Camara Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 samoglow napisał(a):Co z podhalanem? po prawie 3 tygodniach balansowania na krawędzi i jazdy ekstremalnej :roll: na dziś jest już pewność - Oskar będzie żył. Teraz kolejne tygodnie walki ze spustoszeniami w organiźmie :cool1: Quote
mar.gajko Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Camara, pokaż choć tego oskara zdjęcia ;) Quote
samoglow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Camara, Ty masz serce z kamienia :-( Tyle prosb o zdjecia podhalana, Brutusa, Twoje i nic...:shake: Quote
Camara Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [IMG]http://img253.imageshack.us/img253/8131/oskar4tu9.jpg[/IMG] a to jest właśnie Oskarek - ozdrowieniec. I na dodatek ma juz dom :p serce mam z kamienia, a co myślałyście że z czego :crazyeye: Quote
PaulinaT Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ha! camarrra czarodziejka dom wyczarowała ozdrowieńcowi :p Quote
kinga Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='PaulinaT']ha! camarrra czarodziejka dom wyczarowała ozdrowieńcowi :p[/quote] eee tam :shake: a widziałaś tego bernardyna, który tak smętnie patrzy za siatką, w tle? - taki zagłodzony, że nawet nie ma siły stać? :shake: - nawet się nie zająknęła - Camara - o nim ani słowa :shake: czy moze czegoś mu nie trzeba, jakiegoś żarcia, człowieka, domu... - bo co? - bo NIE JEST Zdychającym Podhalanem :angryy: o, i masz tę swoją czarodziejkę Camarę :stupid: Quote
PaulinaT Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 a widziałaś widziałaś bernardyna za płotem :p Quote
kinga Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='ANETTTA']no ja nie smiałam pytac o niego ......[/quote] tak naprawdę to on jest domowy ;) - mieszka na sasiednim podwórku, za siatką. [B]ANETTTA [/B]- nie martw się, ja bym Camarze też nie darowała, gdyby benuś był w potrzebie ;)... w końcu co benuś - to benuś...:loveu::loveu::loveu: Quote
PaulinaT Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 :hmmmm: kinga... wszystko okey? :o cóż za zmiana niesłychana jakby 2 osoby pisały te 2 ostatnie posty Twoje... :roll: Quote
kinga Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='PaulinaT']:hmmmm: jakby 2 osoby pisały te 2 ostatnie posty Twoje... :roll:[/quote] ONA uważa ze camara działa WYBIÓRCZO, rozumiesz. białe i białe, a jak z łatą - to już won. JA się natomiast zmartwiłam, ze ANETTTA zmartwila się benusiem. Więc w myśl zasady: benusiolodzy wszystkich krajów - lączcie się! ...pocieszałam ją ;). proste? - jak drut. :p Quote
swan Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 hej Kinga, a ja myślałam, że to za płotem to Twoja posesja i Twoja Drachma taka zagłodzona leży :evil_lol: Quote
kinga Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='swan']hej Kinga, a ja myślałam, że to za płotem to Twoja posesja i Twoja Drachma taka zagłodzona leży :evil_lol:[/quote] hej swan :lol: a ja mam - dla Ciebie specjalnie :lol: -trzy malutkie [U]czarne[/U] kociaki :multi: przywieźć Ci? no co Ty, mnie od Camary dzieli ponad 700 km - i dobrze :roll: - bo przynajmniej widuję psy w kolorach innych, niż biały :roll: Quote
ANETTTA Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 benusie to benusie ......cudeńka których sie da nie zauwazyc ..............a jak zobaczylam za plotem to wszystko ok pod twoimi skrzydlami nie ma szans smutny benius ..:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:heheheheheh juz bys krzyczała o nim ........ Quote
Camara Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 benusiowi za płotu nic nie dolega, no może prócz wrednego charakterku :diabloti: Kinga :mad: z tym, że masz racje, generalnie to rasistka ze mnie straszna. Białe jest the best :loveu: Quote
ANETTTA Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 benius i wredny charakter to musi byc brat mojego dragonka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
samoglow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Camarro, jak Ci troche serce odkamienialo, to moze jednakl dasz jakies nowe zdjatko Brutusa? :razz: Quote
Recommended Posts