samoglow Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 pamietacie Ministerstwo Niemadrych Krokow ? No to my mozemy byc Ministerstwo Niemadrych Hopow! :eviltong: Quote
mar.gajko Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 samoglow napisał(a):pamietacie Ministerstwo Niemadrych Krokow ? No to my mozemy byc Ministerstwo Niemadrych Hopow! :eviltong: Ja tam nei chcem być Ministerstwo. Tam wszędzie jakieś gupki są. Quote
samoglow Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 O to, to, to, wlasnie :eviltong::loveu: Quote
mar.gajko Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 samoglow napisał(a):O to, to, to, wlasnie :eviltong::loveu: NO WIESZ!!!!!! Hop maleńki. Quote
mar.gajko Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Wiesz Samoglow, On to NASZ jest. Te inne cioteczki kochane to wogóle go nie lubią i nie hopają. ps. kropka ci sfioletowiała. Quote
samoglow Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Bo INNE cioteczki to tylko o biznesach mysla, zadnej dzialalnosci charytatywnej :shake: Zycie jest cruel :-( Hopaj biedna, opuszczona psinko..... Quote
kinga Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 słuchajcie. jak dla mnie to wnioski nasuwają się same. 1. wątek więdnie:placz: 2. watkiem nikt się specjalnie nie interesuje, moze z nudow mar.gajko i samoglow - w godzinach pracy... 3. ...a już na pewno nie Camara :shake: 4. wrecz przeciwnie - ona doszła do wniosku, ze aż tak daleko nikomu nie będzie się chciało jechac po Brutusa :-( no i dalej: 5. JEDYNĄ osobą, ktora szczerze i entuzjastycznie zachwyca sie Brutusem - jest Murka :loveu: 6. Murka nie musi NIGDZIE już po niego dojeżdżać 7. Murka jako JEDYNA ma pewność, czy on naprawdę istnieje ;) 8. ...dlaczegóż by więc pozbawiać Murki Prawdziwego Przyjaciela, jakim jest Brutus?.....:lol: Quote
mar.gajko Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ale Murka go kocha za pieniądze! Co bedzie bez... Quote
mar.gajko Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 mar.gajko napisał(a):Ale Murka go kocha za pieniądze! Co bedzie bez... Już mnie na pw schlastali. OCZYWIŚCIE TO BYŁ ZARCIK NIEWYBREDNY. Hop Quote
kinga Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 mar.gajko napisał(a):Ale Murka go kocha za pieniądze! Co bedzie bez... osz Ty to podła jesteś :shake: Murka go kocha z miłości czystej - tylko Camara ma nadmiar pieniedzy, które nie wie, gdzie lokować... akurat padło na Murkę. ( swoją drogą, czemu akurat nie na mnie ? :-o) teraz MY musimy tylko wytumaczyć Murce, ze Brutus był jej pisany od zawsze :loveu::loveu::loveu: - a Camara zajmie się już finansami, co nam do tego :roll: Quote
PaulinaT Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 mar.gajko napisał(a):Już mnie na pw schlastali. jessuuu jakie czujne chlastacze... :o hop! Quote
mar.gajko Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Nawet Samoglow ucichł. Hop biedaku, gdzieś daleko... Quote
PaulinaT Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 mar.gajko napisał(a):Nawet Samoglow ucichł. Hop biedaku, gdzieś daleko... proszę nie pisać równo ze mną, bo wtedy siada ta cała DOGOMANIA :mad: mi przynajmniej :niewiem: Quote
kinga Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 mar.gajko napisał(a):Już mnie na pw schlastali. OCZYWIŚCIE TO BYŁ ZARCIK NIEWYBREDNY. Hop bo Ty jesteś taka cyniczna. wszędzie te niewybredne żarciki. ...potem człowiek nie wie, co napisać, żeby nie paść ofiarą twojego, Koleżanko Droga, jęzora :shake: hop hop Quote
mar.gajko Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 kinga napisał(a):bo Ty jesteś taka cyniczna. wszędzie te niewybredne żarciki. ...potem człowiek nie wie, co napisać, żeby nie paść ofiarą twojego, Koleżanko Droga, jęzora :shake: hop hop JA??? CYNICZNA??? No wiesz. Nieprawdą to jest! Jestem miła, uprzejma, dobrze wychowana, kulturalna, usmiechnięta i pełna empatii...dla zwierzątek ;). Quote
PaulinaT Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 mar.gajko napisał(a):Jestem miła, uprzejma, dobrze wychowana, kulturalna, usmiechnięta i pełna empatii...dla zwierzątek ;). I skromna. Zapomniałaś dodać. Quote
mar.gajko Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 PaulinaT napisał(a):I skromna. Zapomniałaś dodać. Sie rozumie samo przez sie. Quote
kinga Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 ale, ale. odbiegłyśmy od tematu - przypominam, ze to nie jest wątek poświęcony mar.gajko - tylko Brutusowi. to co z tą Murką, jak myślicie - będzie go kochała tylko za pieniądze, czy bez pieniędzy też? :roll: Quote
mar.gajko Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 kinga napisał(a): to co z tą Murką, jak myślicie - będzie go kochała tylko za pieniądze, czy bez pieniędzy też? :roll: Najlepiej metodą doświadczalną. Niech Camara gdzie indziej lokuje swoje oszczędnośc, np. hmmmm..... i wtedy się zobaczy. Quote
kinga Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 mar.gajko napisał(a): Niech Camara gdzie indziej lokuje swoje oszczędnośc, np. hmmmm..... . ona się w ogóle ostatnio jakaś taka SKĄPA zrobiła. i przygłucha. ...co wspomnę jej o moich psach w wielkiej potrzebie - to zaraz po drugiej stronie zapada kamienna cisza. - kiedyś to chociaz empatycznie: "o rany boskie" - mówiła teraz NIC. NIC. Mariolu, Ty tez odnosisz podobne wrażenie, ze nam sie Camara ostatnio popsuła? :shake: Quote
mar.gajko Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dzisiaj na Camarrrę złego słowa nei powiem. Mój Mufek (w końcu) w GW. Jutro powiem. Hop Quote
Recommended Posts