Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie ukrywam, że adoptując moje dwa koty rozmyslnie wybrałam starsze - ponad 7 letnie... Do maluszków trzeba miec stalowe nerwy:cool3:

Posted

Masz rację, ja tez z własnej woli nie zdecyduję sie na maluchy, zasiusiane panele, itp. Wolę starszaki, choć te panele .... :shake: Z wiekiem wracamy do dzieciństwa podobno.

Posted

mój Kacper gdy go brałam ze schroniska w Łodzi w ubiegłym roku miał wpisane 15 lat. Kilka dni temu minął rok jak jest ze mną i bardzo sobie życzę aby jeszcze wiela lat żył. To takie kochane psisko.

Posted

ja też mam starszaczki..., które uwielbiam chociaż i chorują i posikują...
ale niestety wśród ludzi pokutuje jakis taki mit o strasznych kłopotach ze starymi psami, ...a poza tym trzeba jakby brać pod uwagę, że szybciej odejdą, a to jest bardzo trudne... nikt nie lubi myśleć o śmierci..

Posted

Jak ta sunia do 10 w tym schronie wytrzyma. Ja bym ją wzięła na ten tydzień, ale to za daleko, niestety. Dzwoniłam do mojej kuzynki mieszkającej w Lublinie z prośbą o ten tydzień, ale..........................:-(:mad::mad::mad:

Posted

Witam Łatkę i Cioteczki.
Sterylka w tym wieku nie jest niezbędna...
Ciociu IWOP-nie płacz,że nikt nie zagląda na ta stronę...Trochę nas tu zagląda...Zajrzyj na wątek Mici,która ma iść do mnie na DT-tam to dopiero jest pustka...Zastanawiam się,JAK psiak z tak znikomym zainteresowaniem ma znaleźć dom stały i czy jest sens ją brać,bo skoro nikt nie zagląda na wątek teraz,gdy jest w schronie-to co dopiero potem???
Łatko-ciocia wet będzie zaglądać do ciebie.
Trzymaj się,psinko...

Posted

Laptop nie działa,nie wkleja...:oops: Podaję tytuł(znajdziesz go w moich postach):"Micia ma depresję,potrzebny transport Częstochowa-Przemyśl i 50zł na DT"-czy jakoś tak...W porównaniu do tamtego wątku-na tym z Łatką jest tłok...

Posted

Cholera no nikt nie chce przetrzymać Łatki nawet tydzień. Miejmy nadzieję, że skoro tak dzielnie wytrzymała tyle czasu w schronisku, to da radę jeszcze kilka dni. Jutro pojadę zaklepię i dogadam się coz tym zabiegiem. Może przeniosą ją do jakiegoś boksu jedynki na parę dni...Z ich strony-nie sądzę, żeby coś wykombinowali, bo będą wiedzieli, że zabieram ją w piątek.

Posted

Zamówiłam juz frontline i jedzonko w krakvecie. Zrobiłam tez pogadanke z moimi rezydentami na temat nowej kolezanki... persy oczywiście maja to gdzieś a Mela będzie przez pewien czas nieco zazdrosna...:oops:

Posted

Na razie nic. Ja kupię jak już będzie u mnie... jak ktoś będzie chciał się dołozyć to dobrze... a jak nie to trudno:lol:
Trzeba po prostu zmierzyc Łatkę... co by jej nóżki z łóżeczka nie wystawały...:evil_lol:

Posted

Sądzę, że takie legowisko byłoby dobre. Jest spore- 85 x 72 cm. Oglądałam też w zoologicznych spanka. Wypatrzyłam takie 80 x 60 cm i też wydawało mi się, że będzie dobre. Więc to z allegro, tym bardziej. Jeśli uda mi się jutro, to zmierzę Łatulę.

Ale świetna ta Figa! Niezły zryw jak Cię wypatrzyła :diabloti:

Posted

Masza coś mi sie wydaje, że tylko ty i ja jako fanki Łatki na wątku zostaniemy...:cool3:
Nie będę go teraz kupować bo nie chcę zapeszać. Wystawię za parę dni bazarek dla Łatki i poprosze w podrzucaniu :p

Fidze się udało - ma dom jak z bajki:p dzięki dogo a dokładnie ciotkom z Jastrzębia-Zdroju...