Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mówiłam że Bary wróci!:) A tak swoją drogą, to jakoś ciężko sobie wyobrażam żeby jakieś baby, choćby i z metalowego, dały sobie rade z Barym i go złapały i gdzieś zamknęły:)) hi hi - to przecież nie takie proste, to jest troche zachodu...

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaja555 napisał(a):
A mówiłam że Bary wróci!:) A tak swoją drogą, to jakoś ciężko sobie wyobrażam żeby jakieś baby, choćby i z metalowego, dały sobie rade z Barym i go złapały i gdzieś zamknęły:)) hi hi - to przecież nie takie proste, to jest troche zachodu...

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Wszystkie cioteczki tak bardzo zajęte trzymaniem kciuków,że przez cały dzień nie zajrzały do Barego...Oj,nieładnie,nieładnie...
Bary-oby to była jedna z ostatnich nocy pod gołym niebem...

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Wszystkie cioteczki tak bardzo zajęte trzymaniem kciuków,że przez cały dzień nie zajrzały do Barego...Oj,nieładnie,nieładnie...

Zaraz tam nie zajrzały :mad:. Ja, na ten przykład, byłam już tu dziś cztery razy ( teraz piąty), ale nie klepałam w klawiaturę, bo nie mam możliwości żadnej pomocy, co nie znaczy, że nie zaciskam kciuków :cool3:

Posted

Zaglądają .., i nie tylko cioteczki. Dlaczego nikt fizycznie nie pomoże DIF?? Ja tu widzę za dużo wersalu, a za mało konkretów. Przestańcie się pieścić i zabierajcie psa...

Posted

o mamo, aż mi się głupio zrobiło, że w Wawie mieszkam :oops:
nie mam fizycznych możliwości pomóc DIF. Ja również nie pomknę do Halinowa ani w godzinach pracy, ani wieczorem. Bo nie mam jak :roll:

Posted

Margo05 napisał(a):
o mamo, aż mi się głupio zrobiło, że w Wawie mieszkam :oops:
nie mam fizycznych możliwości pomóc DIF. Ja również nie pomknę do Halinowa ani w godzinach pracy, ani wieczorem. Bo nie mam jak :roll:

Hm....Margo, Twoją sytuacją to już się podzieliłaś na innym, znanym nam wątku, choć nie musiałaś. :-( Ja o tym, co poczytałam (co zmroziło mi krew, wzbudziło...sama nie wiem, jak to nazwać mieszankę złości, zdumienia, współczucia, przerażenia i przeogromnego podziwu dla Ciebie)
nie zapomniałam. Głowa do góry Dziewczyno, nie musisz się tłumaczyć.
Zdejmuję czapkę z głowy przed Tobą!!!

Posted

patch75 napisał(a):
to pomoz wobec tego, jak ty sobie wyobrazasz, zeby osoba np. z prZemYsla mogla osobiscie pomoc dif??? co ma pofrunac w okolice warszawy?

Dogo pełne jest zalogowanych "dogomaniaków " z Warszawy i okolic. Rozumiem , że większość (jak to na forum ) to aktywność "klawiaturowa". W sytuacji kiedy potrzebna namacalna pomoc - wychodzi szydło z worka.
Skoro pies już jest pod "wirtualną" pomocą Fundacji Emir - proponuję iść za ciosem i skorzystać z jej pomocy, aby psa umieścić w wiadomym miejscu.

Posted

Wet-siostra napisał(a):

Oby ostatnia pod gołym niebem, oby!

Posted

Eee, jak ja nie lubie kłótni! Każdy robi co może, a i tak nie ma sensu zmuszania tych w okolicy DIF ale tylko \"aktywnych klawiaturowo\" bo i po co? Jak i tak nic prócz pisania nie mają zamiaru zrobić to ich olać.

Posted

[quote name='majqa']I...trudno się z Tobą Kaju nie zgodzić. Nikogo się ani na siłę nie uszczęśliwi ani nie zmobilizuje do działania.

Jeden z moich szefów mówił kiedyś "z niewolnika nie ma pracownika".
Ja w sprawie Barego działałam/działam jak tu padło określenie "klawiaturowo". Zwyczajnie nie mam innej możliwości w przypadku tego psiaka. Dlaczego? Nie będe tutaj rozpisywać się. Jak ktoś śledzi dogo to wie dlaczego. Ale bardzo mnie jego los interesuje. Myślę, ze moje "klawiaturowe" działanie coś tam dało.

Bary codziennie wchodzę na ten wątek z duszą na ramieniu, ale i z nadzieją. Oby to już było za nami w sensie pozytywnym.

Posted

Isadora:) z przykrością oznajmiam że Ty się do \"klawiaturowych\" nie zaliczasz, hi hi! Bo zrobiłaś dużo dużo więcej niz podnoszenie wątku, ogłoszenia itp to może się robi na klawiaturze ale to już jest \"działanie\", więc reasumując, to DIF się chyba zgodzi że masz zakaz tłumaczenia się:)

Posted

Isadora7 napisał(a):
(...) Ja w sprawie Barego działałam/działam jak tu padło określenie "klawiaturowo". Zwyczajnie nie mam innej możliwości w przypadku tego psiaka. Dlaczego? Nie będe tutaj rozpisywać się. Jak ktoś śledzi dogo to wie dlaczego. (...)

Isadoro, jeszcze by tego brakowało, by istnienie na dowolnych forach, nie tylko tym, miało pociągać za sobą spowiedź życia. Głowa do góry i buźka na "dzień dobry"!!! :loveu:

Posted

medar napisał(a):
Dogo pełne jest zalogowanych "dogomaniaków " z Warszawy i okolic. Rozumiem , że większość (jak to na forum ) to aktywność "klawiaturowa". W sytuacji kiedy potrzebna namacalna pomoc - wychodzi szydło z worka.
Skoro pies już jest pod "wirtualną" pomocą Fundacji Emir - proponuję iść za ciosem i skorzystać z jej pomocy, aby psa umieścić w wiadomym miejscu.

Moja aktywność jest klawiaturowa, tylko i wyłącznie i choćbym nie wiem jak chciała to inna jak na razie nie będzie. Tłumaczyć nie będe dlaczego. Proszę mnie teraz zlinczować.

Posted

majqa napisał(a):
Isadoro, jeszcze by tego brakowało, by istnienie na dowolnych forach, nie tylko tym, miało pociągać za sobą spowiedź życia. Głowa do góry i buźka na "dzień dobry"!!! :loveu:

majqa jeszcze mnie nie poznałaś?
Nie spowiadam się i nie zamierzam. Wyznaję zasadę że każdy robi to co możliwe. Chyba ze wyznaję taką naszą polską zasadę "zastaw się a postaw się". I np weselisko które się spłaca latami. I doskonale wiem że moje "klawiaturowe" działanie już nieraz zrobiło dużo dla psiaków. Wiem i nie jest mnie stanie od tego odwieść, żadne komentarz że "tylko klikam". Bo ja wiem co daje moje klikanie.

A moja wypowiedź sorry miewam takie zboczenie. A nieraz trzeba sprowokować do tego. Jestem ciekawa reakcji. Przyznam że wolę nawet na żywo. Aby druga strona miała pewność że nie mam piany na ustach. Bo nie mam. Sorry za małą prowokację, takie prasowe zboczenie. No tak już mam.
Chyba nie na darmo zbieram figurki Jędzulek :). Co ja zrobię uwielbiam patrzeć jak rozwija się dyskusja. Postaram się być grzeczniejsza. Nie wiem czy mi to wyjdzie.

:cool1:

Posted

[quote name='Isadora7']majqa jeszcze mnie nie poznałaś?
(...) Oj poznałam to i troszku podpuszczam, bo lubię "Cię czytać".:eviltong:
(...) Postaram się być grzeczniejsza. Nawet nie próbuj. :evil_lol:Nie wiem czy mi to wyjdzie. Idę o zakład, że nie! :cool1:
Barusiu, w górę na wątku, a live wejdźże w drogę DIF, raz a dobrze!

Posted

skoro nikt się nie linczuje i mnie tez nikt nie chce :) to skorzystam z okazji i zapytam: Jak tam dzisiaj Bary?:)Isadora, prosze Cię dalej tak działaj \"klawiaturowo\":)

Posted

Czy ja dobrze rozumiem tytuł wątku...? :roll:
Już TERAZ jest w drodze? Czy zmnieniony został wcześniej w celach czysto informacyjnych, bo się zgubiłam...

Posted

[quote name='majqa']Isadoro, jeszcze by tego brakowało, by istnienie na dowolnych forach, nie tylko tym, miało pociągać za sobą spowiedź życia. Głowa do góry i buźka na "dzień dobry"!!! :loveu:

[quote name='Wet-siostra']O,jaka burza się zrobiła na tym wątku...
Już nic nie piszę...
Bary-co u ciebie,piesku???
Ja też pomagam tylko przez klik,klik...czy to nie ma żadnego sensu?Bo jeśli nie ma,to może powinnam dać sobie w ogóle spokój z dogo???

Wet popatrz na to jak ja.
To nie burza - to tez metoda na podnoszenie wątku.

:loveu:

Posted

O,jaka burza się zrobiła na tym wątku...
Już nic nie piszę...
Bary-co u ciebie,piesku???
Ja też pomagam tylko przez klik,klik...czy to nie ma żadnego sensu?Bo jeśli nie ma,to może powinnam dać sobie w ogóle spokój z dogo???