zezwala na hotlinki). Zatem- poproszę o adres e-mail gdzie mam je przesłać- pełnowymiarowe. Są ładne i chyba dobre do ogłoszeń.

Posted

[quote name='Kacedy']Powiedział jednak, że Akity do schroniska nie odda i do czasu znalezienia jego właściciela bądź nowego domu- udzieli psu schronienia. Pan zajmuje się szkoleniem psów (stąd też oferta ew. bezpłatnego szkolenia Akity dla osoby chcącej go adoptować). Wiem również, że Pan oplakatował całą swoją okolicę :)

ten Pan to z nieba chyba spadł :-o
łał...
mógłby jeszcze Diego pod bramę mu podejść ;)

aaa i odpowiadam na zadane w wątku pytanie - psy nie trzymają się razem [SIZE=2](te wymienione w tytule wątku, to każdy sobie hasa:()

edit: ah oczywiście PAN Akita - nie ona ;) przepraszam Pana Akitę :):):)

Posted

Charly napisał(a):
O szczęście niepojętę:multi::loveu::loveu::loveu::multi:

dokładnie tak..:evil_lol: święta prawda:evil_lol:

mam nadzieje, że pan nie wział mnie za totalną świruskę gdy tak panikowałam, ale byłam hm....podniecona ( znalezieniem Akity i tym ,że żyje) i tak wygadywalam w szale:oops:

ps. wyslalam foty moje na maila oraz link do dogo.....

Posted

załóż mru, albo tu niech bedzie sama nie wiem....
Kacedy ile akity jest w Akicie?ale tak na serio?
i też dolączam się do podziękowań za polączenie ogniw:Rose::Rose::Rose:

Posted

mru napisał(a):
założyć mu nowy wątek? :roll:
czy enia już zrobiła w przypływie emocji? :D

mru przede wszystkim napisz w tytule Akita cudownie odnaleziony strona...gdzie Burcia i Diego czy cos takiego

albo
CUD 30 km od Blonia!Akita jest! s.....a Burcia i Diego? zreszta jestes fachowcem:lol:...zrobisz to lepiej

Posted

enia napisał(a):

Kacedy ile akity jest w Akicie?ale tak na serio?

hmmm- serio- raczej mało z wyglądu. Tył owszem, ale głowa i umaszczenie raczej akitowe nie jest. Myślę, że może to jakiś mix akity i bullowatego?

enia napisał(a):
i też dolączam się do podziękowań za polączenie ogniw

Nie ma za co, jakoś tak mam wyczulony słuch na słowo "akita" :)

Posted

tytuł zmieniłam

wątek nowy i tak bym założyła... co myślicie? jeśli mamy szukać domu?
tu może się bałagan zrobić...
:roll:

i banerek
coś sklecę

Posted

Myślę, że warto psu nadać jakieś imię. Sugerowałam nawet temu Panu, aby nazwał go FART. No i po raz kolejny pies udowodnił, że jest niezwykłym farciarzem. To sztuka wiedzieć pod którą bramę się przybłąkać i jeszcze na dodatek odnaleźć wirtualnie :). Magik pełną gębą!

Posted

enia napisał(a):

No tak- cała Enia :evil_lol: No ale co prawda to prawda :p
Fajnie, że się tak psiakowi udało :multi: Miał niesamowitego farta :multi:
Zgłaszam się do allegro w razie czego ;)

Posted

[quote name='Kacedy']Myślę, że warto psu nadać jakieś imię. Sugerowałam nawet temu Panu, aby nazwał go FART. No i po raz kolejny pies udowodnił, że jest niezwykłym farciarzem. To sztuka wiedzieć pod którą bramę się przybłąkać i jeszcze na dodatek odnaleźć wirtualnie :). Magik pełną gębą!

F a r t !
świetne imię! :laugh2_2:
w czepku urodzony!:eviltong: