mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Pewnie konie sprzedają bo ich nie można prząść. Quote
Edi100 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Pieękny i szlachtny Brutusek, szuka szlachetnego i niekoniecznie pięknego Pana:) Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 To TEN Janow co to konie do wrogich krajow sprzedaja, nasze, polskie konie ??!! I to im malo? Teraz chca swetrami handlowac z psow!? :shake: Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 pani tyz moze byc...nawet szpetna :roll: Edi100 napisał(a):Pieękny i szlachtny Brutusek, szuka szlachetnego i niekoniecznie pięknego Pana:) Quote
lupak Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 samoglow napisał(a):To TEN Janow co to konie do wrogich krajow sprzedaja, nasze, polskie konie ??!! I to im malo? Teraz chca swetrami handlowac z psow!? :shake: Nie, to tamten, i ma konie. Ten ma Brutusa - podobno . Hopaj Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Teraz dopiero siem wnerwilam: Janow niby jest, Brutus niby jest, swetry niby sa, konie niby sa. Ale tak na prawde nikt dokladnie nie wie gdzie i co ??????? Ide do domu, ochlone i po naradzie z innymi (aktywnymi tu cioteczkami) podejme decyzje: hopac, czy nie hopac :shake: Quote
kinga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='lupak']Nie, to tamten, i ma konie. Ten ma Brutusa - podobno . Hopaj czyli tytuł wątku wprowadza czytelnika w błąd. Janów Brutuski powinno tam być. Camaro - wnosimy o poprawę. bez przekonania, hop. Quote
kinga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 jeszcze cała nadzieja w hop!, ze nam dźwignie ten omdlewający wątek... :shake: - ale wątek SAM sie nie napisze. domek SAM się nie znajdzie pies SAM się nie upomni o serce i o domek taka Murka, to chociaż Brutusowi ogon wyczesała... a Camara - czy ostatnio kiwnęła choć palcem? :razz: Quote
PaulinaT Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 mój bosze - chwilę człowieka nie było a tu co się okazuje? że jeśli nawet jest to znika - Brutus oczywiście - bo prują go od głowy :placz: że samoglow handluje psami by mieć na wódkę :placz: że... że... no właśnie - co jeszcze :hmmmm: a właśnie - że kinga zrobić chce pieskowi wodogłowie :o matko bossko ratujcie Brutusa! Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wypraszam sobie!;) Nie na wodke, tylko na szlachetne wina, miody i likiery !:loveu: Jednak bede hopac, bo co zwierze winne, ze trafilo na Camare i Murke ? :shake: Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Tak długo zastanawiałam się nad tym pruciem aż doszłam do wniosku, że to absurdalne przecież. Zupełnie niemożliwe, żeby psa pruć... Owszem rozpruć można... Mam nadzieję, że tego nie zrobią... Martwi mnie jednak to ROZCZESANIE. Życie Brutusa jest zagrożone... Może zostać ZACZESANY NA ŚMIERĆ!!! To straszne! POMOCY! I OCZYWIŚCIE HOP! Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 I co one robią z tym, co wyczeszą? Może produkują "wypsione" poduszki i sprzedają za ciężkie pieniądze... hop! Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A tu biedny Brutus po rozczesaniu ogona... hop! Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zobaczcie, tak wyglądał Brutus zanim trafił tam, gdzie trafił... Jeszcze przed rozczesaniem ogona. hop! Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zupelnie inne zwierze :shake: zupelnie..... Poduszki, mowisz? Moze byc ...trzeba sprawdzic na Allegro kto tam sprzedaje poduszki i jakie :mad: Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A może to, co wyczeszą filcują i robią biżuterię... To dopiero interes dochodowy. hop! Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Bizuterie? Naturalna? Widzialas taka? :crazyeye: HOPAJ SIUP !!! Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Czy Brutus jest gdzieś ogłaszany? Myślę, że Camara powinna w pierwszym poście zamieszczać te ważne i poważne informacje. hop! Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No prosze! Zawsze to Camara miala pelno krytycznych uwag ....:evil_lol: Trafila kosa na kamien!!!:evil_lol::razz::loveu: Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 samoglow napisał(a):Bizuterie? Naturalna? Widzialas taka? :crazyeye: HOPAJ SIUP !!! Tak, biżuterię. Widziałam na własne oczy.Korale, kolczyki, broszki, bransoletki... Naturalnie naturalne... Z wełny... Być może też z sierści Brutusa właśnie... Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Znalazlam Brutusa na Allegro :lol:: http://www.allegro.pl/item308066184_brutus_idealny_kandydat_na_przyjaciela_ii.html ale ogon tam nie wyczesany....widac ukryto fakt robienia poduszek :evil_lol: Quote
kinga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='hop!']Zobaczcie, tak wyglądał Brutus zanim trafił tam, gdzie trafił... Jeszcze przed rozczesaniem ogona. hop! i tę głowę miał WTEDY calkiem większą :crazyeye: Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wyglada na to, ze u Camary dziala cala firma produkcyjna BRUTEX Spolka z o. o. :cool3: Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 kinga napisał(a):i tę głowę miał WTEDY calkiem większą :crazyeye: Widze Kingo, ze ta glowa strasznie Cie boli :shake: Quote
Recommended Posts