Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Margo05']Yyyy jakie wolne :cool3:

Sorry za offa, ale potrzebne są nożyce lub maszynka do strzyżenia psów dla Pani Romy z Przemyśla, opiekujacej się 50 psów - to wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108104 Jeśli ktoś ma jakieś niepotrzebne, będziemy bardzo wdzięczni :loveu:

yyyyy no... takie wolne, że będzie w TEN dzień do naszej dyspozycji :roll:!! Czyli nie będzie pracował.... czyli CAŁY DZiEŃ będzie czekał na Barula!!! :eviltong:

A o maszynę do strzyżenia popytam..... :hmmmm: i jutro dam odpowiedź!!!

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wet! Zajrzałam do Barego a nawet zrobiłam mu zdjęcia :eviltong::evil_lol::

Bary nie był za bardzo towarzyski! Nie chciał jeść ani pić. Ale był wesoły i przybiegł na głaski. Ale tylko na chwilkę a potem poszedł "do siebie" :roll:

Posted

Czyżbym dojrzała w jego oczach cień nadziei??? :loveu:
A może to Ciocia DIF mu znowu jakiegoś leku dodała???:evil_lol: :eviltong:
DIF-Psiapsiółko...Chcę w końcu zobaczyć duży napis:BARY JUŻ W NOWYM DOMU!!!!!!!!!!!!!:lol:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Czyżbym dojrzała w jego oczach cień nadziei??? :loveu:
A może to Ciocia DIF mu znowu jakiegoś leku dodała???:evil_lol: :eviltong:
DIF-Psiapsiółko...Chcę w końcu zobaczyć duży napis:BARY JUŻ W NOWYM DOMU!!!!!!!!!!!!!:lol:

Jeszcze chwilkę musisz poczekać na ten napis ;):evil_lol:!!!

Isadora7 napisał(a):
O Mój Boże czy mi się wydaje czy on schudł?

Nieee..... Nic a nic! :loveu:

Posted

Jak wpadam do domu skądkolwiek, to od razu przyklejam się do dogo i wątku Barego, chociaż na malutką chwileczkę /jak nie mam więcej czasu/.
Baruś,piesku, już niedługo, tak mówi DIF, a ona wie co mówi:evil_lol:. Chociaż jak dla mnie, to ten tydzień to było straaasznie długo...Auuuuu! A ile jeszcze?

Posted

Byłam dziś u Barulka. Zjadł trochę mięska i miał całkiem dobry humor :loveu: :cool3: .

No i mam foteczki :p :

Kurcze... ledwo co doszłam do Barego a z sąsiedniej posesji naskoczła na mnie jakaś babka... :roll:

dialog:

Cekinka- Dzieńdobry.
Babka - Dzieńdobry. Nie pozwolimy zabrać stąd tego psa, on jest tu szczęśliwy, wszyscy staniemy w jego obronie!
C- przecież ja nie chce go stąd zabierać, przyszłam go nakarmić.
B- taa, jasne- jakaś pani też przychodziła do niego z jedzeniem, ale po jakimś czasie chciała go ukraść! Ten pies jest tu szczęśliwy, naprawdę!
C- może i jest szczęśliwy, ale nie raz widziałam, jak był o włos od śmierci- samochody :shake:.
B- on nie wychodzi na ruchliwe ulice! :angryy:
C- wychodzi, ale ja nie zamierzam się z panią kłócić- dowidzenia! :angryy:
B- buuuu...!! :angryy::angryy:

Gadała jakby sama siebie chciała oszukać... :roll:

Myślę, że całą akcję trzeba przeprowadzić w nocy, żeby ci cali "obrońcy praw zwierząt" nie przeszkodzili Baremu paczuć się naprawdę szczęśliwym!

Bary, DIF - cały czas trzymałam i trzymama za Was kciuki!!

Posted

No to rzeczywiście...zostaje tylko potajemna cicha akcja głęboką nocą...
Oj,Bary,Bary...
Nagle się pseudo-opiekunki i miłośniczki znalazły...
Tylko-dlaczego nie chcą cię wziąść do domu???

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Tylko-dlaczego nie chcą cię wziąść do domu???

Po co do domu?? :-o

On kocha szybkie samochody, tą adrenalinę, kiedy to w ostatniej chwili zwiewa przed pędzącym samochodem!! Tylko wtedy jest szczęśliwy!! :angryy: :angryy:

Posted

Głupie pier...ne dupy!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy:
Właśnie takiej akcji się obawiałam i obawiam!!! :angryy:

Dlaczego nie wezmą Barula do siebie? Dlaczego nie zaszczepią go jak należy, dlaczego nie usuną mu popsutych zębów, dlaczego go nie zabezpieczą go przed kleszczami, dlaczego nie dają mu pić w te upały?????
Dlaczego...dlaczego... dlaczego...??????!!!!!!!:2gunfire:

Cholera! Cekinka! Przykro mi, że to na Ciebie padło! Ale ja chyba nie byłabym lepsza..... :oops:
NIESTETY, do kłótni i zjadliwości jestem ostatnia!!!! :-(
I czasami bardzo mi to w życiu przeszkadza!!!:shake:

Posted

[quote name='Cekinka13*']
B- taa, jasne- jakaś pani też przychodziła do niego z jedzeniem, ale po jakimś czasie chciała go ukraść!

To ja!!! To ja :multi: chciałam "Go ukraść" !!! :shake: Wiecie...wtedy...we wtorek,tydzień temu ;)
Ale ciekawe komu???!!!! Pies jest bezpański! Może nie bezdomny, bo chatę na razie ma, ale bezpański na pewno!!! No szlag mnie trafi na ten ciemnogród halinowski!!!! :angryy::stupid:

Zapraszam na wątek który założyła Cekinka. Dowiedziałam się z niego o istnieniu pseudohodowli w Halinowie:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112188

Już zgłosiłam sprawę EMIR-owej!!! :angryy::shake:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Taaak...Najlepiej dodać im sedalinu do kawy...:angryy: :diabloti:

Do kawy najlepiej dać laxigenu:evil_lol:
Upojna noc w kibelku murowana,nawet nie zdążą przez okno wyjrzeć.
Obrończynie się nagle obudziły:angryy:

Posted

Nie macie jakiejś legitymacji na zbyciu? Takiej co to postraszy nieco?

A przy okazji. W Gliwicach jest Agencja Ochrony, która chce adoptować psa. Opieka 24h na dobę. Piesek byłby na terenie budowy, do 15 są budowlańcy, od 15 ochrona. W weekendy i święta ochrona. Jak się skończy budowa, piesek pójdzie z nimi i też opieka 24h. Pies w ciągu dnia będzie miał kojec z budą przy domku ochroniarzy, wieczorem będzie luzem. Co o tym myślicie? Pies poszukiwany przez nich na cito.

Posted

Erazm napisał(a):
DIF zachowaj spokój;)

Zachowuję, a przynajmniej się staram!! :angryy:
Ale szlag mnie trafia na to co się dzieje w Halinowie z psami!!! Tylko się powiesić...:grab:

Posted

Margo05 napisał(a):
Nie macie jakiejś legitymacji na zbyciu? Takiej co to postraszy nieco?

Mam...Legitymacja Zasłużonego Honorowego Dawcy Krwi.Czerwona...Może postraszy...Mam nawet trzy,wszystkich stopni,ale tą najnowszą muszę zostawić sobie...

DIF-złodziejka...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dooobre...

Laxigen? :diabloti: