Hotel KADIF Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Margo05']Yyyy jakie wolne :cool3: Sorry za offa, ale potrzebne są nożyce lub maszynka do strzyżenia psów dla Pani Romy z Przemyśla, opiekujacej się 50 psów - to wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108104 Jeśli ktoś ma jakieś niepotrzebne, będziemy bardzo wdzięczni :loveu: yyyyy no... takie wolne, że będzie w TEN dzień do naszej dyspozycji :roll:!! Czyli nie będzie pracował.... czyli CAŁY DZiEŃ będzie czekał na Barula!!! :eviltong: A o maszynę do strzyżenia popytam..... :hmmmm: i jutro dam odpowiedź!!! Quote
Margo05 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 DIF będzie czekał, rozumiem :evil_lol: A za maszynkę :loveu: znaczy już za samą chęć popytania :) Quote
Wet-siostra Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Witaj,Bary...Znowu cały dzień nikt do Ciebie nie zaglądał... Psino-nie daj się kleszczom!!! Quote
Hotel KADIF Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Wet! Zajrzałam do Barego a nawet zrobiłam mu zdjęcia :eviltong::evil_lol:: Bary nie był za bardzo towarzyski! Nie chciał jeść ani pić. Ale był wesoły i przybiegł na głaski. Ale tylko na chwilkę a potem poszedł "do siebie" :roll: Quote
Wet-siostra Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Czyżbym dojrzała w jego oczach cień nadziei??? :loveu: A może to Ciocia DIF mu znowu jakiegoś leku dodała???:evil_lol: :eviltong: DIF-Psiapsiółko...Chcę w końcu zobaczyć duży napis:BARY JUŻ W NOWYM DOMU!!!!!!!!!!!!!:lol: Quote
Hotel KADIF Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Wet-siostra napisał(a):Czyżbym dojrzała w jego oczach cień nadziei??? :loveu: A może to Ciocia DIF mu znowu jakiegoś leku dodała???:evil_lol: :eviltong: DIF-Psiapsiółko...Chcę w końcu zobaczyć duży napis:BARY JUŻ W NOWYM DOMU!!!!!!!!!!!!!:lol: Jeszcze chwilkę musisz poczekać na ten napis ;):evil_lol:!!! Isadora7 napisał(a):O Mój Boże czy mi się wydaje czy on schudł? Nieee..... Nic a nic! :loveu: Quote
~MaDaLeNa~ Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Mordko śliczna!:loveu: Czekamy z niecierpliwością na napis.....;D Quote
zachary Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Jak wpadam do domu skądkolwiek, to od razu przyklejam się do dogo i wątku Barego, chociaż na malutką chwileczkę /jak nie mam więcej czasu/. Baruś,piesku, już niedługo, tak mówi DIF, a ona wie co mówi:evil_lol:. Chociaż jak dla mnie, to ten tydzień to było straaasznie długo...Auuuuu! A ile jeszcze? Quote
majqa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Mam nadzieję Bary, że to ostatnie dni Twoich samowolnych wyskoków. Quote
Cekinka13* Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Byłam dziś u Barulka. Zjadł trochę mięska i miał całkiem dobry humor :loveu: :cool3: . No i mam foteczki :p : Kurcze... ledwo co doszłam do Barego a z sąsiedniej posesji naskoczła na mnie jakaś babka... :roll: dialog: Cekinka- Dzieńdobry. Babka - Dzieńdobry. Nie pozwolimy zabrać stąd tego psa, on jest tu szczęśliwy, wszyscy staniemy w jego obronie! C- przecież ja nie chce go stąd zabierać, przyszłam go nakarmić. B- taa, jasne- jakaś pani też przychodziła do niego z jedzeniem, ale po jakimś czasie chciała go ukraść! Ten pies jest tu szczęśliwy, naprawdę! C- może i jest szczęśliwy, ale nie raz widziałam, jak był o włos od śmierci- samochody :shake:. B- on nie wychodzi na ruchliwe ulice! :angryy: C- wychodzi, ale ja nie zamierzam się z panią kłócić- dowidzenia! :angryy: B- buuuu...!! :angryy::angryy: Gadała jakby sama siebie chciała oszukać... :roll: Myślę, że całą akcję trzeba przeprowadzić w nocy, żeby ci cali "obrońcy praw zwierząt" nie przeszkodzili Baremu paczuć się naprawdę szczęśliwym! Bary, DIF - cały czas trzymałam i trzymama za Was kciuki!! Quote
Wet-siostra Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No to rzeczywiście...zostaje tylko potajemna cicha akcja głęboką nocą... Oj,Bary,Bary... Nagle się pseudo-opiekunki i miłośniczki znalazły... Tylko-dlaczego nie chcą cię wziąść do domu??? Quote
Margo05 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Czujne babska :angryy: Trzeba coś wykombinować. Quote
Wet-siostra Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Taaak...Najlepiej dodać im sedalinu do kawy...:angryy: :diabloti: Quote
Cekinka13* Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Wet-siostra napisał(a):Tylko-dlaczego nie chcą cię wziąść do domu??? Po co do domu?? :-o On kocha szybkie samochody, tą adrenalinę, kiedy to w ostatniej chwili zwiewa przed pędzącym samochodem!! Tylko wtedy jest szczęśliwy!! :angryy: :angryy: Quote
Hotel KADIF Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Głupie pier...ne dupy!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy: Właśnie takiej akcji się obawiałam i obawiam!!! :angryy: Dlaczego nie wezmą Barula do siebie? Dlaczego nie zaszczepią go jak należy, dlaczego nie usuną mu popsutych zębów, dlaczego go nie zabezpieczą go przed kleszczami, dlaczego nie dają mu pić w te upały????? Dlaczego...dlaczego... dlaczego...??????!!!!!!!:2gunfire: Cholera! Cekinka! Przykro mi, że to na Ciebie padło! Ale ja chyba nie byłabym lepsza..... :oops: NIESTETY, do kłótni i zjadliwości jestem ostatnia!!!! :-( I czasami bardzo mi to w życiu przeszkadza!!!:shake: Quote
Hotel KADIF Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='Cekinka13*'] B- taa, jasne- jakaś pani też przychodziła do niego z jedzeniem, ale po jakimś czasie chciała go ukraść! To ja!!! To ja :multi: chciałam "Go ukraść" !!! :shake: Wiecie...wtedy...we wtorek,tydzień temu ;) Ale ciekawe komu???!!!! Pies jest bezpański! Może nie bezdomny, bo chatę na razie ma, ale bezpański na pewno!!! No szlag mnie trafi na ten ciemnogród halinowski!!!! :angryy::stupid: Zapraszam na wątek który założyła Cekinka. Dowiedziałam się z niego o istnieniu pseudohodowli w Halinowie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112188 Już zgłosiłam sprawę EMIR-owej!!! :angryy::shake: Quote
al-ka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Wet-siostra napisał(a):Taaak...Najlepiej dodać im sedalinu do kawy...:angryy: :diabloti: Do kawy najlepiej dać laxigenu:evil_lol: Upojna noc w kibelku murowana,nawet nie zdążą przez okno wyjrzeć. Obrończynie się nagle obudziły:angryy: Quote
Margo05 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Nie macie jakiejś legitymacji na zbyciu? Takiej co to postraszy nieco? A przy okazji. W Gliwicach jest Agencja Ochrony, która chce adoptować psa. Opieka 24h na dobę. Piesek byłby na terenie budowy, do 15 są budowlańcy, od 15 ochrona. W weekendy i święta ochrona. Jak się skończy budowa, piesek pójdzie z nimi i też opieka 24h. Pies w ciągu dnia będzie miał kojec z budą przy domku ochroniarzy, wieczorem będzie luzem. Co o tym myślicie? Pies poszukiwany przez nich na cito. Quote
Hotel KADIF Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Erazm napisał(a):DIF zachowaj spokój;) Zachowuję, a przynajmniej się staram!! :angryy: Ale szlag mnie trafia na to co się dzieje w Halinowie z psami!!! Tylko się powiesić...:grab: Quote
Erazm Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Jeszcze raz zachowaj spokoj, wszystko będzie dobrze Quote
Wet-siostra Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Margo05 napisał(a):Nie macie jakiejś legitymacji na zbyciu? Takiej co to postraszy nieco? Mam...Legitymacja Zasłużonego Honorowego Dawcy Krwi.Czerwona...Może postraszy...Mam nawet trzy,wszystkich stopni,ale tą najnowszą muszę zostawić sobie... DIF-złodziejka...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dooobre... Laxigen? :diabloti: Quote
Isadora7 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 O Q~~~! laxigen genialny pomysł i wykupić papier toaletowy w Halinowie niech w kiecki wycierają O Q~~~! Quote
Recommended Posts