kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 mar.gajko napisał(a):To "hopy" przestają działać???? Niby kiedy? Hop, hop, hop. wiesz. to jest tak. wchodzi na wątek Zupełnie Świeża Osoba - która ma w domu miejsce na psa. czyta obojętnie np. 100 stron jakichś głupot nie na temat ... i nagle, przy którymś hopnięciu - czuje ukłucie w sercu - ze to jest TO. TEN pies - i żaden inny... - dlatego my tak hopamy, rozumiesz, bo ciągle NIE WIADOMO, przy KTÓRYM hopnięciu to poczuje... hop hop hop a moze jeszcze inaczej: hop hop hop...? Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A.... To nie wiedziałam. No to hop hop hop Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 samoglow napisał(a):Chyba wypije z rozpaczy :-(:drinka: Już PRZESADZASZ!!! Każda okazja dobra. A jak nieletni czytają??? I ciągle o tym piciu i piciu???? Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 :eviltong: Bo kazda jest dobra.... Np. Kinga nie odpowiedziala gdzie ma kropke - kielonek, Z Brucia robia swetry - drugi kielonek, psa wysylaja na studia - kolejny kielonek :diabloti: No i oczywiscie: hop, hopsa, hopaj na pierwsza ! NO I KIEDY BEDA NOWE FOTKI !!!??? Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 samoglow napisał(a)::eviltong: Bo kazda jest dobra.... Np. Kinga nie odpowiedziala gdzie ma kropke - kielonek, Z Brucia robia swetry - drugi kielonek, psa wysylaja na studia - kolejny kielonek :diabloti: No i oczywiscie: hop, hopsa, hopaj na pierwsza ! NO I KIEDY BEDA NOWE FOTKI !!!??? I Ty tak w ... robocie??? Kielonek za kielonkiem???? Ta polska Nauka (przez duże N)!!!! Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='kinga']hop hop hop Jak ślicznie i kolorowo. Quote
PaulinaT Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ja protestuję. Ja u kingi nie czerwoną kropkę w kolorze głębokiego fioletu widzę. Kurcze. Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='mar.gajko'] Tak sobie chcą najlepsze dogoleżanki skłócić. a swoją drogą, Droga... ja nie wiem. z tymi dogoleżankami :oops: - czy to jest słowo moralne? :oops::oops: bo jeśli Młodzież nas czyta... a Młodzieży tylko jedno w głowie ? :oops::oops::oops: HOP Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='PaulinaT']Ja protestuję. Ja u kingi nie czerwoną kropkę w kolorze głębokiego fioletu widzę. . burgund. wszyscy będą zadowoleni, nawet samoglow, której tylko picie w głowie HOP HOP Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No przeciez, ze nie w domu....w domu nie mam czasu i Syn patrzy :shake: No to zdrówko Twoje i Brutuska, hopla! mar.gajko napisał(a):I Ty tak w ... robocie??? Kielonek za kielonkiem???? Ta polska Nauka (przez duże N)!!!! Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A moze byc dogoleżki ? [quote name='kinga']a swoją drogą, Droga... ja nie wiem. z tymi dogoleżankami :oops: - czy to jest słowo moralne? :oops::oops: bo jeśli Młodzież nas czyta... a Młodzieży tylko jedno w głowie ? :oops::oops::oops: HOP Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jessssu, Wam to jedno w głowie,a właściwie dwa. Picie i coś tam. Mogą byc dololeżki (miało być oczywiście dogoleżki); ale czy lepsze od dogoleżanek???? Hop Hop Hop Hop Quote
PaulinaT Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A ja tylko chciałam powiedzieć - że sto stron w 3 tygodnie to jest wyczyn.... Quote
PaulinaT Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ciotki hopsać Brutusa, nie obijać się :mad: Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wciaz hopa Brutuska z Gdyni jedna swiruska :loveu: Quote
kinga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='mar.gajko']Jessssu, Wam to jedno w głowie,a właściwie dwa. Picie i coś tam. ...i meble :lol:, bo chyba NIE:crazyeye: masz na myśli tego, CO sugerujesz :crazyeye:? mogą więc być: - dogosofy - dogokanapy - dogotapczaniki wytrwale -hop Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ...oraz dogowersalki, co sugeruje, ze jestesmy tez bardzo kulturalne, grzeczne i uprzejme :diabloti: Et tu Brutus...do gory!!!! Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 kinga napisał(a):...i meble :lol:, bo chyba NIE:crazyeye: masz na myśli tego, CO sugerujesz :crazyeye:? mogą więc być: - dogosofy - dogokanapy - dogotapczaniki wytrwale -hop CZEGO meble? Czy ktoś coś nagadał???? Czy już wszyscy wiedzą????? Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Hopaja ciotki Brutusia dostajac lekkiego swirusia :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 samoglow napisał(a):Hopaja ciotki Brutusia dostajac lekkiego swirusia :evil_lol: Samoglow, ja jestem zaniepokojona. Głęboko zaniepokojona. Nadmierna wesołość, nie jest zdrowym objawem. Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wiem, wiem moze swiadczyc o upojeniu....:shake: Ale sie nie przejmuje i nadal rymuje Do gory hopam pieseczka, bo sliczna z niego kuleczka! :loveu: Quote
Recommended Posts