Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIF,ten wątek jest już bardzo długi, jak sama zresztą chwilę wcześniej napisałaś.To o czymś świadczy!!! On nie może się teraz skończyć :shake:w sposób w jaki chcą " spadkobiercy". Sprawę polowanka na Barusia niewątpliwie utrudniają cieczki, ale i niewiadoma zachowania się psinki po podaniu sedalinu / kiedy zaśnie i gdzie??? /. Cioteczki, tu naprawdę potrzeba minimum 2 osób, cierpliwości i czasu...Nie będzie łatwo, na pewno...DIF, jak to wspaniale, że pan Wiesio nadal jest chętny na Barula.To niesamowicie ważne!!! W razie "draki" ze "spadkobiercami" dokumentacja zdjęciowa w sprawie psinki jest bardzo bogata i jednoznaczna.Swiadczy za Wami!!!, a przeciwko "spadkobiercom".

Posted

ANETTTA napisał(a):
ale Dif go zna on ją i tak przy okzji głaskania ...kurcze cos trzeba zdziałac

Hm, moze podejśc po Barusia z panną z cieczką? Tylko kto ma taką:shake:
Baruś, do domu siooooooooooooo!

Posted

[quote name='wtatara']widzę że nie możecie wejść na Dogo. Ja tak miałam przez 2 tyg. W domu 0 połączen w pracy super. (...)

Było już na tym wątku nieco wcześniej... Jeśli w danej chwili dogo nie działa prawidłowo, można ten problem rozwiązać w następujący sposób: Klikamy na ten link: http://www.ekmll.com/viewpage.php?page_id=6 Uruchamia nam się menu serwera proxy. Następnie wpisujemy jakikolwiek adres z dogo (np. link z paska adresu przeglądarki, który akurat nam nie działa), w analogiczny pasek adresu, w niebieskim kwadracie powyższego linku. Teraz wystarczy kliknąć na dole przycisk \"SURF\". To naprawdę działa.

Posted

Chwilowo jestem!!! Niech to szlag...z tą dogomanią!!!:angryy::angryy::angryy:
Dzisiaj wlazłam na dosłownie 10 minut...Zdążyłam tylko napisać pw do Ani-Tygrysiczki i napisałam kilka słów o Barusiu i już nie mogłam zapisać bo mnie wywaliło!! :angryy::angryy::angryy:

Dzisiaj dwa razy byłam u Barego i nie było go!!! Jutro miał jechać do nowego domu, ale po pierwsze jutro zawożę na kastrację do W-wy malucha z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111523
a po drugie jutro jest Dzień Matki i mam przyjęcie w żłobku synka . Muuuszę być :p. Bary jedzie wobec tego we wtorek!!

Szczerze mówiąc, bardzo się boję całej tej akcji! Będę to robiła pierwszy raz a poza tym tak naprawdę jestem sama.

Cekinka jesteś kochana, ale jesteś osobą niepełnoletnią i jak nie daj Boże coś pójdzie nie tak będę miała nieprzyjemności, że Cię wciągam w jakieś "dziwne" akcje! I tak ogromnym wsparciem psychicznym jest fakt, że w ogóle jesteś w pobliżu zawsze chętna do pomocy i za to bardzo Ci dziękuję!! :Rose:

P. Wiesiek czeka na Barego!! Dzwonił dzisiaj do mnie (zresztą dzwoni codziennie, co bardzo dobrze o nim świadczy ;) :loveu:) zmartwiony, bo oczywiście jest poinformowany o rozwoju sytuacji.

[quote name='ANETTTA']a jego nie mozna tak poprostu załapac i zapiac na smycz

Tak jak napisała Cekinka - Bary panicznie boi się smyczy i obroży. Jak tylko zobaczy jakiś obcy przedmiot w ręku nawiewa. Do aparatu fotograficznego przyzwyczajał się dwa dni......

No nic... Jutro trzymajcie wszyscy kciuki za Barego i ...za mnie :shake::-(!!!

Posted

Możecie puścić kciuki :shake:!
Wracałam z warsaw z rodziną i Barul był u siebie. Ale nie miałam sedalinu, rodzinę w samochodzie, "galowe" rzeczy na sobie i Psiątko-Bao po kastracji w bagażniku. Gdzieś za półtorej godziny się troszkę obrobiłam z rodziną i pojechałam zawieść Psiątko na tymczas awaryjny w Halinowie i do weta zapłacić za sedalin dla Barego. Jak wracałam to Bary gdzieś polazł a miałam sedalin.... :-(. Wiesiek dzwonił do mnie dwa razy... na jutro zaplanowany dom a on się szlaja zamiast sam wleźć do bagażnika!!! :angryy:
Jutro nie popuszczę, żeby nie wiem co.....!!! Jak jutro go nie złapię to następny wolny termin mam chyba za rok :flaming: