Jump to content
Dogomania

Nela-od szczeniaka w schronisku-POGRYZIONA-nareszcie ma dom..!

Recommended Posts

Posted

na początek wpłacę 50 zł
Na dalsze potrzeby też deklaruję się do wpłaty minimum 30 zł :oops:

Kto jeszcze może zadeklarować stałą wpłatę, żeby sunia nie wróciła do klatki?????:placz:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koss napisał(a):
Basiu ,czy dobrze zrozumialam ona jest leczona przez ..tę ( tu b. mocne przekleństwo)panią kierownik -weterynarz,VITKA ,RYBA -przeciez Basia ma racje -trzeba ja zaprowadzic ,juz na cito do innego- i to jest chyba priorytetem....ale D.T. CZY HOTEL to JEDNAK BYŁOBY ZDECYDOWANIE LEPIEJ .BASIU -ONA MA POTWORNE SKOJARZENIA Z TYM MIEJSCEM...mój Antek nie da sie zaciagnąć wołami do miejsca,podobnego do schronu( próbowalismy nieswiadomie przejść) a jego azyl to był to Hilton w porównaniu ...w pamęci mam też moje dzikuski..:shake:
Z tym,że :shake:z kwotą 120 zł nic nie znajdziemy...

Iwoniu, to juz nie to schronisko. Nie zmartwiaj sie !

Posted

Siostry a u mosili nie ma miejsca w hoteliku. Ona opiekuje sie całym sercem swoimi podopiecznymi!? Ja niestety mam juz dwie suki i mogłyby się nie zgodzić na nową lokatorkę.

Posted

basia0607 napisał(a):
W Elblągu Moria prowadzi hotel dla psów. Zanamy ja wszyscy i mamy zaufanie. Jezzeli zadecydujecie, że Neli bedzie lepiej w hotelu mozna ją tam umieścić. Na pewno prędzej wyjdzie z traumy. Nie wiem czy ma wolne miejsce bo ma u siebie schroniskowego boksia i ja dawalam dzisiaj namiary na nią pewnej pani.

No a jak to sprawdzić??Wiesz jak tam jest cenowo???

Posted

W Elblągu Moria prowadzi hotel dla psów. Zanamy ja wszyscy i mamy zaufanie. Jezzeli zadecydujecie, że Neli bedzie lepiej w hotelu mozna ją tam umieścić. Na pewno prędzej wyjdzie z traumy. Nie wiem czy ma wolne miejsce bo ma u siebie schroniskowego boksia i ja dawalam dzisiaj namiary na nią pewnej pani.

Posted

[quote name='koss']u nas są jeszcze wolne miejsca, choć sporo osób pyta i wstępnie się umawia. Jeśli się zdecydujecie w miarę szybko, to kolejki nie ma - późniejszy czas oczekiwania trudno mi przewidzieć, bo zależy to tylko od tego, jak ułożą się adopcje psów, które już u nas są.
koszt utrzymania średniego psa to 10 lub 12zł za dobę - zależnie od wybranej karmy, w tym wliczone jest poza oczywiście opieką, karmą i spacerami też podstawowe szkolenie.
jeśli byłaby potrzebna pomoc w transporcie, to jeździmy za zwrotem kosztów.-
to odpowiedz wiosny, uwazam,ze jest to bardzo przyzwoita i fajna oferta ,...ale jak na razie nie mamy na to pieniędzy , prosi o szybką odpowiedż -zostawiam was dzisiaj -cała noc pracy przede mną . Osobiscie ( a świetnie znam siostry nel ) uwazam,ze dla jej zdrowia psychicznego absolutnie hotelik jest szansą na powrót do zycia -i wątpie ,czy normalnego -moje dzikuski sa zaledwie w 3/4 drogi ..po prawie rocznym pobycie w ciepłym i bezstresowym domu.. N:oops:ic wiecej nie mogę zrobic..
koss...jestem zdecydowanie za napisaniem do wiosny, ze się zgadzamy...błagam was cioteczki..już mamy deklaracje na pierwszy miesiac ok 180zł...a to kilka godzin zaledwie..ciagle przypominam o aukcji cegielkowej...nie wiem dlaczego nikt do lilith nie napisal jeszcze...zobaczycie pieniazki się znajda...staniemy na głowie...a propozycja wiosny wyglada na bardzo atrakcyjna (nawet jakieś szkolenie)...do kiedy musisz odpowiedziec i gdzie jest ten hotelik???cioteczki- prosze napiszcie czy sie ze mna zgadzacie???ktos musi podjac decyzje ostateczna..ale chyba czasu nie mamy zbyt wiele...

Posted

U nas są jeszcze wolne miejsca, choć sporo osób pyta i wstępnie się umawia. Jeśli się zdecydujecie w miarę szybko, to kolejki nie ma - późniejszy czas oczekiwania trudno mi przewidzieć, bo zależy to tylko od tego, jak ułożą się adopcje psów, które już u nas są.
Koszt utrzymania średniego psa to 10 lub 12zł za dobę - zależnie od wybranej karmy, w tym wliczone jest poza oczywiście opieką, karmą i spacerami też podstawowe szkolenie.
Jeśli byłaby potrzebna pomoc w transporcie, to jeździmy za zwrotem kosztów.-
to odpowiedz Wiosny, uwazam,ze jest to bardzo przyzwoita i fajna oferta ,...ale jak na razie nie mamy na to pieniędzy , prosi o szybką odpowiedż -zostawiam Was dzisiaj -cała noc pracy przede mną . Osobiscie ( a świetnie znam siostry Nel ) uwazam,ze dla jej zdrowia psychicznego absolutnie hotelik jest szansą na powrót do zycia -i wątpie ,czy normalnego -moje dzikuski sa zaledwie w 3/4 drogi ..po prawie rocznym pobycie w ciepłym i bezstresowym domu.. Napiszcie tez do hoteliku ,o którym pisze Basia -jej mozna wierzyć w ciemno ( Basiu:loveu:)..Zgadzam sie ,ze to początek ..ale wszedzie sie trzeba ..kurna szybko deklarowac..-mamy 170 zł,,,dobra .Zostawiam WAS -muszę popracowac na te 100;)..myślcie ...
Basiu -Aniele Strózu moich dzikusek -moze Ty zapytasz Mosi i miejsce i cene:oops:

Posted

Witajcie!!!
Rybc!a jeśli dla Neli przydadzą się opatrunki hydrożelowe na te rany to prześlę Ci je. Mam 2 czy 3 rodzaje różnej wielkości oryginalnie zapakowane z instrukcją stosowania.
Są to opatrunki aktywne biologicznie firmy ConvaTec. Stosuje się je na rany u ludzi w dobrych szpitalach które na to stać. Sporo weterynarzy stosuje je również u psów jeśli rany są w takim miejscu, że pies nie może szarpać opatrunku zębami (np. na szyi), no i opiekun pokryje koszty.
Spytaj weta czy założy taki opatrunek. Uprzedzam, że wielu weterynarzy w ogóle o czymś takim nie słyszało więc od razu mówią "nie" bo nie znają.
Ty sama też będziesz potrafiła założyć stosując się do instrukcji

Tu krótka informacja (na prawdę baaardzo krótka) o tych opatrunkach
Produkty ConvaTec.

Pozdrawiam, trzymam bardzo mocno kciuki za zdrowie suni i ..... czekam na odpowiedź - wysyłać czy nie.

Posted

gonia66 napisał(a):
..ciagle przypominam o aukcji cegielkowej...nie wiem dlaczego nikt do lilith nie napisal jeszcze...zobaczycie pieniazki się znajda...

posty skaczą i trudno się zorientować :angryy:
allegro cegiełkowe może bardzo być przydatne (na bazarkach ostatnio posucha) :shake:

Kto może napisać do Lillith, (rozumiem, że ona ma uprawnienia do wystawienie charytatywnej aukcji ) ja jakoś nie mam śmiałości:oops:

Rybciu - co to za akcja jest na przedostatnim zdjęciu?? :crazyeye:

Posted

[quote name='gagata']A tu pytałyście? Widzę,że kolejka króciutka,może da się dogadać?
http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dom-tymczasowy-u-wiosny-111378/

kuszeż dziewczyny nie czytacie własnego watku....to daleko ale WIOSNA pisze,ze przyjadą za zwrotem kosztów... mnie bardzo sie podoba ,bardzo ..ale warto jeszcze ten ELBLAG....Basiny namiar...Rybcia napisz do Lilith -to swietna osoba -( pamietasz z wątku Lorii)..a teraz juz na pewno ..koniec.Dacie rade :p

Posted

Negri_2008 napisał(a):
posty skaczą i trudno się zorientować :angryy:
allegro cegiełkowe może bardzo być przydatne (na bazarkach ostatnio posucha) :shake:

Kto może napisać do Lillith, (rozumiem, że ona ma uprawnienia do wystawienie charytatywnej aukcji ) ja jakoś nie mam śmiałości:oops:

Rybciu - co to za akcja jest na przedostatnim zdjęciu?? :crazyeye:

JA zaraz napiszę do lilith...są już fotki wiec cegiełki można robić...ale kurcze..ta rana dobrze byłoby żeby do cegiełek była..Rybciu..może jak jutro pojdziesz do Neli to zrob jeszcze dokladna fotka rany...najwyżej lilith wklei...a uprawnienia chyba ma...bo juz robila cegielki nie raz...zaraz napisze wszystko bedziemy wiedzialy

Posted

gops napisał(a):
ja moge kolo 20 zl miesieczne przelac

bedzie dobrze,musi byc dobrze :roll:

OOOO..jest nastepne 20 zł..dziękujemy:multi::multi::multi::multi:MAmy wiec 200

Posted

[quote name='Rybc!a']

:placz:
JEZU...NIE MOGĘ NA TO PATRZYĆ....NIE MOGĘ....TAK MI ŹLE JAK TO WIDZĘ...TAK SMUTNO..A JAK SIĘ MUSI CZUĆ TA SUNIA????:placz::placz::placz:

Posted

Napisalam wczesniej ze napisze do lilith..ale zobaczylam Rybcię na watku..Napisalam więc PW do Rybc!a..napisalam do Basia...i nic...cisza...brak jakiejkowliek odp a ja nie chce wychodzić przed orkiestrę i sie szarogęsić na tym wątku, bo niewiele mogę...nie wiem więc teraz jak mogę właściwie jeszcze pomóc...co mogłabym zrobić...pomoc lilith byłaby wspaniała- musi ktoś do nej napisać

Posted

[quote name='Bambino']Napisałam priwa do Koss o DT ( DS) , a tak poza tym deklaruję 30 zł. /m-c Neleczka moja piękna :-(
Znaczy, że masz w zanadrzu jakiś DT dla Neluś???:multi:
Aaaa...no i kolejna deklaracja przy okazji- 30 zł- mamy więc na teraz 230 zł:multi::multi:dziekujemy:loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Znaczy, że masz w zanadrzu jakiś DT dla Neluś???:multi:
Aaaa...no i kolejna deklaracja przy okazji- 30 zł- mamy więc na teraz 230 zł:multi::multi:dziekujemy:loveu:

Swoje mieszkanko, ale najpierw musi wypowiedziec się Koss.:cool1: