malawaszka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ARKA napisał(a):Tak wiem to srednia sunia w typie sznaucera i jutro ma jechac na dt do Gdanska. hura hura! a do kogo? ktoś z dogo? będą wieści i zdjecia stamtąd? Quote
ARKA Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 malawaszka napisał(a):hura hura! a do kogo? ktoś z dogo? będą wieści i zdjecia stamtąd? Nie z dogo,...... ale brązowa1 obiecala,ze sunie odwiedzi i porobi sesje zdjeciową;) Quote
malawaszka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ok! to brązowa ma przechlapane - nie dam jej spokoju :evil_lol: ale przynajmniej jak pod okiem brązowej to sunia jak pozbędzie się choróbska skóry zyska piekną fryzurkę :loveu: Quote
Murka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Super, że jedzie do DT, tylko szkoda, że tak daleko :-( Quote
ARKA Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Murka napisał(a):Super, że jedzie do DT, tylko szkoda, że tak daleko :-( Tyle czasu czekala,ze ją ktos zabierze..:-( ona jutro jedzie ale.......jeszcze, ciagle, inne, czekają na takie samo szczescie:-( Quote
irenaka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Arko! A co z Krakowem? Też miały przyjechać? I nic się nie dzieje? Problem w transporcie czy miejscach? Quote
ARKA Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 irenaka napisał(a):Arko! A co z Krakowem? Też miały przyjechać? I nic się nie dzieje? Problem w transporcie czy miejscach? :crazyeye: do Krakowa? A do kogo, ja nic nie wiem albo skleroza:shake: Tylko wlasnie Slepaczek mial do Krakowa przyjechac i dotarł.;) Quote
irenaka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ARKA napisał(a)::crazyeye: do Krakowa? A do kogo, ja nic nie wiem albo skleroza:shake: Tylko wlasnie Slepaczek mial do Krakowa przyjechac i dotarł.;) Nie skleroza tylko chyba się nikt w tej sprawie nie odezwał na wątku. Już dawno czytałam , że dwa miejsca w Krakowie załatwione, tylko nie wiem u kogo! Bo w Niepołomicach miejsc nie ma. A Ślepaczek pojechał na DS a na pierwszej stronie, na wykazie są dwa psy do Krakowa (chyba hotel). Quote
Murka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ARKA napisał(a):Tyle czasu czekala,ze ją ktos zabierze..:-( ona jutro jedzie ale.......jeszcze, ciagle, inne, czekają na takie samo szczescie:-( Problem w tym, że to musi być taki właśnie kudłacz ;) Ważna niestety jest tu odległość, bo osobie szukającej takiego psiaka zależy na bezpośrednim kontakcie. Quote
Isadora7 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 No uporałam się z przygotowaniem wysyłki cegiełek 1 edycji. Jutro drugą skończe i wtedy będe mogła się zabrać za trzecia edycję. Quote
paros Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ostatnio byłam zajęta i zaglądałam na Dogo sporadycznie dlatego nie jestem na bieżąco w sprawach psiaków :shake: Dostałam wczoraj maila z pytaniami o psiaki ze strony http://rumbo.forall.pl/ cytuję: "... Bardzo proszę o więcej informacji o psach, które pod zdjeciami maja odpowiednio nr. 5, 27, 81, 1122 i 2086. Dziękuję i czekam...." Poproszę o informacje, bo muszę coś odpisać. Czyli chodzi o psiaki ( na fotkach 5, 27 i 81 to wydaje mnie się, że to ta sama sunia:razz:) fotki w kolejności 5, 27, 81, 2086, 1122 Quote
ARKA Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='paros']. Czyli chodzi o psiaki ( na fotkach 5, 27 i 81 to wydaje mnie się, że to ta sama sunia:razz:) ;) tak, to ta sama sunia, wczoraj jej zrobilam zdjecie(cos mi wygladal na zaciązoną:shake:). Ta sunia jest u Emir i jest po operaacji łapki, ona miala zlamanie otwarte.. W sprawie tych kontakt z P i SDZ. Quote
magda222 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Negrusia zmienia się z dnia na dzień,z godziny na godzinę :loveu: Wczoraj była kąpana.Są pierwsze wyniki badań.Okazuje się,że nie ma nużeńca.Okulary i wyłysienia to pozostałości po nim. Jest coraz radośniejsza.Na spacerach merda ciągle ogonem i rozpiera ją energia.Jest cudowna :loveu: Ciągle brak mi czasu na założenie jej wątku i zrobienie ogłoszeń.Może dziś się uda. Quote
ARKA Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Magdo, dziekuje! Magdo, czy sunia nie jest w ciazy?:roll:Magdo, one jak wiesz mialy wszystkie podane preparat advocate i po to obroza preventic...advocate powinien byc powtorzony,po 4 tygodniach, sprawdze date. Quote
magda222 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ARKA napisał(a):Magdo, dziekuje! Magdo, czy sunia nie jest w ciazy?:roll: Weterynarz tego nie stwierdził ale zapytam. Będę tam za 15 minut wziąć księżniczkę na spacer :loveu: Arko to ja dziękuję ;) Quote
ARKA Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Bedzie dobrze z Ksiezniczka, napewno;) Moze zapisz sobie,ze 3 wrzesnia 2008 byl podany advocate i obroza zalozona. Obrozka dzial 4 m-c. Uczul lekarza aby nie bylo "niespodzianki" i jesli nie ma przeciwwskazan ciachac sunie, juz, naprawde! My wczoraj zabralysmy sunie z pierwszej klatki po lewej-czarna z bialymi lapkami i wieeelki brzuchem:shake:. Juz jest po zabiegu, to fajna sunia w typie corggi:loveu: Quote
mimiś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 a nie widziałyscie tej małej hienki ze stodoły? Quote
magda222 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='ARKA']Bedzie dobrze z Ksiezniczka, napewno;) Moze zapisz sobie,ze 3 wrzesnia 2008 byl podany advocate i obroza zalozona. Obrozka dzial 4 m-c. Uczul lekarza aby nie bylo "niespodzianki" i jesli nie ma przeciwwskazan ciachac sunie, juz, naprawde! My wczoraj zabralysmy sunie z pierwszej klatki po lewej-czarna z bialymi lapkami i wieeelki brzuchem:shake:. Juz jest po zabiegu, to fajna sunia w typie corggi:loveu: Czyli nastepna dawka advocate 1 października. Napewno Negrusie wysterylizuję zanim trafi do nowego domu. Ta suńka,którą zabrałyście wczoraj też kochana :loveu: Bidulka siedziala skulona w klatce z wielkim brzusiem... Quote
jogi Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Arko Jest jeszcze jedna sprawa Advocat nie działa na tasiemce, Więc każdego psiaka trzeba dodatkowo odrobaczyć. Uczulcie osoby które wzięły psiaki na Dt i DS żeby albo zaniosły kał do badania, albo od razu weci zastosowali profilaktyczne dobre środki Quote
mtf zalesie Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 czy potrzebne sa jeszcze garnki,w niedziele przed poludniem wybieram sie do krezla wiec moge wziac Quote
magda222 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Wątek Negry: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10951052#post10951052 Zapraszam!!! Quote
Zmysł Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Swift i Pusio z Krężla są u Pani Teresy(ok.W-wy). Tu jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110408&page=19 SWIFT PUSIO Quote
Ana_Zbyska Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 A my jutro jedziemy po prawdopodobnie 2 psiaki z Krężla, przynajmniej tym dwóm pomożemy.. Quote
Recommended Posts