Isadora7 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='ARKA']Isadoro, tu masz piekne zdjecia i piesy;): http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120102 :oops: czy moglabys moja madrą sunie umiescic, ta pierwsza, na lancuchu przy budzie:-( Jak zwykle piękna aukcja Isadoro, jeszcze piekniejsza niz poprzednia. [quote name='Bachnach']Byłam dobę bez dogomanii, straszne, nic nie wiedziec , Isadorko piękna aukcja i plakacik , Ty w niebie bedziesz z pieskami ,za takie cuda. Aniela , dziękuję. Arko o tych zdjeciach myślałam. Zdjęcia Z&S są bardzo dobre, chyba sie z nią umóię znowu na zgranie na płytkę. Z tych co tam wsyatwiła szykuję podstronę do http://www.patyk.cad.pl/krezel Twoją sunie oczywiście umieszczę. szlag mnie trafiał wczoraj z dogomanią. Nie mogłam nic ściagnąc. Jestem 3 aukcje do tyłu (dzisiejsza noc z głowy) m.in. Velveta. BO nie mogłam się dostać do tekstó wrrrrr. Bachnach nawet nie wiesz co mówisz, toż by niebo zapłonęło. Ja sięnadają na Sabat Czarwownic. No i Plan Lekci wersja 1 (kolory w rzeczywistości nieco inne jak zwykle jotpeg przekłamuje) Quote
Zofia.Sasza Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Isadora, mogę wpaść ze zdjęciami! Będę dziś po robocie w Twoich okolicach. No i jak to jest, że Ci dogo nie hula przy takim sprzęcie? Mój daje radę :evil_lol: Quote
ARKA Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Isadoro, chyba kazdy ma problem z wchodzeniem na dogo. Ja wchodze, przez dogomania.pl/forum (bez wwww), dobra duszyczka mi podpowiedziala;) Quote
Isadora7 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='zofia&sasza']Isadora, mogę wpaść ze zdjęciami! Będę dziś po robocie w Twoich okolicach. No i jak to jest, że Ci dogo nie hula przy takim sprzęcie? Mój daje radę :evil_lol: Jasne, czyli koło 17 będziesz. Super. Nie podśmiewać się z mojego sprzętu ja i tak sie dziwię , ze rzeźbię to co rzeźbię na tym archaicznym kompie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='ARKA']Isadoro, chyba kazdy ma problem z wchodzeniem na dogo. Ja wchodze, przez dogomania.pl/forum (bez wwww), dobra duszyczka mi podpowiedziala;) Ja tez wchodze między innymi tak jak Ty. Ale najlepiej to przez googlarkę>kopia mi odpala. Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 generalnie to z dogo byl problemy ja sie nie wylogowuje, i tak i tak nie mogla odpalic dogo, pojawial blad i to nie wina sprzetu tylko pewnie serweru dogo. Za duze pewnie obciazene przy tylu osobach. Quote
Isadora7 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='ARKA']:oops: kto robi bannerki jakies? A jaki chcesz banerek? Bo ja zrobiłam w nocy nową wersję dla Krężla ale wstawię po powrocie z pracy Teraz pocztówki muszę skończyć. Quote
ARKA Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Isadora7'] Teraz pocztówki muszę skończyć. Tak, pocztowka NAJWAZNIEJSZA! Bannerek w wolnej chwili(jak znajdziesz, wogole) dla Nadi z Maciejowic, poprosze:oops: Quote
Zofia.Sasza Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 No to śmigam z fotkami do Isadory! Niech działa! Quote
Karolajna Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 GoskaGoska napisał(a):generalnie to z dogo byl problemy ja sie nie wylogowuje, i tak i tak nie mogla odpalic dogo, pojawial blad i to nie wina sprzetu tylko pewnie serweru dogo. Za duze pewnie obciazene przy tylu osobach. Też miałam problem. Identyko. Bannerki również i ja robię. Quote
Kropa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Witam, Czy ktoś orientuje się które bernardynki z Emira są do adopcji? To co jest na stronie jest chyba nieaktualne. Quote
ANETTTA Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Kropa']Witam, Czy ktoś orientuje się które bernardynki z Emira są do adopcji? To co jest na stronie jest chyba nieaktualne. sa aktualne zocha ..berta ...java poszla do domku ..... a skad jestes ..i szukasz psa suke benie ....napisz mi na pv szkoda zasmiecac tu watku benki masz tez i te emirowe tez na www.bernaryny.net Quote
Selenga Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ARKA napisał(a)::oops: kto robi bannerki jakies? Ja też robię. Może nie takie piękne jak Isadora, ale staram się :) Quote
ARKA Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 :oops: to ja narazie poproszę o banerek dla Nadieńki http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120436 Quote
emdziolek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 mam pytanie co do tych planów lekcji bo nie jestem na bierząco, będziecie je sprzedawać? Ja mogłabym porozprowadzac u nas po podstawówkach, dzieciaki bardzo chetnie takie rzeczy kupują, wiem bo nie raz sama takie rzeczy robiłam.;) Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Kropa']Witam, Czy ktoś orientuje się które bernardynki z Emira są do adopcji? To co jest na stronie jest chyba nieaktualne. procz Zochy, Bert jest jeszcze Jagna i jeszcze 3 nowe sunie :crazyeye: Dorka, Hela, Hanisia _ http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko-zwierzeta.htm Jeszcze tylko wtrace o Emirkowych psiakach. Jako , ze robie im ogloszenia dobrze jesli beda aktualnienia czesto :), tak jak teraz :cool3:. Widzialam ze Zen rowniez znalazl domek, mam nadzieje, ze zwolni sie troche miejsca na nowe psiaki z Krezela. Quote
kahoona Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Isadora7']A co tu tak cicho? emocje opadają, a psy ciągle potrzebują Waszej pomocy budzimy się, Dogomaniacy!!! w poniedziałek i środę jesteśmy w Krężelu i zabieramy następne kilka psów i ciągle szukamy domów... Quote
Bachnach Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ...Jak ja lubie stronke Emir .... Jagna , Dora , Berta , Zen ,Alfa , Beta, Gama.......................................................................... adoptowane. :laola:. Quote
mimiś Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 kahoona, pamietajcie o hienowanym szczylku[suczka nr 45 w galerii Emir]- 2 boks po prawej, stodoła-moze sie znajdzie dla niej kawałeczek miejsca:modla::modla::modla: Quote
Inez de Villaro Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 nie zapominamy ............ Quote
Wyjątek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Pamiętajcie też o tym ONkowatym psiaku z Krężela... :roll: Quote
Recommended Posts