Jump to content
Dogomania

Nela-od szczeniaka w schronisku-POGRYZIONA-nareszcie ma dom..!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez z lekka podglądam wątek i czekam :evil_lol:

Mori, jak znajdziesz chwilke napisz pare słów jak znajdujesz Nelunię po tych kilku miesiącach w domku?

Spokojna, zrelaksowana? Poznała Ciebie i miejsce? Ucieszyła się ze spotkania? :loveu:

Posted

Miejsce poznala, psy rownież i oczywiscie swoj boks, który okupuje i chowa sie gdy tylko cos ja zaniepokoji. Nadal lubi biegać po ogrodzie, chce sie bawic z psami, chce podejść do czlowieka, jednak jeszcze cos ją trzyma, ale bierze z reki gryzaki, nie zwraca uwagi na koty, pilnuje z psami przy bramie, obszczekuje ludzi. Biega z podniesiona kitą i myslę, że Nela powoli zaczyna wierzyc w siebie. Nie ma sklonnosci uciekinierskich, daje sie zlapac na smycz. Cieszę sie bardzo że Nela trafila tam gdzie trafila, są to ludzie, ktorzy w pelni rozumieja Nelę ni nie zawiedli się na niej i wierzą, że będą mieli oddanego przyjaciela.
Nela nie jest psem, ktory rzuca sie z radościa na znajomych ludzi, psem ktory jest namolny i nahalny, który laduje sie na kolana i domaga pieszczot, ktory trąca ręka i zaczepiony nie pozwala przejść. Takim psem nie jest i mysle że dużo czasu minie kiedy takim psem bedzie.
Zachowuje czystość, wiem, że swojemu panu kradnie narzędzia, ona tak niesmialo chce sie bawic.
U mnie nie chciala mieszkać w domu, wolała swoje dawne miejsce no i oczywiscie psia swobode w ogrodzie.
Zdjecia bedą obiecuje.

Posted

Nie Nela arsa juz tak nie wyglada, przedewszystkim psotne rozesmiane oczy, ogon podniesiony do gory. Szkloda że te nasze laski tak ze zdjeciami sie opozniaja. Jednak dobrze że Agatka dała to zdjecie.

Posted

widziałam Nelę ostanio- kiedy to Moria ode mnie gołąbka mlodego przyjęła:loveu:( zyje jeszcze?). Nela nie była mną zainteresowana. Pobiegła gdzies w ogród do swoich spraw:)

• 2 months later...