iwop Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Masza uprzedzam cię na wszelki wypadek, ze jakbys jutro chciała z jakiegoś powodu do mnie zadzwonic to raczej będę nieosiągalna:roll: Quote
iwop Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Masza zobaczymy co mój wet powie ale suczka mojej mamy Lola ma 12 lat i idealne ząbki:oops: Quote
iwop Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Nie wiem czemu moje posty wyskakuja przed twoimi...:crazyeye: jedyne teraz co mnie "gryzie" to jej stosunek do kotów :oops: Quote
Masza4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Iwop ona jak dla mnie teraz jest taka malutka. Pewnie dlatego, że mocno schudła :-( na początku wydawała mi się większa, ale na 13 lat faktycznie nie wygląda :razz: A zobaczysz jakie ząbki piękne! O kurcze!!! Chyba, że ta baba za argument do oddania użyła zmyślonego wieku...Łatka wprawdzie ma przodozgryz, ale nawet kły i trzonowce są białe i w dobrym stanie... Wet-siostro, oczywiście, że możesz szukać DS! :lol: Zawsze to trochę znajomych do podpytania więcej ;) Quote
Masza4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 iwop napisał(a):Masza zobaczymy co mój wet powie ale suczka mojej mamy Lola ma 12 lat i idealne ząbki:oops: Być może, że Łatka ma 13 lat. Też znam psy z idealnym uzębieniem aż do emerytury. Ale ewentualnośc z kłamstwem tej babki trzeba rozważyć. Quote
iwop Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Wet-siostra mnie tez dziwne rzeczy z postami sie dzieją...:roll: Quote
Wet-siostra Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dogomania czary-mary,postów nie ma,posty są...:crazyeye::diabloti: Mi tam Łatka nie wygląda na 13lat...Góra 10...:evil_lol: Okej,szukam DS...:eviltong: Quote
luka1 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 a dowodu osobistego nie ma? przecież jest pełnoletnia :eviltong::evil_lol: Quote
Masza4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Przecież nie wypada pytać o wiek płeć piekną :eviltong: Łacia to w końcu dama! Quote
kikou Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 alez ona piekna, slodka do schrupania!!! jaka sliczna sesja.. jak mozna takiego psiak nie kochac, a jak sie slodko tuli...az zazdroszcze, ze tak daleko mieszkam.... Quote
iwop Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 ale zawsze nas możesz ciociu odwiedzić:cool3: Quote
KrystynaS Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dzień dobry!!! :lol: Czyli Łatka jedzie do Ciebie iwop, tak na trochę, nie wiadomo jak długą trochę. Iwop!!!!! :Rose: Zaglądam tu bo zapraszasz. Jak z transportem???? Czy wszystko ustalone???? Quote
iwop Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Łatka przyjedzie moze juz w piątek. Wszystko zalezy od Maszy :p Quote
KrystynaS Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Bo gdyby jechała w sobotę to może mogłabym coś pomóc Quote
iwop Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Ale jak pomóc Krysiu..? Łatka jedzie z Lublina :) Quote
monika55 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Czyli bierzesz ja na tymczas. No to szukamy domku. Moze ktorys z moich chetnych na kudlatka sie skusi. Quote
KrystynaS Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Z Lublina prosto do Ostrowca, tak?? No bo wiesz, że ja "po trasie" jestem. Nie czytałam całego wątku, tylko kilkanaście ostatnich postów. Quote
iwop Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Tak z Lublina prosto do ostrowca :) Oczywiście, że bardzo chętnie przyjmuje pomoc w szukaniu domu!:p Quote
Masza4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Postaram się przywieźć Łatkę w piątek, czyli już w czwartek byłaby u mnie :) najedzona i bezpieczna :multi: Niestety nie mogę jeszcze nic powiedzieć na 100%, bo jestem zależna od mojego TZ. Quote
Masza4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Coś w końcu się ruszyło!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Masza4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Sprawa Łatki. Jak zakładałam ten wątek, miałam tylko malutką nadzieję, że ktoś jej tu pomoże, że ktoś się jej sprawą zainteresuje. Teraz mamy już dużo-tymczas. Bez niego Łatka z dnia na dzień stawałaby się coraz smutniejsza, coraz bardziej rozżalona i stęskniona. Coś się ruszyło-Łatka zazna miłości, opieki, ciepła, wygody. Na ostatnim zdęciu widać jak blisko mnie Łacia idzie. Ona jest przerażona tym szczekaniem. Gdy przestąpiłyśmy bramę schrona, entuzjazm i zadowolenie Łatki zgasło. Szła ze spuszczoną głową, znowu bez nadziei, tak samo smutna... Quote
Masza4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Bardzo będę się starała, żeby Was odwiedzać :) Już za nią tęsknię... Quote
Recommended Posts