Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Według sugestii piszę tu...
Mam znajomych, oczywiście basseciarzy. Ich psiak wychowywał się do niedawna z przybraną mamą, sunią, która po kilkunastu latach wspólnego życia odeszła ( nerki jej padły ). Podczas naszej ostatniej rozmowy twierdzili, że Belfer posmutniał i zapewne jest to kwestia tego, że Żaby już nie ma. Mieszkają za Jastrzębiem ( dzielnica miasta Ruptawa - potocznie nazywana wsią;) ). Mają własny dom z olbrzymim sadem ( z przepysznymi jabłkami i śliwkami ). Nie chciałabym tu dawać obietnic bez pokrycia, ale mogę ich poinformować, ze jest taka sunia...która domku potrzebuje, a może i zostać drugą mamą Belferka. Wiem, że oba psy nie dość, że mieszkały w domu, to jeszcze Pan musiał się wynieść na kanapę, bo "pieski były śpiące i musza mieć miejsce do spania". Oboje państwo są na emeryturze. Nie mają dzieci.

P.s. Iwop...ja dzisiaj pilnowałam podobnych Tobie...czyli - udawałam, że nie widzę jak nieumiejętnie ściągają:cool3:. Życzę zatem dalszych sukcesów promaturalnych;)

Posted

przyznam, że juz się Łatki doczekac nie mogę... chociaz pierwsze dni łatwe nie będa bo będę musiała przekonywac ciągle moją Melę, że jest najważniejsza na świecie:roll: Zawsze tak samo...:calus:

Posted

Jutro, myślę, że koło południa (zależy kiedy będę miała auto, bo autobusem Malutkiej stresować nie chcę). Dzwoniłam dziś do nich, powiedziałam, że przyjadę w czwartek, a nie w piątek, żeby nie było żadnych niespodzianek. Wszystko jest ok, nie robią problemów, także jutro już o tej porze Łatka będzie spała na podusi!!! :multi:

Posted

Ciesze się Łatki szczęściem!:loveu:
A te dane to faktycznie dziwna sprawa...:shake: Może Cioteczka jest TAJNYM AGENTEM UB SB LUB CZEGOŚ W TYM STYLU???Uważaj,Cioteczko Iwop,z tym podawaniem danych...:eviltong: :evil_lol:

Posted

OOO???:-o Cioteczko-czyżbyś nie wiedziała,że kobieta NIGDY się nie starzeje???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ZAWSZE ma 18 lat???:lol:
A z drugiej strony-ja tam się swoich lat nie wstydzę,bo nie ważne,ile się ma,ale na ile się CZUJE!!!:cool3: Ja jestem rocznik 1973,ale czuję sie na 18cie lat...:eviltong: i się NIE STARZEJĘ...:diabloti:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Ciesze się Łatki szczęściem!:loveu:
A te dane to faktycznie dziwna sprawa...:shake: Może Cioteczka jest TAJNYM AGENTEM UB SB LUB CZEGOŚ W TYM STYLU???Uważaj,Cioteczko Iwop,z tym podawaniem danych...:eviltong: :evil_lol:

Cholercia! Rozgryzłyście mnie :mad: