Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kikou to może jak już zawieziemy Łacię, to podam Ci numer konta. Nie chcę niczego zapeszac i jak już suczyna będzie siedziała u mnie na tylnym siedzeniu w aucie, odetchnę :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kikou napisał(a):
ok. ...lepiej nie zapeszać biedna Lateczka juz pare razy pakowala na próżno swoją walizeczke.......

O matko! 'swoją walizeczkę'. rozwaliłaś mnie!!!

Posted

Ze stroną mam problem :angryy: Jak to zwykle bywa, gdy komuś na czymś zależy-złośliwość rzeczy martwych. Strona nie chce się ładować i jest jakby niewidoczna. Trzeba od początku przejść wszystkie procedury związane z domeną. Nie wiem dokładnie o co chodzi, bo zajmuje się tym mój TZ. Dzisiaj od nowa siądziemy do robienia stronki.

Posted

Szkoda,że nie mieszkam bliżej...Już dziś wzięłabym Łatkę do siebie do czasu,aż ją weźmie IWOP...U mnie na pewno nikt by jej nie wysterylizował...
Łatko-wiem,że jesteś z natury łagodna,ale jakby cię chcieli brać na zabieg-gryź!!!Nie daj się!!!Cioteczki już wkrótce Cię wyciągną ze schronu!!!

Posted

Niestety nie mogę być codziennie w schronie. Pojadę jednak w poniedziałek i uważam, że już wtedy trzeba będzie podpisać jakieś zobowiązanie (o szczepieniu suki, lub sterylizacji). Poprzednio bowiem mimo tego, że prosiłam, żeby Łatki nie operowali, na luzie przygotowywali ją do zabiegu :shake:

Posted

No i tak chyba trzeba będzie ustalić. Może akurat zapomną :oops: Chociaż w sumie dobrze, że dbają o to, bo gdy znajdzie się dom stały dla Łatki, sterylka może się przydać...

Posted

psy w tym wieku sa najkochańsze one już wiedzą co to życi, dom, miłość i nie zjadają kapci i nie siusiają na dywany - kochajcie starsze psy!

Posted

luka1 napisał(a):
psy w tym wieku sa najkochańsze one już wiedzą co to życi, dom, miłość i nie zjadają kapci i nie siusiają na dywany - kochajcie starsze psy!

ja też tak sądze....
Mam nadal nadzieję, ze suczynka znajdzie stały, doskonały domek!

Posted

Szkoda, że jednak wiele osób nie sądzi tak jak my. Gdybym miała do wyboru-starszego psa lub szczeniaka, wybrałabym starszego. Różne mity chodzą do psach w podeszłym wieku, a to, że chory, a to, że ślepy, głuchy, a to, że posikuje...Wrrr! Musimy znaleźć Łaci dom stały, ona na to zasługuje!!!