swan Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 o coraz więcej ludzi się ujawnia :loveu: HOP:evil_lol: Quote
lupak Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Swan nie poszła, ale cicho siedzi to sobie hopne :evil_lol: Wróciłam z burkami z ostatniego spaceru. Teraz Brutus won na pierwszą, wypatruj domku :) ( A cioteczki śpią :P ) Quote
PaulinaT Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Oooo Lupak - i Tobie hopsanie się udzieliło :lol: Quote
PaulinaT Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Hopsnę Ciebie tak w nocy... A co. Nie wolno mi? Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Hej, a ja hopne na dzien dobry :lol: Cos tu jednak jest nie tak :cool3: Nawet Camara twierdzie, ze to nie jest WASZ Brutus ...:-( Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Murka'] Jakisik pokurczony jest, powyginany, pokręcony. Że niby AŻ TAK się zmienił??? hmmmm, cyba jak był nie pokręcony, pokurczony i powyginany to ciut lepiej wyglądał. Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A moze moda jest teraz na wygle pokurcze ? :shake: Reszta niepokurcza zostala spruta na sweter :-( Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ale jak to??? Przecież nie pokurczony łatwiej by znalazł dom. A taki powyginany? To ONE nie chcą, żeby On miał DOMEK. Prują go i kurczą. Quote
kinga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='mar.gajko']Jakisik pokurczony jest, powyginany, pokręcony. Że niby AŻ TAK się zmienił??? hmmmm, cyba jak był nie pokręcony, pokurczony i powyginany to ciut lepiej wyglądał. ciiiiiiicho, bo go nikt nie zechce.... :mad: ( choć i tak nikt go nie chce) wręcz przeciwnie - musimy trzymać się linii, że ZAWSZE BYŁ taki pokurczony, pokręcony, powyginany, i z językiem bezmyślnie wystającym z pyska ...ale przecież nie szata świadczy... i dlatego apelujemy: Dobry Człowieku Nie szukaj dla siebie psa, który będzie ozdobą twojej posesji :shake:. Okaż serce temu oto sparaliżowanemu psu, ktory na twój dom zasługuje, jak żaden inny. Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='kinga']Dobry Człowieku Nie szukaj dla siebie psa, który będzie ozdobą twojej posesji :shake:. Okaż serce temu oto sparaliżowanemu psu, ktory na twój dom zasługuje, jak żaden inny. A czy widział go jakiś weterynarz????? Może to da się leczyć????? Czy ONE go pokazały wetowi wogole?????? Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nie pokazaly! Specjalnie! Jeszcze go pruja i kurcza! Chca wziac nabywce na litosc! A przeciez zycie jest bezlitosne. Pamietacie Dzwonnika z Notre Dame ? Quote
kinga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='mar.gajko']A czy widział go jakiś weterynarz????? Może to da się leczyć????? Czy ONE go pokazały wetowi wogole?????? mar.gajko - informuję, ze dziś wieczorem nie odbieram telefonów, które wyświetlą mi się z hasłem: Camara proszę, abyś dzisiejszego wieczoru Ty wzięła na siebie ten słodki ciężar Camara - proszę w powyższej sprawie dzwonić do mar.gajko Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='samoglow']Nie pokazaly! Specjalnie! Jeszcze go pruja i kurcza! Chca wziac nabywce na litosc! A przeciez zycie jest bezlitosne. Pamietacie Dzwonnika z Notre Dame ? Zamkną gdzieś, schowają i tylko w nocy będą wypuszczać, żeby nikt pokurcza nie widział. No ja nie wiem... Może musimy go wykradnąć i uratować? Leczyć? Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Kingo, troche cywilnej odwagi, please !:razz: moze bys tak na pw odpowiedziala!?:mad: Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='kinga']mar.gajko - informuję, ze dziś wieczorem nie odbieram telefonów, które wyświetlą mi się z hasłem: Camara proszę, abyś dzisiejszego wieczoru Ty wzięła na siebie ten słodki ciężar Camara - proszę w powyższej sprawie dzwonić do mar.gajko Czy ONE myśłą, że ja znam DOBRYCH wetów w tym Janowie, gdzies na końcu POlski??? Po co mają niby dzwonić???? Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Gdzie są Ci HOPACZE???? Paulina miala hopać; Samoglow miala hopać; Hop miała hopać?? I NIKT NIE HOPA! Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 I Ulka też miała HOPAĆ (takie zwykłe hop mialo być!!!) Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 I Swan też. I co? Sama do hopania zostałam. Wszytsko na mojej głowie. I daszek Kingi. I nałogi Samogłow. I pokurczony Brutus. I Cola Pauliny. Boszeeee, jak ja to zniosę. Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No i telefon od ... Camary. Bo Kinga nie chce z Nia gadać. Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Na stronie 109 nie było ani jednego hop!... To pomyślałam, że hop! już niepotrzebne. Skoro jednak jest inaczej to: hoooooooooooooooooooooooooooooooopppppp... Brutus na pewno jest bity i przeganiany. Ten strach w jego oczach... Źle, bardzo źle... http://img174.imageshack.us/img174/1395/bbib9.jpg Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Hop jest ZAWSZE potrzebne. Ma być z wdziękiem i eleganckie. Hop. A przeganiany i bity? Pernie tak. Dlatego taki pokurczony. No i to prucie na swetry za dobrze mu nie robi. Jak nic, nic z niego nie zostanie. Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Z wdziękiem i eleganckie? hop! Takie może być? Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='hop!']Z wdziękiem i eleganckie? hop! Takie może być? Owszem, wdzięczne i nieśmiałe jest. Hop popruty, zanikający Brustusku. Wszyscy Cię juz opuścili. (ps. Boję się o Samogłow, czy jej do "żłobka" nie zgarnęli????) Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [SIZE=2]Dla odmiany odważne i agresywne: hop! Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 http://img222.imageshack.us/img222/6559/bb1dz0.jpg Na tym zdjęciu to nie może być Brutus. To na pewno jakiś inny pies... Jeszcze nie popruty i nie pokurczony. hop! Quote
Recommended Posts