kikou Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Emilia to taki dogomaniacki Mikolaj :multi::multi::multi: Quote
Madzia_K Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Według sugestii piszę tu... Mam znajomych, oczywiście basseciarzy. Ich psiak wychowywał się do niedawna z przybraną mamą, sunią, która po kilkunastu latach wspólnego życia odeszła ( nerki jej padły ). Podczas naszej ostatniej rozmowy twierdzili, że Belfer posmutniał i zapewne jest to kwestia tego, że Żaby już nie ma. Mieszkają za Jastrzębiem ( dzielnica miasta Ruptawa - potocznie nazywana wsią;) ). Mają własny dom z olbrzymim sadem ( z przepysznymi jabłkami i śliwkami ). Nie chciałabym tu dawać obietnic bez pokrycia, ale mogę ich poinformować, ze jest taka sunia...która domku potrzebuje, a może i zostać drugą mamą Belferka. Wiem, że oba psy nie dość, że mieszkały w domu, to jeszcze Pan musiał się wynieść na kanapę, bo "pieski były śpiące i musza mieć miejsce do spania". Oboje państwo są na emeryturze. Nie mają dzieci. P.s. Iwop...ja dzisiaj pilnowałam podobnych Tobie...czyli - udawałam, że nie widzę jak nieumiejętnie ściągają:cool3:. Życzę zatem dalszych sukcesów promaturalnych;) Quote
iwop Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 przyznam, że juz się Łatki doczekac nie mogę... chociaz pierwsze dni łatwe nie będa bo będę musiała przekonywac ciągle moją Melę, że jest najważniejsza na świecie:roll: Zawsze tak samo...:calus: Quote
iwop Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Madziak u mnie nie sciągali bo tylko bidulków było 6 na sali to pewnie się bali:evil_lol: Quote
Madzia_K Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Wziełam Cię za młodszą...będziesz bogata:cool3: A w kwestii suni - informować czy nie? Quote
iwop Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 A dlaczego za młodszą...? niestety juz 44 :onfire: Pewnie, że informować1 I dziekujemy bardzo:) Quote
iwop Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Cioteczki na poprawę humoru i dowód na to, że nawet na starośc dom mozna znaleźć zapraszam do historii Bulinki. Przeczytajcie pierwszy post i ostatnie...:p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10094027#post10094027 Quote
Margo05 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Łatka, widzisz co tu się dzieje? Cioteczki na głowie staną i znajdą Ci szczęśliwy domek :loveu: Quote
Masza4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jeszcze tylko 2 noce i 1 dzień w schronie...:multi: Quote
iwop Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Wygląda na to, że to ostatni dzień Łatki w schronie:p Quote
Margo05 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No maleńka, teraz to już tylko może być lepiej :loveu: Quote
kikou Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ale super!!! emocje rosna.... napiszcie w miare mozliwosci szybko, j ak droga minela i jak Latka adaptuje sie w nowych warunkach Quote
iwop Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Masza to i moje dane chcesz ? Ależ ty wścibska ciociu jesteś:biggrina: Quote
iwop Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 ja tam żadnych umów bez adwokata nie popdpisuję:mad: Kiedy Łacię zabierasz? Quote
Masza4 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Jutro, myślę, że koło południa (zależy kiedy będę miała auto, bo autobusem Malutkiej stresować nie chcę). Dzwoniłam dziś do nich, powiedziałam, że przyjadę w czwartek, a nie w piątek, żeby nie było żadnych niespodzianek. Wszystko jest ok, nie robią problemów, także jutro już o tej porze Łatka będzie spała na podusi!!! :multi: Quote
Wet-siostra Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ciesze się Łatki szczęściem!:loveu: A te dane to faktycznie dziwna sprawa...:shake: Może Cioteczka jest TAJNYM AGENTEM UB SB LUB CZEGOŚ W TYM STYLU???Uważaj,Cioteczko Iwop,z tym podawaniem danych...:eviltong: :evil_lol: Quote
iwop Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 wet-siostra najgorzej to mnie stresuje podawanie peselu no bo tam data urodzenia jest!:-x Quote
Wet-siostra Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 OOO???:-o Cioteczko-czyżbyś nie wiedziała,że kobieta NIGDY się nie starzeje???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ZAWSZE ma 18 lat???:lol: A z drugiej strony-ja tam się swoich lat nie wstydzę,bo nie ważne,ile się ma,ale na ile się CZUJE!!!:cool3: Ja jestem rocznik 1973,ale czuję sie na 18cie lat...:eviltong: i się NIE STARZEJĘ...:diabloti: Quote
iwop Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 No to ci zazdrosze wet-siostro... Faktem jest, że dla mnie to jesteś młodziutka:eviltong: Quote
Masza4 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Wet-siostra napisał(a):Ciesze się Łatki szczęściem!:loveu: A te dane to faktycznie dziwna sprawa...:shake: Może Cioteczka jest TAJNYM AGENTEM UB SB LUB CZEGOŚ W TYM STYLU???Uważaj,Cioteczko Iwop,z tym podawaniem danych...:eviltong: :evil_lol: Cholercia! Rozgryzłyście mnie :mad: Quote
Recommended Posts