mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 NO ale, co to z tymi kropeczkami jest?? Od czego one są? Bo jak są, to pewnie od czegoś. HOP, HOP. Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Katcherine napisał(a)::crazyeye: jakie kropeczki?????????????? No Jesssu, normalne kropeczki. Te co Ty masz też zielonkawą. Quote
Katcherine Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Nooo- to jest poziom dostepnosci hiba....zielona ze ktos jest on-line, szaro-niebieska jak ktos jest off....ale intryguje mnie Kingi czerwony kolor....Zbanowana? ps. myslalam ze to o jakies inne kropeczki w wiekszej ilosci chodzi i sie zmartwilam ze ja nie widze..... Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Większa ilość, większa ilość. I ta mnie deprymuje, zwłaszcz obok tego trójkąta ostrzegawczego. Hopaj biedny, przerabiany na swetry, Brutusku. Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Katcherine, Ty to masz jeszcze jakieś czerwone słoneczko, wrednie uśmiechnięte. To to już wogóle horror, bałabym się... Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kinga, congratulations z powodu ogienka! No to toast za sukces Kingi! :chlup: Mozna wpasc w nalog ! :shake: A ty Bruti nie wpadaj i nie spadaj, nie daj z siebie zrobic szlika, ani rekawiczek! HOOPPP! Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 samoglow napisał(a):Kinga, congratulations z powodu ogienka! No to toast za sukces Kingi! :chlup: No, dohopała sie na biednym Brutusku. Ogniska? Płomyka? Quote
Katcherine Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 mar.gajko napisał(a):Katcherine, Ty to masz jeszcze jakieś czerwone słoneczko, wrednie uśmiechnięte. To to już wogóle horror, bałabym się... No przeciez to komunikatora gg znaczek ze jestem niedostepna...a jak bym byla dostepna to by bylo zolte - nadal usmiechniete- w czerwonej obramowce.... ps. przeczytalam co napisalam i dopiero mnie zmrozilo...jak z jakiegos biura matrymonialnego podrzednej kategorii...ufff. Brutusik- idz wreszcie do domku- widzisz ze tu panuje jakies szalenstwo Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Katcherine napisał(a): ps. przeczytalam co napisalam i dopiero mnie zmrozilo...jak z jakiegos biura matrymonialnego podrzednej kategorii...ufff. Brutusik- idz wreszcie do domku- widzisz ze tu panuje jakies szalenstwo złajdaczył nam się wątek - ot, i co :shake: Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 kinga napisał(a):złajdaczył nam się wątek - ot, i co :shake: Nie cąły watek od razu, trochę Katcherine nam sie złajdaczyła , ot co. Biegaj na pierwszą stronę Brutusku. Quote
PaulinaT Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Piszę, żeby zobaczyć co ja mam - ogienko? łapki? - bo nie wiem:oops: Quote
PaulinaT Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ognisko! :multi: Płomyk :multi: I jak Lalunia ślicznie przy tym wygląda... :lol: Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 I jeszcze masz tę kropkę, trójkąt i wredne słoneczko za chmurką (sic!); że niby zachmurzona jesteś? Lalunia i bez ognika śliczna jest. Quote
swan Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 to ja się też tutaj zachmurzona czyli dostosowana do dzisiejszej aury pojawię :p a te fajne trójkąciki to macie po to, żebym mogła na nie klinknąć i Was zbanować :razz::diabloti: tylko ta czerwona kropka Kingi faktycznie jest intrygująca, czyżby dziewczyna była rozpalona do czerwoności? może to jest nadaktywny dogomaniak??? :cool3::evil_lol: Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 słuchajcie, a ja sie bardzo zdenerwowałam tym trójkątem. Kliknęłam kontrolnie w trójkąt mar.gajko - a tam wyskoczył mi ROZKAZ: - ZRAPORTUJ ZŁY TEMAT !!! Rany Boskie, przecież mar.gajko to moja dobra koleżanka jest - czemu chcą nas skłócić? :niewiem: Brutusku, ty nieustannie - hop. Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 swan napisał(a): a te fajne trójkąciki to macie po to, żebym mogła na nie klinknąć i Was zbanować :razz::diabloti: Swan, NIE RÓB tego. Brutus bez nas przepadnie, umarnie, zadzieją go i zaginą. Przerobią na kołdry, swetry i inną zdrową odzież. I to TY będziesz winna!!!!!!!! Hop maleńki. Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='kinga']słuchajcie, a ja sie bardzo zdenerwowałam tym trójkątem. Kliknęłam kontrolnie w trójkąt mar.gajko - a tam wyskoczył mi ROZKAZ: - ZRAPORTUJ ZŁY TEMAT !!! Rany Boskie, przecież mar.gajko to moja dobra koleżanka jest - czemu chcą nas skłócić? :niewiem: Bo ludziska podłe są. Ot co! Tak sobie chcą najlepsze dogoleżanki skłócić. Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='swan']t tylko ta czerwona kropka Kingi faktycznie jest intrygująca, czyżby dziewczyna była rozpalona do czerwoności? :cool3::evil_lol: swan - Ciebie, podobnie jak Katcherine, napominamy surowo: - proszę nie wprowadzać niecnych i niemoralnych akcentów do wątku!!! :angryy::angryy::angryy: wątek ma być słodki i miły. bez żadnych świństw. informuję, abyście nie miały głupich myśli - jak swan - że moja czerwona kropka oznacza, że NIE mozecie podejrzeć, CO danej chwili robię na dogomanii. Jestem dla was, kochane, niewidoczna :p ( a przynajmniej powinnam być, niezawodny Anioł C. instruowała mnie swego czasu, jak to zrobić...) Quote
swan Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 mar.gajko napisał(a): Brutus bez nas przepadnie, umarnie, zadzieją go i zaginą. . przecież on JUŻ zaginął, nawet z Wami :eviltong: przecież jego NIE MA:p Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 swan napisał(a):przecież on JUŻ zaginął, nawet z Wami :eviltong: przecież jego NIE MA:p no toż wczoraj alarmowałyśmy, ze jest w wielkim niebezpieczeństwie :placz: ... i dostałyśmy po łbie :-( - ja osobiście dodatkowo od Camary przez telefon :oops: więc ja dziś tylko : hop :loveu: Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 hop hop hop ...i jeszcze raz hop ( bo nie wiadomo, które: hop zadziała w końcu) Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 kinga napisał(a):hop hop hop ...i jeszcze raz hop ( bo nie wiadomo, które: hop zadziała w końcu) To "hopy" przestają działać???? Niby kiedy? Hop, hop, hop. Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Masz stare wiadomosci :eviltong: Brutus jest, ale niknie w oczach, bo Murka go pruje i przerabia na swetry :crazyeye: Chyba wypije z rozpaczy :-(:drinka: swan napisał(a):przecież on JUŻ zaginął, nawet z Wami :eviltong: przecież jego NIE MA:p Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kinga, a gdzie Ty masz te czerwona kropke? Bo np. Hinduski maja na czole :eviltong: ......ale czarna Quote
Recommended Posts