Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masza uprzedzam cię na wszelki wypadek, ze jakbys jutro chciała z jakiegoś powodu do mnie zadzwonic to raczej będę nieosiągalna:roll:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwop ona jak dla mnie teraz jest taka malutka. Pewnie dlatego, że mocno schudła :-( na początku wydawała mi się większa, ale na 13 lat faktycznie nie wygląda :razz: A zobaczysz jakie ząbki piękne! O kurcze!!! Chyba, że ta baba za argument do oddania użyła zmyślonego wieku...Łatka wprawdzie ma przodozgryz, ale nawet kły i trzonowce są białe i w dobrym stanie...

Wet-siostro, oczywiście, że możesz szukać DS! :lol: Zawsze to trochę znajomych do podpytania więcej ;)

Posted

iwop napisał(a):
Masza zobaczymy co mój wet powie ale suczka mojej mamy Lola ma 12 lat i idealne ząbki:oops:

Być może, że Łatka ma 13 lat. Też znam psy z idealnym uzębieniem aż do emerytury. Ale ewentualnośc z kłamstwem tej babki trzeba rozważyć.

Posted

alez ona piekna, slodka do schrupania!!! jaka sliczna sesja.. jak mozna takiego psiak nie kochac, a jak sie slodko tuli...az zazdroszcze, ze tak daleko mieszkam....

Posted

Dzień dobry!!! :lol:
Czyli Łatka jedzie do Ciebie iwop, tak na trochę, nie wiadomo jak długą trochę.
Iwop!!!!! :Rose: Zaglądam tu bo zapraszasz.

Jak z transportem???? Czy wszystko ustalone????

Posted

Postaram się przywieźć Łatkę w piątek, czyli już w czwartek byłaby u mnie :) najedzona i bezpieczna :multi: Niestety nie mogę jeszcze nic powiedzieć na 100%, bo jestem zależna od mojego TZ.

Posted

Sprawa Łatki. Jak zakładałam ten wątek, miałam tylko malutką nadzieję, że ktoś jej tu pomoże, że ktoś się jej sprawą zainteresuje. Teraz mamy już dużo-tymczas. Bez niego Łatka z dnia na dzień stawałaby się coraz smutniejsza, coraz bardziej rozżalona i stęskniona. Coś się ruszyło-Łatka zazna miłości, opieki, ciepła, wygody.
Na ostatnim zdęciu widać jak blisko mnie Łacia idzie. Ona jest przerażona tym szczekaniem. Gdy przestąpiłyśmy bramę schrona, entuzjazm i zadowolenie Łatki zgasło. Szła ze spuszczoną głową, znowu bez nadziei, tak samo smutna...