mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ale ten z kolei nie ma uszu!!! Jakosik wszytskie wybrakowane są. Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Faktycznie nie ma ani jednego ucha. :shake: Ale do prucia się nadaje. Wszystko jeszcze przed nim. Chyba, że ktoś go uratuje. Jeszcze raz: hop! Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 hop! napisał(a):Chyba, że ktoś go uratuje. Kto, KTO go uratuje, skoro GO porzucili??? Wszyscy go porzucili... Samotny, porzucony, niechciany... Czy jego droga dobiegnie kresu... Quote
hop! Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 To jeszcze zdjęcie psa, żeby było wiadomo, którego ratować... Zdjęcie autorstwa: niestety, nie wiem... Na zdjęciu: Brutus lub Nie - Brutus... I jeszcze hop! na koniec. Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Żądamy zdjęcia z jakąś gazetą. Dzisiejszą, jutrzejszą. Z datą!!!! Że, ON jeszcze jest... Nie spruty... Żywy... Choć nieszczęśliwy... Quote
kinga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 kurczę, ale coś mu głowa się kurczy w stosunku do ogona :crazyeye: zanika...:shake: Brutus nam zanika od głowy :placz: Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Bo od glowy go pruja :shake: Nigdzie mnie nie zgarneli, bo dzis nie mam za co pic! No to hop, hop! Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 To gdzieś się qrna podziewałaś??? TY. Quote
kinga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='mar.gajko']NO, Kingusia się zjawiła... ale znikam :shake: ... ja tylko w takich strasznych nerwach, że tak się wszystko z tym Brutusem komplikuje :shake: mar.gajko - trzymaj się dzielnie na posterunku! samoglow - trzeźwiej, trzeźwiej - sytuacja tego wymaga hop! - jak widać, jestes naszym bardzo cennym nabytkiem - to teraz my Cię już z łap nie wypuścimy dziewczyny - walczcie, zanim będzie za późno - do boju! Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ukladalam allegro dla roznych biedakow. Dla Brucia tez bym chciala, ale nie wiem co napisac: np. Ratuj psa przed spruciem!, czy moze Pies na swetry za free! :niewiem: Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='samoglow']Ukladalam allegro dla roznych biedakow. Dla Brucia tez bym chciala, ale nie wiem co napisac: np. Ratuj psa przed spruciem!, czy moze Pies na swetry za free! :niewiem: HANDLUJESZ psami na Allegro?!?!?!?!? Zgroza. Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Hopaj malutki, hopaj kochany. Bo głowa ci zaniknie i kto cię zechce bez głowy. Co to ty niby jeździec jesteś???? A one się durnot naczytały w dzieciństwie. Quote
kinga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 kurcze, a jakby go jakimś fotoshopem obrobić, czy innym czymś - i powiększyć mu tę głowę? - toż to ostatnia deska ratunku - zanim JUTRO, POJUTRZE, itd... Murka zamieści kolejne zdjęcia :shake: ... i będziemy niemymi świadkami - jak cała para Brutusa idzie w ten ogon - PO CO mu taki wielki ogon? :crazyeye: - a uchodzi z mozgu ...:placz: Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Jasne, ze tak. A za co bym pila !!!??? mar.gajko napisał(a):HANDLUJESZ psami na Allegro?!?!?!?!? Zgroza. Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A dobrze robisz w tym fotoszopie, czy innym corelu, zeby znow nie wyszedl z wodoglowiem ?! :cool3::crazyeye:[quote name='kinga'] kurcze, a jakby go jakimś fotoshopem obrobić, czy innym czymś - i powiększyć mu tę głowę? - toż to ostatnia deska ratunku - zanim JUTRO, POJUTRZE, itd... Murka zamieści kolejne zdjęcia :shake: ... i będziemy niemymi świadkami - jak cała para Brutusa idzie w ten ogon - PO CO mu taki wielki ogon? :crazyeye: - a uchodzi z mozgu ...:placz: Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A co tu tak pusto ? :cool3: Nawet zdjec swetrow nie ma! A tez moznaby gustowne rekodzielo opchnac na Allegro .....:loveu: Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Niesłuchaj Brutusku cioteczki Samoglow. Nie sprzedamy cię. Ani twoich sweterków. Hopaj, hopaj, hop. Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No nie, Mariolu! Ty jak pies ogrodnika. Sama nie chcesz i innym nie dasz :shake: Brutusku, uciekaj na pierwsza, bo Cie popruja do konca! Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Samotny i tu i tam. Porzucony i tu i tam. Hop. Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 hopsaj do gory niech Cie wszyscy slicznoto zobacza! :lol: A czy ktos wie gdzie ten Janow jest ? :cool3: Byl tam kto? :roll: Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 samoglow napisał(a):A tu i tam, to gdzie????? No TU to TU; a TAM to TAM. Hopsaj na pierwszą biedny kłębku. Quote
mar.gajko Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 samoglow napisał(a): A czy ktos wie gdzie ten Janow jest ? :cool3: Byl tam kto? :roll: Ja raz tego Janowa w telewizji widziałam, jakiwś konie tyż tam sprzedają. Quote
Recommended Posts