Miśka84 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Chyba Rybka 39 jest z Sosnowca. Napisze do niej na PW. Jak cos to poprosze o bezpośredni kontakt do cioteczki Rybc!a Quote
deathgs Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Rybc!a napisał(a):Dziewczyny, ta pani z Sosnowca pomyliła emaile :oops: i kontaktowała się z zupełnie inną osobą w sprawie Neli. Dalej jest zainteresowana. Ma już jedną sunię, ponoć bardzo podobną do Neli, tylko, że całą czarną. Również zaadoptowaną, w wieku około 2 lat. W tej chwili jest u nich ponad 3,5 roku. Była bardzo wystraszona, zaufała im dopiero po.. 3 latach ! :mdleje: czyli co jak sie chce to można, tylko trzeba trochę cierpliwości :loveu: Quote
Miśka84 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 czekamy....................:roll: grzecznie:roll: Quote
gonia66 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 OOOOOOOOOOOO:))))jak miło!1Rubc!a..odezwij sie!! Quote
koss Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ANIA -TAK SIĘ CIESZE -:angel:- a o Majeczkę kolejne 2 telefony ..jeden odmowny ale drugi ...marzenie ale ..jescze czekam az cos sie wyprostuje -i może bedzie fajny domek ...dawaj ten adres do Sosnowca niech mała juz ..jedzie, a własnie zagladałam na watek, aby napisac,ze wtym tygodniu zrobimy allegro..:loveu: Quote
gonia66 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 No...Rybc!a...zlituj sie i juz nas nie trzymaj w napieciu prosze:eviltong: Niech juz ta Nelcia razem z nami zobaczy światełko w tunelu...:roll: Quote
Rybc!a Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Pani z Sosnowca ma chyba ograniczony dostęp do internetu, znowu się nie odzywa. Koss, masz jakiś wolny domek, w razie czego? Quote
maarit Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 czyli....? ja jestem nie kumata czy "tli" sie jeszcze promyczek szansy? Quote
gonia66 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 hmmm. ja też w zasadzie niczego nie kumam teraz...jasniej prosze cioteczki..jaśniej:lol: Quote
Rybc!a Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Jest Pani chętna, z doświadczeniem w opiece nad dzikusami, jest chętna do sprawdzenia domku, jest możliwość łączonego transportu. Tylko z domkiem coś kontakt utrudniony. Ale dajcie nam czas. a przy okazji zapraszam: Piękna Buba-OD URODZENIA W SCHRONISKU- DT lub b. odpowiedzialny dom! OGŁOSZENIA ! Quote
mandragora33 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kurcze...wiecie, ze ja dopiero teraz niektore posty od Was widze?? Wczesniej ich nie widzialam. Dlatego nic nie pisalam:roll: Jejku...ale jesli domek wypali to bede taka :multi::multi::multi: Czekam z niecierpliwoscia na wieści :p Quote
koss Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Nie wiem co mam robic ....Pani Dorota z Krakowa wydaje sie być swietna i wrazliwa osoba -ma trzy psy pozbierane, w tym jednegi pieluchowca-sika po domu...niedawno jej rodzicom odszedł pies ,o ona zas po sylwestrze znalazła 4,duzego -sprawdzając ogłoszenia ,natkneła się na Majeczke...i zpragneła pomóc -namawiajac rodziców, którzy nadal nie moga pogodzic sie z odejsciem ich piesa - na zaadoptowanie jej ( ten znajda juz ma swoich włascicieli -no i był za duzy...dla rodziców) Bardzo prosi o zdjecia suni ,twierdzi ,ze ojciec po obejrzeniu pęknie....w mig -to zatwardziały psiarz -od dziecka w komitywie z psami...- nie mówilam,ze MAjka juz,juz,...w domu .Tak więc powinnam Jej wysłać zdjęcia Nelki,...no ale nie wiem ...i co robic???? Quote
gonia66 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Moim zdaniem nie zastanawiac sie tylko wysylac Nelke...tzn zdjęcia..jeśli zechca- niech biorą...no przeciez czas sie liczy a te mrozy...moja sunia nawet 5 min nie daje rady...po2 min trzeba ja na rece brac...nie chce myslec o Nelce i reszcie...:placz::placz::placz:jeśli jest mozliwosc trezba korzystac..ale to moje zdanie...kosss a Ty potrzebujesz opisnii Rybci czy jak?? Quote
koss Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 GONIU -w moim wieku -czyjes pozwolenie:loveu:,chodzi mi o najlepszą psią opcję : jeżeli NELUNIA jednak ma domek -chcą własnie ją -to P.Małgosia moze zabrałaby rodzicom -Bube -Zajączka..sama wiesz,jak to nieraz bywa: chca tego piesa i szlus -inny nie wchodzi w rachubę -i jezeli by tak było z domkiem NELI, a ona poszłaby gdzie indziej, to tylko jedno psie szczescie a..tak moze uda sie dwa......czy nie nakreciłam :roll:coś, zrozumiałe..to jest???:oops: No dobra -posłałam dwie smutne psie historiei fotki NELUNI I ZAJACZKA o pseudonimie Buba :evil_lol:... czekamy...Goniu -znam temperaturę na zewnątrz...tez sie zamartwiam ...podły ten swiat. Quote
gonia66 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Co u Naszej Malusiej Milusińskiej slychac???Zimno...mam nadzieję, ze choć slomę w budce masz i jakiegos towarzysza do ogrzania...:-( Quote
koss Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :placz:Pani Iwono, jestem załamana. Niestety nie ma szans, na to, żeby rodzice mogli adoptować pieska. Dzisiaj przeprowadziła z Tatą długą rozmowę, byłam pewna, że go przekonam, bo wiem, że kocha psy i zawsze mieliśmy psa. Wzięłyśmy go z Mamą "w dwa ognie", ale on cięgle się nie zgadzał i w końcu jak mama się rozpłakała......-tutaj osobista inf.- to był ten wymarzony domek dla Neluni...cholera.. do wtorku jestem odcięta od internetu - napisze,kiedy mi go przywrócą-awaria ( teraz grzecznościowo ) Quote
gonia66 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Eh.....no tak bywa....:placz::placz::placz:ale może to na dobry poczatek...teraz może "sypną" się domki dla Neluśki...a może nam ktoś napisać co u Niej??Jak przeżyła te mroziska??Przynajmniej błota teraz pewnie nie ma w tym kojcu...:cool3: JAk sie ma nasza Miss??? Quote
Vitka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Neli dziś nie było w schronisku... Rybcia miała się dowiedzieć co się stało...;) Quote
Recommended Posts