Jump to content
Dogomania

Nela-od szczeniaka w schronisku-POGRYZIONA-nareszcie ma dom..!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vitka napisał(a):
nie denerwujcie się proszę! Jutro postaram się dowiedzieć... :roll:

Może do jutra jakos wytrzymam..w przeciwnym wypadfku bedziecie mi dlużne cioteczki za klawiaturkę..(na początek:eviltong:)...

Posted

Dziewczyny,
nie denerwujcie się. Jeśli poszła do adopcji, dowiemy się od p.Ani wszystkiego .
A jeśli nie ..
To będzie gorzej .

Ale proszę was o cierpliwość, ja dzisiaj podeślę wątek p.Ani i spytam co z sunią, czy kojarzy .

Posted

Rybc!a napisał(a):
Dziewczyny,
nie denerwujcie się. Jeśli poszła do adopcji, dowiemy się od p.Ani wszystkiego .
A jeśli nie ..
To będzie gorzej .

Ale proszę was o cierpliwość, ja dzisiaj podeślę wątek p.Ani i spytam co z sunią, czy kojarzy .

NIC NIE ROZUMIEM -MYŚLAŁAM,ZE JAK ANIMALSI PRZEJELI SCHRONISKO TO NIE MA CZEGOS TAKIEGO :
" A jeśli nie..
To będzie gorzej "

Moze jestem mało rozgarnieta ,ale prosze powiedz mi ,co to za tajemnicze i złowrogie " To bedzie gorzej.."- jestem już zdesperowana i gotowa zadzwonić ..gdzie trzeba..

Posted

koss napisał(a):
NIC NIE ROZUMIEM -MYŚLAŁAM,ZE JAK ANIMALSI PRZEJELI SCHRONISKO TO NIE MA CZEGOS TAKIEGO :
" A jeśli nie..
To będzie gorzej "

Moze jestem mało rozgarnieta ,ale prosze powiedz mi ,co to za tajemnicze i złowrogie " To bedzie gorzej.."- jestem już zdesperowana i gotowa zadzwonić ..gdzie trzeba..

Nela była w boksie z dużą , owczarkowatą suką, która ją dominowała.
Złe myśli mnie nachodzą, ale to na pewno najgorsza z możliwych wersji .
Wysłałam p. Ani emaila, jeśli nie uzyskam odpowiedzi, spróbuję załatwić to i dowiedzieć się czegoś w czwartek, bo będę w schronisku cały dzień, lub poproszę o to Vitkę i Pralinkę, które jadą tam również w środę .

Posted

No kurde.....Rybca!!!A nie możesz po prostu tam zadzwonic???Po co czekac tak dlugo i czekac na maila...mialabys wiadomosci z pierwszej reki i blyskawiczne...ja nie rozumiem tego zwlekania...:placz::placz::placz:

Posted

Nie ma gdzie rozdzielić! W tym schronisku jest tyle psów, że nie ma miejsca na rozdzielanie... spokojnie... jutro jak będzie Pani Ania to porozmawiam z nią. :roll:

Posted

gonia66 napisał(a):
No kurde.....Rybca!!!A nie możesz po prostu tam zadzwonic???Po co czekac tak dlugo i czekac na maila...mialabys wiadomosci z pierwszej reki i blyskawiczne...ja nie rozumiem tego zwlekania...:placz::placz::placz:

I co powiem, że chodzi mi o czarno-podpalaną sukę do kolana, z przydłużonym włosem? Tak czy siak nie będą wiedzieli która to, bo nie doszliśmy jeszcze do jej papierów ( teraz mamy kupę roboty z kartotekami, opisujemy i sprawdzamy każdego psa, od 2005 roku ! - do Neli jeszcze nie doszliśmy, więc nie będą wiedzieć, że Nela to Nela ! ) .
Vitka będzie jutro w schronisku, sprawdzić jak Majka reaguje na koty, jeśli nie będzie p.Ani, ja porozmawiam z nią o Neli w czwartek, bo zamierzam cały dzień spędzić w schronisku .

Koss, to, że zmieniło się kierownictwo, nie znaczy, że schronisko się powiększyło. Boksów nadal jest mało i psów nie ma gdzie przekładać .
W tej chwili postawione są 4 nowe, duże drewniane boksy, które nie są dopuszczone do użytku, ponieważ nie mają wyłożonego linoleum . Tym zajmuje się mój tato i wiem, że już 2 boksy są zrobione- w czwartek zrobi kolejne dwa. Postaram się, by do tych boksów trafiły psy, którym naprawdę jest ciężko .

Posted

Nie dowiedziałam się niczego o Neli, ponieważ panią Anię spotkałam przy brami gdy już wychodziłam, a spieszyłam się do szkoły... Ania pogadaj z panią jutro.