gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ra_dunia napisał(a):To trzeba poprosić Rybcie, żeby zmieniła i uaktualniła pierwszy post... Ja jestem cierpliwa i przebrnęła przez przynajmniej część ostatnich stron w celu poszukiwania konkretów i tego co się właściwie stało, ale jak ktoś trafi tu z zewnątrz - może nie wiedzieć o co chodzi. Pierwszy post teraz najważniejszy... Całkowicie się z Toba zgadzam:) czekamy więc na Rybc!e i uaktualnienie pierwszego postu...no i na kolejne deklaracje oczywiście też czekamy:lol: Quote
mysza 1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='gonia66']Deklaracje: ecci - 20zł miesięcznie Bambino - 30zł miesięcznie gops - 20zł miesięcznie Nergi 2008 - 50zł jednorazowa i 30zł miesiecznie (od następnego miesiąca) Koss - 100zł miesiecznie gonia 66 - 10 zł (pewne, może więcej, jak się uda)miesiecznie Gonia13 - 10zł miesiecznie Agata - 50zł DZIĘKUJEMY!!!!!!! Rybc!a wklej te deklaracje w pierwszy post. Red Dingo- smycz na Allegro- 34zł PROSIMY WSZYSTKICH DOGOMANIAKOW, KTÓRZYJESZCZE MOGĄ POMÓC O DEKLARACJE:lol: Dokładam 50zł miesięcznie. Mogę wysłać opatrunki na rany tego typu, po których lepiej się goi. Ktoś musi je załozyć, trzyma sie kilka dni i zmienia. Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 mysza 1 napisał(a):Dokładam 50zł miesięcznie. Mogę wysłać opatrunki na rany tego typu, po których lepiej się goi. Ktoś musi je załozyć, trzyma sie kilka dni i zmienia. MYSZA1 DZIEKUJEMY!!!!!!:multi::multi::multi: ZROBIŁAM NELI WYRÓŻNIONE ALLEGRO Z PROŚBĄ O DOMEK...NIE WIEM CZY MOGĘ TAM PROSIĆ EWENTUALNIE O WSPARCIE FINANSOWE- BO NAWET NIE ZNAM NUMERU KONTA NA KTORE MOGLIBY LUDZIE WPLACAĆ...(MOGŁOBY BYĆ KONTO SCHRONISKA Z DOPIS"KIEM DLA NELI", ALE NIE WIEM JAK TO SCHRONISKO- CZY PRZEKAZAŁOBY KASĘ RZECZYWIŚCIE)POZA TYM NIE WIEM CZY MOGE JAKO OSOBA PRYWATNA- A NIE CHCIALABYM ZEBY MI ZAWIESILI KONTO...JAK MYSLICIE CIOTECZKI>>WIECIE COS NA TEN TEMAT??? Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Deklaracje: ecci - 20zł miesięcznie Bambino - 30zł miesięcznie gops - 20zł miesięcznie Nergi 2008 - 50zł jednorazowa i 30zł miesiecznie (od następnego miesiąca) Koss - 100zł miesiecznie gonia 66 - 10 zł (pewne, może więcej, jak się uda)miesiecznie Gonia13 - 10zł miesiecznie Agata - 50zł Mysza1- 50zł miesięcznie DZIĘKUJEMY!!!!!!! NA TEN CZAS MAMY 340 ZL+34 ALLEGRO!!!!! Rybc!a wklej te deklaracje w pierwszy post. Red Dingo- smycz na Allegro- 34zł PROSIMY WSZYSTKICH DOGOMANIAKOW, KTÓRZYJESZCZE MOGĄ POMÓC O DEKLARACJE:lol: Quote
Miśka84 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 340 zł rewelacja!!!A na odp. w spr. opatrunkow to chyba Rybc!a powie co i jak Quote
Negri_2008 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 gonia66 napisał(a):MYSZA1 DZIEKUJEMY!!!!!!:multi::multi::multi: ZROBIŁAM NELI WYRÓŻNIONE ALLEGRO Z PROŚBĄ O DOMEK...NIE WIEM CZY MOGĘ TAM PROSIĆ EWENTUALNIE O WSPARCIE FINANSOWE- BO NAWET NIE ZNAM NUMERU KONTA NA KTORE MOGLIBY LUDZIE WPLACAĆ...(MOGŁOBY BYĆ KONTO SCHRONISKA Z DOPIS"KIEM DLA NELI", ALE NIE WIEM JAK TO SCHRONISKO- CZY PRZEKAZAŁOBY KASĘ RZECZYWIŚCIE)POZA TYM NIE WIEM CZY MOGE JAKO OSOBA PRYWATNA- A NIE CHCIALABYM ZEBY MI ZAWIESILI KONTO...JAK MYSLICIE CIOTECZKI>>WIECIE COS NA TEN TEMAT??? Goniu, na allegro osoby prwywatne chyba nie moga wołać o zbiórkę kasy. Mogą to robić tylko fundację (tak przynajmniej wyczytałam na innych wątkach). :shake: Na allegro można wstawic link do wątku na dogomanii. Jeżeli chodzi o nasze wpłaty ja sugerowałabym zbiórkę na czyjeś prywatne konto, tak jak to robimy dla innych psiaków. Na kontach schronisk różnie to może być, nie koniecznie z braku dobrej woli. Nie bój się adminów, jakby co to wstawimy się za Tobą murem ;) Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Miśka84 napisał(a):340 zł rewelacja!!!A na odp. w spr. opatrunkow to chyba Rybc!a powie co i jak mam nadzieję, że odpowie jak najszybciej:lol::lol:Pewnie jest teraz u Neli....więc czekamy cierpliwie...:lol: Quote
Ninti Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Deklaruję 10zł miesięcznie - na razie tylko tyle...Może z czasem uda się więcej. Tylko jakby mnie dopadła skleroza to przypominajcie - na pw na przykład ;) Bardzo rzadko, ale czasem mi się to zdarza w jakimś nawale spraw :oops: Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Deklaracje: ecci - 20zł miesięcznie Bambino - 30zł miesięcznie gops - 20zł miesięcznie Nergi 2008 - 50zł jednorazowa i 30zł miesiecznie (od następnego miesiąca) Koss - 100zł miesiecznie gonia 66 - 10 zł (pewne, może więcej, jak się uda)miesiecznie Gonia13 - 10zł miesiecznie Agata - 50zł miesięcznie Mysza1- 50zł miesięcznie Ninti- 10zł miesięcznie (na razie;)) DZIĘKUJEMY!!!!!!! NA TEN CZAS MAMY 350 ZL+34 ALLEGRO!!!!! Rybc!a wklej te deklaracje w pierwszy post. Red Dingo- smycz na Allegro- 34zł PROSIMY WSZYSTKICH DOGOMANIAKOW, KTÓRZYJESZCZE MOGĄ POMÓC O DEKLARACJE:lol: Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Negri_2008 napisał(a):Goniu, na allegro osoby prwywatne chyba nie moga wołać o zbiórkę kasy. Mogą to robić tylko fundację (tak przynajmniej wyczytałam na innych wątkach). :shake: Na allegro można wstawic link do wątku na dogomanii. Jeżeli chodzi o nasze wpłaty ja sugerowałabym zbiórkę na czyjeś prywatne konto, tak jak to robimy dla innych psiaków. Na kontach schronisk różnie to może być, nie koniecznie z braku dobrej woli. Nie bój się adminów, jakby co to wstawimy się za Tobą murem ;) Też mi się tak wlaśnie wydawało...więc czekamy na Rybc!ę..ona chyba albo Koss może podadzą swój numer konta, a ja w takim razie wkleje w Allegro link do dogo...może w ten sposób też...ktoś wejdzie i pomoże:roll:Dzięki cioteczki, że jesteście....:multi::multi::multi: Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ninti napisał(a):Deklaruję 10zł miesięcznie - na razie tylko tyle...Może z czasem uda się więcej. Tylko jakby mnie dopadła skleroza to przypominajcie - na pw na przykład ;) Bardzo rzadko, ale czasem mi się to zdarza w jakimś nawale spraw :oops: DZiękujemy Ninti:multi::multi::multi:MAsz jak w banku, że jakby skleroza Cie dopadła- przypomimy Ci sie z Nelusią;) Quote
koss Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Drogie Panie:p- mamy jeszcze 100-od mojej przyjacióki(...:loveu:),czyli wedle zestawienia ( dzięki:p ) mamy juz na 1 -m-c::razz: Ale co mnie martwi : -to oczym pisała Basia-czy Nel została własciwie opatrzona po tym poszarpaniu-zupełnie nie mam zaufania do tej wet.,prosba do Witki-moze masz mniej zajec niz Rybcia - mogłabyś zorganizować zbadanie jej przez innego wet-prawdziwego -Basia ma dobrego przelejemy kasę z tych uzbieranych na razie wirtualnie...PRPOPZYCJE OPATRUNKÓW SA SWIETNE I BARDZO PRZYDATNE-DZIEWCZYNY SKORZYSTAJCIE Z TEGO ( DZIEKUJEMY:loveu:OFIARCZYNIOM) - podam nr konta - mam takie " dogpmaniackie " tylko na piesy-musiałam juz raz je wykorzystać -ale to ogromny kłopot -nie obsługuje przez internet i musze latac do banku -podaję rozliczenia raz na tyd,ale błagam niech ktos to zdejmie ze mnie-przysiegam jestem cholernie zapracowana kobitką:placz:.Ustalimy konto ,kiedy padnie wiazaca decyzja . bambino :buzi:-wystąpiła zpropozycją D.T.-oddałabym jej na przechowanie nawet swoje...ale ona ma własne 3 piesy: 2 suczki i pana,ja tylko 2, ..a jak u Was-..no własnie,to nie fair- bazować na czyimś dobrym sercu ...dlaczego zadna znas...???? moze to będzie wyjscie ostateczne-ale musiałybysmy pokrywac koszty leczeni,wizyt u wet.,mam racje ???:crazyeye: - za ile dni Nel musi wrócić do boksu????ile mamy czasu na decyzję ,i co mam napisac Wiosnie-ale dziewczyny -:czytaj: ,to sa powazne sprawy finansowe..i tu nikt nikogo nie moze zawieść-Ryba jest ostrozna ,ma przykre doswiadczenie... - RYBA UAKTUALIZUJ PIERWSZĄ STRONE -PLLLLIS!!!!! - WART ZACHODU JEST TEZ HOTELIK W ELBLĄGU -TYLKO WY MOZECIE SPRAWDZIĆ KOSZT..I WOLNE MIEJSCA-PROSZE ZRÓBCIE TO:oops:- Quote
basia0607 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Wioletta ma miejsce u siebie w hotelu za 10 zł za dobę. To jest zniżka dla schroniskowych psów. Quote
Rybc!a Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Czyli mamy 350zł+34 = 384zł. Słuchajcie,co do hotelu w Elblągu.Prowadzi go forumowa Moria - hotel nazywa się Amicus . Trafiła do niego Józia - sunia z elbląskiego schroniska, jednak ona została na stałe. :cool3: Pytałam o miejsce,jest wolne. Sunia mieszkałaby w boksie wewnętrznym, a gdyby zgodziła się z sukami Morii mogłaby w dzień biegać z nimi w ogródku . Oczywiście będzie codziennie wyprowadzana, odpowiednio karmiona. Koszt to 10zł za dobę = 300zł za miesiąc + ew.koszty leczenia . Może jestem pochopna,ale ja już to miejsce zarezerwowałam . Moria oferuje też pomoc w szukaniu domu. Co wy na to ? Córka p. Wioletty robiłaby Neli zdjęcia, pieniążki wysyłałybyśmy od razu na ich konto. Byłam dziś u Neli . Czuje się dobrze . Chcieli założyć jej kołnież,ale nie dało rady, bardzo się tego przestraszyła. Jest na izolatce z bardzo dostojnym,labkowatym panem. :cool3: Super się dogadują. W boksie było trochę krwi, rany Neli są w takim srebrnym proszku..Nie wiem jak to się nazywa.. Znowu mam zdjęcia,ale muszę wszystko ogarnąć .. Quote
koss Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 basia0607 napisał(a):Wioletta ma miejsce u siebie w hotelu za 10 zł za dobę. To jest zniżka dla schroniskowych psów. BASIU -KOCHAM CIĘ :p Quote
koss Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 rybcia -myśle,że nie jesteś pochopna -chyba bysmy CIE udusiły:mad:, gdybyś tego nie zrobiła ...uffffffffffffffff,od wczoraj prawie nie spię do 5 próbowałam pracować..i co chwilę skakałam do kom. Czyli od ,kiedy mała pójdzie w to ludzkie miejsce...i kto zbiera kasę ?????-Ryba jesteś z Elbląga -to najkrótsza droga...:hand:zupełnie obiektywnie... CZYLI ROZUMIEM,ZE MAM PISAC DO WIOSNY I ANI,ZE REZYGNUJEMY,TAK? Quote
Negri_2008 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='koss'] ale błagam niech ktos to zdejmie ze mnie-przysiegam jestem cholernie zapracowana kobitką:placz:.Ustalimy konto ,kiedy padnie wiazaca decyzja . no własnie,to nie fair- bazować na czyimś dobrym sercu ...dlaczego zadna znas...???? jeżeli nie macie nic na przeciw mogę udostępnić swoje konto do obsługi finansowej. Nie sprawi mi to kłopotu, mam dostęp do konta przez internet. Każdą wpłatę - wypłatę odraportuję rzetelnie :oops: Nie mogę dać DT Mam w domu dziadzia i 5-miesięcznego szczeniaka i przez to ciągły rwetes w domu :evil_lol:. Sunia nie odpocznie jak należy a i moje kudłacze mogą "protestować" Zwłaszcza starzyk :shake:. Poza tym odległość.... Ten hotel o którym pisze Rybcia chyba TRZEBA BRAĆ!!!!!!!!!!! Potwierdzam Koss - każda deklaracja wpłat miesięcznych MUSI być wiążąca. Decyzja o pobycie suni w hotelu to niewiadoma co do terminu, jaki tam spędzi a nie ma nic gorszego jak długi. Podważa to naszą wiarygodność u właścicieli hoteli i wolontariuszy, którzy nam zawierzają los psów...:shake: Quote
koss Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote=Negri_2008;11617382]jeżeli nie macie nic na przeciw mogę udostępnić swoje konto do obsługi finansowej. Nie sprawi mi to kłopotu, mam dostęp do konta przez internet. Każdą wpłatę - wypłatę odraportuję rzetelnie :oops: NIE MAMY ,NIE MAMY...:loveu: Nie mogę dać DT Mam w domu dziadzia i 5-miesięcznego szczeniaka i przez to ciągły rwetes w domu :evil_lol:. Sunia nie odpocznie jak należy a i moje kudłacze mogą "protestować" Zwłaszcza starzyk :shake:. Poza tym odległość.... NEGRI-Boze broń, :oops:nie było moim zamiarem uruchomić lawinę -tłumaczeń...wszystkie mamy piesy i najczęsciej po przejsciach..bambino też..tylko tyle, negri:loveu: Ten hotel o którym pisze Rybcia chyba TRZEBA BRAĆ!!!!!!!!!!! Oj brać ,brać i to szybko...:kciuki:..bez chyba;) Quote
Ra_dunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Negri - ale się rozkręcasz :) Super! Dobrze, że mała ma zarezerwowane miejsce i że nie będzie musiała wracać do schroniskowego boksu. Rybcia - Nelka ma wszystko prawidłowo opatrzone? Miejsca z ranami wygolone, żeby włosy nie wrastały itp, itd ? Ja na razie nic nie deklaruje ale jakby co to na pewno pomogę ;) Quote
Negri_2008 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ra_dunia napisał(a):Negri - ale się rozkręcasz :) Super! Dobrze, że mała ma zarezerwowane miejsce i że nie będzie musiała wracać do schroniskowego boksu. Rybcia - Nelka ma wszystko prawidłowo opatrzone? Miejsca z ranami wygolone, żeby włosy nie wrastały itp, itd ? Ja na razie nic nie deklaruje ale jakby co to na pewno pomogę ;) Och, Ra dunia - zanim zarejestrowałam się na dogo czytałam je regularnie przez dwa lata :oops: Jestem z WAMI od dawna ;) Quote
tifet Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ra_dunia napisał(a):Negri - ale się rozkręcasz :) Super! Dobrze, że mała ma zarezerwowane miejsce i że nie będzie musiała wracać do schroniskowego boksu. Rybcia - Nelka ma wszystko prawidłowo opatrzone? Miejsca z ranami wygolone, żeby włosy nie wrastały itp, itd ? Ja na razie nic nie deklaruje ale jakby co to na pewno pomogę ;) no właśnie tez o to pytałam :shake: co z ranami?? Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Rybc!a']Czyli mamy 350zł+34 = 384zł. JA tylko na chwilke, za godz bede dlużej:) MAmy 350 Plus 100zł koleżanka Koss czyli razem 450zł plus 34 Allegro!!!!:multi::multi::multi: Quote
Negri_2008 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Wszyscy, którzy zadeklarowali wpłaty dla Neli otrzymają nr konta do wpłat na PM Rybciu - kolejna prośba do Ciebie- umieść tę informację w pierwszym poście :loveu: Quote
__Lara Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Zajrzałam na wątek i tak mi się żal zrobiło suni :( biedaczka :( z tego co zrozumiałam to została teraz poważnie pogryziona przez inne psy :( jejq, od szczeniaka siedzi w schronie, to straszne :( Z tego co przeczytałam wynika, że sunia jedzie do hotelu za 10zł, tak? Nie mogę teraz pomóc finansowo, bo wspieram już miesięcznie inną psinę, + schronisko + leczenie jednego psiaka, ale będę monitorować wątek, zaznaczę sobie :) Trzymam mocno kciuki za tą kochaną sunię! Zasługuje na dużo miłości!!! :-( Wszyscy inni, którzy suni w jakikolwiek sposób pomagają - dla takich ludzi chce się żyć! jesteście wspaniali! Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Deklaracje: ecci - 20zł miesięcznie Bambino - 30zł miesięcznie gops - 20zł miesięcznie Nergi 2008 - 50zł jednorazowa i 30zł miesiecznie (od następnego miesiąca) Koss - 100zł miesiecznie gonia 66 - 10 zł (pewne, może więcej, jak się uda)miesiecznie Gonia13 - 10zł miesiecznie Agata - 50zł miesięcznie Mysza1- 50zł miesięcznie Ninti- 10zł miesięcznie (na razie;-)) Przyjaciółka Koss- 100zł miesięcznie:multi::multi: DZIĘKUJEMY BAAAARDZOOO!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: NA TEN CZAS MAMY 450 ZL+34 ALLEGRO!!!!! Rybc!a wklej te deklaracje w pierwszy post. Red Dingo- smycz na Allegro- 34zł PROSIMY WSZYSTKICH DOGOMANIAKOW, KTÓRZYJESZCZE MOGĄ POMÓC O DEKLARACJE:lol: Quote
Recommended Posts