Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brutusku, kochanie

cioteczka Kinga musi teraz wyjsć z pracy przez P i pojechać samochodem przez S.

trzymaj się, malutki.
będę o tobie pamiętała, skoro inni zapomnieli.

Posted

[quote name='Camara']Jego życie nie jest zagrożone...
Ale WASZE jak najbardziej :-x

Za dobroć...
Za serce....
Za wierność Brutuskowi...
Za obronę JEGO życia...

Cóż za straszna kobieta!

Posted

mar.gajko napisał(a):
Jego dni są policzone.
URATUJ GO.

On nie zasłużył na śmierć.....

zostanie już na zawsze uśpiony

Czy ja czegos nie rozumiem :???: moze nie tylko ja i dlatego ten watek odwiedzaja stali bywalcy i nikt sie nie osmiela napisac nawet prostego hop.

Kto niby ma uspic Brutuska?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Czy ja czegos nie rozumiem :???: moze nie tylko ja i dlatego ten watek odwiedzaja stali bywalcy i nikt sie nie osmiela napisac nawet prostego hop.

Kto niby ma uspic Brutuska?

ONE. One.

Jedna co go ukradła i druga co go przetrzymuje, ale ma go DOSYĆ i WON.

A o "proste hop" baaardzo prosimy, zawszeć to jakaś atrakcja.

Posted

[quote name='Camara']no dziewczyny - teraz macie dowód na to, że przeholowałyście :cool1:
niech ktoś Ulce18 wyjaśni :shake:

PRZEHOLOWAŁYŚMY :placz:

a konkretnie mar.gajko - ale ona tchórzliwie zniknęła, więc ja wykażę sie odwagą cywilną - i wytłumaczę :oops::oops::oops:

UWAGA UWAGA - DLA NIE-STAŁYCH BYWALCÓW:

PROSIMY NIE BRAĆ POWAŻNIE NAWET KAWAŁECZKA TEGO, CO TU PISZEMY, A ZWŁASZCZA OSOBY TAKIE, JAK:

- mar.gajko
- samoglow
- kinga
- PaulinaT
- swan

- ew. wszystkie inne, ktore będą pisały podobne głupoty, a ktorych nick pominęłam

W RZECZYWISTOŚCI BRUTUS JEST B. MIŁYM, SOCJALNYM PSEM, KTÓREGO CAMARA CUDEM ZNALAZŁA I WYCIĄGNĘŁA OD BEZNADZIEJNYCH LUDZI

- TRAFIŁ DO MURKI DO HOTELU ( ja!!! ja Camarze Murkę poleciłam :multi:), GDZIE W WARUNKACH NAJLEPSZYCH Z MOŻLIWYCH CZEKA NA DOBRY DOM.
Więc -zupełnie serio - jesteśmy Camarze i Murce bardzo wdzięczne za troskliwą opiekę.

Nie wiem, czemu tu piszemy takie głupoty... :shake::oops::oops::oops:

JEŚLI KOGOKOLWIEK URAZIŁYŚMY LUB ZNIESMACZYŁYŚMY - BARDZO PRZEPRASZAMY I PROSIMY O PRZYMRUŻENIE OKA.

BRUTUSOWI NA PEWNO ŻADNA KRZYWDA DZIAĆ SIE NIE BĘDZIE, CHOĆBY BOG WIE CO BYŁO TU JESZCZE NAPISANE.

- w imieniu moich niepoważnych koleżanek, zawstydzona,
Kinga :oops:

Posted

Camara napisał(a):
no dziewczyny - teraz macie dowód na to, że przeholowałyście :cool1:

Wyjaśniłam.
Że to TY i Murka, że bez serca jesteście i biednego Brutuska chcecie życia pozbawić w cieple i dobrobycie i przy swoim jedynym człowieku (na CZ).

Posted

[quote name='kinga']PRZEHOLOWAŁYŚMY :placz:

a konkretnie mar.gajko - ale ona tchórzliwie zniknęła, więc ja wykażę sie odwagą cywilną - i wytłumaczę :oops::oops::oops:

UWAGA UWAGA - DLA NIE-STAŁYCH BYWALCÓW:

PROSIMY NIE BRAĆ POWAŻNIE NAWET KAWAŁECZKA TEGO, CO TU PISZEMY, A ZWŁASZCZA OSOBY TAKIE, JAK:

- mar.gajko
- samoglow
- kinga
- PaulinaT
- swan

- ew. wszystkie inne, ktore będą pisały podobne głupoty, a ktorych nick pominęłam

W RZECZYWISTOŚCI BRUTUS JEST B. MIŁYM, SOCJALNYM PSEM, KTÓREGO CAMARA CUDEM ZNALAZŁA I WYCIĄGNĘŁA OD BEZNADZIEJNYCH LUDZI

- TRAFIŁ DO MURKI DO HOTELU ( ja!!! ja Camarze Murkę poleciłam :multi:), GDZIE W WARUNKACH NAJLEPSZYCH Z MOŻLIWYCH CZEKA NA DOBRY DOM.
Więc -zupełnie serio - jesteśmy Camarze i Murce bardzo wdzięczne za troskliwą opiekę.

Nie wiem, czemu tu piszemy takie głupoty... :shake::oops::oops::oops:

JEŚLI KOGOKOLWIEK URAZIŁYŚMY LUB ZNIESMACZYŁYŚMY - BARDZO PRZEPRASZAMY I PROSIMY O PRZYMRUŻENIE OKA.

BRUTUSOWI NA PEWNO ŻADNA KRZYWDA DZIAĆ SIE NIE BĘDZIE, CHOĆBY BOG WIE CO BYŁO TU JESZCZE NAPISANE.

- w imieniu moich niepoważnych koleżanek, zawstydzona,
Kinga :oops:

Przekupiły cię, wiedziałam.

Posted

[quote name='Camara']no dziewczyny - teraz macie dowód na to, że przeholowałyście :cool1:

a swoją drogą, Camara - czemu KTOŚ?

A czemu Ty chowasz głowę w piasek ...

- i nie przyznajesz sie do nas,
- i nie bierzesz nas w obronę,
- i nikomu słowa nie piśniesz, ze MY jesteśmy Twoje b. dobre koleżanki?

... wstydzisz się nas i tego wątku? :placz:
bo jeśli Ty nas nie obronisz, to juz nikt nam nigdy nie uwierzy, ze potrafimy być zupełnie serio :shake:

Posted

Znam Murke osobiscie i wiem, ze to wspanialy, domowy hotelik.
Nasze mieleckie psiaki tez czekaja na domy pod opieka Murki i jej TZ'a.

Kilka stron temu jeszcze nadazalam za Wami, ale na tej ostatniej, gdy padly slowa o uspieniu, to juz nie :oops: mialam nawet dzwonic do Murki czy cos sie zlego dzieje z Brutuskiem, o czym nie napisala na watku ..... dzieki, ze to tylko zarty :wink:

Posted

[quote name='Ulka18']
Znam Murke osobiscie i wiem, ze to wspanialy, domowy hotelik.
Nasze mieleckie psiaki tez czekaja na domy pod opieka Murki i jej TZ'a.

Kilka stron temu jeszcze nadazalam za Wami, ale na tej ostatniej, gdy padly slowa o uspieniu, to juz nie :oops: mialam nawet dzwonic do Murki czy cos sie zlego dzieje z Brutuskiem, o czym nie napisala na watku ..... dzieki, ze to tylko zarty :wink:

Ulko, wychodząc na chwilę z roli czarnego wrednego złośliwego charrrakterku, informuję: do Murki i hoteliku mam zaufanie bezgranicznie; Camarę znam od lat i uwielbiam ją organicznie. Brutusek jest bezpieczny jak w uchu.
A my sobei takie szutki robimy, coby weselej było i wątek nie spadał, a jednocześnie abyśmy w rutynę hopania bezmyłśnego nie wpadły.

Tyle.

Wracam do roli zwyczajnej dla mnie.

Posted

[quote name='kinga']

:oops:

chyba że...
chyba że zostanie na dniach uśpiony... :placz::placz::placz:

Posted

Moze za rzadko wchodzilam na ten watek, stad rzeczywisty przestrach podczas czytania ostatniej strony :cool3: przecieralam oczy i trudno mi bylo uwierzyc, zeby Murka pozwolila na to, o czym pisalyscie, gdyby braklo np. kasy, to bysmy sie jakos pozrzucali. Murka na pewno w takiej sytuacji dalaby znac :fadein:
Pewnie takich osób jak ja moglo byc jeszcze kilka, ale nie odwazyly sie zapytac :eviltong:

Camary nie znam osobiscie, tylko telefonicznie, od czasu przechowania mieleckiej jamnisi, bedzie juz 2 lata. Ale kiedys sie wybiore na dluzej do Kraka i odwiedze wszystkie cioteczki.

Posted

kinga napisał(a):
chyba że...
chyba że zostanie na dniach uśpiony... :placz::placz::placz:

Kinga- czy Ty chcesz dostac rachunki za pare Koszalinskich psiakow...?

:mad:zarty zartami ale mnie sie zrobilo przez chwile cieplutko. WRRRRRRRRR

Posted

Ulka18 napisał(a):
Camary nie znam osobiscie, tylko telefonicznie, od czasu przechowania mieleckiej jamnisi, bedzie juz 2 lata. Ale kiedys sie wybiore na dluzej do Kraka i odwiedze wszystkie cioteczki.

Och, to cudownie!
Camarę trzeba poznać osobiście, żeby wiedzieć jaki to Anioł.

A wszytskie inne cioteczki czekają, Kraków jest taki piękny, zwłaszcza wiosną.

Posted

Ulka18 napisał(a):

Ale kiedys sie wybiore na dluzej do Kraka i odwiedze wszystkie cioteczki.

a oczywiście do Koszalina to NIKT się nigdy nie wybierze :shake:
ech, wy z tego Południa :-(

Posted

Katcherine napisał(a):

:mad:zarty zartami ale mnie sie zrobilo przez chwile cieplutko. WRRRRRRRRR

ha :diabloti:

mała zemsta za to, jak mi się wczoraj zrobiło cieplutko, jak sobie przemnożyłam, ile wart jest postkoszaliński Drop :crazyeye:

:diabloti: