Miśka84 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Vitka napisał(a):Neli dziś nie było w schronisku... Rybcia miała się dowiedzieć co się stało...;) Mam nadzieję, ze znalazła dobry domek? Quote
gonia66 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 O MAtko....Rybc!a...co z Nelusia??Czy ktoś coś już wie??Dopiero tu weszłam i aż mnie zmroziło..:-( Quote
gonia66 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 CZekamy..bardzo czekamy na wiadomosci....Neluś...jestes tam??? Quote
gonia66 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Gonia13 napisał(a):??????????? :placz::placz::placz:...zaczynam sie denerwować....:razz::razz:.....:angryy::angryy::angryy:......:mad::mad::mad::mad: Quote
gonia66 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Vitka napisał(a):nie denerwujcie się proszę! Jutro postaram się dowiedzieć... :roll: Może do jutra jakos wytrzymam..w przeciwnym wypadfku bedziecie mi dlużne cioteczki za klawiaturkę..(na początek:eviltong:)... Quote
Vitka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 nie denerwujcie się proszę! Jutro postaram się dowiedzieć... :roll: Quote
Rybc!a Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Dziewczyny, nie denerwujcie się. Jeśli poszła do adopcji, dowiemy się od p.Ani wszystkiego . A jeśli nie .. To będzie gorzej . Ale proszę was o cierpliwość, ja dzisiaj podeślę wątek p.Ani i spytam co z sunią, czy kojarzy . Quote
gonia66 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Jeju..Rybc!a...byłam pewna, że Ty coś wiesz i że nam napiszesz...kurcze...kiedy będą jakieś wiesci??Dzwoniłaś może do tej Pani Ani???:-( Quote
koss Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Rybc!a napisał(a):Dziewczyny, nie denerwujcie się. Jeśli poszła do adopcji, dowiemy się od p.Ani wszystkiego . A jeśli nie .. To będzie gorzej . Ale proszę was o cierpliwość, ja dzisiaj podeślę wątek p.Ani i spytam co z sunią, czy kojarzy . NIC NIE ROZUMIEM -MYŚLAŁAM,ZE JAK ANIMALSI PRZEJELI SCHRONISKO TO NIE MA CZEGOS TAKIEGO : " A jeśli nie.. To będzie gorzej " Moze jestem mało rozgarnieta ,ale prosze powiedz mi ,co to za tajemnicze i złowrogie " To bedzie gorzej.."- jestem już zdesperowana i gotowa zadzwonić ..gdzie trzeba.. Quote
Miśka84 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Czekamy od kilku dni na jakaś odp. i nic..... Quote
Rybc!a Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 koss napisał(a):NIC NIE ROZUMIEM -MYŚLAŁAM,ZE JAK ANIMALSI PRZEJELI SCHRONISKO TO NIE MA CZEGOS TAKIEGO : " A jeśli nie.. To będzie gorzej " Moze jestem mało rozgarnieta ,ale prosze powiedz mi ,co to za tajemnicze i złowrogie " To bedzie gorzej.."- jestem już zdesperowana i gotowa zadzwonić ..gdzie trzeba.. Nela była w boksie z dużą , owczarkowatą suką, która ją dominowała. Złe myśli mnie nachodzą, ale to na pewno najgorsza z możliwych wersji . Wysłałam p. Ani emaila, jeśli nie uzyskam odpowiedzi, spróbuję załatwić to i dowiedzieć się czegoś w czwartek, bo będę w schronisku cały dzień, lub poproszę o to Vitkę i Pralinkę, które jadą tam również w środę . Quote
mysza 1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Załamujące te wieści bardzo:shake:. Boże. Quote
Miśka84 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 mysza 1 napisał(a):Załamujące te wieści bardzo:shake:. Boże. Dikładnie.................................. Quote
gonia66 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 No kurde.....Rybca!!!A nie możesz po prostu tam zadzwonic???Po co czekac tak dlugo i czekac na maila...mialabys wiadomosci z pierwszej reki i blyskawiczne...ja nie rozumiem tego zwlekania...:placz::placz::placz: Quote
koss Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 no dobrze ale dlaczego nawet teraz nie rozdzielono je,przeciez o tym,ze była domimnowana pisałas juz dawno Quote
Vitka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Nie ma gdzie rozdzielić! W tym schronisku jest tyle psów, że nie ma miejsca na rozdzielanie... spokojnie... jutro jak będzie Pani Ania to porozmawiam z nią. :roll: Quote
Cekinka13* Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Przepraszam za off, ale muszę... Pilnie potrzebny jest transport z Bielska Podlaskiego (woj. podlaskie [miejscowość Husaki]) do Warszawy dla dużego, spokojnego psa. Zwrócimy koszta transportu. Psa w każdej chwili może zabić auto! Bardzo pilnie! PILNIE transport Bielsko Podlaskie - W-wa!!! Quote
Rybc!a Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 gonia66 napisał(a):No kurde.....Rybca!!!A nie możesz po prostu tam zadzwonic???Po co czekac tak dlugo i czekac na maila...mialabys wiadomosci z pierwszej reki i blyskawiczne...ja nie rozumiem tego zwlekania...:placz::placz::placz: I co powiem, że chodzi mi o czarno-podpalaną sukę do kolana, z przydłużonym włosem? Tak czy siak nie będą wiedzieli która to, bo nie doszliśmy jeszcze do jej papierów ( teraz mamy kupę roboty z kartotekami, opisujemy i sprawdzamy każdego psa, od 2005 roku ! - do Neli jeszcze nie doszliśmy, więc nie będą wiedzieć, że Nela to Nela ! ) . Vitka będzie jutro w schronisku, sprawdzić jak Majka reaguje na koty, jeśli nie będzie p.Ani, ja porozmawiam z nią o Neli w czwartek, bo zamierzam cały dzień spędzić w schronisku . Koss, to, że zmieniło się kierownictwo, nie znaczy, że schronisko się powiększyło. Boksów nadal jest mało i psów nie ma gdzie przekładać . W tej chwili postawione są 4 nowe, duże drewniane boksy, które nie są dopuszczone do użytku, ponieważ nie mają wyłożonego linoleum . Tym zajmuje się mój tato i wiem, że już 2 boksy są zrobione- w czwartek zrobi kolejne dwa. Postaram się, by do tych boksów trafiły psy, którym naprawdę jest ciężko . Quote
deathgs Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 I znów Ani tata pomaga. Toć to anioł nie człowiek! Quote
Vitka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Nie dowiedziałam się niczego o Neli, ponieważ panią Anię spotkałam przy brami gdy już wychodziłam, a spieszyłam się do szkoły... Ania pogadaj z panią jutro. Quote
Recommended Posts