Masza4 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 kikou to może jak już zawieziemy Łacię, to podam Ci numer konta. Nie chcę niczego zapeszac i jak już suczyna będzie siedziała u mnie na tylnym siedzeniu w aucie, odetchnę :) Quote
kikou Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ok. ...lepiej nie zapeszać biedna Lateczka juz pare razy pakowala na próżno swoją walizeczke....... Quote
Masza4 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 kikou napisał(a):ok. ...lepiej nie zapeszać biedna Lateczka juz pare razy pakowala na próżno swoją walizeczke....... O matko! 'swoją walizeczkę'. rozwaliłaś mnie!!! Quote
Masza4 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ze stroną mam problem :angryy: Jak to zwykle bywa, gdy komuś na czymś zależy-złośliwość rzeczy martwych. Strona nie chce się ładować i jest jakby niewidoczna. Trzeba od początku przejść wszystkie procedury związane z domeną. Nie wiem dokładnie o co chodzi, bo zajmuje się tym mój TZ. Dzisiaj od nowa siądziemy do robienia stronki. Quote
iwop Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Cały czas trzymam kciuki, zeby im ta sterylka do głowy nie przyszła...:oops: Quote
iwop Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Nikt do staruszki nawet nie zagląda...:shake: Quote
Wet-siostra Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Szkoda,że nie mieszkam bliżej...Już dziś wzięłabym Łatkę do siebie do czasu,aż ją weźmie IWOP...U mnie na pewno nikt by jej nie wysterylizował... Łatko-wiem,że jesteś z natury łagodna,ale jakby cię chcieli brać na zabieg-gryź!!!Nie daj się!!!Cioteczki już wkrótce Cię wyciągną ze schronu!!! Quote
Masza4 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ja nie dam jej wyciąć, najwyżej zabowiążemy się, że zoperujemy ją na miejscu, w warunkach bardziej sterylnych... Quote
Wet-siostra Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Maszeńko-obyś upilnowała...Fatalnie by było,gdyby wzięli Łatkę pod skalpel...Jesteś codziennie w schronie???Nie wiem,czemu,ale bardzo boję się o tą psinkę... Quote
Masza4 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Niestety nie mogę być codziennie w schronie. Pojadę jednak w poniedziałek i uważam, że już wtedy trzeba będzie podpisać jakieś zobowiązanie (o szczepieniu suki, lub sterylizacji). Poprzednio bowiem mimo tego, że prosiłam, żeby Łatki nie operowali, na luzie przygotowywali ją do zabiegu :shake: Quote
iwop Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Masza to podpisz, że ją wysterylizujemy poza schronem i już..:oops: Quote
Masza4 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 No i tak chyba trzeba będzie ustalić. Może akurat zapomną :oops: Chociaż w sumie dobrze, że dbają o to, bo gdy znajdzie się dom stały dla Łatki, sterylka może się przydać... Quote
iwop Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Ja się boje sterylizacji w tym wieku... Weterynarz musi zadecydować...:oops: Quote
iwop Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Hmmm... prawie nikt do Łatki nie zagląda... Nawet osoby, które wcześniej były bardzo jej losem przejęte. :roll: Quote
Masza4 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Niby tak, ale to przecież nie dom stały. Trzeba dalej prężnie szukać !!! Quote
iwop Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Jeszcze nie jest bezpieczna...:shake: A poza tym to tylko DT Quote
luka1 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 psy w tym wieku sa najkochańsze one już wiedzą co to życi, dom, miłość i nie zjadają kapci i nie siusiają na dywany - kochajcie starsze psy! Quote
malagos Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 luka1 napisał(a):psy w tym wieku sa najkochańsze one już wiedzą co to życi, dom, miłość i nie zjadają kapci i nie siusiają na dywany - kochajcie starsze psy! ja też tak sądze.... Mam nadal nadzieję, ze suczynka znajdzie stały, doskonały domek! Quote
Masza4 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Szkoda, że jednak wiele osób nie sądzi tak jak my. Gdybym miała do wyboru-starszego psa lub szczeniaka, wybrałabym starszego. Różne mity chodzą do psach w podeszłym wieku, a to, że chory, a to, że ślepy, głuchy, a to, że posikuje...Wrrr! Musimy znaleźć Łaci dom stały, ona na to zasługuje!!! Quote
malagos Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 a czy ten tymczas aktualny? Bo coś moze przegapiłam?.... Quote
Recommended Posts