Isadora7 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='ARKA']:shake: Tragedia, nikogo juz te psiaki nie obchodzą. Arka ja pamiętam, mnie obchodzą, ale co mam pyszczyć jak ja tylko w wąskim zakresie moge pomóc - niestety nie z tymczasem. Quote
niufek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='kometa']:-ourocze:roll:-DO TEJ PORY NIE MA ZADNEGO WATKU ROZLICZENIOWEGO?:-o:roll: No mowili ,ze bedzie,dlatego ja swoje faktury tez mam przedstawic ,a jest ich troche :-(, z dnia na dzien wiecej . Quote
niufek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Isadora7']O Matko:placz::placz::placz: S.O.S.!!! Pracownik ponoc dostal propozycje pracy za granica ,ciekawe gdzie ? Nawet swego ukochanego Bernardyna ,o ktorego tak bardzo walczyl ,oddal i nawet nie wiadomo komu :-(.Praca wazniejsza od dobra psa ,a tak plakal ,jak on go kocha ,jak to prawie rok go oswajal i blagal by mu go nie zabierano ,a teraz ponoc za 100 zloty go oddal .Ot milosc do psiaka ..Eeeeeeeeee ,dziadostwo i tyle .Byle gdzie odda psa , ponoc w Gory ,a kazdy wie ,ze w Gorach szczeniaki Benkow przy drodze po 50 zeta chodza :placz:.Do czego to doszlo?????????? Quote
niufek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Zmysł napisał(a):jutro będę wiedział. muszę też przeliczyć swoje finanse, wrzuć mi propozycję jakiejś suni Zmysl ,wazna jest pomoc .Pieniadze ponoc sa zbierane i na pewno cos ci pomoga .Przeciez nikt cie samego na lodzie nie zostawi .Wazne miejsce dla psiakow . Quote
niufek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Isadora7 napisał(a):Arka ja pamiętam, mnie obchodzą, ale co mam pyszczyć jak ja tylko w wąskim zakresie moge pomóc - niestety nie z tymczasem. Nie tylko Ty pamietasz ,ale sama nasza pamiec tu nic nie da .Byli ludzie co dawali chociaz miejsce dla psiakow , mieli tylko problem z finansami .Moze sie jeszcze zamelduja ??Psy sa po badaniach dzieki EMIR , wiec nic sie nie bac , brac psiaki i tylko leczenie jakos trzeba sfinansowac .Ludzie ,te psy sa cudne , bardzo wdzieczne ,kochane .Dajcie im szanse . Psiaki z krezel na szczescie maja co jesc .Emir wygral na Krakvecie :sweetCyb::sweetCyb:, wlasnie ze wzgledu na Krezel. WSZYSCY SOLIDARNIE GLOSOWALI :klacz:, ale co to da jesli nikt karmy nie zawiezie??:placz: Quote
Zmysł Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 niufek napisał(a):Zmysl ,wazna jest pomoc .Pieniadze ponoc sa zbierane i na pewno cos ci pomoga .Przeciez nikt cie samego na lodzie nie zostawi .Wazne miejsce dla psiakow . e, spokojnie, w razie czego podeprę się bazarkami. choć miło byłoby, gdyby faktycznie nie zapomniano Quote
Zmysł Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 niufek napisał(a):Nie tylko Ty pamietasz ,ale sama nasza pamiec tu nic nie da .Byli ludzie co dawali chociaz miejsce dla psiakow , mieli tylko problem z finansami .Moze sie jeszcze zamelduja ??Psy sa po badaniach dzieki EMIR , wiec nic sie nie bac , brac psiaki i tylko leczenie jakos trzeba sfinansowac .Ludzie ,te psy sa cudne , bardzo wdzieczne ,kochane .Dajcie im szanse . Psiaki z krezel na szczescie maja co jesc .Emir wygral na Krakvecie :sweetCyb::sweetCyb:, wlasnie ze wzgledu na Krezel. WSZYSCY SOLIDARNIE GLOSOWALI :klacz:, ale co to da jesli nikt karmy nie zawiezie??:placz: jakiej karmy nikt nie zawiezie? Quote
paros Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='niufek']Nie tylko Ty pamietasz ,ale sama nasza pamiec tu nic nie da .Byli ludzie co dawali chociaz miejsce dla psiakow , mieli tylko problem z finansami .Moze sie jeszcze zamelduja ??Psy sa po badaniach dzieki EMIR , wiec nic sie nie bac , brac psiaki i tylko leczenie jakos trzeba sfinansowac .Ludzie ,te psy sa cudne , bardzo wdzieczne ,kochane .Dajcie im szanse . Psiaki z krezel na szczescie maja co jesc .Emir wygral na Krakvecie :sweetCyb::sweetCyb:, wlasnie ze wzgledu na Krezel. WSZYSCY SOLIDARNIE GLOSOWALI :klacz:, ale co to da jesli nikt karmy nie zawiezie??:placz: Brak mi czasu i rzadko zaglądam na Dogo ale jeżeli wiadomo, które psiaki jeszcze czekają na zabranie :-( to przysiądę w nocy i mogę na szybko zrobić taka stronę z fotkami psiaków. Może jak będą fotki z psiakami w pilnej potrzebie zebrane na jednej stronie, łatwiej będzie znaleźć tymczasy... :cool3: Quote
osho Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 paros, przecież są już dwie strony, po co kolejna, która tylko rozmyje sprawę... problemem nie jest strona, dla mnie problemem jest brak informacji o psach, wyjechało ponad 100 psów - na http://www.krezel.ovh.org opisanych jest raptem 18... ja (na razie) mam czas żeby uaktualniać dane - ale nie mam informacji... więc ponownie proszę o współpracę... [ paros - wyczyść skrzynkę, wyślę ci kilka nowych imion do numerów ] [ emir, kahoona - czy "emir" będzie wstawiał tu jeszcze bieżące informacje ? ] Quote
paros Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='osho']paros, przecież są już dwie strony, po co kolejna, która tylko rozmyje sprawę... problemem nie jest strona, dla mnie problemem jest brak informacji o psach, wyjechało ponad 100 psów - na http://www.krezel.ovh.org opisanych jest raptem 18... ja (na razie) mam czas żeby uaktualniać dane - ale nie mam informacji... więc ponownie proszę o współpracę... [ paros - wyczyść skrzynkę, wyślę ci kilka nowych imion do numerów ] [ emir, kahoona - czy "emir" będzie wstawiał tu jeszcze bieżące informacje ? ] Nie chodziło o nową stronę :oops: tylko o zebranie na istniejącej stronie "w kupie" zdjęć psiaków, które jeszcze czekają :-(:-( Jestem gotowa do współpracy ale też nie mam informacji :shake: Quote
Isadora7 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ja ostatnio dostałam garść maili z zapytaniem czy będę jeszcze robiła cegiełki na Krężel. Quote
emilia2280 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Isadora7 napisał(a):Ja ostatnio dostałam garść maili z zapytaniem czy będę jeszcze robiła cegiełki na Krężel. No Izadorko, ja juz od zakonczenia drugiej aukcji z nózki na nózké przestépujé- czekajác na trzeciá. Wiem ze Ty kobieta pracujáca jestes, ale czy masz w planach trzeciá edycjé cegielek? Quote
Isadora7 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 emilia2280 napisał(a):No Izadorko, ja juz od zakonczenia drugiej aukcji z nózki na nózké przestépujé- czekajác na trzeciá. Wiem ze Ty kobieta pracujáca jestes, ale czy masz w planach trzeciá edycjé cegielek? Mam ją w planie, ale myśle że powinna pójść bardziej w kierunku adopcyjnym. Myślę nad sensowną formułą. Quote
Mysia_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 myslę, że warto było by zebrać do kupy to jakie i ile psiaczków jeszcze czeka... które w najpilniejszej potrzebie? Do ludzi trafiają konkrety - zdięcia psa + króciutki opis (co udało się zaobserwować, czy pies czy sunia, wielkośc...) Quote
ARKA Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='niufek']No mowili ,ze bedzie,dlatego ja swoje faktury tez mam przedstawic ,a jest ich troche :-(, z dnia na dzien wiecej . A mnie nic nie wiadomo aby mialy byc zwracane pieniadze tym co psy wywiezli z Polski. Rozumiem, ze rozliczysz wplywy minus poniesione koszty. I moze nareszcie dowiemy sie KTORE i ile psow zabralas, wypelnianie pokwitowan przy zabieraniu psiakow KAZDEGO obowiazywalo:p Pracownik ponoc dostal propozycje pracy za granica ,ciekawe gdzie ? Nawet swego ukochanego Bernardyna ,o ktorego tak bardzo walczyl ,oddal i nawet nie wiadomo komu :-(.Praca wazniejsza od dobra psa ,a tak plakal ,jak on go kocha ,jak to prawie rok go oswajal i blagal by mu go nie zabierano ,a teraz ponoc za 100 zloty go oddal .Ot milosc do psiaka ..Eeeeeeeeee ,dziadostwo i tyle .Byle gdzie odda psa , ponoc w Gory ,a kazdy wie ,ze w Gorach szczeniaki Benkow przy drodze po 50 zeta chodza :placz:.Do czego to doszlo?????????? Aaaa to są te Twoje "rewelacyjne' informacje ze zródla, tak? Benek ma sie dobrze. Pracownik prosil Emir (przy swiadkach, gdybys znow cos zaczela jatrzyc") o to aby Benka zabrala. Psy sa po badaniach dzieki EMIR , wiec nic sie nie bac , brac psiaki i tylko leczenie jakos trzeba sfinansowac .Ludzie ,te psy sa cudne , bardzo wdzieczne ,kochane .Dajcie im szanse . Nio, pewnie, ze cudne tylko trzeba troszke o nie zadbac. Labkę, ktora sobie kazalas oznaczyc tasiemka nie zabralas, bo w realu: zebow przednich nie miala, nie wygladala na mlodą, cycochy wisialy, miala zmiany skorne(nuzeniec)? Psiaki z krezel na szczescie maja co jesc . Owszem. Emir wygral na Krakvecie :sweetCyb::sweetCyb:, wlasnie ze wzgledu na Krezel. Emir, byla na wrzesien dawno proponowana, o Krezelu wtedy nikt nie wiedzial, co tam sie dzieje, oprocz wtajemniczonych offcors;) WSZYSCY SOLIDARNIE GLOSOWALI :klacz:, ale co to da jesli nikt karmy nie zawiezie??:placz: No Ty jestes pierwsza do zawozenia, zaiste.. No a co darczyncy z Niemiec sie odwrocili, jakos nie slyszalam aby jakas karma z Niemiec dotarla. Bardzo zastanawiajace:roll: Po co ten apel na Twojej stronie skoro darow nie ma? A moze konie trza wyslac po tą karme?:evil_lol: A tak wogole po co te glupie teksty, czemu to ma sluzyc?? Zament celowy, jak zwykle, na tym wątku a "swistak siedzi i zawija te sreberka". :cool1: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 znowu się zaczyna.... aż ciśnie się na usta, że stare baby a jak dzieci w piaskownicy... no! może trochę bardziej "wykwintnie" zawoalowane szpile :shake::shake::shake: Quote
ARKA Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Niech nie cisnie ci sie na usta, mnie tez moze sie cos cisnąc-bez takich tam osobistych wycieczek... Do konca miesiaca sznaucerka ma dt, tylko. Quote
beka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 A czy można gdzieś w necie zobaczyć które pieski zostały? Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='ARKA'] Do konca miesiaca sznaucerka ma dt, tylko. ta z Gdyni? a gdzie są jakiekolwiek info o niej, zdjęcia? czemu do końca miesiąca i potem co? z powrotem do Krężela? :shake: Quote
ARKA Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 malawaszka napisał(a):ta z Gdyni? a gdzie są jakiekolwiek info o niej, zdjęcia? czemu do końca miesiąca i potem co? z powrotem do Krężela? :shake: Z Gdanska. Brazowa obiecal zrobic zdjecia. Do konca miesiaca tak ta pani wczoraj powiedziala:shake: Do Krezela nie wroca, takiego swinstwa psom sie nie robi...Emir je przyjmie, co ma zrobic? Czy znamy kogos jeszcze z Gdanska coby zdjecia mogl zrobic??? Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ja kompletnie nie znam nikogo stamtąd - ale bez sensu - nie bierze się psa z takiego koszmaru na tymczas a potem sru - bierzcie ją sobie :placz: Murka może ma jeszcze ten zainteresowany kudłaczkiem domek? cokolwiek wiadomo jaka jest w tym DT? Quote
ARKA Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 malawaszka napisał(a):ja kompletnie nie znam nikogo stamtąd - ale bez sensu - nie bierze się psa z takiego koszmaru na tymczas a potem sru - bierzcie ją sobie :placz: Murka może ma jeszcze ten zainteresowany kudłaczkiem domek? cokolwiek wiadomo jaka jest w tym DT? Faktycznie, zapomnialam,ze Murka sie interesowala!!! Jutro postaram sie dowiedziec WSZYSTKO o suni! malawaszka, pomysl z drugiej strony-lepszy w rezultacie tymczas na troche, nawet, niz sunia mialby siedziec w Krezelu do dzis:shake: A cos o tych osobach zainteresowanych wiadomo, czy wogole jeszcze sie interesują? Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 nic nie wiem - wyślę do Murki pw żeby tu zajrzała Quote
Murka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wyślę info do osoby, która jest zainteresowana. Wiem, że interesowały ją też takie kudłacze z innych miejsc, więc nie gwarantuję, że jest to nadal aktualne. W tym wypadku jednak musi być pewne, że sunia akceptuje koty. Quote
ARKA Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Murka napisał(a): W tym wypadku jednak musi być pewne, że sunia akceptuje koty. Dowiem sie czy tam sa koty to bedzie najtrudniejszy punkt, jesli kota/ow tam nie ma. Sama mam koty i psy i naprawde, z marszu, ciezko jest ocenic czy pies lubi czy nie lubi koty. Prawie kazdy pies bedzie gonil uciekajacego kota. Prawie kazdy kot bedzie uciekal przed nowym psem.;) Quote
Recommended Posts