mandragora33 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Psinka w Elblągu jest?? Jejku jaka ona sliczna...dziwne ze jeszcze w schronie :-( jest bardzo podobna do mojego poprzedniego psa. Szkoda ze tak daleko. Przydałby sie jej chociaz DT, zeby nauczyla sie zyc w domu. To zwiekszyloby jej szanse. Biedna Nelka...:-( Quote
maarit Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 mandragora33 napisał(a):Psinka w Elblągu jest?? Jejku jaka ona sliczna...dziwne ze jeszcze w schronie :-( jest bardzo podobna do mojego poprzedniego psa. Szkoda ze tak daleko. Przydałby sie jej chociaz DT, zeby nauczyla sie zyc w domu. To zwiekszyloby jej szanse. Biedna Nelka...:-( Odległość dla dogomaniaków to nie problem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Transport da się zorganizować w razie potrzeby....Jeśli tylko byś chciała:cool3:... (ja nic nie sugeruję:diabloti:) Quote
Vitka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Gonia ma oczywiście racje :loveu: Bezpieczeństwo małych przyjaciół to priorytet ;) Quote
mandragora33 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Oj nie wiem, ja mam kota, krolika i psinke w domu. Tez z dogo:evil_lol: Wiec wiadomo, ze reakcja Nelki moglaby byc rozna. A jakby sie okazalo ze nie toleruje ktoregos to bylby problem, bo do "domu" a raczej schronu daleko. Ale bede sledziła losy Nelki. Troche mi bliska, bo taka podobna do mojej Kochanej poprzedniej:-( czy nie ma kogos blizej , kto dalby szanse suni? A ja wiem, ze takie pieski odwdzieczaja sie za opieke. Wiadomo, ze na poczatku byloby ciezko, bo psinka musialaby sie zaaklimatyzowac, ale po swojej obecnej widze, ze lepszego psa od psa uratowanego, wzietego ze schornu nie ma. Czy mozna cos zrobic dla suni? moze jakis platny DT? ja moge pomoc finansowo. Quote
Rybc!a Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Nie ma nikogo, kto chciałby się nią zająć, płatnego DT też nie ma, a hotel ? Hotel nie rozwiąże problemów, tam nie nauczy się żyć w domu itp.. Quote
mandragora33 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :-(:-( to nie wiem jak mozna jej pomoc. Ogłoszeń nie umiem robic..a DT gdzies dalej? jak narazie w tym temacie jestem zielona ale widzialam ogloszenia na dogo o DT. Tylko to tez...transport. Ale podobno dla dogomaniakow odleglosc to nie problem:evil_lol: Quote
mandragora33 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Moze napisze w tematach DT ze potrzebujemy dla Neli? Bo jakiego domku potrzebowalaby? Moze byc na dworze w budce? Czy koniecznie w mieszkaniu? Jesli znalazlby sie DT wtedy szukalibysmy transportu. Quote
Rybc!a Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Ja rozwożę psiaki, fakt, że za zwrotem kosztów paliwa, ale pieniążki uzbieramy . Zmienię tytuł . Quote
mandragora33 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 yyy mam pytanko.....widac bannerek Neli u mnie? heh..bo ja nie widze, ale prawidlowo wyswietla mi w edycji sygnatury obrazek:roll: Quote
Avaloth Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 http://www.adopcje.org/adopcja22737.html mandragora33 ja widzę w twoim banerku Nele ;) Quote
maarit Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Neluś i znowu tylko do góry..........:shake: Quote
mandragora33 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Co tam u Nelki? ktos ja odwiedza? :-( Quote
gonia66 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Rybcia, miałas zmienić tytuł...co z tym ogłoszeniem na DT???Skoro znalazloby sie miejsce na DT a Rybcia by mogla zwieżc, trzeba szukać...a potem zebrac deklaracje wplat..Neluś...Ty nam tam nie zamarzniesz na tym mrozie???:-( Quote
mysza 1 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 W razie czego mogę zadeklarować stałą wpłatę. Uwazam, że warto pilnie szukać DT, z domów łatwiej im DS znajdować a jak tak siedzą w schronie to chętnych na dom mniej, ludzie boją się adopcji schroniskowych. Quote
koss Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 "Witam wymagań nie mam jakiś szczególnych ważne żeby nie była agresywna a na taką nie wygląda, zaakceptowała kota i dzieci bo często u mnie bywają siostrzeńcy reszta jest nie zbyt ważna, ważniejsze jest to, aby pies się szybko za klimatyzował. Ja mieszkam w Brzegu Opolskim jest on 50 km od Wrocławia"- to jest odpowiedz na moje ogloszenie w sprawie Majki -ona podobniez ma juz dom -tak wię spróbuje zachęcic Pana do zainteresowania się Nelunią -ale musze wiedzieć czy sunia jest w takim samym stopniu "niesocjalna " jak jej dzikie siostry -Aniu Ty wiesz o co mi chodzi -będe musiała Panu wszystko powiedzieć-PROSZE DAJ ZNAC SZYBKO -JAK ,NIE NELUNIA TO MAM ....:shake:kandydatów 2) Jeżeli wypali DT. tez wchodze..:p 3) Czy allegro wyróznione potrzebne suni-zrobimy z tomcug????? Quote
gonia66 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 No i juz mamay pierwsza deklaracje...znajda sie nastepne...tylko trzeba zaczac dzialac ostro...JAk wszystko dobrze pojdzie, zrobie na miejsce Milusia (ktory chyba bedzie mail domek)wyroznione Allegro Neli...milus tyle razy byl wystawiany na Allegro i nic...a jak mu wyrozniłam..znalazl sie chyba domeczek..wszystko sie wyjasni dzis albo jutro...no ale samo Allegro nie wystarczy....Rybcia...odezwij sie i pokieruj co robimy?? Quote
Rybc!a Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Koss, nie wiem w jakim stopniu Nela jest niesocjalna. Wiesz, że będę się starała wszystko sprawdzić. Utrzymuj kontakt z tą rodziną, bo tamci ludzie już się nie odezwali.. Quote
gonia66 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='koss']"Witam wymagań nie mam jakiś szczególnych ważne żeby nie była agresywna a na taką nie wygląda, zaakceptowała kota i dzieci bo często u mnie bywają siostrzeńcy reszta jest nie zbyt ważna, ważniejsze jest to, aby pies się szybko za klimatyzował. Ja mieszkam w Brzegu Opolskim jest on 50 km od Wrocławia"- to jest odpowiedz na moje ogloszenie w sprawie Majki -ona podobniez ma juz dom -tak wię spróbuje zachęcic Pana do zainteresowania się Nelunią -ale musze wiedzieć czy sunia jest w takim samym stopniu "niesocjalna " jak jej dzikie siostry -Aniu Ty wiesz o co mi chodzi -będe musiała Panu wszystko powiedzieć-PROSZE DAJ ZNAC SZYBKO -JAK ,NIE NELUNIA TO MAM ....:shake:kandydatów 2) Jeżeli wypali DT. tez wchodze..:p 3) Czy allegro wyróznione potrzebne suni-zrobimy z tomcug????? CZYŻBY KOLEJNY CUD TEGO DNIA I TEGO NOWEGO ROKU????TRZYMAJ KONTAKT BO NELUS NA PEWNO BEDZIE DOBRA KANDYDATKA:multi: A O CO CHODZI W PKC.2???NAPISAŁAŚ TAM COŚ O DT?? JEŚLI CHODZI O PKT 3 TO JA W TAKIM RAZIE NIE BEDE NELUSI JUZ WYROZNIALA NA MIEJSCE MILKA, WSTAWIE TAM INNA BIDE A WY CIOTECZKI ZROBCIE JEJ WYROZNIONE NA WSZELKI WYPADEK ZANIM ZNAJDZIE DOMECZEK NA 100% Quote
koss Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 p.2-tez dołoże do D. T. -jakby sie taki znalazł:p Quote
gonia66 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 aaaaa:) No to ja niezla CKM jestem:oops: FAjnie- czyli w razie "W" kolejna deklaracja..no a będzie to wyróżnione Allegro??? Quote
Rybc!a Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dziewczyny, ta pani z Sosnowca pomyliła emaile :oops: i kontaktowała się z zupełnie inną osobą w sprawie Neli. Dalej jest zainteresowana. Ma już jedną sunię, ponoć bardzo podobną do Neli, tylko, że całą czarną. Również zaadoptowaną, w wieku około 2 lat. W tej chwili jest u nich ponad 3,5 roku. Była bardzo wystraszona, zaufała im dopiero po.. 3 latach ! :mdleje: Więc myślę, że ludzie cierpliwości mają nadmiar i poradzą sobie z Nelą. Czy jest ktoś z Sosnowca, kto ew. mógłby sprawdzić domek? Quote
gonia66 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:No to teraz trzeba szukac kogos z Sosnowca..Kurde..widzialam tu jakies kiedys dogomaniaczki...a jak to sie szuka nawet nie wiem??A PAni jest uprzedzona o wizycie przedadopcyjnej???Pisałaś z Ta Pania Rybcia?? Quote
gonia66 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Z Sosnowca są: Aguśsosnowiec, Doda, UeMka, Lucy*, może do Nich napisać i bedą coś wiedziały..może wtedy jakąś ciioteczke poleca???NApisz mi... Quote
Recommended Posts