kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 mar.gajko napisał(a):Samoglow, ja jestem zaniepokojona. Głęboko zaniepokojona. Nadmierna wesołość, nie jest zdrowym objawem. Mariolu, bardzo Cię proszę, czuwaj nad tym całym podejrzanym towarzystwem - ja na razie odpadam ze względów służbowych. wkładaj im wszystkim do głowy, zeby nie zachowywały się, jakby miały po 15 lat - ale żeby Brutusa dźwigaly z Mądrością i Rozsądkiem, dzieląc się swoim doświadczeniem życiowym Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 kinga napisał(a):Mariolu, bardzo Cię proszę, czuwaj nad tym całym podejrzanym towarzystwem - ja na razie odpadam ze względów służbowych. wkładaj im wszystkim do głowy, zeby nie zachowywały się, jakby miały po 15 lat - ale żeby Brutusa dźwigaly z Mądrością i Rozsądkiem, dzieląc się swoim doświadczeniem życiowym No nie wiem, nie wiem, jak sobie poradzę. ONE sa NIEOBLICZALNE. Takie zepsute i rozpustne. Boże, boże. I wszytsko na mojej głowie. Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 jak mialam pietnascie lat, to bylam duzo bardziej powazna i stateczna ;) hej, hop Brutuski malowane dzieci Niejedna cioteczka za wami poleci ! Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 samoglow napisał(a): hej, hop Brutuski malowane dzieci Niejedna cioteczka za wami poleci ! Samoglow, czy MY o czymś nie wiemy??!?!?! Czy On się jakoś, hmmm, rozmnożył?!?!?!? Czego liczba mnoga? Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Po pierwsze to taka licencia poetica, zeby rym byl, a po drugie skad wiadomo ILE psinek przetrzymuje Murka i z ilu robi swetry? :shake: Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 samoglow napisał(a):Po pierwsze to taka licencia poetica, zeby rym byl, a po drugie skad wiadomo ILE psinek przetrzymuje Murka i z ilu robi swetry? :shake: Ale nie wszytskie psy u Murki to NASZE Brutuski są!!!! Chyba? Co? Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A teraz mam malutka przerwe na dojscie do domku :eviltong: Ach, kiedy Brutusku Ty dojdziesz do domku....:shake: Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wszystkie PSY sa nasze, podobnie jak dzieci !!!:mad: A juz te psy, z ktorych robia swetry....szczegolnie mar.gajko napisał(a):Ale nie wszytskie psy u Murki to NASZE Brutuski są!!!! Chyba? Co? Quote
PaulinaT Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 hop hop hop jessoo ile można? niech już to będzie TO hop :placz: Quote
hop! Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Hooooooo[SIZE=7]o[SIZE=1]op! [SIZE=2]BĘC! [SIZE=1]Ałć! [SIZE=7][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]A tak chciałam atrakcyjnie wskoczyć... wzbudzić ogólny zachwyt... Się nie udało. Cóż, trudno... Nie hopajcie tyle, bo czasem zdarza się źle wylądować. Przecież można inaczej... To już kic! jest bezpieczniejsze. A może tup-tup albo fiuuu! czy fruuu! Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='hop!']Hooooooo[SIZE=7]o[SIZE=1]op! [SIZE=2]BĘC! [SIZE=1]Ałć![SIZE=7][SIZE=1][SIZE=7][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]A tak chciałam atrakcyjnie wskoczyć... wzbudzić ogólny zachwyt... hop! witaj ;). ...zachwyt wzbudziłaś mój - wielki bardzo :lol:. - bo nie wytrzymałam w rutynie pracy, pogrzebałam w Twoich psach, i... zobaczyłam Nikę :loveu: - i zrobiło mi się aż miękko z tego zachwytu. Nika - to jest wypisz- wymaluj "moja" Melania vel Nufa, ktorą miałam 1,5 miesiaca na tymczasie... i w 75% moja Tajga, którą mam na stałe ;). Krótko mówiąc, cudo - nie pies. ...szczotki mają w sobie coś takiego, że traci się dla nich głowę :loveu:. serdecznie pozdrawiam, Kinga ;) Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='hop!'][SIZE=7][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]To już kic! jest bezpieczniejsze. no nie wiem... :shake: musimy spytać o pozwolenie Camarę, bo ona tu rządzi - i jak na razie kazała nam hopać :niewiem: Camara - czy mozemy teraz dla odmiany pokicać? :modla: Quote
hop! Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='kinga']no nie wiem... :shake: musimy spytać o pozwolenie Camarę, bo ona tu rządzi - i jak na razie kazała nam hopać :niewiem: Camara - czy mozemy teraz dla odmiany pokicać? :modla: Nieee... mnie nie kazała! Sama w-hopnęłam i nie jestem pewna czy dobrze zrobiłam... Problem w tym, że ja mogę tylko hopać i nawet jak bardzo się postaram to kic! mi nie wyjdzie. No chyba, że hopkic! Jak się nie zgodzi na kic! to może na fiuuu! pozwoli lub fruuu! A jak nie, to może chociaż na chop... Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 hop! napisał(a): A jak nie, to może chociaż na chop... w ramach alternatywy jestem za: chop :happy1: :lol: Quote
Katcherine Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 mar.gajko napisał(a):No nie wiem, nie wiem, jak sobie poradzę. ONE sa NIEOBLICZALNE. Takie zepsute i rozpustne. Boże, boże. I wszytsko na mojej głowie. a kto widzial czerwona kropke no kto????? ja tam caly czas widze na szaro.... Quote
Camara Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 jestem wielce ukontentowana :p hopacie pięknie! mądrze i rozważnie miło i kolorowo :loveu::loveu::loveu: Witaj hop. Ten wątek hop jest idealny dla ciebie :p koleżanko mar.gajko. Ciebie ominęła słowno-telefoniczna reprymenda (za wczoraj :mad:) wyłącznie z braku czasu na taki kontakt bezpośredni, więc nie czuj się pokrzywdzona, że tylko Kindze się oberwało :eviltong: Po Brutusa nadal nikt nie pisze, nikt nie dzwoni :cool1: Quote
PaulinaT Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 hop! dołączam do grona zachwyconych :lol: :lol: :lol: Quote
Murka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Camara'] Po Brutusa nadal nikt nie pisze, nikt nie dzwoni :cool1: Niestety u mnie też cisza :-( Dzisiaj powiesiłam ogłoszenie w lecznicy w Stalowej Woli :roll: A tak się Brutusek cieszy na śniadanko ;) A tu proszę podziwiać puszysty ROZCZESANY ogon :B-fly: Używa go oczywiście należycie ;) Quote
PaulinaT Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Uwaga uwaga. Piszę post na serio. Jestem pod ogromnym wrażeniem przemiany Brutusa. Jak z zastraszonego biedaka - w przeciągu kilku dni - zrobił się z niego super pies. NIESAMOWITE to jest. Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Prosimy o zdjecia swetrow z Brutusa :lol: Biegnij na gore piekny puchaty ogonie! Quote
Camara Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Pamiętam, że wyprawiałam w drogę do Murki szaro-burego wypłosza imieniem Brutus :cool1: a ten tu na obrazkach - merda ogonem :crazyeye: i jakby kolor zmieniał :hmmmm: czy to w ogóle jest Brutus:niewiem: mój taki nie był :shake: ------------------------------------------ Murka, dziękuję za taką dobrą opieke :loveu: Quote
lupak Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Cioteczki poszły spać, to ja sobie hopne. Brutusek na pierwszą ;) Quote
Recommended Posts