Camara Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 NOWE INFORMACJE: 15 lutego 2008 Brutus pojechał do swojego własnego domu :loveu: ------------------------------------------------------------------- od 25 stycznia Brutus jest w hotelu u Murki (Janów Lubelski) i czeka na nowy, lepszy dom. Okazał się bardzo sympatycznym, kontaktowym psem. Jest po prostu uroczy :-) ------------------------------------------ Chyba przyciągam takie nieszczęścia... Wiozłam Basie do hoteliku. Weszłam na podwórko zapytać o drogę, bo trochę pobłądziłam. Zobaczyli Basię w aucie i... Brutus nie szczeka i nie ma z niego pożytku. Muszą się go pozbyć. I to szybko. Niedługo syn przywiezie amstafa i nie ma miejsca na dwa psy. A dziadek Brutusa nie cierpi, więc i tak długo mu się pożyło... Szkoda, że nie szczeka, bo to byłby dobry pies - tak niedużo je co tu dodawać?? Brutus na 2 lata. Na mój widok czmychnął w coś, co chyba jest jego budą. Jest takim średnim wypłoszem. Szarym, brudnym i przeraźliwie chudym. Tylko sierśc na nim sterczy pod kątem prostym i dlatego wygląda na większego niz jest. Ja nie wiem jak szukać domu takiemu psu. I to szybko!!? Dzikie toto. Nieułożone. Boi się ludzi. Chyba niezłe manto dostaje od dziadka. Cudu mi trzeba :cool1: (ten mały czarny jest wielkości yorka) Quote
Edi100 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 On jest Piękny! Myślę że nie jeden domek by Go pokochał. A to maciopstwo obok? Quote
karusiap Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 on jest piekny!! tylko ile dadza mu tam pozyc.... Quote
erka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ale sympatyczna bida,jak by go odkarmić i zadbać o niego, to byłby piękny pies. A jak syn przywiezie amstafa, to nie wiadomo czy ten drugi malutki też sie tam ostanie:-(. Gdzie sie nie ruszyć, to beznadzieja:shake:. Quote
Camara Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 tak, on tam został po prostu nie wiem co z nim zrobić jemu trzeba domu tymczasowego na długie tygodnie (raczej miesiące) w celu ucywilizowania. może komuś zaufa? oczywiście zrobię mu ogłoszenia, ale wielkiej nadziei nie mam ile znacie osób, które zechcą przygarnąć takiego dzikiego wypłosza :cool1: ten mały jest dziadka i szczeka, więc nic mu nie grozi erko - to świętokrzyskie :placz: gm. Kazimierza Wielka Quote
Edi100 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Spacerek, by pokazać się cioteczkom. Może On nie szczeka ze strachu:( Quote
ANETTTA Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 on jest piękny ...***** mac co za zwyrodnialcy ci ludzi .... powiedz nam gdzie ten pies jest miejscowosc domek potrzebny Quote
BasiaD Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ależ to piękny psiur! Trzeba koniecznie mu znaleźć nowy domek! Quote
erka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 No tak, czytając to pomyśłałam, że nie tylko u nas takie historie, a to ....świętokrzyskie:angryy:. Koło Kazimierzy Wielkiej jest właśnie ta kaukazka, dla której szukam domu. Błąkała sie tam i uprosiam jakiegoś faceta z tej wsi,żeby ją na razie przetrzymał, ale też nie ma co z nią dalej zrobić.:shake: Quote
ANETTTA Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 w kazimierzy wielkiej działa met chyba takiego ma nika ...moze ona cos pomoze Quote
Camara Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 ANETTTA napisał(a):w kazimierzy wielkiej działa met chyba takiego ma nika ...moze ona cos pomoze właśnie do met jechałam i powiem szczerze, że nie miałabym sumienia tej dziewczynie dokładać jeszcze tego kłopotu. Ma już tam u siebie wystarczająco "dziwnych" przypadków i za dużo roboty jak na jedną osobę. Quote
ANETTTA Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 kurde tam ludzie sa bez serca ......tyle psich nieszczesc ...w tych oklolicach Quote
kinga Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 ojej, jaki on piękny :-( co ty Camara mówiłaś, ze wypłosz :crazyeye: - no może z charakteru, ale przynajmniej wygląd ma nietuzinkowy... jakaś to karta przetargowa w jego sytuacji jest... Quote
PaulinaT Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Jest piękny! Ech ciężko w tych waszych okolicach... :sad: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Malgosiu bardzo fajny psiak ,jak zrobisz mu allegro i dasz jeden z twoich tekscikow napewno sie nad nim kots zlituje . Dzieki twojemu ogloszeniu w gazecie wyborcze o Diwie babulince nie tylko ona znalazla domek ale tez slepy i stry pudel to dlaczego taki ladny psiak nie mialby go znaleść?, Quote
Camara Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 dziewczyny - pocieszacie mnie (dzięki!) ale nie widziałyście go "na żywo" :cool1: nawet jeśli wyglada "jakotako" to zachowanie :shake: pisząc o tym, że ma małe szanse na adopcje zastanawiałam się kto przygarnie psa, który ucieka na widok ludzi? no po prostu cudu mi trzeba :cool1: Quote
erka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A jakiś hotel , Niepołomice czy moze u Murki w Janowie Lubelskim?:roll: Quote
PaulinaT Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Camara - wiele cudów z Twoim udziałem już widziałam... :roll: Quote
ANETTTA Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Camara napisał(a):dziewczyny - pocieszacie mnie (dzięki!) ale nie widziałyście go "na żywo" :cool1: nawet jeśli wyglada "jakotako" to zachowanie :shake: pisząc o tym, że ma małe szanse na adopcje zastanawiałam się kto przygarnie psa, który ucieka na widok ludzi? no po prostu cudu mi trzeba :cool1: nie cudów ale miłosci i czasu ......i psiak sie przestawi ....a tego gnoja :mad::mad::mad:własciciela ....co to pojecie wogóle znaczy ..a co znaczy człowiek przy tym ....kurde .... Quote
Camara Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu tymczasowego (nawet płatnego) ale bezterminowego i na dodatek baaardzo cierpliwego Quote
kinga Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 mar.gajko napisał(a):Ładne. Ładne sobie znalazłaś Camaro. no widzisz - goopia ta Camara :placz:. trza było patrzec uważnie w mapę :mad:, a nie pakować sie jak jakaś blondynka prosto w paszcze lwa :shake: Quote
Recommended Posts