PaulinaT Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Murka napisał(a):Usypiać Brutuska nie mam zamiaru :lol: uf. kamień z serca. Murka - jesteś Aniołem :loveu: przez duże A :loveu: ja nie wiem - NIE WIEM - jak można sobie TAKIE żarty stroić :x Quote
samoglow Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Co post to zgroza :shake: Z psa sweter chca zrobic :crazyeye:, a pisza, ze nie ma z niego pozytku :shake:Nic dziwnego, ze ludziska gubia watek na tym watku :shake: Hop. hop na pierwsza slodziaku!Murka napisał(a):Usypiać Brutuska nie mam zamiaru :lol: Natomiast z grubsza go dzisiaj wyczesałam i muszę przyznać, że chłopak lubi gdy się coś przy nim robi ;) A z wyczesanej sierści to można by cieplutki sweterek zrobić :cool3: Quote
PaulinaT Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Brutusek hop! ...ot tak, żeby nie wyjść z wprawy. Quote
samoglow Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Nie martw sie, Paulinko - Cole tez Ci hopnelam :evil_lol: Quote
samoglow Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dobranoc, Brutusku, spij slodko! :sleeping: Quote
PaulinaT Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 samoglow napisał(a):Nie martw sie, Paulinko - Cole tez Ci hopnelam :evil_lol: Widziałam :cool3: Brutusek hopsaj już! Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Hej, cioteczki POBUDKA !!!! Hopac tu Brutusa! :lol: Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Humor, humor, czarny humor... czarne chmury i janosik i hans kloss. brrrrr Hop z gracją. Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ...i z elegancja, i domieszka ironii :razz: Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A czy rzucila sie Wam w oczy zmiana tytulu?! Niestety, zadna z moich propozycji nie znalazla uznania u autorki watku :shake::-( Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 samoglow napisał(a):A czy rzucila sie Wam w oczy zmiana tytulu?! Niestety, zadna z moich propozycji nie znalazla uznania u autorki watku :shake::-( PILNIE szuka DS. Pewnie, że pilnie bo inaczej... Ale dzięki bogu Murka korzyść znalazła i swetry robi. Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 wlasciwie ten skrot DS nie jest jednoznaczny. Wieki temu, kiedy studiowalam oznaczal on Dom Studencki. Czyzby Brutusa chciano wyslac na studia ? :crazyeye: Hopaj na pierwsza, biedaku :shake: Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Cos dzis cioteczki nam nie dopisuja...:shake: Nie martw sie piesku, ja Cie zawsze hopne! Hopaj, hopaj!:multi: Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 :razz: No chyba przekroczymy dzis 100 strone ?! Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Juz! Udalo sie, Brutusku! :multi: Wznosze toast za 100 strone watku :drink1::beerchug::chlup::drinka: Kto do nas dolaczy ???!!! :razz: Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 mar.gajko napisał(a):NIE KOP SAMA!!!! Poczekaj. Sztormy przejdą; śniegi się stopią; wiatry ucichną. I ... Hans Kloss jak żywy nam się ukaże. . do tego momentu musimy uwinąć sie z Brutuskiem... - zeby w spokoju zajać się Hansem K. zatem Brutusku - szukaj domu, zanim Murka przerobi cie na swetry :eek2: Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 samoglow napisał(a):Juz! Udalo sie, Brutusku! :multi: Wznosze toast za 100 strone watku :drink1::beerchug::chlup::drinka: Kto do nas dolaczy ???!!! :razz: samoglow - działasz zupełnie destrukcyjnie :shake: z rana tylko głupoty ci w głowie... ja się tak opieram, opieram, obiecuję sobie, ze tym razem NA PEWNO nie wciągnę sie w żadnego głupiego Brutuska... - po czym kapituluję :razz:, hopam i hopam, i tylko hopam... :shake: ...a później, głębokim wieczorem - dzwoni taka wypoczęta Camara, i pyta perfidnie: - to ty JESZCZE w pracy? oooo - i jak ci się pracuje? :diabloti: :placz::placz::placz: Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kinga, nie pracuj ! Wypij z nami za setna strone! :drinka: I za DS Brutusa, obojetnie co to oznacza i za swetry, zeby cieplutkie byly i zeby nam Brutuska z ich powodu nie ubylo i za zlot u swan i za przyjazn internetowo-dogomaniacka !!!! Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Samoglow nie chlej tak, dopiero czwartek jest. DO góry!!!! Na pierwszą. Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A wiecie mnie intrygują te kropeczki. Ja mam zielonkawą, Samoglow też, a Kinga ma niebieskawo-fioletowawą. Hmmmmm Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='mar.gajko']A wiecie mnie intrygują te kropeczki. Ja mam zielonkawą, Samoglow też, a Kinga ma niebieskawo-fioletowawą. Hmmmmm a u mnie moja jest czerwona :crazyeye::crazyeye::crazyeye: - a wy macie w lekkim fiolecie ( moze to zależy od położenia geograficznego?) Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 słuchajcie - mam wreszcie ognisko zamiast monotonnych łapek :multi: uważam , że mojej Drachmie jest z nim bardzo do twarzy :loveu: (.. tak, wiem, wiem, nie powinnam w ogóle tego zauważyć :shake:. Powinnam skupić sie na psach w potrzebie, zamiast hopać bezsensownie, aby podnieść sobie ilość postów :oops::oops:) Brustusku, nie daj sie przerobić na swtery i skarpety. Hop. Quote
Katcherine Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 mar.gajko napisał(a):A wiecie mnie intrygują te kropeczki. Ja mam zielonkawą, Samoglow też, a Kinga ma niebieskawo-fioletowawą. Hmmmmm :crazyeye: jakie kropeczki?????????????? Quote
Recommended Posts