Margo05 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Jak najbardziej spokojne :evil_lol::loveu: A ja się uśmiecham o pw :) Quote
TYGRYS-ica. Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Margo05 napisał(a):Jak najbardziej spokojne :evil_lol::loveu: A ja się uśmiecham o pw :) a co moze nie sa spokojne? :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Wet-siostra napisał(a):DIF,Psiapsiółko,JAKIE KŁÓTNIE???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To tylko burzliwe wymiany poglądów służące ożywieniu wątku...:eviltong::eviltong::eviltong: TYGRYS-ica. napisał(a):aj od razu burzliwe... wedlug mnie sa bardzo spokojne i przemyslane :evil_lol: Margo05 napisał(a):Jak najbardziej spokojne :evil_lol::loveu: A ja się uśmiecham o pw :) Popieram ciotki Przedmówczynie. To był dyskurs mający na celu podbijanie wątku. Zależało nam zrobić to w sposób ciekawszy niż "dzień dobry Bary" czy "hopaj Bary". DIF kochamy wszyscy Barego a cokolwiek robimy to z troski o tego Super Psa. :loveu::loveu::loveu: Quote
Tigraa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Aniu łap go. Jeśli będzie trzeba, to pojadę do Ciebie i postraszę babska ustawą. Powiem, że jestem z TOZ-u i pomacham legitymacją... kolejową. Quote
patch75 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 ania, brawo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: do dziela:diabloti: Quote
Wet-siostra Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Witam Barego w upalne przedpołudnie!!!!Czy u Was też tak gorąco??? Bary-mam nadzieję,że-zgodnie z tytułem-jesteś już w drodze do domu...:loveu: Quote
Isadora7 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Margo05 napisał(a):U mnie gorąco :) Potwierdzam :eviltong: Quote
Erazm Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 U mnie średnio ciepło:roll: Rany, czy to znaczy, że Bary w drodze? Quote
gallegro Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Erazm napisał(a): (...) Rany, czy to znaczy, że Bary w drodze? Obym się mylił, ale wszystko wskazuje na to, że Bary ciągle jest w Halinowie. Przecież tytuł wątku ("...bo jadę do domu..." ) został zmieniony zraz po tym, jak zapadła decyzja o jego adopcji. Jak sądzę, nie ma to nic wspólnego z faktycznym transportem psiaka... >DIF, swoją drogą, tytuł wątku jest mylący. Quote
majqa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 gallegro napisał(a):(...)Jak sądzę, nie ma to nic wspólnego z faktycznym transportem psiaka... DIF, swoją drogą, tytuł wątku jest mylący. Trudno się nie zgodzić. Zbyt pozytywny tytuł, nieadekwatny jeszcze do stanu faktycznego, usypia czujność chętnych do zajrzenia na wątek. Quote
Wet-siostra Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jak znam Ciocię DIF-zmieniła tytuł wątku będąc pod wpływem euforii,że znalazł się chętny na Barego...Nie przewidziała komplikacji...:oops: Cioteczko-może faktycznie na razie zmienić tytuł???Na coś w stylu"nie daję się złapać,choć dom czeka"...:oops: Quote
kaja555 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 No Bary ale z ciebie uparciuch, na siłę w Halinowie chce zostać... Quote
Wet-siostra Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 No właśnie...DIF milczy...:roll: Może faktycznie Bary już złapany???:evil_lol: DIF-MELDUJ!!!!!:mad::mad::mad: Quote
Becia66 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Może Dif już nie ma siły pisać z tego wszystkiego.....:shake: Quote
Recommended Posts