Moria Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Agato51 bardzo dobrze że weszlaś i że upominasz sie o zdjecia, obiecuje będą. Quote
Negri_2008 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ja tez z lekka podglądam wątek i czekam :evil_lol: Mori, jak znajdziesz chwilke napisz pare słów jak znajdujesz Nelunię po tych kilku miesiącach w domku? Spokojna, zrelaksowana? Poznała Ciebie i miejsce? Ucieszyła się ze spotkania? :loveu: Quote
Moria Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Miejsce poznala, psy rownież i oczywiscie swoj boks, który okupuje i chowa sie gdy tylko cos ja zaniepokoji. Nadal lubi biegać po ogrodzie, chce sie bawic z psami, chce podejść do czlowieka, jednak jeszcze cos ją trzyma, ale bierze z reki gryzaki, nie zwraca uwagi na koty, pilnuje z psami przy bramie, obszczekuje ludzi. Biega z podniesiona kitą i myslę, że Nela powoli zaczyna wierzyc w siebie. Nie ma sklonnosci uciekinierskich, daje sie zlapac na smycz. Cieszę sie bardzo że Nela trafila tam gdzie trafila, są to ludzie, ktorzy w pelni rozumieja Nelę ni nie zawiedli się na niej i wierzą, że będą mieli oddanego przyjaciela. Nela nie jest psem, ktory rzuca sie z radościa na znajomych ludzi, psem ktory jest namolny i nahalny, który laduje sie na kolana i domaga pieszczot, ktory trąca ręka i zaczepiony nie pozwala przejść. Takim psem nie jest i mysle że dużo czasu minie kiedy takim psem bedzie. Zachowuje czystość, wiem, że swojemu panu kradnie narzędzia, ona tak niesmialo chce sie bawic. U mnie nie chciala mieszkać w domu, wolała swoje dawne miejsce no i oczywiscie psia swobode w ogrodzie. Zdjecia bedą obiecuje. Quote
Moria Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Nie Nela arsa juz tak nie wyglada, przedewszystkim psotne rozesmiane oczy, ogon podniesiony do gory. Szkloda że te nasze laski tak ze zdjeciami sie opozniaja. Jednak dobrze że Agatka dała to zdjecie. Quote
Charly Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 widziałam Nelę ostanio- kiedy to Moria ode mnie gołąbka mlodego przyjęła:loveu:( zyje jeszcze?). Nela nie była mną zainteresowana. Pobiegła gdzies w ogród do swoich spraw:) Quote
Moria Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Oni wszyscy w ogrodzie maja swoje sprawy, ciekawe jakie? Zbieraja sie tylko przy bramie kiedy ktos przychodzi lub przechodzi lub na jedzenie. Quote
Moria Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/8862/dsc05338m.jpg Quote
Negri_2008 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 [quote name='Moria']http://img27.imageshack.us/img27/8862/dsc05338m.jpg Jakie cudo kochane :multi::loveu: Quote
agata51 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Nelusiu kochana, to ty? Źle widzę, oko mgłą mi zaszło! Quote
Miśka84 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Moria Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Dawno nie miałam kontaktu, pewno radzą sobie, ale musze zadzwonic i napisze co i jak, ale to już nie Nela tylko Arsa. Quote
Recommended Posts