Aga i Eto Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 lilith27 napisał(a):znaczy jaki? 404 błąd stronka się nie wyświetla w sumie to może i za ciemny do czarno-białych drukarek poprawione :) Quote
Isadora7 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Format A4, rozdzielczość i spady dostosowane do wydruku na drukarkach atramentowych i laserowych, tak aby również w wersji czarno-białej druk był dobrej jakości. Jeżeli ktoś ma możliwość, zechce drukować techniką offsetową proszę o info dam pdf do offsetu. Tutaj miniaturka: Tutaj link do pliku *pdf na hostingu: http://www.sendspace.pl/file/A9zbBHQC/ :cool1: Quote
Aga i Eto Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Isadorko czy ty sypiasz wogóle ? a twój plakat jest po prostu mistrzowski :loveu: Quote
mru Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 łooo, plakat mistrz ! ja dziś rozwiesiłam plakat u siebie w pracy sądziłam, że raczej odzewu nie będzie ale rano dziś wchodzę do kuchni (gdzie jest tablica do ogłoszeń) i co? :-o wszyscy tam pod plakatem dyskutują ;) zaraz weszłam im w słowo :eviltong: mówię, że pomoc mile widziana, że psiaki kochane i potrzebują domów prosili mnie o stronę internetową z psiakami do adopcji ;) którą najlepiej podać? Quote
Isadora7 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Aga i Eto napisał(a):Isadorko czy ty sypiasz wogóle ? a twój plakat jest po prostu mistrzowski :loveu: Czasem sypiam ... :0. Po prostu jak mnie "coś najdzie" to nie ma zmiłuj. Wczoraj szykowałam materiały na filmik o akcji Krężel. To tak abym miała co w weekend robić :). Najdłuzej mi zajęło szukanie podkłądu z marszem tureckim i żałobnym. :loveu: Quote
Aga i Eto Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 słuchajacie mam chętną osobę na zakup 20 toreb ekologicznych Emirowych (tych z allegro) które chce przekazać do dalszej odsprzedaży. Czy ja moge potem te torby sprzedać na naszym bazarku dogomaniackim z przeznaczeniem na Emir? czy Emir nie będzie miała nic przeciwko? a poza tym , komu torbę ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=441336447 Quote
sleepingbyday Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 mru napisał(a):łooo, plakat mistrz ! ja dziś rozwiesiłam plakat u siebie w pracy sądziłam, że raczej odzewu nie będzie ale rano dziś wchodzę do kuchni (gdzie jest tablica do ogłoszeń) i co? :-o wszyscy tam pod plakatem dyskutują ;) zaraz weszłam im w słowo :eviltong: mówię, że pomoc mile widziana, że psiaki kochane i potrzebują domów u mnie zniknęła w skutek remontu korkowa tablica informacyjna, i nie ma gdzie wieszac. kombinuję, jak to zrobic, bo jak przykleję na świeżutką ścianę, to mnie zlinczują :roll:. Quote
mru Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 u mnie ta tablica jest w kuchni, ale za drzwiami (jak są otwarte to ją praktycznie zasłaniają...) ale widać nudzą się jak woda się gotuje :evil_lol: i się rozglądają (podałam adres rumboforall btw) Quote
Mośka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 mru napisał(a):(podałam adres rumboforall btw) dobrze. Mozesz tez dawac www.fundacja-emir.org Aga i Eto -napisze Ci PW w sprawie toreb.:razz: Quote
sleepingbyday Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 raport- przelałam dziś parę groszy z bazarku filmowego na SdZ - nie piszę po podziękowania, tylko żeby się upewnić, że wszystko ok: w 1 poście jest adres PKO w czarnkowie, a mój system bankowy pokazał, że to konto jest bodaj w pile. ale sprawdzałam dwa razy nr, zgadza się, być może to jakieś bankowe rozróżnienia? i jeszcze - rozumiem, że transport do lublina już niepotrzebny? samochód idzie do sprzedaży, więc będę go miała jeszcze przez 2 tyg (może dłużej, zależy od chętnych, ale minimum 2 na pewno). przez ten czas jestem do wykorzystania. a co tam -powiesiłam ogłoszenie na szafie w kuchni pracowej, najwyżej mnie skrzyczą, ze szafy sie nie obwiesza.... Quote
kahoona Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 WAŻNE!!! Potrzebujemy kopii aktów adopcji i orzeczeń medycznych o psach, które zostały wyadoptowane lub sprzedane przez Ewę Biedrzycką, przydadzą się również oświadczenia na piśmie, na temat stanu adoptowanych - zakupionych psów przekażcie na inne wątki, jeśli mogę prosić Quote
Isadora7 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 2 edycja aukcji zakończona sprzedażą wszystkich cegiełek (przed czasem) :laugh2_2: Quote
Belula Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 kahoona napisał(a):WAŻNE!!! Potrzebujemy kopii aktów adopcji i orzeczeń medycznych o psach, które zostały wyadoptowane lub sprzedane przez Ewę Biedrzycką, przydadzą się również oświadczenia na piśmie, na temat stanu adoptowanych - zakupionych psów przekażcie na inne wątki, jeśli mogę prosić Czy ktoś może mi powiedzieć, czy ta Ewa Biedrzycka nie miała możliwości sprzedania na allegro. proszę o kontakt osobę, która wie więcej na jej temat. ew. mail, nr tel, nawet nieaktualny, i inne takie... coś się może dowiem, i przekażę wam .. Quote
emilia2280 Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Isadora7 napisał(a):2 edycja aukcji zakończona sprzedażą wszystkich cegiełek (przed czasem) :laugh2_2: Ozesz Isadora, walisz jak burza !! Nie proszé nawet o trzeciá edycjé dopóki kochana nie powiesz co z oplatami za te aukcje- 2 zakonczone po 70zl kazda = 140zl za dwie pierwsze aukcje. Trzecia to kolejne 70zl prowizji dla allegro. Dawaj konto i wal trzeciá edycjé jesli mozesz, ale inaczej nie. Quote
irenaka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Bardzo proszę o pomoc dla Magdy222 która zabiera dzisiaj kolejnego psa. Ma przewozić jeszcze jednego i jest z tym duży problem. Dziewczyna potrzebuje transportu dla niego z Katowic do Krakowa na DS. Bardzo proszę o zgłoszenie się osoby która może go przewieźć. Potrzebny pilny transport Katowice-Kraków. Quote
Zmysł Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 irenaka napisał(a):Bardzo proszę o pomoc dla Magdy222 która zabiera dzisiaj kolejnego psa. Ma przewozić jeszcze jednego i jest z tym duży problem. Dziewczyna potrzebuje transportu dla niego z Katowic do Krakowa na DS. Bardzo proszę o zgłoszenie się osoby która może go przewieźć. Potrzebny pilny transport Katowice-Kraków. a na wątek transportowy dałaś? Quote
irenaka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Wydzwaniam w tej chwili po znajomych i szukam. Jak nie znajdę dam na wątek transportowy. Quote
Zmysł Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 irenaka napisał(a):Wydzwaniam w tej chwili po znajomych i szukam. Jak nie znajdę dam na wątek transportowy. ok. to jest dobre miejsce Quote
irenaka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Salbinka uratowała sytuację z tranportem na Kraków.:lol::lol: DS zawiadomiony, że psiak dzisiaj przyjedzie. Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc:loveu::loveu::loveu: Quote
Odi Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Kahoona, przekleiłam Twój apel n/t adopcji piesków od E. Biedrzyckiej na Zwierza wieluńskiego. W zeszłym tygodniu mili Goście:loveu: z Trzcianki zabrali pozostałą ilość (100,7 kg) karmy oraz wór z tekstyliami. Otrzymałam stosowne potwierdzenia przekazania karmy do celu i w przyszłym tygodniu będę rozwozić Darczyńcom potwierdzone protokoły przejęcia darów. Quote
Romi Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 irenaka napisał(a):Salbinka uratowała sytuację z tranportem na Kraków.:lol::lol: DS zawiadomiony, że psiak dzisiaj przyjedzie. Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc:loveu::loveu::loveu: wujek Romi też był chętny ale... Quote
ARKA Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 irenaka napisał(a):Salbinka uratowała sytuację z tranportem na Kraków.:lol::lol: DS zawiadomiony, że psiak dzisiaj przyjedzie. Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc:loveu::loveu::loveu: irenaka, bardzoo Ci dziekuję!!!!!! Quote
nika28 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Wiadomo co z tym psem ? On jeszcze tam jest ??? :roll: Bardzo mi przypomina collie krótkowłosego :placz: http://rumbo.forall.pl/ Quote
ARKA Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ten psiak jest zabrany, mial zerwane wiezadla w lapie, byc moze jest juz po operacji a wogole to jedzie do Niemiec.:p Quote
Recommended Posts