Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:placz: tak zimno było wczoraj wieczorem, tak wiało :shake::shake:

dziś Mama dzwoniła... Diego nie było :placz::placz::placz:

ktoś ponoć widział go w Błoniach.... boże :(:(:(:(:(

nic nie damy rady zrobić (plakatu też nie dostałam więc może ktoś inny by mógł...?)
Diego zniknie :(

Posted

mru napisał(a):
Ziutka, może jakbyś przejeżdżała tamtędy to rozejrzyj się... czy nie leży może gdzieś :(

Pewnie, że się rozejrzę jeśli będę tamtędy przejeżdżać :roll:

Posted

Julie napisał(a):
Biedactwo jak go znajdziecie to może lepiej nawet zaprowadzić go do schroniska niż, żeby się błąkał.
Dajcie znać jak się znajdzie.

do jakiego schroniska? Gmina Błonie nie ma schroniska

Posted

A może ktoś go przygarnął? Jeśli nie bał się ludzi, szedł do nich...To piękny psiak, może się komuś spodobał...
Nie myślcie od razu tak pesymistycznie...
A strażnicy nic nie wiedzą?

Posted

Od wczoraj uważnie rozglądalam sie, ale szorstka nie widzialam,
za to na tylach komendy pod blokiem śpi wielki bialo rudy pies z zawiniętym ogonem zupelnie jak akita inu ale wyższy, on tam koczuje ponad tydzień, śpi pod krzakiem, pije wode z fontanny, glownie urzęduje pod ratuszem:shake:
co z nim będzie nie mam pojęcia.............
nie musze Wam mówić jak ludziska reagują na niego........:shake:

Posted

enia napisał(a):

za to na tylach komendy pod blokiem śpi wielki bialo rudy pies z zawiniętym ogonem zupelnie jak akita inu ale wyższy, on tam koczuje ponad tydzień, śpi pod krzakiem, pije wode z fontanny, glownie urzęduje pod ratuszem:shake:
co z nim będzie nie mam pojęcia.............
nie musze Wam mówić jak ludziska reagują na niego........:shake:

Widziałam tego psiaka właśnie koło fontanny...akurat tego dnia jechałam do Luki i nawet jej o nim mówiłam. A psina jest taka słodka, podszedł do mnie i bardzooo się łasił a potem poszedł się położyć w te krzaki koło fontanny. On rzeczywiście jest podobny do akity...słodziak i jak zajrzałam mu w ząbki to dość młody psiak...góra 1.5 roku a może nawet mniej.

Posted

Isadora7 napisał(a):
O materdej kolejna bida:-(:-(:-(

Ano kolejna :-( i jest naprawdę śliczny i młody i taki przytulak.

Enia, masz możliwość zrobić mu zdjęcia ? Od Ciebie z balkonu pewnie go widać :eviltong: i może wątek by mu założyć :roll: szkoda psiny, może jakiś DT się znajdzie albo DS, wiadomo jakie towarzystwo :angryy: w tych okolicach gdzie "akita" przebywa.

Posted

koniecznie wątek i miłośnikom podesłać... :roll: koniecznie! młody, kochany, szkoda psa... :shake:

tak samo z Diego... też szkoda :shake: tylko gdzie on do cholery się podziewa...

Posted

tak, głodny nie jest jak jest tam pod magazynami - każdy mu coś daje!

jutro się dowiemy czy tam zaglądał... :roll:

aaaa akitę? to nie wiem ;)

Posted

asiamm napisał(a):
to pewnie był ten "akita" co moją mamę obtańczył i obskakał jak parówki dla niego z torby wyciągała (na rynku to było z 1-2 tyg. temu)

Pewnie tak :cool3: bo to przytulak nie z tej ziemi :loveu:

Posted

asiamm napisał(a):
to pewnie był ten "akita" co moją mamę obtańczył i obskakał jak parówki dla niego z torby wyciągała (na rynku to było z 1-2 tyg. temu)

tak on jest duzy i ciągle głodny, moje naleśniki wsunął jak odkurzacz.....
dziś pójde nakarmie i zrobie foty,
dziewczyny on jest piękny, wielki ,przyjazny, kochany psiak, błagam o tymczas dla niego bo ludziska go przeganiają, boją sie go chociaż on lgnie, a najbardziej boje sie tych młodocianych co stoja grupkami, wczoraj go wyśmiewali, pogwizdywali, i nie wiem co im do głowy strzeli.....:shake:
a on tylko jedzenia szuka i domu:-(

Posted

fak :angryy:
co tu robić?

jakiś hotel? kupa kasy... wiem... ale może zbiórka? jakieś bazarki? boże no :shake: przecież w końcu strzeli im coś... pies nie ma pana, to widać, nikt się o niego nie upomni - idealna ofiara...

a wiadomo ci się z Diego stało...

foty trzeba robić ogłaszać, nie wiem... miłośnikom "rasy" podesłać :shake: