Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

malawaszka napisał(a):
hura hura! a do kogo? ktoś z dogo? będą wieści i zdjecia stamtąd?

Nie z dogo,...... ale brązowa1 obiecala,ze sunie odwiedzi i porobi sesje zdjeciową;)

Posted

Murka napisał(a):
Super, że jedzie do DT, tylko szkoda, że tak daleko :-(

Tyle czasu czekala,ze ją ktos zabierze..:-( ona jutro jedzie ale.......jeszcze, ciagle, inne, czekają na takie samo szczescie:-(

Posted

irenaka napisał(a):
Arko! A co z Krakowem?
Też miały przyjechać? I nic się nie dzieje?
Problem w transporcie czy miejscach?

:crazyeye: do Krakowa? A do kogo, ja nic nie wiem albo skleroza:shake: Tylko wlasnie Slepaczek mial do Krakowa przyjechac i dotarł.;)

Posted

ARKA napisał(a):
:crazyeye: do Krakowa? A do kogo, ja nic nie wiem albo skleroza:shake: Tylko wlasnie Slepaczek mial do Krakowa przyjechac i dotarł.;)

Nie skleroza tylko chyba się nikt w tej sprawie nie odezwał na wątku.
Już dawno czytałam , że dwa miejsca w Krakowie załatwione, tylko nie wiem u kogo! Bo w Niepołomicach miejsc nie ma.
A Ślepaczek pojechał na DS a na pierwszej stronie, na wykazie są dwa psy do Krakowa (chyba hotel).

Posted

ARKA napisał(a):
Tyle czasu czekala,ze ją ktos zabierze..:-( ona jutro jedzie ale.......jeszcze, ciagle, inne, czekają na takie samo szczescie:-(

Problem w tym, że to musi być taki właśnie kudłacz ;)
Ważna niestety jest tu odległość, bo osobie szukającej takiego psiaka zależy na bezpośrednim kontakcie.

Posted

Ostatnio byłam zajęta i zaglądałam na Dogo sporadycznie dlatego nie jestem na bieżąco w sprawach psiaków :shake:

Dostałam wczoraj maila z pytaniami o psiaki ze strony http://rumbo.forall.pl/

cytuję: "... Bardzo proszę o więcej informacji o psach, które pod zdjeciami maja odpowiednio nr. 5, 27, 81, 1122 i 2086.
Dziękuję i czekam...."

Poproszę o informacje, bo muszę coś odpisać.

Czyli chodzi o psiaki ( na fotkach 5, 27 i 81 to wydaje mnie się, że to ta sama sunia:razz:)

fotki w kolejności 5, 27, 81, 2086, 1122

Posted

[quote name='paros'].

Czyli chodzi o psiaki ( na fotkach 5, 27 i 81 to wydaje mnie się, że to ta sama sunia:razz:)

;) tak, to ta sama sunia, wczoraj jej zrobilam zdjecie(cos mi wygladal na zaciązoną:shake:).

Ta sunia jest u Emir i jest po operaacji łapki, ona miala zlamanie otwarte..

W sprawie tych kontakt z P i SDZ.

Posted

Negrusia zmienia się z dnia na dzień,z godziny na godzinę :loveu:
Wczoraj była kąpana.Są pierwsze wyniki badań.Okazuje się,że nie ma nużeńca.Okulary i wyłysienia to pozostałości po nim.
Jest coraz radośniejsza.Na spacerach merda ciągle ogonem i rozpiera ją energia.Jest cudowna :loveu:
Ciągle brak mi czasu na założenie jej wątku i zrobienie ogłoszeń.Może dziś się uda.

Posted

Magdo, dziekuje! Magdo, czy sunia nie jest w ciazy?:roll:Magdo, one jak wiesz mialy wszystkie podane preparat advocate i po to obroza preventic...advocate powinien byc powtorzony,po 4 tygodniach, sprawdze date.

Posted

ARKA napisał(a):
Magdo, dziekuje! Magdo, czy sunia nie jest w ciazy?:roll:

Weterynarz tego nie stwierdził ale zapytam.
Będę tam za 15 minut wziąć księżniczkę na spacer :loveu:
Arko to ja dziękuję ;)

Posted

Bedzie dobrze z Ksiezniczka, napewno;)
Moze zapisz sobie,ze 3 wrzesnia 2008 byl podany advocate i obroza zalozona. Obrozka dzial 4 m-c.
Uczul lekarza aby nie bylo "niespodzianki" i jesli nie ma przeciwwskazan ciachac sunie, juz, naprawde!
My wczoraj zabralysmy sunie z pierwszej klatki po lewej-czarna z bialymi lapkami i wieeelki brzuchem:shake:. Juz jest po zabiegu, to fajna sunia w typie corggi:loveu:

Posted

[quote name='ARKA']Bedzie dobrze z Ksiezniczka, napewno;)
Moze zapisz sobie,ze 3 wrzesnia 2008 byl podany advocate i obroza zalozona. Obrozka dzial 4 m-c.
Uczul lekarza aby nie bylo "niespodzianki" i jesli nie ma przeciwwskazan ciachac sunie, juz, naprawde!
My wczoraj zabralysmy sunie z pierwszej klatki po lewej-czarna z bialymi lapkami i wieeelki brzuchem:shake:. Juz jest po zabiegu, to fajna sunia w typie corggi:loveu:

Czyli nastepna dawka advocate 1 października.
Napewno Negrusie wysterylizuję zanim trafi do nowego domu.
Ta suńka,którą zabrałyście wczoraj też kochana :loveu: Bidulka siedziala skulona w klatce z wielkim brzusiem...

Posted

Arko Jest jeszcze jedna sprawa
Advocat nie działa na tasiemce, Więc każdego psiaka trzeba dodatkowo odrobaczyć. Uczulcie osoby które wzięły psiaki na Dt i DS żeby albo zaniosły kał do badania, albo od razu weci zastosowali profilaktyczne dobre środki