Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łatka taka troche terierowata jest...

żeby była jeszcze ładniejsza to te zbrązowione kudełki będę jej przecierać specjalnym żelem do pielęgnacji białych kudełków - likwiduje wszelkie zażółcenia :p Pyszczek bedzie jak nowy:eviltong:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lo matko. Zniknélam na trzy dni a tu taka piékna niespodzianka? Od wejscia czytalam w tytule ze Latka ma DT!!!!!! Jeszcze nie doczytalam gdzie ani na jakich warunkach, ale nadrobié jak juz ochloné z radosci!!!!

Posted

Łatka ma tymczas u mnie:p Zaznaczam, że robię to z czystego egoizmu bo chcę się w końcu wyspać a wizja Latki w betonowym boksie zupełnie mi to uniemozliwiała...:roll:

Posted

masza ty łatki nie tniej! Dam ci lepsze zadanie - mój pers absolutnie nie pozwala się czesac więc moze jego ciachniesz:cool3: Zaznaczam, że macha łapami jak samuraj:evil_lol:

Posted

oj emilio czytaj czytaj, bo tu takie wieści! ;)
na upartego teriera można z Łatki wyciąć :evil_lol: zawsze chciałam spróbować swojego talentu fryzjerskiego :evil_lol:

Posted

iwop napisał(a):
Łatka ma tymczas u mnie:p Zaznaczam, że robię to z czystego egoizmu bo chcę się w końcu wyspać a wizja Latki w betonowym boksie zupełnie mi to uniemozliwiała...:roll:

skąd ja to znam?! :razz: nie tylko ja mam psiego świra jak widzę :)
oby takich zwierzolubów więcej było! :cool3:

Posted

Jakieś cyrki z tymi postami...

Samuraj powiadasz? Hmm...lubię wyzwania :lol:

Emilio ja też cieszę się ogromnie, ale żeby tak od razu w stopę? :eviltong:

Posted

iwop napisał(a):

Panie Boże daj nam więcej TAKICH EGOISTÓW !!!! Jak najwięcej!!!!

Posted

Witam Łateczkę!!!Czy walizeczka już spakowana???
Jak widzę,przeskakiwanie postów to nie żadne czary-mary,tylko normalka na DOGO...
Pytałam dwóch osób o DS dla Łatki..."Zastanowią"się...
Łateczko-powodzenia!

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Witam Łateczkę!!!Czy walizeczka już spakowana???

Już prawie, prawie. Dziś kupię jakąś ładną obróżkę i smyczkę dla dziewczynki. Nagotuję jedzonka na czwartek, co by małe podjadło trochę w przeddzień podroży. W piątek nie bedę jej już karmić, co byśmy przygód wymiotnych nie mieli :oops:

Posted

haaa, porzeczytalam wszystko, cuudowne wiesci- moze powinnam czésciej wyjezdzac i wracac na takie "gotowe" wiadomosci do poczytania??

Deklaracje, z tego co pamiétam, doszly do 140 zl na m-c. To wyzywienie i biezáce sprawy, ale gdyby potrzebne bylo leczenie- bo i tak mosze byc z babuniá - nie zostawimy Cié Iwop, tylko pisz wszystko na wátku.

Posted

Uff... juz po maturze, na szczęscie byłam tylko na poziomie podstawowym...:roll:

Co do płatności za wikt i opierunek to tak jak wspomniałam - NIC ZA DARMO:eviltong: Łatka sprząta we wtorki i czwartki, Melka w resztę dni. Koty zwolnione bo są mało zaradne:evil_lol: a to one najgorzej śmieca bo jedza jak prosiątka...
Jak ktoś chce to może dorzucić się na legowisko dla Łatki (bo jak znam zycie to bedzie się wpychać do Melki) ale jak nie to też pretensji mieć nie będę...

Posted

Tak, w piątek :) Najwyżej będziemy po południu, bo rano mój TZ ma jakieś zajęcia jednak.

Emilio, kikou deklarowała połowę, podróż będzie kosztować ok. 65 zł.

Posted

Pożartowałysmy o tymczasie ale teraz mówiąc poważnie to tak bywa, że niektórzy musza mieć pomoc w ponoszeniu kosztów utrzymania psa i nie ma w tym nic dziwnego... Sądzę, że dam sobie radę bez pomocy finansowej. Ale natomiast pomocy w szukaniu stałego domku to oczywiście oczekuję i to jak!:eviltong:

Posted

Dobra, to po podrózy ja tez oddam polowé i zaplacé 36 zl za to lózko. piszcie tylko na pw dziewczyny ile i komu z danymi do przelewu.

Iwop, czy mozesz teraz kupic to lózko a ja Tobie oddam? po 17-tym ktos z Polski bédzie mi pomagal z przelewami z polskiego konta, bo to moje irlandzkie to 4 do 22zl od przelewu zabiera- tzn bank polski zabiera za przelew zagraniczny.