Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NOWE INFORMACJE:

15 lutego 2008 Brutus pojechał do swojego własnego domu :loveu:
-------------------------------------------------------------------

od 25 stycznia Brutus jest w hotelu u Murki (Janów Lubelski)
i czeka na nowy, lepszy dom.
Okazał się bardzo sympatycznym, kontaktowym psem. Jest po prostu uroczy :-)

------------------------------------------

Chyba przyciągam takie nieszczęścia...
Wiozłam Basie do hoteliku. Weszłam na podwórko zapytać o drogę, bo trochę pobłądziłam. Zobaczyli Basię w aucie i...

Brutus nie szczeka i nie ma z niego pożytku. Muszą się go pozbyć. I to szybko. Niedługo syn przywiezie amstafa i nie ma miejsca na dwa psy. A dziadek Brutusa nie cierpi, więc i tak długo mu się pożyło...
Szkoda, że nie szczeka, bo to byłby dobry pies - tak niedużo je

co tu dodawać??

Brutus na 2 lata. Na mój widok czmychnął w coś, co chyba jest jego budą. Jest takim średnim wypłoszem. Szarym, brudnym i przeraźliwie chudym. Tylko sierśc na nim sterczy pod kątem prostym i dlatego wygląda na większego niz jest.

Ja nie wiem jak szukać domu takiemu psu. I to szybko!!?
Dzikie toto. Nieułożone. Boi się ludzi. Chyba niezłe manto dostaje od dziadka.
Cudu mi trzeba :cool1:

(ten mały czarny jest wielkości yorka)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale sympatyczna bida,jak by go odkarmić i zadbać o niego, to byłby piękny pies.
A jak syn przywiezie amstafa, to nie wiadomo czy ten drugi malutki też sie tam ostanie:-(.
Gdzie sie nie ruszyć, to beznadzieja:shake:.

Posted

tak, on tam został
po prostu nie wiem co z nim zrobić
jemu trzeba domu tymczasowego na długie tygodnie (raczej miesiące) w celu ucywilizowania.
może komuś zaufa?

oczywiście zrobię mu ogłoszenia, ale wielkiej nadziei nie mam
ile znacie osób, które zechcą przygarnąć takiego dzikiego wypłosza :cool1:

ten mały jest dziadka
i szczeka, więc nic mu nie grozi

erko - to świętokrzyskie :placz: gm. Kazimierza Wielka

Posted

No tak, czytając to pomyśłałam, że nie tylko u nas takie historie, a to ....świętokrzyskie:angryy:.

Koło Kazimierzy Wielkiej jest właśnie ta kaukazka, dla której szukam domu.
Błąkała sie tam i uprosiam jakiegoś faceta z tej wsi,żeby ją na razie przetrzymał, ale też nie ma co z nią dalej zrobić.:shake:

Posted

ANETTTA napisał(a):
w kazimierzy wielkiej działa met chyba takiego ma nika ...moze ona cos pomoze

właśnie do met jechałam i powiem szczerze, że nie miałabym sumienia tej dziewczynie dokładać jeszcze tego kłopotu. Ma już tam u siebie wystarczająco "dziwnych" przypadków i za dużo roboty jak na jedną osobę.

Posted

ojej, jaki on piękny :-(

co ty Camara mówiłaś, ze wypłosz :crazyeye: - no może z charakteru, ale przynajmniej wygląd ma nietuzinkowy... jakaś to karta przetargowa w jego sytuacji jest...

Posted

Malgosiu bardzo fajny psiak ,jak zrobisz mu allegro i dasz jeden z twoich tekscikow napewno sie nad nim kots zlituje .
Dzieki twojemu ogloszeniu w gazecie wyborcze o Diwie babulince nie tylko ona znalazla domek ale tez slepy i stry pudel to dlaczego taki ladny psiak nie mialby go znaleść?,

Posted

dziewczyny - pocieszacie mnie (dzięki!) ale nie widziałyście go "na żywo" :cool1: nawet jeśli wyglada "jakotako" to zachowanie :shake:
pisząc o tym, że ma małe szanse na adopcje zastanawiałam się kto przygarnie psa, który ucieka na widok ludzi?

no po prostu cudu mi trzeba :cool1:

Posted

Camara napisał(a):
dziewczyny - pocieszacie mnie (dzięki!) ale nie widziałyście go "na żywo" :cool1: nawet jeśli wyglada "jakotako" to zachowanie :shake:
pisząc o tym, że ma małe szanse na adopcje zastanawiałam się kto przygarnie psa, który ucieka na widok ludzi?

no po prostu cudu mi trzeba :cool1:

nie cudów ale miłosci i czasu ......i psiak sie przestawi ....a tego gnoja :mad::mad::mad:własciciela ....co to pojecie wogóle znaczy ..a co znaczy człowiek przy tym ....kurde ....

Posted

mar.gajko napisał(a):
Ładne.
Ładne sobie znalazłaś Camaro.

no widzisz - goopia ta Camara :placz:.
trza było patrzec uważnie w mapę :mad:, a nie pakować sie jak jakaś blondynka prosto w paszcze lwa :shake: