Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masza, Blakie dziś pojechał do cudownego domu :) Wielkiego, z wielkim terenem, ogromnymi łąkami i jeziorem, a uwielbia się kąpać :evil_lol: Ale co najważniejsze, Państwo całkiem zakochani i coś mi się zdaje, że będzie baaardzo rozpieszczony :evil_lol: Papu bedzie gotowane, wet w rodzinie, nie ma dzieci ani innego psa. Państwo niemal cały czas w domu, poza dwoma dniami w tygodniu, a na ten czas bedą przychodzić "dziadkowie" lub Blakie będzie chodził do nich. Już chodzi za swoimi Opiekunami krok w krok :)Dom ideał dla każdego zwierzaka :) Oby taki Łatce się znazazł :loveu:

Posted

To cudowne wieści (zdejmij może bannerek z podpisu :evil_lol:) Wierzę, że Łatka też znajdzie taki wspaniały dom. Już wiele wycierpiała, należy jej się ludzka miłość i opieka...

Posted

Niech ktoś mnie uświadomi jak mam wrzucić ten banerek bez konieczności kopiowania obrazka i podlinkowania samodzielnie? Zwalnia mi się miejsce po Blakiem :)

Posted

Ponieważ często spotykam się z tym pytaniem to zrobiłem sobie gotowca: ;-)

WKLEJANIE BANERKA
Najeżdżasz myszką na banerek, wciskasz prawy klawisz myszy i z menu kontekstowego które się ukaże wybierasz "kopiuj" lub "copy" (zależnie od wersji Windows).
Następnie przechodzisz do "Panelu użytkownika" gdzie wybierasz "Edytuj podpis". Tam wchodzisz w pole edycji (ma tam pojawić się kursor) i wciskasz prawy klawisz myszki. Pojawia się menu kontekstowe. Wybierasz "Wklej" lub "Paste". Pojawi się wklejony banerek. Naciskasz "Zapisz" i gotowe.

PS. Ale nie wiem jak Ci się uda to zrobić bo od paru dni nie mogę dostać się do edycji mojego podpisu.
Nie wiem czy tylko ja mam ten problem czy jest to jakaś ogólna awaria.

Posted

Cioteczki i Wujkowie kochani! Łatka była dziś na spacerze !!! Wyrwalismy ją jakoś z boksu i poszliśmy na świeżą trawkę. Jak to psisko sie cieszyło, żebyście widzieli! Ona chyba czuje, że pojedzie do domu. Była dziś taaaka szczęśliwa, merdała, przytulała sie, tarzała, całowała...Powiedziałam jej na uszko, że w piątek jedzie stąd na zawsze! :multi:

Zaklepałam ją w papierach, rozmawiałam również z głównym wetem, kierowniczką. Ustaliłyśmy, że Łata nie będzie sterylizowana!!! Byłyśmy zgodne, że jest na to za stara. Na przedwstępnej umowie napisałyśmy, że suka ma nie mieć zabiegu i że pojedzie do domu w piątek. Chyba zaczyna nam się to wszystko układać w całość.

Wspaniale było dziś na spacerku. Malutka ładnie pozowała, uśmiechała się i jadła trawkę. Iwop jestem taka szczęśliwa, że dałaś Łatce szanse. Że mogę ją zabrać ze schronu, wsadzić w auto i wywieźć! :loveu:

Zobaczcie włochatego Skarba!

Posted

Najchętniej Łatka siedziałaby cały czas na kolanach. Albo przewieszona przez nie :evil_lol: I nie wiem czy to był dziwny zbieg okoliczności, ale nasza dama chyba umie siadać (delikatnie trzeba tylko pchnąc doopkę) i leżeć!!!

Posted

Łacia jest trochę wieksza niz myslałam:razz:

Nie ma nic darmo:roll: Już ustaliłam, ze raz w tygodniu sprzatają koty a raz w tygodniu piesy.... Zapowiedziałam, że jak wracam do domu to wszystko ma być na błysk:mad:

Posted

Ślicznota!!!:loveu::loveu::loveu:
Cioteczki,pozwalam sobie szukać DS dla suńki(chyba się nie obrazicie:eviltong:???)
Czy macie jakieś konkretne wymagania dla ewentualnych kandydatów???